Παιδικό Ωροσκόπιο, 27/10 - 2/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 27/10 - 2/11

ΚΡΙΟΣ

Σαματάς και χαρούλες!
Η διάθεση του δυναμικού σας μπόμπιρα εναλλάσσεται αδιάκοπα, τη μια είναι όλο φωνές και σαματά και την άλλη όλο χαρούλες μόλις καταλάβει ότι ήρθε η ώρα της βόλτας. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο μεσουράνημα του, καλό θα ήταν να ορίσετε απλούς και λογικούς κανόνες τους οποίους θα επαναλαμβάνετε κάθε φορά που θα θεωρείτε ότι προσπαθεί να ξεγλιστρήσει. Μην ξεχάσετε να το συγχαρείτε όταν τους εφαρμόζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθυστερεί αλλά ολοκληρώνει!
Το αγαπημένο Ταυράκι σας μπορεί να καθυστερεί να φέρει σε πέρας αυτό που πρέπει να κάνει, αλλά στο τέλος τα καταφέρνει μια χαρά, αφού δεν του αρέσει ν' αφήνει πράγματα στη μέση. Αυτή την εβδομάδα που ο κυβερνήτης του η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο απέναντι του ζώδιο θα χαρεί αν του αναθέσετε μικρές ευθύνες, όπως π.χ να φροντίζει να έχει πάντα νερό το μπολάκι του σκύλου - σας αν έχετε, ή να ποτίζει τις γλάστρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρατηρεί και απορεί!
Η περιέργεια του μικρού Διδύμου είναι πραγματικά ανεξάντλητη. Του αρέσει να ψαχουλεύει, να παρατηρεί ό, τι συμβαίνει γύρω του και έχει μεγάλη γκάμα αποριών, π.χ μπορεί να ρωτήσει «που πηγαίνει ο ήλιος όταν χάνεται». Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να έχει ορθοδρομήσει στον οίκο του παιχνιδιού είναι πανέτοιμο για περιπέτειες. Μια σούπερ ιδέα για βόλτα είναι να το πάτε σε ένα πάρκο με ζωάκια προετοιμασμένοι ν' απαντήσετε στα ατελείωτα γιατί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ούτε στιγμή μόνο!
Ο μικρός Καρκίνος είναι ένα παιδάκι που η συμπεριφορά του χρωματίζεται από τις δραστηριότητες των αγαπημένων του προσώπων, στις οποίες θέλει να συμμετέχει. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον έβδομο οίκο του αν χρειαστεί να μείνει έστω και λίγο μόνο του στο σπίτι, οι ζημιές θα εναλλάσσονται με τη γκρίνια. Γι αυτό καλό θα ήταν να καθησυχάζετε τις ανησυχίες του ενημερώνοντας το που θα πάτε και τι ώρα θα γυρίσετε.

ΛΕΩΝ

Επιμονή και δράμα!
Το επίμονο Λιονταράκι σας επιδιώκει πάντα να γίνεται το δικό του και μπορεί να παίξει ακόμα και δράμα προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα που θέλει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού αυτό που θα θέλει πιο πολύ από όλα θα είναι να κάνει βόλτες και να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Αν θέλετε να ενθαρρύνετε τη φιλομάθειά του, διοργανώστε μια Κυριακάτικη επίσκεψη σε κάποιο μουσείο και μετά περιηγηθείτε τα σοκάκια του κέντρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χτυποκάρδια στο θρανίο!
Ο παιδικός σταθμός δίνει τη δυνατότητα στο αγγελούδι σας να κάνει νέες γνωριμίες, να παίξει και να συναγωνιστεί. Αυτή την εβδομάδα με της είσοδο του Άρη στον παιχνιδιάρικο πέμπτο του οίκο είναι πιθανόν να νοιώσει συμπάθεια για παιδάκι του άλλου φύλου και να θέλει να κάθεται μαζί του στο θρανίο. Παρ' όλο που έχει αληθινά συναισθήματα πιο πολύ το ζει στη φαντασία του και χαμογελάει στην ιδέα ότι κάποιος το αναγνώρισε και το ξεχώρισε.

Fotolia 37402359 Subscription L

ΖΥΓΟΣ

Συνδυασμός διασκέδασης και γνώσης!
Όσο μεγαλώνει ο μικρός Ζυγός, τόσο συχνότερα στρέφεται σε νοητικές και σωματικές δραστηριότητες. Δεν του αρκεί να δει ή να ακούσει για να μάθει, αλλά πρέπει να κινηθεί, να το ξανακάνει, να το διορθώσει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή ορθόδρομο στο ζώδιό του ρουφάει σαν σφουγγάρι τα πάντα και εμπλουτίζει διαρκώς το λεξιλόγιό του. Δείξτε του τον κόσμο με τα δικά σας μάτια και μετατρέψτε μια απλή βόλτα σε πηγή διασκέδασης αλλά και γνώσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψάξε – ψάξε και θα το βρεις!
Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη συμπεριφορά του μικρού Σκορπιού και όσο κι αν νομίζετε ότι το ξέρετε δύσκολα θα μαντέψετε τι κρύβει το μυαλουδάκι του. Αυτή την εβδομάδα με τον με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να κάνουν βόλτα στο ζώδιο του η μυστικοπάθειά του υποχωρεί προσωρινά και δίνει τη θέση της στο διάλογο και στην ανταλλαγή απόψεων. Μια ιδέα θα ήταν να δείτε μια θεατρική παράσταση και όταν τελειώσει να ακούσετε με προσοχή τις εντυπώσεις του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπερβολή και βαρεμάρα!
Με κυβερνήτη του το Δία, η υπερβολή είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του μικρού Τοξότη. Γι αυτό από τώρα που είναι ακόμα νωρίς καλό θα ήταν να μάθει την αυτοσυγκράτηση. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο παρορμητικό ζώδιο του Ζυγού οι αλλαγές στη διάθεσή του θα είναι συχνές και θα βαριέται εύκολα. Εφοδιαστείτε με εναλλακτικές λύσεις ώστε να μπορεί ν' αλλάζει ανά πάσα στιγμή παραστάσεις όταν θα χάνει το ενδιαφέρον του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώριμο από κούνια!
Ο μικρός Αιγόκερως είναι πολύ πιο ώριμος από τα παιδάκια της ηλικίας του και συνήθως βρίσκει τη συμπεριφορά τους απαράδεκτη. Έτσι αν ποτέ προσπαθήσετε να το πείσετε να γίνει η ψυχή της παρέας μάλλον έχετε χρόνο για χάσιμο. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο μεσουράνημά του είναι πιθανόν να κάνει μια καινούργια γνωριμία με ένα παιδάκι με ανάλογη υπευθυνότητα. Ενθαρρύνετέ το να κάνει συντροφιά περισσότερο με συνομήλικούς του παρά με ενήλικες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγώνας για το σωστό και το δίκαιο!
Ο μικρός Υδροχόος αγωνίζεται πάντα για το σωστό και το δίκιο και για ό, τι θεωρεί δικό του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού φροντίστε να είστε ακριβοδίκαιοι γιατί αν περάσει από το μυαλουδάκι του ότι το αδικείτε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μιλάτε στο βρόντο. Δώστε σημασία όχι μόνο στο τι θα του πείτε, αλλά στον τρόπο που θα το πείτε. Θα ευχαριστηθεί όταν το φέρετε σε επαφή με άτομα που έχει να δει καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης!
Η τέχνη παίζει συνήθως καθοριστικό ρόλο στη ζωή του μικρού Ιχθύ και μεγαλώνοντας μπορεί να γίνει η γέφυρα για να προσεγγίσει τον κόσμο των μεγάλων. Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού θα βγάλει την καλλιτεχνική φύση του – αν υπάρχει - στην επιφάνεια. Διαλέγοντας μαζί του δραστηριότητες που το εκφράζουν και δίνοντάς του τα κατάλληλα ερεθίσματα θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved