Παιδικό Ωροσκόπιο από 18/8 έως 24/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 18/8 έως 24/8

Κριός

Ένα μυαλό σφουγγάρι!

Με τον κυβερνήτη του, τον Άρη, στο ζώδιο του Σκορπιού, το μικρούλι σας θα σας κάνει πείσματα και μουτράκια κάθε φορά που δεν του αρέσει αυτό που θα του λέτε. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα σας αφήνει άφωνους με τα λογάκια του. Προσοχή! Το μυαλουδάκι του είναι σαν σφουγγάρι και θα ρουφάει όλα όσα σας ακούει να λέτε και βλέπει να κάνετε. Μην αντιδράσετε στις κακές λεξούλες, γιατί αν δει ότι σας ενοχλεί, θα το επαναλαμβάνει ξανά και ξανά.

Ταύρος

Ατελείωτες απορίες!

Ο μικρούλης Ταύρος αυτή την εβδομάδα, με τον παιχνιδιάρη Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, σίγουρα δεν θα σας αφήσει στιγμή να πλήξετε με τις ατελείωτες απορίες του για ό,τι κινείται στο οπτικό του πεδίο. Η περιέργειά του θα είναι τόσο μεγάλη, οπότε μην εκπλαγείτε αν το δείτε να διαλύει μια συσκευή για να δει τι έχει μέσα και μετά μάταια προσπαθήσει να τη συναρμολογήσει ξανά. Απασχολήστε το με κάτι δημιουργικό που θα του εξάψει τη φαντασία!

Δίδυμοι

Όλα τα μωρά στην πίστα!

Με τον Ήλιο στο ζώδιό του Λέοντα, το μικρό σας ζιζάνιο, θέλει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδάκια τόσο με το ντύσιμο όσο και τη συμπεριφορά του. Τα κοριτσάκια μπορεί να αλλάζουν συνέχεια τα ρουχαλάκια τους μέχρι να βρουν τι είναι αυτό που τους αρέσει και τα αγοράκια να κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους στη μπάλα κάνοντας εντυπωσιακές αποκρούσεις. Με ό,τι και να ασχοληθούν πάντως, ένα είναι σίγουρο! Όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω τους.

Καρκίνος

Αγκαλίτσες και φιλάκια!

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του Λέοντα, ο μικρός σας μπόμπιρας θα εκδηλώνει τα αισθήματά του προς τα άλλα παιδάκια με κτητικό και παράφορο τρόπο. Θα θέλει να τα φιλάει και να τα αγκαλιάζει και αν εκείνα αντισταθούν, τότε ετοιμαστείτε για δράματα και κλάματα. Να θυμάστε ότι το Καρκινάκι σας έχει ανάγκη από ένα ήρεμο περιβάλλον – κυρίως στο σπίτι και δεν αντέχει να βλέπει τους γονείς του να διαπληκτίζονται.

Λέων

Σκέρτσα και καμώματα!

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό του, το μικρό σας ξέρει να τραβάει την προσοχή όλων με τα σκέρτσα και τα καμώματα του. Η αλήθεια είναι ό,τι χρειάζεται την επιβράβευση και το χειροκρότημα, για να νοιώσει ότι οι πράξεις του αρέσουν. Επειδή ό,τι κι αν κάνει αποβλέπει στο να είναι εκείνο ο νικητής, μάθε το του όσο είναι νωρίς, ό,τι η νίκη δεν είναι το παν, για να αποφύγετε τον υπερβολικά εγωκεντρισμό του.

Παρθένος

Όπου βόλτα και χαρά!

Με τον Ερμή στο ζώδιό του, το Παρθενάκι σας, θα είναι πολύ πιο υπερκινητικό απ' ό,τι συνήθως. Οι πανέξυπνες ιδέες και η αστείρευτη περιέργεια του δεν θα σας αφήσουν στιγμή να βαρεθείτε. Χαρά του θα είναι η βόλτα, ο παιδότοπος και η παιδική χαρά. Με το εύστροφο μυαλουδάκι του που αντιλαμβάνεται τα πάντα και με τη διπλωματία που έχει εκ γενετής, θα ξεγλιστράει με μεγάλη ευκολία από τις ζαβολιές που θα σκαρφίζεται.

Fotolia 14201672 Subscription L1

Ζυγός

Ένας μικρός συνθέτης!

Ο μικρός Ζυγός, με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στο Λέοντα, αυτή την εβδομάδα, μεταμορφώνεται σε έναν μικρό συνθέτη. Μην εκπλαγείτε αν εκεί που κάθεται σκαρφίζεται δικά του στιχάκια, τα οποία σιγοτραγουδάει. Η δημιουργικότητά του θα χτυπήσει κόκκινο για αυτό φροντίστε να αγοράσετε όλα τα απαραίτητα, μπογιές και πολλά χαρτόνια, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση, απλά θα ζωγραφίσει όλους τους τοίχους του δωματίου του.


Σκορπιός

Τι μας φέρνει ο πελαργός;

Με τον Άρη στο ζώδιό του, φροντίστε να είστε καλά ενημερωμένοι, όταν το μικρό σας θα σας κάνει την πρώτη ερώτηση για το πώς γεννιούνται τα παιδιά. Προσέξτε τι θα του πείτε γιατί το πανέξυπνο μυαλουδάκι του θα το βοηθήσει να καταλάβει αμέσως αν του λέτε αλήθεια ή ψέματα. Αν συμβαίνει το δεύτερο, θα στεναχωρηθεί πολύ. Ένας έρωτας με ένα παιδάκι του αντίθετου φίλου, θα βγάλει στην επιφάνεια τη ζήλια και την υπέρ προστατευτικότητα του.


Τοξότης

Τα πάει καλά με όλους!

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα το μικρό σας είναι ιδιαίτερα κοινωνικό και τα πάει καλά με όλους. Αναζητά συνεχώς την παρέα των φίλων του και είναι διατεθειμένο να τους χαρίσει ακόμα και τα παιχνίδια του για να το πετύχει αυτό. Αν ζητήσει κάτι με το οποίο διαφωνείτε μην είστε απόλυτοι. Μην πείτε «όχι» ή «ναι», αλλά «θα το συζητήσουμε αργότερα». Το πιο πιθανό είναι να το ξεχάσει σε λίγο ή να μην το θέλει πλέον.


Αιγόκερως

Παιδικοί έρωτες!

Με την Αφροδίτη αυτό το μήνα στον 8ο οίκο του, το ενδιαφέρον του μικρού σας είναι στραμμένο σε ένα παιδάκι του αντιθέτου φίλου, χωρίς όμως να έχει την ανταπόκριση που θα περίμενε. Αυτό μπορεί να κάνει το μουτράκι του να συννεφιάσει και να μη θέλει να πάει στον παιδότοπο που παίζανε μαζί. Επιλέξτε ένα καινούργιο χώρο και καθίστε κοντά του μέχρι να πάρει θάρρος και να κάνει νέους φίλους.


Υδροχόος

Επαναστάτης χωρίς αιτία!

Με τον Άρη στο Μεσουράνημα του το Υδροχοάκι σας μεταμορφώνεται αυτή την εβδομάδα σε έναν μικρό επαναστάτη – χωρίς αιτία! Του αρέσει να προκαλεί με καυστικά λόγια και η διάθεσή του για περιπέτεια, μπορεί να το βάλει σε μπελάδες. Αν ασχολείται με κάποιο σπορ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσει. Τα άλλα παιδάκια με ευκολία τον αποδέχονται γι αρχηγό τους στα παιχνίδια και εκείνο δικαιολογημένα καμαρώνει για τα κατορθώματα του.


Ιχθύες

Ένας ευαίσθητος συναισθηματικός κόσμος!

Με τον Ερμή στον 7ο οίκο του, ο συναισθηματικός κόσμος του μικρού σας Ιχθύ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος. Έτσι οι κεραίες του όταν ακούει κάτι, επικεντρώνονται όχι στο τι λέγεται αλλά πως λέγεται. Προσέξτε λοιπόν γιατί αν καταλάβει κάτι λάθος από κει και πέρα θα διαφωνεί με οτιδήποτε. Θα υπερασπίζεται με πάθος όποια ιδέα περάσει από το μυαλουδάκι του και δεν θα διστάσει να διεκδικήσει όχι μόνο τα δικά του δικαιώματα αλλά και των φίλων του.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved