Παιδικό Ωροσκόπιο από 22/9 έως 28/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 22/9 έως 28/9

ΚΡΙΟΣ

Πάμε βόλτα;

Με τον κυβερνήτη του – τον Άρη στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα η υπέρ-κινητικότητα του μικρού Κριού είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Οι τοίχοι του σπιτιού το πλακώνουν και το μυαλουδάκι του είναι συνεχώς στη βόλτα. Αυτό μεταφράζεται σε βόλτα στην παιδική χαρά για να δει τους φίλους του ή μια βόλτα μαζί σας για ψώνια. Το μόνο σίγουρο είναι ό,τι όπου κι αν βρεθεί θα βαριέται και θα θέλει κάτι διαφορετικό. Φροντίστε να τρώει σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αγγίζετε!

Ο μικρός Ταύρος αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου γίνεται πιο λεπτολόγος από ό,τι είναι συνήθως. Θέλει ό,τι κάνει να είναι απλά τέλειο βάσει τον κριτηρίων που έχει θέσει το ίδιο. Γι αυτό φροντίστε όταν μπαίνετε στο δωμάτιο του να μην μετακινείτε τα πράγματα του, καθώς αν γυρίσει από το σχολείο και το δει θα βγει από τα ρούχα του. Η κριτική που θα ασκεί για το κάθε τι, θα είναι στο καθημερινό μενού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αστεία και ζαβολιές!

Με αστεία και ζαβολιές θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για το Διδυμάκι σας. Εννοείται πως για ό,τι δεν του αρέσει, πολύ απλά θα αδιαφορεί αντί να γκρινιάζει και να σκοτίζει το μυαλουδάκι του. Με τον Ήλιο στο πέμπτο του σπίτι, ενδέχεται να κάνει επίδειξη σε κάποιο παιδάκι του αντιθέτου φύλου, που του έχει τραβήξει την προσοχή. Αν δείτε ό,τι έχει δυσκολίες να κοιμηθεί, θυμηθείτε πως ένα παραμύθι με τη φωνή της μαμάς ή του μπαμπά μπορεί να κάνει θαύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μείνω μέσα!!!

Με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα στον τέταρτο οίκο του, το τρυφερό Καρκινάκι σας προτιμά σαφώς να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του χουζουρεύοντας στο σπίτι. 'Έτσι μπορεί να παίζει με τα παιχνίδια με την άνεση του, χωρίς να το ενοχλεί κανείς. Αν το δείτε να σκαλίζει το οικογενειακό άλμπουμ και να χαμογελά μόνο του, πάρτε το μια τρυφερή αγκαλιά και θυμηθείτε μαζί τις σκηνές που έχουν αποτυπωθεί σε κάθε φωτογραφία.

ΛΕΩΝ

Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης!

Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα να κόβει βόλτες στο ζώδιο του Τοξότη το Λιονταράκι σας, νοιώθει δυνατό και διεκδικεί την ανεξαρτησία του. Θέλει να είναι ο αρχηγός στους φίλους κι αν δεν καταφέρει να επιβληθεί, θα γίνεται δύστροπο. Καθώς δεν υπολογίζει ούτε την κούραση αλλά ούτε και τον κίνδυνο μπορεί να του συμβούν μικροατυχηματάκια . Γι αυτό καλό θα ήταν να έχετε το νου σας λίγο παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοίτα τι ζωγράφισα!

Το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του θα σας εντυπωσιάσει με τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες. Μην ξαφνιαστείτε λοιπόν αν δείτε ζωγραφιές και στα πιο απρόσμενα σημεία – από τα χεράκια του μέχρι και τον τοίχο του δωματίου του. Η συμμετοχή σας στις δραστηριότητες του είναι πολύτιμη για εκείνο για αυτό καλό θα ήταν να του αφιερώσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε. Αποφύγετε να δείξετε αδυναμία σε άλλο παιδάκι.

MESASHMERA

ΖΥΓΟΣ

Σε αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων!

Ο μικρός Ζυγός αυτή την εβδομάδα με δύο πλανήτες στο ζώδιο του – Ήλιο και Ερμή- θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα που διαθέτει προκειμένου να γίνει το δικό του. Αναμφίβολα έχει την ικανότητα να σας τουμπάρει σε χρόνο ντε-τε για να διασφαλίσει δυο ώρες επιπλέον παιχνίδι. Εκείνος που θα μπορέσει να του μάθει νέα παιχνίδια και να του πει ιστορίες που δεν έχει ακούσει ποτέ ξανά, θα γίνει άνετα ο πιο καλός του φίλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περνώ και μόνος μου καλά!!!

Με δύο πλανήτες αυτή την εβδομάδα στο κρυφό 12ο σπίτι του, το γοητευτικό Σκορπάκι σας όταν παίζει με άλλα παιδάκια, μπορεί να τους παίρνει τα παιχνίδια και να ξεχνά να τους τα επιστρέψει γιατί πολύ απλά τα θεωρεί δικά του. Από την άλλη νοιώθει πολύ όμορφα όταν παίζει μόνο του. Αυτή η τάση του για απομόνωση είναι τελείως προσωρινή και δεν χρειάζεται να το πιέσετε να γίνει πιο φιλικό αν δεν το θέλει. Φάση είναι θα περάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βουνό ή θάλασσα;

Αν θέλετε αυτή την εβδομάδα να δώσετε χαρά στο μικρό σας ζιζάνιο φροντίστε να το φέρετε σε επαφή με τη φύση. Με τον Άρη στο ζώδιο του μια βόλτα στο βουνό ή στη θάλασσα το ικανοποιεί εξ' ίσου, αφού και στα δύο νοιώθει σαν να βρίσκεται σπίτι του. Για να αντιμετωπίσετε τη δίψα του από το πολύ τρεχαλητό, μην ξεχάσετε να εφοδιαστείτε με άφθονο νερό ή ακόμα καλύτερα στύψτε του πολλούς χυμούς από τα αγαπημένα του φρούτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μαμά τι είναι αυτό;

Το Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα με το τον Ερμή στο μεσουράνημα του, θα χώνει τη μυτούλα του σε όλες σας τις δουλειές. Η περιέργεια του θα ξεπεράσει τα συνηθισμένα όρια. Όσο κι αν σας κουράζει κάποιες φορές αυτό, μη το αποπάρετε και μη το μαλώσετε, αφού είναι ο δικός του ξεχωριστός τρόπος να διευρύνει τις γνώσεις του για τον κόσμο. Μάθετε το να γράφει το όνομα του ή να μετράει μέχρι το 100 και θα ενθουσιαστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χαρά της εξερεύνησης!

Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού το μικρό σας μεταμορφώνεται σε έναν μικρό ζογκλέρ αφού καταφέρνει να ασχολείται με διάφορα πράγματα ταυτόχρονα και εξ' ίσου επιδέξια. Το μόνο θέμα είναι πως όταν καταλάβει πως λειτουργούν, βαριέται αφόρητα και χωρίς πολλά – πολλά τα παρατάει. Γι εκείνο η χαρά της εξερεύνησης είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Αν θέλει να σας πείσει για κάτι, είναι διατεθειμένο να στήσει ολόκληρη παράσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Είμαι ο καλύτερος σου λέω!

Το Ψαράκι σας, αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο μεσουράνημα του νοιώθει κυριολεκτικά πως είναι το κέντρο του κόσμου. Έχει αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνει, και λέει ό,τι σκέφτεται ξεκάθαρα και σταράτα. Αν ασχολείται με τον αθλητισμό, θα εντυπωσιάσει με τις ικανότητες και το δυναμισμό του. Με τόση ενέργεια που καταναλώνει καθημερινά, φροντίστε να τρώει καλό πρωινό και τα γεύματα του να περιλαμβάνουν φρούτα και χυμούς.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved