Παιδικό Ωροσκόπιο 20/10 - 26/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο 20/10 - 26/10

ΚΡΙΟΣ

Ο μικρός καταφερτζής!
Απαιτητικός και ανυπάκουος ο μικρός Κριός κάνει συνήθως του κεφαλιού του, χωρίς να νοιάζεται για τις συνέπειες των πράξεων του. Με τρεις πλανήτες όμως αυτή την εβδομάδα στο απέναντι του ζώδιο το σκηνικό αλλάζει. Το μουτράκι του είναι πιο γλυκό και ευχάριστο και καταφέρνει αυτά που θέλει με διπλωματικό τρόπο. Μην ξεγελιέστε όμως με τα καινούργια του τερτίπια γιατί είναι πολύ εύκολο να κακομάθει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζήλιες!
Δεμένος πολύ με την οικογένειά του ο μικρός Ταύρος, έχει την τάση να ζηλεύει τα αδελφάκια του – αν έχει. Αν το παρακάνει και χρειαστεί να το μαλώσετε, να έχετε υπόψη σας ότι πληγώνεται και δεν ξεχνάει εύκολα. Και προς Θεού αποφύγετε να το κάνετε μπροστά σε τρίτους. Με τον Ερμή ανάδρομο αυτή την εβδομάδα στον έκτο οίκο του ίσως το αγχώσουν κάποιες αλλαγές και είναι όλο γκρίνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα πειραχτήρι με χιούμορ!
Ο μικρός Δίδυμος διαθέτει χιούμορ, είναι πειραχτήρι και κάνει πολύ εύκολα φιλίες. Είναι περίεργος και θέλει να τα μαθαίνει όλα. Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επιστρατεύστε όλη την υπομονή σας για να του απαντάτε στις ατελείωτες ερωτήσεις του. Παρόλο που μαθαίνει εύκολα και γρήγορα, βαριέται απίστευτα και δεν ολοκληρώνει ό, τι αρχίζει. Εκπαιδεύστε το να έχει υπομονή και επιμονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κυκλοθυμικό και συναισθηματικό!
Ο μικρός Καρκίνος είναι ένα παιδάκι κυκλοθυμικό και συναισθηματικό, με αποτέλεσμα να ανοίγεται δύσκολα σε φιλίες. Είναι ο σπιτόγατος του ζωδιακού και όπου κι αν πάτε, δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει στο σπίτι. Του αρέσει ό, τι έχει σχέση με το παρελθόν, όπως ένα άλμπουμ με φωτογραφίες και να του διαβάζετε μύθους. Μέχρι τις 25 του μηνός που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχει την τάση να μένει σπίτι.

ΛΕΩΝ

Αυτοπεποίθηση και υπερβολή!
Η αστείρευτη αυτοπεποίθηση και η υπερβολή είναι από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της προσωπικότητας του μικρού Λέοντα. Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο πέμπτο σπίτι του, το χώρο της δημιουργικότητας, απολαμβάνει να δείχνει με κάθε τρόπο τις ικανότητες του που κάθε άλλο παρά λίγες είναι. Χάρη στη μεγάλη του ενεργητικότητα θέλει να κάνει πολλά πράγματα μαζί. Μια επιβράβευση στο σχολείο θα του δώσει μεγάλη χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χαρά της μαμάς!
Ο μικρός Παρθένος είναι η χαρά της μαμάς του. Είναι ένα παιδάκι ήρεμο, υπομονετικό και καλά οργανωμένο. Του αρέσει η τάξη και το πρόγραμμα. Το δωμάτιο και τα πράγματά του είναι τακτοποιημένα και προσεγμένα, και βρίσκει πάντα με ευκολία ό, τι ψάχνει. Αυτή την εβδομάδα θέλει να βρίσκεται συνέχεια με τους φίλους του, που μπορεί να μην είναι πολλοί αλλά είναι σταθεροί.

Fotolia 68238915 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Ακαταμάχητο χαμόγελο!
Ο μικρός Ζυγός είναι φημισμένος για το ακαταμάχητο χαμόγελο του και την καλαισθησία του. Είναι από τη φύση του ένα αξιαγάπητο παιδάκι με καλούς τρόπους και προσπαθεί να ευχαριστήσει τόσο τους γονείς όσο και τους δασκάλους του. Αυτή την εβδομάδα η προσοχή του θα είναι εστιασμένη στην εμφάνιση του. Τα ωραία ρούχα είναι η αδυναμία του και θέλει να είναι πάντα καθαρό και περιποιημένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ισχυρή προσωπικότητα!
Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι με ισχυρή προσωπικότητα. Αυτή την εβδομάδα με την έκλειψη στο ζώδιο του θα είναι κλεισμένο στον εαυτό του και ό, τι κι αν κάνετε δεν θα είναι ευχαριστημένο. Αν μάλιστα θυμώσει με κάτι μπορεί να γίνει ιδιαίτερα βίαιο και να χρησιμοποιήσει εκφράσεις που πληγώνουν. Συζητήστε ήρεμα μαζί του και διαπιστώστε εγκαίρως τι κρύβεται πίσω από αυτή την επιθετικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκρήξεις θυμού!
Το μικρό σας ζιζάνιο λέει αυτό που θέλει χωρίς να σκεφτεί ότι μπορεί να στεναχωρήσει κάποιον. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του οι εκρήξεις θυμού του θα είναι συχνές, ευτυχώς μικρής διάρκειας, γιατί σύντομα ξαναβρίσκει το κέφι του. Μην προσπαθήσετε να το καταπιέσετε γιατί δεν του αρέσει η πειθαρχία. Η καλύτερη τακτική είναι να το ρίξετε στο φιλότιμο και να κάνετε έναν ήρεμο διάλογο μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινωνικό όσο ποτέ άλλοτε!
Ο μικρός Αιγόκερως είναι ένα παιδάκι ήρεμο και μετρημένο που δύσκολα εκδηλώνει τα συναισθήματα του. Αυτή την εβδομάδα – μετά τις 25- που ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιο του Ζυγού γίνεται πιο ομιλητικό και κοινωνικό από ό, τι συνήθως. Η συμμετοχή σε παρέες και ομάδες του δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση. Ενδέχεται να ξεκινήσει και μια νέα φιλία με ένα παιδάκι που θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν μοιάζει με κανένα!
Αν προσπαθείτε να κάνετε το μικρό Υδροχόο να μοιάσει στ' άλλα παιδάκια σίγουρα έχετε χρόνο για χάσιμο. Η παιχνιδιάρικη προσωπικότητά του πάντα θα διαφέρει. Ανεξάρτητος, αυτόνομος, γεμάτος ιδέες και ερωτηματικά θέλει διαρκώς να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη η ανεβασμένη του διάθεση θα το βοηθήσει να ξεχωρίσει σε ομαδικές δραστηριότητες του σχολείου.

ΙΧΘΥΕΣ

Προστασία και ασφάλεια!
Το ευαίσθητο Ψαράκι σας για να νοιώθει ασφαλές χρειάζεται ένα δυνατό χέρι να το κρατάει και να το προφυλάσσει από τις δυσκολίες. Έχει την τάση να στεναχωριέται εύκολα και να υπερβάλει. Αν και φαινομενικά είναι ήρεμο, μη σας ξεγελά, μπορεί να γίνει εχθρικό αν νοιώσει ότι κάποιος το έχει προδώσει. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να εκνευρίζεται για ασήμαντους λόγους.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved