Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 31/8 - 6/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Προσπάθησε να χαρείς τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας που ακόμη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα γιατί, από την Πέμπτη, μπαίνει με τη σειρά της στην Παρθένο και, μοιραία, τα πρακτικά θέματα θα σε αποσπούν από τους έρωτες. Ωστόσο, οι ισορροπίες είναι εύκολο να συντηρηθούν, αρκεί να μην παραμελείς το ταίρι σου. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας από το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι θα είναι για μία χρονιά ο φωτοδότης των ερώτων σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον Σκορπιό, ζώδιο που σχετίζεται με τα κεφάλαιά σου, τις κληρονομικές σου υποθέσεις, τους διακανονισμούς, μπαίνεις στη διαδικασία να εστιαστείς στις δουλειές σου προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου και να συνάψεις επικερδείς συμφωνίες. Από την Τρίτη ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό και διευκολύνει τις συζητήσεις, τις υπογραφές συμβολαίων τις συμφωνίες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Αφροδίτη περνάει το απόγευμα της Πέμπτης στο έκτο ηλιακό μου σπίτι και με εξωθεί στο να προσέξω την υγεία μου, να κάνω μία δίαιτα αποτοξίνωσης ή αδυνατίσματος, να καλλωπιστώ.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στον Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σου, από τη μια θα είσαι παθιασμένος/η, μέσα στον ερωτισμό και τη διαχυτικότητα ενώ από την άλλη θα ζηλεύεις, θα είσαι υπέρμετρα απαιτητικός/η και καταπιεστικός. Ευτυχώς, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, την Παρθένο, από την Πέμπτη, θα χαλαρώσεις και θα ανακτήσεις τις ισορροπίες σου αλλά θα είσαι εστιασμένος/η στις δουλειές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν δεχθείς δελεαστικές προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες, μη βιαστείς να απαντήσεις, ιδιαίτερα αν πρέπει να εγκαταλείψεις την παλιά σου δουλειά για κάτι καινούργιο. Σύντομα, θα γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους των θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος και θα σας είναι πιο εύκολο να πάρεις τη σωστή απόφαση. Σημασία έχει ότι οι επαγγελματικοί σου ορίζοντες θα είναι ανοιχτοί.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αξιοποίησε δημιουργικά τα ταλέντα σου. Δεν αποκλείεται να αποτελέσουν μια νέα πηγή εσόδων για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Μετά τον Ήλιο, από την Πέμπτη περνάει και η Αφροδίτη στην Παρθένο και σε εξωθεί στο να εστιάζεσαι στις δουλειές. Ωστόσο οι ισορροπίες θα συντηρούνται στον αισθηματικό τομέα. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό, από την Τρίτη, φαίνεται ότι θα είσαι πιο διαλλακτικός/η και θα βρίσκεις τον τρόπο να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι εξελίξεις, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες, θα σε αναγκάζουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Ο Ήλιος και, από την Πέμπτη η Αφροδίτη, θα ρίξουν φως στον τομέα της καριέρας σου. Από την άλλη ο Κρόνος και ο Άρης στο έκτο ηλιακό σου σπίτι απαιτούν σκληρή δουλειά. Φαίνεται ότι θα κουραστείς αλλά πρέπει να έχεις υπομονή και ψυχραιμία καθώς τώρα βάζεις τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Τρίτη ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό, το πέμπτο ηλιακό μου σπίτι. Ας τον αξιοποιήσω υλοποιώντας δημιουργικές ιδέες και εκφράζοντας τα ταλέντα μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης που βρίσκεται στον Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σου, ανεβάζει τη λίμπιντό σου και σε βάζει στη διαδικασία να αποζητάς τις ερωτικές απολαύσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος βρίσκεται στο ευνοϊκό περιβάλλον της Παρθένου, όπου το απόγευμα της Πέμπτης θα περάσει και η Αφροδίτη και θα σε εξιτάρουν. Πάντως, πρέπει να προσέχεις αν κάνεις τώρα μια γνωριμία και να θυμάσαι ότι τα δίχτυα του κεραυνοβόλου έρωτα μπορεί να έχουν παγίδες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Αν είσαι καλλιτέχνης ή κάνεις δουλειά που απαιτεί δημοσιότητα, θα τα πας καλά καθώς θα ανέβει τόσο η δημοτικότητά σου όσο και το κασέ σου. Αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, μπορείς να προβάλεις τη δουλειά σου, να διαφημιστείς, να προσπαθήσεις να διευρύνεις το πελατολόγιό σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:
Μήπως μπορώ να συνδυάσω ταξίδι και δουλειές; Ας το σκεφτώ. Αν ναι, θα έχω επιτυχίες και θα περάσω καλά ενώ δεν αποκλείεται να φλερτάρω και να το χαρώ ακόμη περισσότερο.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Φαίνεται ότι μέρα με τη μέρα μπαίνεις σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς αλλά με τον Δία στο ζώδιό σου θα νιώθεις πολύ καλύτερα ψυχολογικά και θα είσαι συναισθηματικά πιο ασφαλής. Από το απόγευμα της Πέμπτης η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο αλλά θα έχει αφήσει πολύ θετικές καταστάσεις πίσω της που, αν τις αξιοποιήσεις, θα γεμίζουν την ερωτική σου ζωή.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Κρόνο και τον Άρη στον Σκορπιό, αφοσιώνεσαι στη δουλειά, υιοθετείς υπεράνθρωπα ωράρια, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό γι αυτό και έχεις την ελπίδα να αμειφθείς πλουσιοπάροχα από το σύμπαν. Με τον Ερμή στον Ζυγό, από την Τρίτη, μπορεί να γνωρίζεις τα κατάλληλα να σε προωθήσουν άτομα στην κατάλληλη χρονική συγκυρία και να προετοιμάζεις το έδαφος για την επόμενη σεζόν, στην οποία –αν όντως δουλέψεις σκληρά και δεν βαρεθείς- θα συνάψεις σημαντικότατες συνεργασίες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με το τρίγωνο του Ηλίου και του Πλούτωνα αλλά και με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο, από την Πέμπτη, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Από το απόγευμα της Πέμπτης η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και ρίχνει το φως της στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Η περίοδος είναι καλή τόσο για εσένα που θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες μιας σχέσης, να παντρευτείς ή να αυξήσεις τα μέλη της οικογένειάς σου όσο και για σένα που θέλεις να βρεις ένα ταίρι, να περάσεις καλά ή ακόμη και να κάνεις όψιμες διακοπές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι προσπάθειες που θα καταβάλεις θα ευδοκιμήσουν, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένεις αρκετά. Αρχίζει μία εβδομάδα στην οποία θα βρεις λύσεις σε προβλήματα που μέχρι αυτή τη στιγμή σε ταλάνιζαν. Αν θέλεις να κάνεις κάποιο πολύ σημαντικό ραντεβού, μια νέα αρχή ή να προβάλλεις τη δουλειά σου, αξιοποίησε οπωσδήποτε αυτή την περίοδο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό μου θα υπάρχει η δυνατότητα να αποκαταστήσω τις ισορροπίες και στις επαγγελματικές μου σχέσεις, να βρω τους συμμάχους μου, να επιδιώξω να συνάψω καινούργιες συνεργασίες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Από αυτή την εβδομάδα θα είσαι απασχολημένος/η από τις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους έρωτες. Ωστόσο, δεν συμβαίνει κάτι αρνητικό. Απλά διάγεις περίοδο ηρεμίας. Ο Ερμής που από την Τρίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, θα συντελέσει στο να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου σε θέματα σχέσεων γενικότερα και, φυσικά, διαπροσωπικών σχέσεων ειδικότερα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φαίνεται ότι τα γεγονότα θα σε υποχρεώσουν να αναλώνεσαι σε εξαντλητικά ωράρια, προκειμένου να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου στον οικονομικό τομέα, οι οποίες μπορεί να έχουν διαταραχθεί με τον Άρη και τον Κρόνο στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι. Ο Ερμής που περνάει στο ζώδιό σου, θα σε διευκολύνει να κάνεις δημόσιες σχέσεις, συμφωνίες, επαγγελματικές συζητήσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν προκύψει η αναγκαιότητα για έναν διακανονισμό και έχω χρονικά περιθώρια, καλύτερα να τον υπογράψω μετά τις 14 Σεπτεμβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα βγάζει στην επιφάνεια ακόμη και τα πιο απόκρυφα πάθη σου. Αποζητάς τις ερωτικές απολαύσεις αλλά, παράλληλα, γίνεσαι απόλυτος/η, κτητικός/η, ανταγωνιστικός/η. Τα θετικά και τα αρνητικά εκφράζονται με μεγάλη ένταση, σε απομυζούν ενεργειακά και τελικά σε καθιστούν ευάλωτο/η καθώς καταρρέει το νευρικό σου σύστημα. Πρόσεχε τις κινήσεις σου για να μην απογοητευτείς.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η περίοδος αυτή, με το τρίγωνο του Ηλίου από την Παρθένο με τον Πλούτωνα καθώς επίσης και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, ναι μεν υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις, καινούργιες συνεργασίες, επιτυχίες και περισσότερα κέρδη αλλά απαιτεί πολλή ενέργεια, κούραση και άγχος. Να θυμάσαι ότι πρέπει να φροντίσεις ώστε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους σου, ακόμη κι αν σε προκαλέσουν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αρχίζει μία περίοδος που είναι καλή για να εντοπίσω τους συμμάχους μου και, γενικότερα, να βρω τα άτομα που θα με στηρίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας στον Λέοντα σου γίνεται βίωμα πλέον! Υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ταξιδέψεις, να περάσεις ευχάριστα με τις παρέες σου, να φλερτάρεις, να νιώσεις καλά, να διασκεδάσεις. Μέχρι την Πέμπτη που θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στον Λέοντα, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο ευχάριστα, ιδιαίτερα για εσένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ήλιο αλλά και την Αφροδίτη στην Παρθένο, το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικού χαρακτήρα. Ωστόσο, η συνύπαρξη του Άρη και του Κρόνου στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι «μιλάει» για σκληρή δουλειά καθώς, ακόμη κι αν προσπαθήσεις να την αποφύγεις, θα σε αναγκάζουν τα γεγονότα. Σημασία έχει ότι ναι μεν αναγκάζεσαι να υπερβείς τις αντοχές σου αλλά δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη νέα σεζόν που ξεκινάει οσονούπω.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου. Ας μην εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος από την Παρθένο είναι ευνοϊκός για εσένα ενώ το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα ανοίγει την πύλη της μεταμόρφωσης, την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις για να δημιουργήσεις το καλύτερο. Από την Πέμπτη θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στην Παρθένο και θα είναι βοηθητική για να κάνεις ταξίδια, γνωριμίες, επαφές, να φλερτάρεις και, γενικότερα, να διασκεδάζεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν δεν πάρεις τις διακοπές σου, πράγμα που συστήνω καθώς οι πλανητικές επιδράσεις είναι ευνοϊκές για κάτι τέτοιο, θα έχεις πολύ άγχος, λόγω φόρτου εργασίας και ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ωστόσο, οι προσπάθειες που θα κάνεις αυτή την περίοδο θα αποδώσουν καρπούς, έστω και αν χρειαστεί να περιμένεις αρκετά. Τώρα αρχίζει μία καλή περίοδος που υπόσχεται καινούργιες συνεργασίες, συμμαχίες, δημόσιες σχέσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μέχρι την Τετάρτη η περίοδος είναι καλή για να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, ασφάλειες, εφορία, κληρονομικά, κλπ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα αναγκαστείς να εστιάσεις στις δουλειές και στις οικονομικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, δεν θα υπάρχουν προβλήματα αισθηματικού χαρακτήρα καθώς ο Δίας από τον Λέοντα προστατεύει τις σχέσεις σου και δη τις προσωπικές ενώ η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι την Πέμπτη και αυτή στον Λέοντα και θα ρίχνει αστερόσκονη στα φλερτ, τις γνωριμίες σου, στη διάθεσή σου να ευχαριστήσεις το ταίρι σου και να περάσεις καλά μαζί του.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη και τον Κρόνο στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι, μία σειρά ανατρεπτικών καταστάσεων θα σε αναγκάσει να δώσεις λύσεις σε επαγγελματικά προβλήματα. Δεν θα αποφύγεις ούτε το άγχος ούτε την κούραση αλλά, αυτή η κατάσταση θα σου βγει σε καλό καθώς θα δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για ένα σαφώς καλύτερο μέλλον.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ήλιο στην Παρθένο και την Αφροδίτη να περνάει από την Πέμπτη στην Παρθένο, θα έχω τη δυνατότητα να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, κληρονομικά, δημόσιο, κλπ.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος από την Παρθένο, το ζώδιο των σχέσεών σου, πραγματοποιεί ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ιδιαίτερα μεταμορφωτικό, το οποίο πρέπει να αξιοποιήσεις για να μεταμορφώσεις τη σχέση σου προς το καλύτερο. Από την Πέμπτη θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο περιβάλλον και θα σε απογειώσει! Ο Φτερωτός Θεός θα είναι σύμμαχός σου γι αυτό θα ικανοποιούνται όλες οι επιθυμίες σου. Αξιοποίησε το καλό σου άστρο κι αν το θέλεις, μη διστάσεις να προχωρήσεις στο γάμο ή την επισημοποίηση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι έρωτες δεν σου αφήνουν μυαλά και χρόνο για δουλειές αλλά η τύχη σου δουλεύει και οι αξιόλογες συνεργασίες προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο αντιμετωπίσεις προβλήματα, μην ανησυχήσεις γιατί θα είναι για το καλό σου καθώς, από την Πέμπτη και μετά, θα συμβούν τα γεγονότα που θα δικαιώσουν τις προσπάθειές σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το κλίμα στη δουλειά θα είναι αρκετά ευχάριστο. Αξιοποίησέ το για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved