Παιδική αστρολογία 23/2 – 1/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 23/2 – 1/3

ΚΡΙΟΣ

Πολεμιστής από κούνια!

Πολεμιστής από κούνια ο μικρός Κριός πετάει τη σκούφια του για καυγά, και πόσο μάλλον αυτή την εβδομάδα που ο κυβερνήτης ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του. Οι τσακωμοί με τ' άλλα παιδάκια, ιδίως αν διανοηθούν ν' αμφισβητήσουν την αρχηγία του στο παιχνίδι, θα είναι σε ημερήσια διάταξη. Φροντίστε να έχετε πρόχειρες τις πρώτες βοήθειες γιατί συχνά θα γυρίζει με γρατσουνιές και χτυπηματάκια. Αν δεν εξαντλήσει όλη την ημέρα την ατελείωτη του ενέργεια ετοιμαστείτε για ξενύχτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκαμπανεβάσματα!

Αν έχετε συνηθίσει το Ταυράκι σας να έχει σταθερές επιδόσεις στο σχολείο, αυτή η εβδομάδα έρχεται να το διαψεύσει. Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων αναμένονται σκαμπανεβάσματα. Το συνηθισμένο πρόγραμμα του φαίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό και αν επιμένετε να το ακολουθήσει ετοιμαστείτε για δράματα. Αν εκδηλώσει επιθυμία ν' ασχοληθεί με καλλιτεχνικές δραστηριότητες δώστε του τα κατάλληλα ερεθίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έξυπνα επιχειρήματα!

Τα έξυπνα επιχειρήματα του μικρού Διδύμου κάθε φορά που υπερασπίζεται τις απόψεις του αλλά και οι έξυπνες ερωτήσεις του, αφήνουν στην κυριολεξία άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Έρμή στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου η εύκολη και γρήγορη αφομοίωση νέων γνώσεων το κάνει να νοιώθει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στις δυνατότητες του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενέργεια στο κόκκινο!

Η ενέργεια του μικρού Καρκίνου αυτή την εβδομάδα είναι στο κόκκινο. Ο Άρης στο μεσουράνημα του πραγματικά του χαρίζει «φτερά» τα οποία πολλές φορές το οδηγούν στην υπερβολή. Οι αυξημένες απαιτήσεις του αλλά και η ανυπάκουή στους κανόνες του σχολείου και του σπιτιού συχνά θα σας φέρνουν στα όρια σας. Η σχέση με τον πατέρα του θα είναι ανταγωνιστική και η παραμικρή αφορμή θα δίνει το έναυσμα για κονταροχτυπήματα.

ΛΕΩΝ

Πρώτο στο παιχνίδι και στη σκανταλιά!

Πρώτο στο παιχνίδι και στη σκανταλιά θα είναι το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα. Με τον Άρη στο ένατο ηλιακό του σπίτι αυτό που θέλει το μικρό σας είναι να περνάει όλο το χρόνο του με τους κολλητούς φίλους του και σκαρώνει απίθανα σενάρια προκειμένου να το πετύχει. Όσο κι αν παίζει όμως δεν χορταίνει και μοιράζει ακόμα και τα παιχνίδια του για να μην φύγουν. Όταν όμως το πανηγύρι τελειώσει θα έρθει η δική σας σειρά ν' ασχοληθείτε μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδιαφέρον και συμπαράσταση!

Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων και στο έβδομο ηλιακό του σπίτι, το καμάρι σας γίνεται περισσότερο εξωστρεφές και κοινωνικό από ό,τι σας έχει συνηθίσει. Είναι γεγονός ό,τι δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τ' αγαπημένα του φιλαράκια και ιδίως όσα έχουν ανάγκη από τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του. Δεν Θα διστάσει μάλιστα να τα βάλει και με μεγαλύτερα παιδιά προκειμένου να τα προστατεύσει.

pisc2

ΖΥΓΟΣ

Θέλει να αρέσει!

Με την Αφροδίτη στο απέναντι του σπίτι το πρώτο μέλημα του μικρού Ζυγού είναι να αρέσει σε όλους. Μην εκπλαγείτε αν σας δηλώσει με περισπούδαστο ύφος ό,τι το χρώμα από το φούτερ που διαλέξατε δεν ταιριάζει με το παντελονάκι του. Τα δε κοριτσάκια μπορεί να περνάνε ώρες μπροστά από τον καθρέπτη μέχρι ν' αποφασίσουν τι θα φορέσουν με τι αξεσουάρ θα το συνδυάσουν ή τι κοκαλάκια να βάλουν στα μαλλιά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλμυρά, Γιαμ!

Με την Αφροδίτη στον Κριό και τον έκτο ηλιακό του οίκο, η διατροφή του μικρού Σκορπιού, αν δεν προσέξετε, εύκολα θα ξεφύγει από τα όρια. Αγαπημένες του προτιμήσεις τ' αλμυρά και τα φαγητά τύπου Φαστ-Φουντ. Προσπαθήστε όχι μόνο να μην ενδώσετε στις απαιτήσεις του αλλά υιοθετήστε και ένα πρόγραμμα πλούσιο σε φρούτα και χυμούς. Επιλέξτε όμως να το κάνετε με διπλωματικό τρόπο γιατί αν αισθανθεί πίεση θ' αντιδράσει και θ' αδιαφορήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχει βαλθεί να εντυπωσιάσει τους πάντες!

Το αξιαγάπητο Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει βαλθεί να εντυπωσιάσει τους πάντες. Με την Αφροδίτη στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι επινοεί διαρκώς τρόπους προκειμένου να εξωτερικεύσει τ' ταλέντα του και να εκφράσει τη δημιουργικότητα του. Αν του παρέχετε ερεθίσματα που προάγουν τη φαντασία του, όπως ένα κουκλοθέατρο που θα σκηνοθετεί και θα παίζει ρόλους, θα σας εκπλήξει με τους διαλόγους που θα σκαρφίζεται και το υποκριτικό του ταλέντο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγή στη συμπεριφορά!

Αισθητή η αλλαγή αυτή την εβδομάδα στη συμπεριφορά και στις αντιδράσεις του μικρού Αιγόκερω. Πολλές φορές το αγγελούδι σας θα σας σκλαβώσει με το γλυκό του χαμόγελο και τους ευγενικούς τρόπους. Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων το ενδιαφέρον του θα είναι στραμμένο κυρίως σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κι αν διαθέτει ταλέντο θα σας καταπλήξει με τις επιδόσεις του. Αν πιέζεται να κάνει πράγματα που δεν θέλει ενδέχεται προκειμένου να ξεγλιστρήσει να καταφύγει σε αθώα ψεματάκια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευρηματικότητα και πρωτοτυπία!

Η ευρηματικότητα και η πρωτοτυπία του μικρού Υδροχόου με τον Ερμή στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, απογειώνεται. Ό,τι είναι ασυνήθιστο το έλκει όπως το μέλι τη μέλισσα και μπορεί να διαθέσει ώρες μέχρι ν' ανακαλύψει όλες του τις παραμέτρους. Διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό από φίλους και είναι ιδανικός σύντροφος στην παρέα και στο παιχνίδι για όσο διάστημα δεν διακυβεύεται η ελευθερία και η αυτονομία του.

ΙΧΘYEΣ

Η επαφή με την τέχνη!

Η επαφή με την τέχνη είναι ένας υγιής τρόπος να χαθεί ο μικρός Ιχθύς στο μαγικό κόσμο που ονειρεύεται στον οποίο επικρατεί μόνο η φαντασία. Με τον Ήλιο στο ζώδιο του σε όψη με τον Ποσειδώνα αυτή την εβδομάδα, η καλλιτεχνική του φύση ενδέχεται να εκδηλωθεί έντονα και ν' αναζητήσει διόδους να εκφραστεί. Τα μάτια σας δεκατέσσερα στο τι βάζει στο στόμα του γιατί οι μολύνσεις καραδοκούν.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved