Παιδικό Ωροσκόπιο από 25/8 έως 31/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 25/8 έως 31/8

Κριός

Αγαπημένο μου παιχνίδι!

Συνήθως τα περισσότερα παιδάκια είναι διστακτικά και φοβισμένα στην ιδέα του παιδικού σταθμού. Ο μικρός Κριός όμως που πρώτα παίρνει την εμπειρία και μετά τη σκέπτεται δεν έχει τέτοια προβλήματα. Ευχαρίστως θα αποχωριστεί τους γονείς του για λίγες ώρες, περνώντας το χρόνο του δημιουργικά και μαθαίνοντας νέα πράγματα με ένα τρόπο που αγαπά πολύ: το παιχνίδι.

Ταύρος

Συννεφιασμένο μουτράκι!

Τώρα που σταματάνε οι διακοπές το μουτράκι του μικρού Ταύρου συχνά είναι συννεφιασμένο. Η αλήθεια είναι ό,τι οι συζητήσεις που σχετίζονται με το προνήπιο το αναστατώνουν. Για να το χαλαρώσετε διαβάστε του βιβλία με ιστοριούλες που αναφέρονται στην πρώτη ημέρα στο σχολείο, για να το προετοιμάσετε για τις εμπειρίες που το περιμένουν. Όσο πιο συχνά του λέτε ό,τι σύντομα θα πάει στο σχολείο τόσο καλύτερα θα είναι προετοιμασμένο ψυχολογικά.

Δίδυμοι

Μαζί στα μαγαζιά!

Δεν δείχνει να έχει καμιά ανησυχία το μικρό σας τώρα που πλησιάζει ή ώρα να ανοίξει τις πόρτες του ο παιδικός σταθμός. Η μεγάλη του χαρά θα είναι να το πάρετε μαζί σας στα μαγαζιά για να αγοράσετε τη σχολική τσάντα και ό,τι άλλο χρειάζεται. Τίποτα δεν θα το κάνει να αισθανθεί περισσότερο έτοιμο για το σχολείο από ένα μπλοκ ζωγραφικής, καινούργιους μαρκαδόρους και μια όμορφη κασετίνα.

Καρκίνος

Αναγκαίος «χωρισμός»

Τώρα που πλησιάζει η ώρα να ανοίξουν τα σχολεία είναι πολύ σημαντικό να μην του δώσετε στο Καρκινάκι σας, την εντύπωση ό,τι ο «χωρισμός» από εσάς είναι κάτι κακό. Αν υπάρχει ένα μεγαλύτερο αδελφάκι αυτό θα επηρεάσει με θετικό τρόπο τη διάθεση του για αυτή την πρώτη επαφή με το περιβάλλον του σχολείου. Αν έχετε τη δυνατότητα, επισκεφτείτε μαζί το σχολείο από πριν, για να εξοικειωθεί με το χώρο.

Λέων

Σεβασμός και ενθάρρυνση!

Το εκπαιδευτικό σύστημα δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να ασχοληθεί με κάθε παιδί ξεχωριστά και το κάθε παιδί μαθαίνει με το δικό του τρόπο. Έτσι η ευθύνη για μάθηση μετατοπίζεται στους γονείς, αν βέβαια γνωρίζουν τις πραγματικές δυνατότητες και τις ανάγκες του παιδιού τους. Το περήφανο Λιοντάρι για να αποδώσει έχει ανάγκη από σεβασμό και ενθάρρυνση. Σε αντίθετη περίπτωση κατεβάζει ρολά και αδιαφορεί.

Παρθένος

Προσαρμογή στις αλλαγές!

Ο μικρός Παρθένος δεν είναι εξαρτημένος από την οικογένεια του και εύκολα προσαρμόζεται στις αλλαγές περιβάλλοντος. Θα εγκλιματιστεί γρήγορα στους κανόνες του σχολείου γιατί μέσα από τη διαδικασία του καλύπτει τις ανάγκες του για γνώση. Επειδή είναι ή του ύψους ή του βάθους, η απόδοση του εξαρτάται κατά μεγάλο ποσοστό από την αποδοχή των γονιών του και από τον τρόπο που θα του συμπεριφερθούν οι δάσκαλοι του. Δεν μπορεί να αποδώσει όταν το υποτιμούν.

treokjhgfd

Ζυγός

Προετοιμασία για το νηπιαγωγείο!

Η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού αποτελεί παρελθόν και μια καινούργια περιπέτεια αρχίζει για το μικρό Ζυγό. Η δασκάλα, το νέο περιβάλλον και οι προκλήσεις το περιμένουν. Καθώς δεν έχει ακόμα τις δυνατότητες να επεξεργαστεί σωστά τις αλλαγές προετοιμάστε το για να τις αντιμετωπίσει όσο γίνεται πιο εύκολα. Μιλήστε του με ενθουσιασμό και διαβεβαιώστε το ό,τι το νηπιαγωγείο είναι ένας υπέροχος χώρος που θα αποκτήσει νέους φίλους και θα μάθει καινούργια πράγματα.

Σκορπιός

Υψηλός δείκτης ευφυΐας!

Ο μικρός Σκορπιός, είναι ένα παιδάκι με υψηλό δείκτη ευφυΐας και μαθαίνει με ευκολία ό,τι και για όσον καιρό το ενδιαφέρει. Οι προτιμήσεις του προσανατολίζονται σε ό,τι έχει έρευνα ή το στοιχείο της περιπέτειας. Μαθαίνει κυρίως μέσα από τα βιωματικά παιχνίδια αλλά γίνεται δύστροπο όταν πιέζεται για πράγματα που δεν θέλει. Χρειάζεται ευγενική αλλά σταθερή αντιμετώπιση από δασκάλους και γονείς.

Τοξότης

Διψάει για γνώση!

Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να πείσετε τον μικρούλη Τοξότη ό,τι θα περνάει πλέον αρκετό χρόνο μακριά από το σπίτι. Διψάει για γνώση και είναι φιλικό με τα άλλα παιδάκια. Δεν αντέχει την καταπίεση κι αν νοιώσει ότι αδικείται καμιά τιμωρία δεν έχει αποτέλεσμα. Στην απόλυτη πειθαρχία γίνεται υπερκινητικό και αντιδραστικό. Συνήθως είναι απρόσεκτο ή χαρίζει με ευκολία τα πράγματα του.

Αιγόκερως

Μαθαίνει αργά και σταθερά!

Το Αιγοκεράκι σας παρότι δεν ανήκει στην κατηγορία των άτακτων παιδιών κάποιες φορές γίνεται πολύ πεισματάρικό. Ο τρόπος που μαθαίνει είναι αργός αλλά η φορά του είναι συνήθως ανοδική. Δεν διακρίνεται για την κοινωνικότητα του και είναι επιλεκτικό στις φιλίες του – ένα, δύο φιλαράκια το πολύ. Δύσκολα εκφράζει τα συναισθήματα του και σπάνια παραπονείται. Προσέχει πάντα τα πράγματα του.

Υδροχόος

Εκπληκτικές δυνατότητες μάθησης!

Ο μικρός Υδροχόος δεν είναι ιδιαίτερα δεμένος με την οικογένεια του γι αυτό και δεν του λείπει ιδιαίτερα όταν βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο. Έχει εκπληκτικές δυνατότητες μάθησης – μαθαίνει πολλά και γρήγορα - αλλά του λείπει το σύστημα. Όταν αναγκάζεται να κάνει πράγματα που δεν θέλει αντιδρά βιαία. Είναι φιλικό με τα άλλα παιδάκια αλλά εξαφανίζεται όταν προσπαθήσουν να του στερήσουν την ελευθερία του.

Ιχθύες

Τα παρατάει μόλις τα βρει σκούρα!

Το Ψαράκι σας, είναι ένα ευαίσθητο παιδάκι με πολλή φαντασία. Στο σχολείο συνήθως δεν προσπαθεί αρκετά ή τα παρατάει μόλις τα βρει σκούρα. Χρειάζεται ώθηση και ενθάρρυνση για να καλλιεργήσει τις ικανότητες του. Λέει ψέματα όταν πιστεύει ό,τι κάνει πράγματα που δεν αρέσουν στους άλλους. Είναι υπέρ-προστατευτικό με τα μικρότερα παιδάκια και αν κάποιος τα πειράξει δεν διστάζει να τα βάλει μαζί του.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved