Παιδικό Ωροσκόπιο από 6/10 έως 12/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 6/10 έως 12/10

ΚΡΙΟΣ

Μικροατυχήματακια και ιώσεις!

Ο μικρούλης Κριός είναι ένα από τα πιο υπερκινητικά παιδάκια του ζωδιακού με ατελείωτα αποθέματα ενέργειας. Όταν αυτή η ενέργεια δεν βρίσκει διεξόδους για να εκτονωθεί, γίνεται νευρικό και απρόσεκτο στις κινήσεις του. Αυτή την εβδομάδα με την έκλειψη στο ζώδιο του να έχετε τα μάτια σας διαρκώς στραμμένα επάνω του γιατί είναι ευαίσθητο σε μικροατυχηματάκια και ιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφή και όσφρηση!

Το Ταυράκι σας αντιλαμβάνεται ό,τι υπάρχει στο περιβάλλον του μέσω των αισθήσεων του. Το καλό φαγητό είναι η αδυναμία του και η κουζίνα του σπιτιού ο αγαπημένος του χώρος. Όταν η μαμά μαγειρεύει του αρέσει να μυρίζει και να αγγίζει τα υλικά που χρησιμοποιεί. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού εκπαιδεύστε το στην υγιεινή διατροφή για να μεγαλώσει ισορροπημένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μάθετέ το να είναι επιλεκτικό!

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του πανέξυπνου μπόμπιρα σας είναι η τάση του να ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να επικεντρώσει την προσοχή του σε ένα. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη τον Ερμή ανάδρομο μάθετε το να είναι επιλεκτικό, ώστε να συγκεντρώνεται μόνο σε ένα ερέθισμα. Για παράδειγμα να μην φέρνει τα παιχνίδια στο τραπέζι την ώρα του φαγητού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νοιώθει και μαθαίνει!

Το ευαίσθητο καβουράκι σας έχει την τάση να κρατάει μέσα του τις σκέψεις και τις ανησυχίες του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού είναι σημαντικό όταν θέλετε να του μάθετε κάτι, να το κάνετε να το νοιώσει πρώτα και μετά να βρει το δικό του νόημα. Ερωτήσεις του τύπου «Νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι, τι λες και εσύ;» το βοηθάνε να εξωτερικεύει πιο εύκολα τις σκέψεις και τα συναισθήματα του.

ΛΕΩΝ

Το νούμερο ένα!

Ο Λέων είναι γνωστός ως το βασιλικό ζώδιο, γιατί ο κυβερνήτης του ο Ήλιος είναι ο «βασιλιάς» του ηλιακού μας συστήματος. Αυτό εξηγεί γιατί το Λιονταράκι σας θέλει να είναι το νούμερο ένα, τα φώτα να είναι στραμμένα επάνω του και να το θαυμάζουν. Αν όμως η ανάγκη του να ξεχωρίζει δεν ικανοποιείται θα σας προκαλεί διαρκώς με την ανυπακοή του. Αυτή τη εβδομάδα με το Άρη στον Τοξότη ετοιμαστείτε για σκανταλιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποδοχή και τρυφερότητα!

Δεν υπάρχει τίποτα που ν' αναστατώνει περισσότερο το Παρθενάκι σας από το να βρίσκεται σ' ένα χώρο όπου υπάρχουν διαφωνίες, εντάσεις και συγκρούσεις, ιδιαίτερα αν αφορούν την οικογένεια και τους αγαπημένους του φίλους. Αυτή την εβδομάδα με την έκλειψη της Σελήνης στον ευαίσθητο όγδοο οίκο του έχει ανάγκη να νοιώθει αποδεκτό και προστατευμένο. Μην ξεχνάτε ότι η αγκαλιά και η αγάπη σας είναι το βασικό του στήριγμα.

Fotolia 32229767 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Κλέβει την παράσταση!

Το αγγελούδι σας είναι ένα γλυκό παιδάκι που κλέβει την παράσταση με το χαμόγελο και τους καλούς του τρόπους. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του αν θέλετε το προσωπάκι του να λάμπει από ευχαρίστηση, φροντίστε να υπάρχει στο περιβάλλον του αρμονία ήχου, χρώματος και σκέψης. Μια καλλιτεχνική δραστηριότητα θα το βοηθήσει ν' αναπτύξει κα να εκφράσει τις δημιουργικές του ικανότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εφευρετικότητα και επιδεξιότητα!

Ο μικρός Σκορπιός έχει σπουδαίες νοητικές ικανότητες και διακρίνεται σε πράγματα που εξασκούν το μυαλό. Αυτή την εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του προτεραιότητά του θα έχουν οι δραστηριότητες που απαιτούν εφευρετικότητα και επιδεξιότητα στα χέρια. Μια καλή επιλογή είναι ένα παιχνίδι με το οποίο θα μπορεί να κατασκευάζει διάφορα σχήματα και συγχρόνως θα κεντρίζει το μυαλουδάκι του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνοφρυωμένο μουτράκι!

Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδάκι δραστήριο και κοινωνικό και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Με τον ανάδρομο Ερμή αυτή την εβδομάδα στο ευαίσθητο δωδέκατο οίκο του το μουτράκι του κάποιες φορές μπορεί να είναι συνοφρυωμένο χωρίς εμφανή λόγο. Μη χάνεται χρόνο αν εντοπίσετε μια τέτοία συμπεριφορά να κάνετε μια συζήτηση μαζί του, πριν γίνει αντιδραστικό ή αδιάφορο. Το μυστικό είναι να νοιώθει ελεύθερο και ασφαλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρει τι θέλει!

Ο μικρός Αιγόκερως είναι ένα παιδάκι που δεν χάνεται σε κούφια ονειροπολήματα. Συνήθως ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει και δεν χάνει το χρόνο του σε άσκοπα παιχνίδια. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο μεσουράνημα του δεν θα διστάσει να διεκδικήσει με πάθος όχι μόνο τα δικά του δικαιώματα αλλά και αυτά των φίλων και των ανθρώπων που αγαπά. Ενθαρρύνετε το να ασχοληθεί με τον αθλητισμό για να εκτόνωση την περίσσεια ενέργεια του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενέργεια και χοροπηδητό!

Ο μικρός σας μπόμπιρας είναι ένα παιδάκι όλο ενέργεια που χοροπηδά συνέχεια σαν να έχει ελατήρια μέσα του. Η ιδέα και μόνο ότι θα μείνει ακίνητο είναι κάτι τελείως ασύμβατο με την αέρινη φύση του, που το σπρώχνει στην αναζήτηση, την εξερεύνηση και τη μάθηση. Αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να το περιορίσετε σε ένα χώρο βεβαιωθείτε προηγουμένως ότι θα έχει διάφορα βιβλία και άφθονα παιχνίδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος!

Με τον Άρη στο μεσουράνημα του, αυτό που θέλει το Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι, όχι απλά να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος αλλά και να εντυπωσιάζει τους πάντες. Το σίγουρο είναι ότι τα καταφέρνει θαυμάσια. Αλλά ενώ προσαρμόζεται με μεγάλη ευκολία μετά από λίγη ώρα βαριέται αφόρητα και στρέφεται στο επόμενο που θα τραβήξει την προσοχή του. Προσέξτε τις υποσχέσεις σας γιατί αν δεν τις εκπληρώσετε θα έχετε δράματα.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved