Παιδικό Ωροσκόπιο, 5/1 - 11/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 5/1 - 11/1

ΚΡΙΟΣ

Ηρεμία και διπλωματία!
Αυτή την εβδομάδα που το ζωηρό Κριαράκι σας επιστρέφει στον παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο, οπλιστείτε με υπομονή. Με τον Ήλιο στο μεσουράνημά του το μικρό σας αρνείται πεισματικά να χάσει την ελευθερία που είχε την περίοδο των διακοπών. Για να το βοηθήσετε να ξαναμπεί στο πρόγραμμα του η λύση είναι μία: ηρεμία και διπλωματία. Με τις φωνές και την πίεση έχει ένα λόγο περισσότερο ν' αντιστέκεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρον και αποδοχή!
Το Ταυράκι σας είναι ένα παιδάκι που επιζητά το ενδιαφέρον και την αποδοχή. Τώρα που θα επιστρέψει στο σχολείο τα ματάκια του θα είναι καρφωμένα στη δασκάλα και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κερδίσει την προσοχή της. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα ξεχωρίσει με τις έξυπνες ερωτήσεις του αλλά θα είναι πρώτο και καλύτερο και στα ομαδικά παιχνίδια. Επιβραβεύστε το για επιδόσεις του για να έχει κίνητρο να συνεχίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιτέλους επιστροφή στο σχολείο!
Οι γονείς του μικρού Δίδυμου είναι οι πιο τυχεροί από όλους αυτή την εβδομάδα. Το αξιολάτρευτο μικρό σας είναι από τα λίγα παιδάκια που θα χαρεί με την επιστροφή του στα σχολείο. Με τρεις πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου δεν βλέπει την ώρα να συναντηθεί με τους φίλους του και να τους διηγηθεί τα κατορθώματα του. Το μόνο που μπορεί να σας προβληματίσει είναι η αταξία που κυριαρχεί στην τσάντα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χίλιες προφάσεις για να κάτσει σπίτι!
Το Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να προφασιστεί χίλιους δύο λόγους προκειμένου να μην επιστρέψει στο σχολείο και να μείνει στη θαλπωρή του σπιτιού του. Και μόνο η σκέψη ότι θα απομακρυνθεί από την αγκαλιά της μανούλας το κάνει να νοιώθει ανασφάλεια. Ο καλύτερος τρόπος για να το δελεάσετε περνάει από το στομάχι του. Συνοδεύστε το κολατσιό του με κουραμπιέδες και μελομακάρονα που τόσο αγαπά.

ΛΕΩΝ

Κερδίζει τις εντυπώσεις!
Με τον Άρη στο απέναντι του σπίτι αυτή την εβδομάδα το μικρό σας κερδίζει τις εντυπώσεις σε οποίο περιβάλλον κι αν βρεθεί, πόσο μάλλον στο χώρο του σχολείου. Τα παιδάκια συγκεντρώνονται γύρω του και είναι το πρώτο στο οποίο θα απευθυνθούν όταν κάποιο μεγαλύτερο τα ενοχλεί. Δεν θα διστάσει να λογομαχήσει αν χρειαστεί, προκειμένου να υπερασπίσει αυτό που θεωρεί δίκαιο και σωστό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όρεξη για μάθηση!
Ο μικρός Παρθένος είναι ένα παιδάκι που του αρέσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα και αυτός είναι ένας λόγος που περιμένει με χαρά να ξαναβρεθεί στον παιδικό σταθμό. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μια καλή ευκαιρία να το ενθαρρύνεται να μάθει μια ξένη γλώσσα αλλά και να το βοηθήσετε να καταλάβει ότι η μάθηση είναι μια διαδικασία που θα διαρκέσει εφ' όρου ζωής εντός και εκτός σχολείου.

Fotolia 43162898 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Διάκριση σε ομαδικές δραστηριότητες!
Ο μικρός Ζυγός έχει ταλέντο να γίνεται αγαπητός όπου κι αν βρεθεί. Στο σχολείο που αρχίζει αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος και θα διακρίνεται όταν συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες. Με τον Άρη στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να δυσκολεύεται να μείνει για πολύ ώρα σε μια θέση ή να μιλάει αδιάκοπα. Υπομονή και μην το κρίνεται γιατί δεν του αρέσουν οι υποδείξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι να νοιώθει άραγε;
Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι που δύσκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος τι νοιώθει. Το πόσο εύκολη θα είναι η επιστροφή του αυτή την εβδομάδα στο σχολείο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σχέση που έχει με τη δασκάλα του. Αν τη συμπαθεί δεν θα βλέπει την ώρα να την ξαναδεί, αν όμως όχι θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματικότητα. Αποφύγετε πάντως να το πιέσετε γιατί θα έχετε τ' αντίθετα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο καπετάν - φασαρίας!
Ο μικρός Τοξότης μπορεί να ξεγελάει με την αθώα φατσούλα του αλλά μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταμορφωθεί στον καπετάν – φασαρία της τάξης. Αυτή την εβδομάδα με τρεις πλανήτες στο τρίτο ηλιακό του σπίτι θα γυρίσει με μεγάλη του χαρά στο νηπιαγωγείο μιας και αυτός ο χώρος προσφέρεται για κάθε είδους σκανταλιά. Οπλιστείτε με υπομονή και μιλήστε του για τις εμπειρίες σας από το σχολείο όταν ήσασταν στην ηλικία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πανέτοιμο για την επιστροφή στα θρανία!
Ο μικρός Αιγόκερως είναι υπόδειγμα οργάνωσης και υπευθυνότητας και συνήθως παίρνει πολύ σοβαρά τα μαθησιακά του καθήκοντα. Έτσι όπως είναι φυσικό η εβδομάδα της επιστροφής στη ρουτίνα του σχολείου το βρίσκει πανέτοιμο. Ακόμα και εσείς που ζείτε μαζί του θα εκπλαγείτε όταν σηκωθείτε το πρωί να το ετοιμάσετε για το νηπιαγωγείο και το δείτε ντυμένο, χτενισμένο και με το περιεχόμενο της τσάντας του άριστα τακτοποιημένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εύστροφα και ευρηματικότατα!
Ο μικρός Υδροχόος είναι ένα παιδάκι εύστροφο και ευρηματικό. Παίζει πάντοτε με τους δικούς του κανόνες και δύσκολα μπαίνει σε καλούπια. Αυτή την εβδομάδα με τρεις πλανήτες στο ζώδιό του η όρεξή του για γνώση το κάνουν να βιάζεται να γυρίσει στο σχολείο. Το πρόγραμμα και η ρουτίνα βέβαια θα το δυσκολέψουν στην αρχή γι' αυτό είναι απαραίτητο να ακούτε με κατανόηση ό,τι κι αν σας λέει και να το αντικρούετε με λογικά επιχειρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια τσάντα όνειρα!
Για το ονειροπόλο Ψαράκι σας το σχολείο είναι μια περιπέτεια που, αν είχε την επιλογή, δεν θα διάλεγε ποτέ. Με τρεις πλανήτες στο δωδέκατο ηλιακό του σπίτι Αυτή την εβδομάδα που θα ετοιμάζει την τσάντα του για να επιστρέψει στο νηπιαγωγείο θα πάρει μαζί και τα όνειρα του. Μπορεί να πει σε όλους ότι κολύμπησε με ένα δελφίνι ή χάιδεψε ένα λιοντάρι για να μοιραστεί μαζί τους ό,τι συνέβη στη φαντασία του.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved