Παιδικό Ωροσκόπιο 13/10 - 19/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο 13/10 - 19/10

ΚΡΙΟΣ

Περιέργεια για τα παιδάκια του αντιθέτου φύλου!
Ο μικρός Κριός είναι ένα κοινωνικό παιδάκι που κάνει εύκολα φιλίες. Αυτή την εβδομάδα με τρεις πλανήτες στο Ζυγό δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και περιέργεια για τα παιδάκια του αντιθέτου φύλου και κάνει ό,τι μπορεί για να τα ευχαριστήσει. Πρόθυμα μοιράζεται τα παιχνίδια του ακόμα και τα πιο αγαπημένα. Αν όμως δεν έχει την ανταπόκριση που περιμένει τίποτα δεν εγγυάται ότι δεν θα αντιδράσει βίαια

ΤΑΥΡΟΣ

Δύσκολα αλλάζει προτιμήσεις!
Το Ταυράκι σας ανήκει στην ομάδα των σταθερών ζωδίων γι αυτό δύσκολα αλλάζει τις προτιμήσεις του. Αν δείξει ενδιαφέρον για ένα συγκεκριμένο τομέα ή ένα χόμπι, είναι λίγο απίθανο να το βαρεθεί και να το απορρίψει μελλοντικά. Είναι λοιπόν σημαντικό να δώσετε από τώρα που είναι ακόμα νωρίς, σημασία στις τάσεις αλλά και τις δυνατότητές του, και να το ενθαρρύνετε στη σωστή για εκείνο κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ερωτήσεις για πράγματα του παρελθόντος!
Από μικρό το περίεργο Διδυμάκι σας ασχολείται με κάθε τι που το ερεθίζει οπτικά και εγκεφαλικά. Δεν κουράζεται ποτέ να μαθαίνει και φροντίζει να πληροφορείται οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή ανάδρομο οι ερωτήσεις του για πράγματα που έχουν συμβεί καιρό πριν δεν θα έχουν τελειωμό. Προσέξτε τι θα του απαντήσετε, αν δεν θέλετε να σας έχει όλους «στην τσίτα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι κεραίες του πιάνουν τα πάντα!
Ο μικρός Καρκίνος δένεται εύκολα με ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις και οι κεραίες του πιάνουν ό,τι συμβαίνει γύρω του. Αντλεί ενέργεια από τα αγαπημένα του πρόσωπα όταν όλα κυλούν ήρεμα. Αυτή την εβδομάδα με μια πολυαστριά πλανητών στον τέταρτό του οίκο που αντιπροσωπεύει το σπίτι, προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε μπροστά του γιατί αν νοιώσει ότι κάτι δεν πάει καλά, αυτό θα γίνει αφετηρία για ατελείωτες σκέψεις και γκρίνια.

ΛΕΩΝ

Κοινωνικότητα στο κόκκινο!
Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Ήλιο στο Ζυγό και στο τρίτο του σπίτι, η κοινωνικότητα του μικρού σας είναι στο κόκκινο. Με το ακαταμάχητο χαμόγελό του έχει βαλθεί αν γοητεύσει τους πάντες. Να θυμάστε ότι το Λιοντάρι χρειάζεται πάντα άλλους δίπλα του για να εκφράσει τον πραγματικό του εαυτό και να δείξει το καλό του γούστο. Ενισχύστε την αυτοεκτίμησή του και ωθήστε το να εκφράσει την καλλιτεχνική του φύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τάξη και ασφάλεια!
Ο μικρός Παρθένος έχει ανάγκη από τάξη και ασφάλεια τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο. Όπως όλα τα γήινα ζώδια δεν αγαπά τις αλλαγές και χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει πως θα επεξεργαστεί κάθε τι καινούργιο. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο Ζυγό και ανάδρομο, δύσκολα θα το πείσετε να κάνει κάτι που δεν θέλει. Αντί να επιμείνετε δείξτε του τη χρήσιμη πλευρά αυτού που του προτείνετε.

Fotolia 45268384 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Ένας εκκολαπτόμενος ηθοποιός!
Με μια πλειάδα πλανητών αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του, το γοητευτικό μικρό σας ψάχνει να βρει τρόπους να εκφράσει τη δημιουργικότητά του αλλά και να σας εντυπωσιάσει. Αν θέλετε να το βοηθήσετε να εξωτερικεύσει το καλλιτεχνικό του ταλέντο, αγοράστε του ένα κουκλοθέατρο ή οποιαδήποτε παιχνίδι προάγει τη φαντασία του. Οι διάλογοι που θα σκαρφίζεται και το υποκριτικό του ταλέντο θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευαισθησία που δεν φαίνεται!
Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι πολύ συναισθηματικό και ευαίσθητο αν και ομολογουμένως καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να δείχνει το αντίθετο. Η ισχυρή του διαίσθηση και η συναισθηματική του ένταση το κάνουν ιδιαίτερα εσωστρεφές. Αυτή την εβδομάδα με ένα γεμάτο δωδέκατα οίκο αν δείτε ότι απομονώνεται στο δωμάτιό του ή θέλει να παίζει μόνο του, αφήστε το, το έχει ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό του στη σκανταλιά!
Παρ' όλο που ο μικρός Τοξότης έχει διαρκώς το μυαλουδάκι του στη σκανταλιά, δύσκολα θυμώνει κανείς μαζί του. Έχει τον τρόπο να κάνει το δικό του και να γλιτώνει τις τιμωρίες. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του επειδή θα βαριέται εύκολα με ό,τι κι αν καταπιάνεται φροντίστε να έχει εναλλαγές για να μην πλήττει. Μια καλή ιδέα είναι να το στρέψετε στα σπορ για να εκτονώσει την ενέργεια του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τάσεις κοινωνικοποίησης!
Με τρεις πλανήτες στο μεσουράνημά του το Αιγοκεράκι σας – όσο περίεργο κι αν αυτό ακούγεται – δείχνει τάσεις κοινωνικοποίησης. Του αρέσει να περνά χρόνο με άλλα παιδάκια της ηλικίας του και κάποιες φορές μοιράζεται ακόμα και τα' αγαπημένα του παιχνίδια. Παρ' όλα αυτά η τάση του να εξουσιάζει είναι εμφανής. Συχνά τείνει το δάκτυλο του και τους κάνει παρατηρήσεις. Καλοί οι φίλοι αλλά οι κανόνες είναι για να τηρούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεχωρίζει από μακριά!
Ο μικρός Υδροχόος έχει τη δική του φιλοσοφία για τη ζωή και ξεχωρίζει όπου κι αν βρεθεί. Με τον Άρη στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα, το σίγουρο είναι ότι θα σας τρέχει με τα άπειρα ενδιαφέροντά του. Χαλάλι του όμως γιατί με ό,τι κι αν ασχοληθεί – κατασκευές, υπολογιστές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες – το ταλέντο του είναι δεδομένο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας χώρος για να εκφραστεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Κατανόηση και αγάπη!
Με τον Ερμή στο Ζυγό και ανάδρομο αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας Ψαράκι είναι ιδιαίτερα συνεσταλμένο και εύθικτο. Όταν γκρινιάζει να θυμάστε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι κατανόηση και αγάπη. Αν σας παραπονεθεί ότι πονάει η κοιλίτσα του, βεβαιωθείτε ότι δεν το απασχολεί κάτι που του προξενεί άγχος και εκνευρισμό. Εκπαιδεύστε το να μην είναι υπέρ- απαιτητικό με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό του.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved