Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 20/7 έως 26/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Ο Δίας που ήδη βρίσκεται στον Λέοντα, το ζώδιο των ερώτων σου, έχει αρχίσει να πριμοδοτεί τα αισθηματικά σου, κυρίως σε εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου ενώ ο Ήλιος που μπαίνει την Τετάρτη στον Λέοντα, ενεργοποιεί τον Δία με τον πιο θετικό τρόπο. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες τόσο για εσένα που θέλεις να αποδεσμευτείς από μία σχέση όσο και για εσένα που θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να παντρευτείς ή να επεκτείνεις την οικογένειά σου. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στο πρόγραμμα...
Καριέρα – Οικονομικά: Επειδή το έρωτας παίρνει τη θέση που του αναλογεί αυτή την περίοδο, καλά θα κάνεις να αποδράσεις σε κάποιο θέρετρο. Το Ταυ τετράγωνο Ερμή – Ουρανού - Πλούτωνα, πραγματοποιείται στον άξονα της οικογένειας και της καριέρας, γεγονός που μπορεί να σου προκαλέσει εντάσεις και πιθανές λεκτικές αντιπαραθέσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα δείχνει ότι θα φορτιστεί συναισθηματικά η ατμόσφαιρα στην οικογένεια. Ας το αξιοποιήσω για να συσφίξω σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο εξάρει το μάξιμουμ του ρομαντισμού σου. Αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο για να πάρεις τις διακοπές σου, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, να φλερτάρεις, να απολαύσεις τον έρωτα, να διασκεδάσεις. Βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάς τον Κρόνο που απαιτεί μόνο σοβαρές καταστάσεις...
Καριέρα – Οικονομικά: Η καλύτερη επιλογή γι αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές. Αν, ωστόσο, οι συνθήκες δεν σου το επιτρέπουν, να θυμάσαι ότι με τη σύνοδο Ηλίου - Δία στον άξονα οικογένειας – καριέρας, αξίζει να εμπιστευτείς τις δημιουργικές σου ιδέες, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω γιατί το ταυ τετράγωνο Ερμή – Ουρανού - Πλούτωνα στον άξονα των ταξιδιών και των επαφών μου μπορεί να προκαλέσει «ατυχήματα» είτε επικοινωνιακού χαρακτήρα είτε λόγω καθυστερήσεων.

102112182

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα την Τετάρτη και σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, στο περιβάλλον που στην ηλιακή σας οικοθεσία σχετίζεται με τα ταξίδια, τις επαφές, τις συζητήσεις, την επικοινωνία σου. Εννοείται ότι τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πάρεις τις διακοπές σου, να γνωρίσεις καινούργια άτομα και να ενδώσεις σε νέες περιπέτειες. Τα φλερτ θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου ενώ η ανταπόκριση είναι πιθανότατη.
Καριέρα – Οικονομικά: Το ταυ τετράγωνο Ερμή – Ουρανού - Πλούτωνα πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σου γι' αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός/η, να κάνεις πιο συνετή διαχείριση, να μην παρασύρεσαι από τους πειρασμούς των εκπτώσεων. Αν χρεωθείς τώρα, θα είναι πολύ δύσκολο να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι συζητήσεις αυτών των ημερών μπορεί να αποδώσουν στο μέλλον, ακόμη και να αποτελέσουν το εφαλτήριο για μία πιο ευοίωνη καριέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Διανύεις την τελευταία εβδομάδα που ο διασπαστικός Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό, προκαλώντας προβλήματα, ιδιαίτερα σε εσένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Παράλληλα, ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου σε όψη ταυ τετραγώνου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις γι' αυτό προσπάθησε να κατανικήσεις τον εγωισμό σου και την τάση σου να γίνεσαι χειριστικός/η. Την κατάσταση θα σώνει η Αφροδίτη που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα καθώς τελικά θα θριαμβεύει ο ρομαντισμός.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο κίνδυνος να σπάσουν τα νεύρα σου λόγω υποχρεώσεων και ανάληψης ευθυνών είναι πολύ μεγάλος. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις ενώ οι συζητήσεις αυτών των ημερών μάλλον δεν θα καρπίσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι να καταφύγεις σε ένα θέρετρο για να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η σύνοδος Ηλίου – Δία πραγματοποιείται, από την Τετάρτη, στον άξονα των οικονομικών μου. Αν πρέπει να διεκπεραιώσω μια εκκρεμότητα ή να υπογράψω έναν διακανονισμό, οι μέρες αυτές δεν αποκλείουν το κέρδος.

102112184

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου από την προηγούμενη εβδομάδα ενώ από την Τετάρτη θα μπει και ο Ήλιος για να σχηματίσουν σύνοδο! Οι μέρες αυτές υπόσχονται καινούργιες εμπειρίες και πολλές χαρές, φλερτ, παιχνίδια, ζεστασιά. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για τις ερωτικές σου υποθέσεις, εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης είναι εντελώς αναιρετικός. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού: άνοιξε καρδιές και αγκαλιές!
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές τις μέρες είναι προτιμότερο να πάρεις την άδειά σου και να χαλαρώσεις όπου σου αρέσει γιατί χρειάζεσαι ξεκούραση προκειμένου να αντεπεξέλθεις στα σκληρά ωράρια που θα αντιμετωπίσεις τον χειμώνα αλλά και στις σκληρές καταστάσεις που ήδη έχεις αντιμετωπίσει λόγω Κρόνου. Αν, ωστόσο, πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες αυτή την περίοδο, από την Τετάρτη, οι μέρες προσφέρονται για τέτοιου είδους δραστηριότητες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείονται τα κακοήθη κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη μου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Με την Αφροδίτη να περιοδεύει στον Καρκίνο, δεν αποκλείεται να δεσμευτείς αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις πολλές επιβεβαιώσεις καθώς θα φλερτάρεις και δεν αποκλείεται να βρεθείς ερωτικά με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Πάντως, πρέπει να προσέχεις γιατί στον Καρκίνο βρίσκεται και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής, ο οποίος σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, με κίνδυνο να υπάρξουν εντάσεις, διαπληκτισμοί, προσβολές, παρεξηγήσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν παραβλέψεις το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και δεν πάρεις τις διακοπές σου, οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα μάλλον θα αποδώσουν καρπούς. Επίσης, μετά την Τετάρτη, αρχίζει μια καλή περίοδος για να κάνεις κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης, άθλησης και, γενικότερα, για να προσέξω την υγεία μου και να αυξήσω την ευεξία μου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Μετά τον Δία, την Τετάρτη περνάει και ο Ήλιος στον Λέοντα, θέση από την οποία ενεργοποιεί τις φιλίες και τους έρωτές σου. Η σύνοδός τους ανεβάζει τον ενθουσιασμό σου σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να φλερτάρεις και να μπεις σε ερωτικά παιχνίδια ενώ ο Φτερωτός Θεός μπορεί να ρίξει τα βέλη του για να σε ενώσει με ένα φιλαράκι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Μακράν η καλύτερη επιλογή για αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές, μιας και το ταυ τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα σε βγάλει εκτός τόπου και χρόνου. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις καμία σημαντική κίνηση. Να προσέχεις γιατί τώρα μπορεί να παρασυρθείς σε συμπεριφορές που θα προκαλέσουν λεκτικές αντιπαραθέσεις ή ακόμη και απογοήτευση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μετά από 8 μήνες που ο Άρης βρίσκονταν στο ζώδιό μου και με ταλάνιζε, τώρα διανύω την τελευταία εβδομάδα που θα τον υπομείνω. Επιτέλους «έφαγα το γάιδαρο». Ας προετοιμαστώ για τα καλύτερα που έρχονται...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να ενεργοποιεί τον Ποσειδώνα στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, τον ερώτων σου, φαίνεται ότι θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να χαρείς τον έρωτα χωρίς μάλιστα να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεχειλίσει η ζωή σας από ρομαντισμό και αισθησιασμό. Ωστόσο, με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δοκιμάζονται οι σχέσεις σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν και η περίοδος είναι η ιδανική για διακοπές, σε περίπτωση που θέλεις να παραμείνεις επί των επάλξεων, δεν θα χάσεις καθώς η εξαιρετικά ευνοϊκή σύνοδος Ηλίου - Δία πραγματοποιείται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σου και σου επιτρέπει να κάνεις αποδοτικά σχέδια για το χειμώνα. Από την Τετάρτη και μετά, δεν αποκλείεται να βρεις ως συμμάχους για την επίτευξη των στόχων σου, άτομα ισχύος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των ταξιδιών, των επαφών μου, των μετακινήσεων, των γνωριμιών μου και σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα. Ας προσέχω πολύ σε αυτούς τους τομείς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Μετά τον Δία, από την Τετάρτη, μπαίνει και ο Ήλιος στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα και απογειώνει τη διάθεσή σου να χαρείς, να διασκεδάσεις, να παίξεις. Η σύνοδος Δία – Ηλίου δηλώνει ότι οι κεραυνοβόλοι έρωτες όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται ενώ δεν αποκλείεται να ενδώσεις και σε περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο σε ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, όψη που θα μπορούσε να επιφέρει κάποιο πλήγμα στα οικονομικά σου γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τους διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες και μην παρασύρεσαι από τους πειρασμούς των εκπτώσεων.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η σύνοδος Ηλίου – Δία είναι ευνοϊκή για να ταξιδέψω αλλά και για να κλείσω συμφωνίες με άτομα του εξωτερικού, να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο ή να είμαι εγώ ο εισηγητής του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν παρεξηγήσεις, λεκτικές αντιπαραθέσεις και εντάσεις γι' αυτό να προσέχεις τη συμπεριφορά σου. Από την άλλη, η Αφροδίτη που επίσης βρίσκεται στον Καρκίνο, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί μία ατμόσφαιρα έντονου ρομαντισμού, φορτισμένη συναισθηματικά, που συντελεί στο να συντηρηθούν οι ισορροπίες αν, βεβαίως, κι εσύ δείξεις την καλή πλευρά του εαυτού σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Δία, από την Τετάρτη περνάει και ο Ήλιος στον Λέοντα και σχηματίζουν σύνοδο, αστρολογικό γεγονός που υποστηρίζει τις προσπάθειές σου να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά. Να θυμάσαι ότι πρέπει να αποφύγεις τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές με συναδέλφους, συνεταίρους, πελάτες γιατί μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην ακούω τους κόλακες, ιδιαίτερα αν μου υπόσχονται εύκολα κέρδη. Είναι πιθανό να κάνω ένα μοιραίο λάθος λόγω του ενθουσιασμού μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς που έκανες για την είσοδο του Δία στον Λέοντα, έπεται η ευχάριστη συνέχεια καθώς την Τετάρτη περνάει και ο Ήλιος στον Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σου και σχηματίζει σύνοδο με τον Δία. Αξιοποίησε τις περιστάσεις για να πάρεις τις διακοπές σου και να περάσεις καλά, φλερτάροντας, διασκεδάζοντας, ξεφεύγοντας εντελώς από την πραγματικότητα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η καλύτερη επιλογή για αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές καθώς τα άστρα ευνοούν τους έρωτες και εσύ χρειάζεσαι οπωσδήποτε ξεκούραση γιατί πέρασες έναν δύσκολο χειμώνα με τον Κρόνο στον Σκορπιό ενώ σε περιμένει και μία ακόμη πιεστική σεζόν. Αν όμως θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις με σημαντικά άτομα για να δημιουργήσεις γόνιμο έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες, από την Τετάρτη και μετά οι μέρες προσφέρονται για τέτοιου είδους κινήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αποφύγω τις τριβές στη δουλειά. Είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα με αποθαρρύνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο, το ζώδιο των ερώτων σου και σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που απογειώνει τη ρομαντική σου διάθεση. Από την άλλη ο Ερμής από το ίδιο περιβάλλον, σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και δημιουργεί την τάση για υποκειμενισμό, υπερβολή και παρεξηγήσεις. Προσέχεις για να έχεις αλλά μην ανησυχείς γιατί, εν τέλει, όλα θα πάνε καλά.
Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι η καλύτερη επιλογή είναι να πάρεις τις διακοπές σου για να απολαύσεις τις χαρές του καλοκαιριού υπό τη σκέπη της Αφροδίτης στον οίκο των ερώτων σου, η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία στον Λέοντα, υπόσχεται αρκετά καλές εξελίξεις στη δουλειά. Βεβαίως, για να είμαστε αντικειμενικοί, επειδή μιλάμε για την καθημερινότητα και επειδή ο Δίας θα βρίσκεται για έναν χρόνο στον Λέοντα και θα δώσει κι άλλες ευκαιρίες, καλύτερη επιλογή παραμένουν οι διακοπές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αφήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα να εκφραστούν. Ίσως μπορέσω να τα αξιοποιήσω και επαγγελματικά.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved