Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 8 έως 14 Φεβρουαρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Σε πιάνει η αποκριάτικη διάθεση κι αν δεν σε πιάνει, φρόντισε να σε πιάσει για να βγεις λίγο από την κακοδιαθεσία σου. Θα νιώθεις την ανάγκη για έντονες εμπειρίες, για χαρές και πανηγύρια. Ο συνδυασμός του Ήλιου από τον Υδροχόο, του Δία από τον Λέοντα και του Ουρανού στο ζώδιό σου δεν αποκλείει ένα μεγάλο, πιθανώς κεραυνοβόλο, έρωτα. Από την άλλη, η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύες «μιλάει» για μυστικούς έρωτες...

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο υπάρχει αρκετά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να επανεξετάσεις στόχους σου και να κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου που θα σε βοηθήσουν να πραγματώσεις τα σχέδιά σου. Από το απόγευμα της Τετάρτης ο Ερμής θα επανέλθει σε ευθεία πορεία, γεγονός που θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές σου αν και για λίγες ακόμη μέρες θέλει προσοχή καθώς θα είναι στάσιμος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω γιατί δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες ανάγκες και επιθυμίες που θα με ρίξουν. Ας μην κρατάω μέσα μου αυτά που θα ήθελα να διεκδικήσω, ιδιαίτερα από τις προσωπικές μου σχέσεις, για να μη βρεθώ να τσακώνομαι για ψύλλου πήδημα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη από τους Ιχθύες είναι ευνοϊκή προς το ζώδιό σου καθώς δεν αποκλείει τις καινούργιες γνωριμίες, την βελτίωση της επικοινωνίας στη σχέση σου αλλά και την προαγωγή μιας φιλίας σου σε έρωτα. Ωστόσο, από την άλλη θα είσαι πιεσμένος/η, γεγονός που μπορεί να σε κάνει εύκολα «ταύρο εν υαλοπωλείω» γι αυτό φρόντισε να έχεις αυτοέλεγχο.

Καριέρα – Οικονομικά: Και αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά πιεστική καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες ή να δώσεις λύσεις σε σοβαρά θέματα, είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά. Το ευχάριστο είναι ότι η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθύες είναι βοηθητική για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να οργανώσεις τις συμμαχίες σου ενώ από την Τετάρτη που ο Ερμής θα επανέλθει σε ευθεία πορεία, μέρα με τη μέρα, θα είναι πιο εύκολο να προωθείς τις υποθέσεις σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην διστάσω να μπω στη δράση κι ας κάνω πιο μεγαλεπήβολα σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Το βάρος αυτών των ημερών πέφτει στα πρακτικά σας θέματα. Το ευχάριστο είναι ότι ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο σε συνδυασμό με τον Δία από τον Λέοντα και τον Ουρανό από τον Κριό δεν σας αφήνουν χωρίς παιχνίδια, φλερτ, γνωριμίες. Από εσάς εξαρτάται πόσο θέλετε να αφοσιωθείτε στον έρωτα και με ποιον τρόπο.

Καριέρα – Οικονομικά: Επιτέλους ο κυβερνήτης σας Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία, από την Τετάρτη. Ωστόσο, θα πρέπει και πάλι να είσαι συντηρητικός/η γιατί, για λίγες ημέρες, θα είναι σκιώδης και άρα θα νιώθεις ότι τίποτε δεν προχωράει στην ώρα του. Να προσέχεις τις κινήσεις σου, να τις σκέφτεσαι καλά και να είσαι μεθοδικός/η καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη δεν θα συγχωρήσει τη ροπή σου στις επιπολαιότητες. Αντίθετα, απαιτεί σύνεση και σκληρή δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη από τους Ιχθύες μου ανοίγει τους ορίζοντές μου. Ας φροντίσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να κερδίσω κοινωνική αναγνώριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, ζώδιο ευνοϊκό προς το δικό σου, σε πριμοδοτεί στον έρωτα καθώς υπόσχεται καινούργιες γνωριμίες, ανανεωτικές καταστάσεις, διασκέδαση, όμορφες στιγμές που, ιδανικά, μπορεί να βιώσεις σε ταξίδια. Ωστόσο, η έκβαση της σχέσης σου εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη καθώς μπορεί να δέχεσαι απειλητικά τις επιδράσεις του Πλούτωνα και του Ουρανού.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσέχεις στις συναλλαγές σου γιατί μπορεί να κάνεις περιττά έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Αν θέλεις να υπογράψεις ένα διακανονισμό με τράπεζα, ασφάλεια ή εφορία, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι την άλλη εβδομάδα που ο Ερμής θα είναι πιο βοηθητικός για τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι ανοικτός/η στις προτάσεις που θα δεχθώ. Ενδεχόμενα σε κάποια απ' αυτές να κρύβεται η μεγάλη ευκαιρία μου.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Με τον Ήλιο και τον Ερμή (ανάδρομο μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης) στον Υδροχόο, τον Ουρανό στον Κριό και τον Δία στο ζώδιό σου, όλα είναι πιθανά: κεραυνοβόλοι έρωτες, προτάσεις γάμων, αναζωπύρωση των παθών, χαρές, πανηγύρια, επιπολαιότητες και πολύ σοβαρές κινήσεις. Αναλογίσου τι ακριβώς θέλεις και κάνε το καλύτερο δυνατόν για να το διεκδικήσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Ανοίγουν οι ορίζοντές σου για να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες, καινούργια σχέδια ή να επαναφέρεις στο προσκήνιο στόχους που είχες προσπαθήσει να ευοδώσεις αλλά δεν μπόρεσες. Τώρα θα κάνεις τις συμμαχίες σου, θα συνειδητοποιήσεις με ποιους πρέπει να πας και ποιους να αφήσεις και θα προχωρήσεις ακάθεκτος/η, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να κουραστείς πολύ για να χτίσεις τη δουλειά σου σε γερές βάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν πρέπει να υπογράψω κάποιον οικονομικό διακανονισμό, είναι προτιμότερο να το αναβάλλω για την επόμενη εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο των σχέσεών σου, τους Ιχθύες, δημιουργεί μια άκρως ερωτική και ανανεωτική ατμόσφαιρα, συμβατή με το αποκριάτικο κλίμα. Σαφώς πιο ευνοημένος/η είσαι εσύ που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς έχεις περισσότερες ελπίδες για απολαύσεις και επιβεβαιώσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Επιτέλους από την Τετάρτη ο κυβερνήτης σου Ερμής θα επανέλθει σε ευθεία πορεία και από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Ο Κρόνος από τον Τοξότη επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Τώρα πρέπει να εστιαστείς στη δουλειά, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία στη δουλειά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο, ο Δίας από τον Λέοντα και ο Κρόνος από τον Τοξότη σε ευνοούν και συμβάλουν στη δημιουργία θετικής ατμόσφαιρας ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου. Επίσης, ευνοούν τα φλερτ, τις καινούργιες περιπέτειες και τις ερωτικές γνωριμίες. Αξιοποίησε τις περιστάσεις για να απολαύσεις τις ερωτικές χαρές.

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, αυτή η περίοδος προσφέρεται για να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες, να βρεις συμμάχους και να οργανώσεις τη στρατηγική σου για να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερη επιτυχία στη δουλειά. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι μπορεί οι κόποι σου να μην αποδώσουν άμεσα καρπούς κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να μην παραιτηθείς από την προσπάθεια αλλά να επιμείνεις, να παραμείνεις πιστός/η στον σκοπό και να γίνεις πιο διεκδικητικός/η.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποιος έρωτας του παρελθόντος μου στο προσκήνιο της ζωής μου. Ας προετοιμαστώ ψυχολογικά κι ας αποφασίσω αν το θέλω ή όχι, ώστε να αντιδράσω ανάλογα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η σύνοδος των μαέστρων του έρωτα, της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύες, το ζώδιο των ερώτων σου, είναι ότι καλύτερο καθώς αυτή την εβδομάδα το πεδίο θα είναι ελεύθερο για να φλερτάρεις, να χαρείς, να ανταλλάξεις ματιές μέσα από τις μάσκες, να διασκεδάσεις, να παίξεις με όποιον τρόπο θέλεις. Πιο ευνοημένος/η είσαι εσύ που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης στον Υδροχόο και θα προκαλεί τις ανατροπές και τις καθυστερήσεις του τόσο στον οικογενειακό τομέα όσο και σε θέματα καριέρας. Ωστόσο, ο Ήλιος φωτίζει το ίδιο περιβάλλον ενώ ο Δίας στην κορυφή της ηλιακής οικοθεσίας δεν αποκλείει τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε καταξιώσουν κοινωνικά ως ένα έργο στα προσεχώς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθώ με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο, ο Δίας από τον Λέοντα και ο Ουρανός από τον Κριό ανάβουν τα αίματα στην ερωτική σου ζωή και εγγυώνται ότι δεν θα βαρεθείς. Φαίνεται ότι τώρα θα χαρείς το καρναβαλικό κλίμα, θα διασκεδάσεις, θα απολαύσεις ανανεωτικές καταστάσεις ενώ δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες ή οι συναρπαστικές περιπέτειες. Ωστόσο, αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, επηρεάζεσαι από τον Κρόνο που σημαίνει ότι η σχέση σου θα περάσει από δοκιμασίες και θα αντέξει αν στηρίζεται σε γερές βάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός σε θέματα καριέρας, συνεπής στις υποχρεώσεις σου, εστιασμένος/η στους στόχους σου και πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά. Η περίοδος είναι καλή για να επιστρατεύσεις τις γνωριμίες σου, να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες και να αποφασίσεις με ποιους θα συνεργαστείς, ποια άτομα αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτές τις μέρες μπορεί να επαναδιαπραγματευθώ ένα θέμα που είχε μείνει σε εκκρεμότητα. Ας είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η ή ας προσπαθήσω να ορίσω το ραντεβού μου για την επόμενη εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύες, ζώδιο που σε ευνοεί καθώς υπόσχεται ευχάριστες στιγμές με διασκέδαση, καινούργιες γνωριμίες, φλερτάκι. Κι όλα αυτά μπορεί να συμβούν σε ταξίδι. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι αυτές οι συγκυρίες δεν είναι η πανάκεια για τη σχέση σου. Αυτή πρέπει να τη χτίσεις με υπομονή και κατανόηση, ιδιαίτερα αν τελευταία είχε υποστεί τριγμούς.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον τομέα των οικονομικών σου μέχρι την Τετάρτη, γεγονός που πρέπει να λάβεις υπόψη σου, ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να κάνεις κάποιες αγορές λόγω εκπτώσεων. Είναι προτιμότερο να τις αναβάλεις για την επόμενη εβδομάδα γιατί τώρα μπορεί να κάνεις τα ψώνια που τα φοράει η ντουλάπα ή τα χαίρεται η αποθήκη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή η εβδομάδα σε ευνοεί αν αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα για να προσεγγίσεις άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Οι πλανητικές συγκυρίες (ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι την Τετάρτη, Ήλιος στο ζώδιό σου, Ουρανός στον Κριό και Δίας στον Λέοντα) σε εξωθούν στο να εστιαστείς στις σχέσεις σου καθώς όλα παίζονται: κεραυνοβόλοι έρωτες, ανανεώσεις όρκων, προτάσεις γάμων, αναθεωρήσεις σχέσεων και συμπεριφορών, παρεξηγήσεις, έλξη, καινούργιες γνωριμίες . Από τον προσωπικό σου χάρτη θα εξαρτηθεί τι ακριβώς θα συμβεί.

Καριέρα – Οικονομικά: Μέρα με τη μέρα το έδαφος γίνεται όλο και πιο γόνιμο για να καλλιεργηθούν καινούργιες συνεργασίες ή να ξανανθίσουν οι παλιές, προσφέροντάς σου περισσότερο ενδιαφέρον και χαρά για να τις υποστηρίξεις. Με τον Κρόνο στον Τοξότη, οι στόχοι σου πρέπει να είναι ρεαλιστικοί και να είσαι επίμονος και υπομονετικός για να τους επιτύχεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Κάποιο άτομο ή κατάσταση από το παρελθόν μπορεί να επανέλθει στη ζωή μου και να με βάλει σε διλήμματα ή να μου προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου και σχηματίζουν όψη συνόδου που σε βάζει στην πρίζα να αποζητάς τις απολαύσεις, να θέλεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η συγκεκριμένη όψη θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να διεκδικήσεις την ευχαρίστησή σου, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Διαφαίνεται κάποιο φως στον ορίζοντα γιατί ο Δίας από τον Λέοντα σου επιφυλάσσει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις στη δουλειά. Δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο κάποια δουλειά του παρελθόντος σου ή να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κάποιες κινήσεις που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορούσες γιατί έβρισκαν εμπόδια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να προσέχω γιατί δεν αποκλείεται να γίνουν κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη μου, πιθανώς κακόβουλα. Ας μην εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους, ιδιαίτερα άτομα που θα μπορούσαν να με ανταγωνίζονται λόγω δουλειάς.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved