Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 4 Ιανουαρίου 10 Ιανουαρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Υδροχόο είναι αρκετά ευνοϊκή και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς αυτές οι διελεύσεις υπόσχονται αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, παρέες, καινούργιους φίλους και φλερτ. Ωστόσο, η εβδομάδα στιγματίζεται από την πολύ σκληρή Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζωδιακό σου σταυρό και τινάζει την μπάνκα στον αέρα.
Καριέρα – Οικονομικά: Τη Δευτέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, η οποία πυροδοτεί τις επιδράσεις του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε κάθε σου κίνηση γιατί αν αφήνεις την παρόρμησή σου να σε βάλει στη δράση πριν προλάβει να ενεργοποιηθεί το μυαλό, μπορεί να έχεις πρόβλημα είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην κάνω καμία σημαντική κίνηση στη δουλειά, μιας και ακόμη οι αργίες μου το επιτρέπουν. Αν οι συνθήκες ευνοούν τη φυγή, να θυμάμαι ότι είναι η καλύτερη επιλογή.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου και ενεργοποιεί τους σκληρούς Πλούτωνα και Ουρανό, είναι αυτή που θα καθορίσει την κατάσταση στον αισθηματικό σου τομέα αυτή την εβδομάδα. Τα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους ενώ τα κεραυνοβολήματα είναι στη σφαίρα του πιθανού σετάκι (και αυτά) με την πιθανότητα να ωραιοποιείς καταστάσεις ή να πρόκειται για περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο περιβάλλον του Υδροχόου, το δέκατο ηλιακό σου σπίτι. Σε συνδυασμό με τον Άρη που βρίσκεται εδώ και έναν μήνα στην ίδια θέση, φαίνεται ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες και πιθανώς δυσβάσταχτες. Οι απαιτήσεις της δουλειάς δεν αποκλείεται να σε προσγειώσουν στην πραγματικότητα και σε συνδυασμό με την σκληρή Πανσέληνο, πιθανώς η προσγείωση να είναι πολύ απότομη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω στις μετακινήσεις μου και να κρατήσω συντηρητική στάση προς αδέλφια, συγγενείς και γείτονες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Υδροχόο, απ' όπου θα σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, να κάνεις άριστες δημόσιες σχέσεις. Τα φλερτ και τα παιχνίδια είναι στη σφαίρα του πιθανού αλλά, επειδή η σκληρή Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα που –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σου, είναι πιθανό να βγουν απωθημένα και πάθη στην επιφάνεια που θα βάλουν σε κίνδυνο τις ισορροπίες στη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο άξονας των οικονομικών σου προσβάλλεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, πυροδοτώντας τις σκληρές επιδράσεις του τετραγώνου Πλούτωνα – Ουρανού. Καλό θα ήταν να κάνεις λίγη οικονομία στο μέτρο που μπορείς μέσα στις γιορτές, να μην παρασύρεσαι από τους πειρασμούς της αγοράς και να είσαι προετοιμασμένος/η για να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις κανέναν οικονομικό διακανονισμό με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Κόντρα στην τάση μου να κλείνομαι στον εαυτό μου και να βουλιάζω στις σκέψεις μου, ας προσπαθήσω να βρω το κέφι μου και να περάσω καλά τις τελευταίες γιορτινές μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο ρόλος αυτός είναι λίγο σκληρός, ιδιαίτερα για σένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, εντείνοντας τη σκληρότητά τους. Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί θα έχεις την τάση να χάνεις τον έλεγχο λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης. Επίσης, προσπάθησε να μην εμπλακείς σε δυσάρεστες συζητήσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαροί τριγμοί στις σχέσεις σου.
Καριέρα – Οικονομικά:
Να προσέχεις πάρα πολύ τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Είναι πιθανό να καταλυθούν κάποιες συνεργασίες σου ενώ θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις τις εχθρικές ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές κι εδώ προσοχή: δεν αποκλείεται να τις προκαλέσεις εσύ, εμμένοντας σε αλαζονικές συμπεριφορές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Υδροχόο, η περίοδος προσφέρεται για να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Μετά τον Άρη, από το Σάββατο βρίσκεται και η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενώ τη Δευτέρα περνάει και ο Ερμής. Σε συνδυασμό με τον Δία που φιλοξενείται στο ζώδιό σου, φαίνεται ότι τα θέματα φλερτ, σχέσεις, γνωριμίες με σκοπό το γάμο και ανανεώσεις υποσχέσεων, θα είναι τα φλέγοντα της αισθηματικής σου ζωής. Αξιοποίησε τις θετικές επιδράσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, την υγεία και το περιβάλλον των πιο μύχιων φόβων, σκέψεων, συναισθημάτων σου. Συνεπώς δεν αποκλείονται οι εντάσεις στη δουλειά, οι πιέσεις στην καθημερινότητα και κάποια προβλήματα υγείας πιθανώς όχι σοβαρά αλλά αρκετά ικανά να σου χαλάσουν τη διάθεση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω τις κινήσεις μου γιατί μπορεί να εμπλακώ σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές στη δουλειά ή στην προσωπική μου ζωή και να στεναχωρηθώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, επηρεάζει τα περιβάλλοντα που αντιπροσωπεύουν τους φίλους, τους στόχους, τους έρωτες, τη δημιουργικότητά σου. Σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς ναι μεν τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) «βλέπουν» με θετικό τρόπο το ζώδιό σου αλλά ενεργοποιούν το σκληρό τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Αν γνωρίσεις έναν καινούργιο έρωτα αυτή την περίοδο, να προσέχεις πριν επενδύσεις συναισθηματικά για να μην απογοητευτείς αργότερα.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Άρη, μπαίνουν στον Υδροχόο η Αφροδίτη και ο Ερμής. Φαίνεται ότι τώρα θα αυξηθούν κατά πολύ οι ευθύνες σου και θα αναγκαστείς να δουλέψεις πολύ σκληρά. Πιθανώς να αναγκαστείς να διεκπεραιώσεις κάποιες υποχρεώσεις που θα σου φανούν αγγαρείες και θα σε πιέσουν συναισθηματικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να εκτονώσω τις εντάσεις μου, διασκεδάζοντας ή στη γυμναστική γιατί αλλιώς θα είμαι μέσα στα νεύρα και θα χάνω πολλή ενέργεια.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 5/1 έως 11/1 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: H Αφροδίτη έχει περάσει στον Υδροχόο από το απόγευμα του Σαββάτου ενώ τη Δευτέρα περνάει και ο Ερμής στο ίδιο περιβάλλον, των ερώτων, της δημιουργικότητας, των παιδιών σου. Αυτές οι διελεύσεις είναι ελπιδοφόρες για τις ερωτικές σου υποθέσεις καθώς υπόσχονται περισσότερες χαρές, εξόδους, διασκεδάσεις, φλερτ και ερωτοτροπίες. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τις σχέσεις σου καθώς η δραματική Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς, ιδιαίτερα σε εσένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, σχηματίζοντας ένα σκληρό ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Η κατάσταση χρήζει ψυχραιμίας γιατί τώρα βάλλονται οι τομείς της οικογένειας και της καριέρας σου, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά στη δουλειά σου και να μην κάνεις κινήσεις που θα μπορούσαν να αποβούν βλαπτικές, όπως για παράδειγμα να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου και, κυρίως, με τους ανωτέρους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια βλάβη στο σπίτι που θα μου κοστίσει και οικονομικά και ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα δώσει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα, «βλέπει» με θετικές όψεις το ζώδιό σου αλλά επειδή είναι πολύ σκληρή, θέλει προσοχή. Τα φλερτ είναι στο πρόγραμμα αλλά μπορεί να εγκυμονούν τον κίνδυνο να στεναχωρηθείς καθώς οι περιπέτειές σου μάλλον θα είναι μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Άρη, περνούν η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Υδροχόο και «δηλώνουν» ότι η περίοδος θα είναι πολύ κουραστική με αρκετές αγγαρείες και ευθύνες που θα επωμίζεσαι τόσο από την οικογένειά σου όσο και στη δουλειά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η σκληρή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο περιβάλλον που σχετίζεται με τις επαφές, την επικοινωνία, τα ταξίδια μου. Καλό θα ήταν να προσέχω στις μετακινήσεις μου, προκειμένου να αποφύγω τις ταλαιπωρίες. Επίσης, ας προσπαθήσω να αποφύγω τα επαγγελματικά ραντεβού που είναι προτιμότερο να τα αναβάλλω για την επόμενη εβδομάδα. SOS: Μην οδηγήσω αν έχω καταναλώσει αρκετό ποτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Το περιβάλλον του Υδροχόου θα φιλοξενεί, εκτός του Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή, γεγονός που υπόσχεται φλερτ και αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2017, διάστημα στο οποίο σε καλεί να συνειδητοποιήσεις ότι οι πραγματικές αξίες δεν είναι αυτές που μέχρι τώρα νόμιζες. Τα πιεστικά γεγονότα θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τη στάση σου και να κατανοήσεις τη διαφορά του ουσιαστικού από το μη ουσιαστικό, του σημαντικού από το ασήμαντο, του σοβαρού από την επιπόλαιη περιπέτεια, με σκοπό να αναλάβεις ευθύνες στην προσωπική σου ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα των οικονομικών σου και ενεργοποιεί τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο μαζί τους. Κάτω από τις τόσο σκληρές επιρροές, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η, να μην παρασύρεσαι από τους πειρασμούς των βιτρινών, να μη στηρίζεσαι στην τύχη σου, τώρα που τα χαρτοπαίγνια είναι στο φόρτε τους. Προσπάθησε να κάνεις λίγη οικονομία, όσο γίνεται μέσα στις γιορτές, για να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα, ιδιαίτερα εσύ που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένα ταξιδάκι θα με βοηθήσει να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Αν μπορώ να συνδυάσω ταξίδι αναψυχής και επαγγελματικό, θα είναι τέλεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Συνεχίζεις να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσει, καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιό σου, ενισχύει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα δραματικό ταυ τετράγωνο. Τώρα πρέπει να επιστρατέψεις την ψυχραιμία σου και να προστατέψεις τις σχέσεις σου από την κακιά στιγμή, τον ανταγωνισμό, τις εγωιστικές συμπεριφορές. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προσέχεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρούς τριγμούς στις σχέσεις σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο στο ζωδιακό σου άξονα να δυναμιτίζει τις σκληρές επιρροές του Ουρανού και του Πλούτωνα και να επηρεάζει τις συνεργασίες σου, είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις κανένα συμβόλαιο και για κανένα λόγο αυτή την περίοδο. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις τριβές, ιδιαίτερα στη δουλειά και -αν μπορείς- να πάρεις λίγες μέρες άδεια, προκειμένου να μην εμπλακείς σε ανταγωνιστικές καταστάσεις ή σε εχθρικές συμπεριφορές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Στο περιβάλλον των οικονομικών μου περνάει η Αφροδίτη και ο Ερμής ενώ συνεχίζει την πορεία του ο Άρης. Φαίνεται ότι από το ένα χέρι θα εισπράττω και από το άλλο θα μου φεύγουν περισσότερα. Ας προσπαθήσω να κάνω πιο προσεκτική διαχείριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Ο Άρης κινείται στο ζώδιό σου, στο οποίο περνάνε η Αφροδίτη και ο Ερμής! Φαίνεται ότι η ερωτική σου διάθεση θα εκπέμπεται με έναν τρόπο που θα προσελκύει θαυμαστές! Όλο και θα γίνεται παιχνίδι αλλά θα συνοδεύεται από εγωιστικές διεκδικήσεις, εντάσεις, προβλήματα, ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Εδώ ταιριάζει το γνωστό «κάνε έρωτα και όχι πόλεμο»...
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον ευαίσθητο άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, που είναι το δωδέκατο και έκτο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας. Πρέπει να προσέχεις το παρασκήνιο που είναι πιθανό να δράσει σε βάρος σου. Επίσης, είναι πιθανό να αναλωθείς σε δουλειές που δεν θα σε αναδείξουν και που δεν αποκλείεται να καπηλευτούν ύπουλα άλλοι συνάδελφοί σου. Αν μπορείς να απέχεις για λίγο από τη ρουτίνα, να χαλαρώσεις λίγο μιας και οι αργίες το επιτρέπουν, θα ήταν ένα καλό αντίδοτο για να αποφύγεις τα προβλήματα της Πανσελήνου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα πρέπει να προσέχω την υγεία μου, να μην εξαντλώ τα όρια των αντοχών μου, να τρέφομαι πιο υγιεινά και να αποφεύγω τις καταχρήσεις που θα μπορούσαν να με βλάψουν.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, ναι μεν «βλέπει» με αρμονικές όψεις το ζώδιό σου αλλά δεν παύει να είναι αρκετά επιθετική καθώς ενεργοποιεί το σκληρό τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα. Καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός/η στους έρωτες και τις φιλίες σου, να προφυλάξεις τις σχέσεις σου από τις παθολογικές, αλαζονικές, εγωιστικές συμπεριφορές. Αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία, μπορεί να νιώσεις εξαπατημένος/η αργότερα και να πέσεις από το συννεφάκι σου γι' αυτό κράτησε τις επιφυλάξεις σου πριν επενδύσεις συναισθηματικά.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος επηρεάζει, μεταξύ άλλων, και τις συλλογικές σου δραστηριότητες που πρέπει να διαφυλάξεις από κάθε ένταση. Η Αφροδίτη και ο Ερμής περνάνε στον Υδροχόο, το δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, όπου βρίσκεται και ο Άρης. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι που θα δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος σου γι αυτό να φυλάς τα νώτα σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να σου προκύψει και μια ευκαιρία που θα διατηρηθεί μυστική.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω την υγεία μου κι ας μην κάνω πολλές καταχρήσεις λόγω των ημερών.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

{youtube}KT-zX6jRi5s{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved