Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 22 έως 28 Μαρτίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η Σεληνιακή έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στο ζωδιακό σου άξονα την επόμενη εβδομάδα, επηρεάζει τους τομείς των σχέσεων και των συνεργασιών σου, τη στιγμή που ήδη έχει πέσει σαν βόμβα στον ίδιο τομέα το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αναμένονται γεγονότα που θα σου αποκαλύψουν πιο μύχιες πλευρές του/της συντρόφου σου και, ως εκ τούτου, δικές σου ιδιαιτερότητες.
Καριέρα – Οικονομικά: Μία σωρεία γεγονότων, απρόοπτων στην πλειονότητά τους, θα σου ρίξουν τη διάθεση και δεν θα έχεις το κουράγιο να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους των συνεργατών σου ή να ανακαλύψεις ότι υπάρχουν κάποια άτομα που σε βλέπουν εχθρικά στον τομέα της καριέρας σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά, να μην μπεις σε ανοικτές αντιπαραθέσεις και να κάνεις υπομονή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο μου δίνει το έναυσμα να στοχεύσω σε μια ανώτερη θέση, σε κάτι πιο ουσιαστικό, τώρα που διανύω την εβδομάδα των γενεθλίων μου, μιας και επηρεάζει τους γεννημένους αυτή την εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να μην προβλέπονται πολύ σπουδαίες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα αλλά, τουλάχιστον, θα έχεις ευκαιρίες για εξόδους, διασκέδαση, φλερτ που είναι αρκετές για να νιώθεις μια σχετική ισορροπία στον ερωτικό τομέα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια τις πιο ρομαντικές πτυχές σου και ενισχύει το μυστήριο και τη γοητεία σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη που θα πυροδοτήσει το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού επηρεάζει τον άξονα της καθημερινότητας, της υγείας, της δουλειάς σου. Αυτό το δεκαπενθήμερο θα πιεστείς καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις αρκετές ευθύνες ή θα υπάρξουν εμπόδια που θα σε βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου. Προσπάθησε να ακολουθείς πιστά το χρονοδιάγραμμά σου και άφησε ελεύθερα χρονικά περιθώρια για τις ανατρεπτικές καταστάσεις που είναι πιθανόν να αντιμετωπίσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα προσέχω την υγεία μου, θα τρέφομαι πιο ποιοτικά, θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι σε φόρμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη που δυναμιτίζει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται –μεταξύ άλλων- και με τους έρωτές σου. Αν λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός ότι ο Κρόνος από τον Τοξότη επηρεάζει τις σχέσεις σου, φαίνεται ότι μάλλον αναμένονται μοιραία γεγονότα. Το αν αυτά τα γεγονότα θα έχουν μια θετική ή μια αρνητική χροιά, μόνο ο προσωπικός σου χάρτης μπορεί να το κρίνει.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά την Ηλιακή έκλειψη που επηρέασε τον τομέα της καριέρας σου, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορείς να οργανώσεις το σχέδιο δράσης σου αλλά, ακόμη κι αν καταφέρεις να το οργανώσεις, δεν θα είναι εύκολο να το υλοποιήσεις. Να προσέχεις κάθε σου κίνηση και προσπάθησε να αποφύγεις τις τριβές με τους ανωτέρους σου, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Ηλίου από τον Κριό με τον Κρόνο μου επιτρέπει να κάνω κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια, ιδιαίτερα αν αυτά είναι ρεαλιστικά και χρήζουν πολύ κόπου για να πραγματοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Μετά την Ηλιακή έκλειψη που πυροδότησε το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα στο ζωδιακό σου σταυρό, έρχεται η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της άλλης εβδομάδας και δημιουργεί μία ατμόσφαιρα που σε φορτίζει συναισθηματικά. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις πιο δραματικά τις καταστάσεις και ο έρωτας να γίνεται το μέσον για να εκτονώνεις αρκετά σημαντικές δόσεις από τη συναισθηματική σου υπερχείλιση.
Καριέρα – Οικονομικά:
Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη που πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, επηρεάζει τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Θα πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις, στις αντιδράσεις, στις συμπεριφορές, στις επιλογές σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις τριβές με άτομα ισχύος, να μην διεκδικήσεις τώρα κάτι από τους ανωτέρους σου και, γενικότερα, να κρατάς μία συντηρητική στάση προς όλους και όλα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μου επιτρέπει να οργανώνω τις συμμαχίες μου. Επίσης, δείχνει ότι οι φίλοι θα μου συμπαρασταθούν στα δύσκολα.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Μέσα στις δύσκολες μέρες που ζούμε λόγω εκλείψεων και τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, εσύ τα πας αρκετά καλά, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα που πριμοδοτείται από τον Δία στο ζώδιό σου εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης βάλλεται και λέει τα αντίθετα. Πιθανές είναι οι μοιραίες εξελίξεις που, ωστόσο, μάλλον σε καλό θα σου βγουν...
Καριέρα – Οικονομικά: Αν κάνεις προσεκτικές κινήσεις, θα μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Η επικείμενη έκλειψη δεν σε πτοεί αλλά, επειδή επηρεάζει τον άξονα τρίτου – ενάτου σου και ενεργοποιεί το εκρηκτικό τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα, καλό θα ήταν να μην επιδιώξεις τώρα ανοίγματα με το εξωτερικό, να μην πάρεις αποφάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν καθοριστικά το μέλλον σου και να προσέχεις όταν οδηγείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μετά την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στον άξονα των οικονομικών μου, καλά θα κάνω να τακτοποιήσω τις εκκρεμότητές μου για να μην αντιμετωπίσω σοβαρότερα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Μετά την ηλιακή έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας που βάζει σε κρίση τις σχέσεις σου, ακολουθεί η σεληνιακή που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα δευτέρου – ογδόου της ηλιακής σου οικοθεσίας και βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες, τα πάθη, τους φόβους και τα απωθημένα σου καθώς στο ζώδιο των ερώτων σου βρίσκεται ο Πλούτωνας που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, όψη που οι εκλείψεις την έχουν πυροδοτήσει με τον πιο επιθετικό τρόπο. Προσπάθησε να κρατήσεις μια σωστή στάση και να μην παρασύρεσαι σε παρορμητικές αντιδράσεις. Κυρίως μην αφήνεις τον εγωισμό σου να πάρει τα ηνία και να κατευθύνει τις συμπεριφορές σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου. Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, να μην κάνεις σπατάλες, να μην υπογράψεις διακανονισμούς. Αν είναι απόλυτη ανάγκη να κάνεις μια τέτοια ενέργεια, πρόσεξε τους όρους των συμβολαίων ή ρώτα έναν ειδικό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ευτυχώς, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα είναι αρκετά βοηθητικό καθώς μου δίνει διεξόδους να διασκεδάσω και να ξεφύγω, έστω και για λίγο, από την πεζή καθημερινότητά μου.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη που ενισχύει τις επιδράσεις του ήδη πυροδοτουμένου τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου την επόμενη εβδομάδα και θα επηρεάσει τις σχέσεις σου. Τώρα θα πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, να μην αφήνεις τον εγωισμό σου να καθορίζει τις αντιδράσεις σου, να δίνεις χώρο στο ταίρι σου. Τελικά, αν κάποια σχέση σου δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, ίσως να είναι προτιμότερο ένα λυτρωτικό τέλος απ' ότι να διαιωνίζεται ένα πρόβλημα.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψουν προβλήματα στις συνεργασίες σου, τα οποία είναι πιθανό να σε βάλουν στη διαδικασία να κάνεις κάποιες αλλαγές. Προσπάθησε να αποφύγεις τις τριβές, μην υπογράψεις συμβόλαια και μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο καθρέπτης που μου κάνουν τα άτομα που συναναστρέφομαι, θα μου μάθει πολλά για τον εαυτό μου, αρκεί να κάνω το καλύτερο που μπορώ με τις όψεις που δέχομαι: αυτοκριτική, ενδοσκόπηση, αυτογνωσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, επιτρέπει –για να μην πω επιβάλλει- τις περιπέτειες, τα φλερτ, τα παιχνίδια. Ωστόσο, οι όψεις αυτών των ημερών και η επικείμενη σεληνιακή έκλειψη σε εξωθούν στο να εστιάσεις την προσοχή σου σε πιο πεζά πράγματα. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιος άσσος στο μανίκι σου υπό μορφή μυστικής σχέσης ή μιας σχέσης με πολύ μυστήριο, μιας και οι μοιραίες καταστάσεις εκτός του γεγονότος ότι είναι του γούστου σου, είναι και αναμενόμενες αυτή την περίοδο με τις εκλείψεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές τις μέρες προσβάλλεται ο άξονας της καθημερινότητάς σου, της εργασίας, της υγείας σου. Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, εμπόδια, ανατρεπτικές καταστάσεις αλλά, αν δεν το βάλεις κάτω κι αν είσαι εστιασμένος/η στο σκοπό σου, δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Αν τα γεγονότα σου υποδείξουν ότι πρέπει να αλλάξεις πορεία πλεύσης, μη διστάσεις να προβείς σε αναθεωρήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή με την έκλειψη θα χάνω πολλή ενέργεια, ας προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την υγεία μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, επηρεάζει -μεταξύ άλλων- τον άξονα των ερώτων σου και πυροδοτείται τόσο από την πρόσφατη ηλιακή όσο και από την επικείμενη σεληνιακή έκλειψη. Η αλήθεια είναι ότι τώρα θα είσαι πιο απαισιόδοξος/η, πιο δύσθυμος/η, διαφορετικός/η από το συνηθισμένο σου. Σε ότι αφορά στις ερωτικές σου σχέσεις δεν αποκλείονται οι μοιραίοι έρωτες ή οι μοιραίες εξελίξεις. Πάντως, επειδή έχεις τον Κρόνο στο ζώδιό σου, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε ενθουσιώδεις τοποθετήσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Ίσως να νιώθεις ότι μπλοκάρεται η δημιουργικότητά σου ή ότι έχεις καταπληκτικές ιδέες αλλά δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τις υλοποιήσεις. Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι τώρα πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά και μάλιστα χωρίς να περιμένεις άμεσο κέρδος. Τα οφέλη θα έρθουν αργότερα και δεν αποκλείεται να είναι αρκετά. Καλό θα ήταν να είστε σε ετοιμότητα για αναθεωρήσεις στόχων.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως να αποκαλυφθούν ενοχλητικές αλήθειες για τους φίλους μου ή κάποιος από αυτούς να με απογοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η επικείμενη έκλειψη της Σελήνης που δυναμιτίζει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, δημιουργεί τις συνθήκες που σε αποσπούν από τους έρωτες και σε αναγκάζουν να εστιαστείς σε άλλους τομείς. Παράλληλα, μπορεί να λειτουργήσει βλαπτικά για τη σχέση σου, ιδιαίτερα αν αυτή δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις και σε ξεκάθαρα συναισθήματα αλλά είναι προϊόν ανασφαλειών και εξαρτήσεων. Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη από τον Ταύρο ανοίγει τους ορίζοντές σου και διευρύνει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα προκειμένου να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά.
Καριέρα – Οικονομικά: Η επικείμενη έκλειψη της Σελήνης προσβάλλει τους τομείς της οικογένειας, της καριέρας, της κοινωνικής καταξίωσης. Αν υπάρξουν δυσκολίες, πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Για να μην προκαλέσεις εσύ το πρόβλημα, κράτησε μια συντηρητική στάση στη δουλειά, μην έρχεσαι σε τριβή με τους ανωτέρους σου και πρόσεχε την συμπεριφορά σου προς τους συνεργάτες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν χρειαστεί να μετακομίσω ή να κάνω κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι ή να ασχοληθώ με προβλήματα της οικογένειας, θα πρέπει να ψύχραιμος/η και να μην παίρνω βιαστικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Με τον Δία στον Λέοντα, το πιο πιθανό είναι ότι θα ερωτευτείς ή –έστω- κάτι θα αλλάξει στη διάθεσή σου. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος δεν είναι η απόλυτα ενδεδειγμένη για έρωτες και πανηγύρια και δεν αποκλείει τις δυσκολίες. Ωστόσο, αν δεν προσβάλλεται ο προσωπικός σου χάρτης, θα τα πας αρκετά καλά.
Καριέρα – Οικονομικά: Μέσα στις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να μην οργανώσεις τα σημαντικά σου ραντεβού γι αυτό το δεκαπενθήμερο. Μπορεί να συμβεί κάποιο λάθος ή κάποια παρεξήγηση ή να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες με τον κίνδυνο να αναλωθείς σε κάτι εντελώς ανερμάτιστο και να χάσεις τον στόχο σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή η επικείμενη έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει τον άξονα τρίτου – ενάτου της ηλιακής μου οικοθεσίας και πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα, καλύτερα να αποφύγω τα ταξίδια, να προσέχω στις μετακινήσεις μου και να μην διαπραγματευτώ τώρα θέματα που αφορούν στο εξωτερικό.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Μετά την έκλειψη στο ζώδιό σου, βγαίνουν στην επιφάνεια πολλές ανασφάλειες, αρνητικά συναισθήματα, καταπιεσμένα παράπονα συνοδευμένα από αρκετές ποσότητες ζήλιας, κτητικότητας και, γενικότερα, επιτακτικής ανάγκης να πάρεις τις επιβεβαιώσεις σου με το έτσι θέλω. Αντίθετα με τις τάσεις σου, καλό θα ήταν να κρατήσεις μια όσο το δυνατόν χαλαρή συμπεριφορά και να μην προβάλλεις τα τραύματά σου, τις εμπειρίες του παρελθόντος και τα απωθημένα σου στο ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σου, ο οποίος προσβάλλεται και από το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα. Καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να αποφύγεις οποιαδήποτε σημαντική κίνηση, να περιορίσεις τα έξοδά σου, να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τυχόν έκτακτα έξοδα. Αν πρέπει να κάνεις μια οποιαδήποτε οικονομική δοσοληψία με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, να προσέξεις πολύ τους όρους που θα υπογράψεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω την εύνοια της Αφροδίτης από τον Ταύρο και το ερωτικό, ρομαντικό της εξάγωνο με τον Ποσειδώνα για να κάνω κάποιες εξόδους, να περάσω καλά, να αλεγράρω, να φλερτάρω.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved