Παιδικό Ωροσκόπιο από 28/7 έως 3/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 28/7 έως 3/8

Κριός

Άσκηση και ομαδική ζωή!

Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα, το ενθουσιώδες κριαράκι σας έχει ανάγκη από άσκηση και εκτόνωση. Αν λάβουμε υπ' όψιν μας τον ζεστό καιρό, τότε το κολυμβητήριο θα αποτελούσε ιδανική λύση για να μάθει αφενός να εκτονώνει την ενέργειά του με υγιή τρόπο και αφετέρου για να εκτιμήσει την αξία της ομαδικής ζωής. Εξ' άλλου το μικρό σας αγαπά τη γυμναστική και ο δυναμισμός του το εγκαταλείπει μόνο όταν κοιμάται!

Ταύρος

Αγάπες και ζήλιες!

Το ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα με τρεις πλανήτες σε σταθερά ζώδια μπορεί κυριολεκτικά να σας βγάλει από τα ρούχα σας, αφού γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό και εκτός αυτού θέλει τα πράγματα να τα κάνετε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Η παρουσία του Άρη στο 7ο του σπίτι πιθανόν να πυροδοτήσει αγάπες με ένα παιδάκι του αντιθέτου φύλου, αλλά και σκηνές ζήλιας και ανταγωνισμού αν δεν έχει την ανταπόκριση που περιμένει.

Δίδυμοι

Λάμπει και γοητεύει!

Το γοητευτικό διδυμάκι σας λάμπει αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα όλοι να τρελαίνονται μαζί του. Ο κυβερνήτης του ο Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα το κάνει ιδιαίτερα γενναιόδωρο με τα άλλα παιδάκια. Μοιράζεται με ευκολία τα παιχνίδια του και συχνά μάλιστα τα χαρίζει. Έχει ταλέντο να σας αποσπά την προσοχή για να κάνει τις σκανταλιές του και μετά ισχυρίζεται με το πιο αθώο ύφος ό,τι δεν έχει ιδέα πως έγινε η ζημιά.

Καρκίνος

Φιλαράκια στον παιδότοπο!

Από τα βασικά χαρακτηριστικά του μικρού καρκίνου είναι η συνεσταλμένη και ντροπαλή του στάση όταν βρίσκεται με ανθρώπους που δεν γνωρίζει καλά. Αυτή την εβδομάδα εκμεταλλευτείτε τη λαμπερή παρουσία της Αφροδίτη στο ζώδιο του πηγαίνοντας το στον παιδότοπο να κάνει φιλαράκια. Ένας τρόπος να ανοιχτεί και να κοινωνικοποιηθεί πιο εύκολα είναι να το ενθαρρύνεται να ασχοληθεί με ομαδικά παιχνίδια.

Λέων

Ο ηθοποιός με τα πολλά πρόσωπα!

Αυτή την εβδομάδα, το λαμπερό λιονταράκι σας με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα είναι άλλος το πρωί και άλλος το βράδυ. Ότι και αν έχετε συζητήσει, η διάθεση και η όρεξή του θα έχουν αλλάξει μέχρι να πάτε στο διπλανό δωμάτιο. Αυτό όμως αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία διότι μέσα από τη συζήτηση θα μάθει πως το να ακούει, να δέχεται και να υπολογίζει τη γνώμη των ανθρώπων που το αγαπούν, κάτι που θα το αποτρέψει από το να γίνει αργότερα δογματικό.

Παρθένος

Διασκέδαση και κουβεντούλα!

Αυτή την εβδομάδα, το πανέξυπνο παρθενάκι σας με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα έχει ροπή προς την τέχνη! Αν μπορούσε κάθε βράδυ να πηγαίνει στον κινηματογράφο και να βλέπει μια διαφορετική ταινία που θα το ταξιδεύει σε μαγικούς κόσμους, θα ήταν τρισευτυχισμένο. Αν του αφιερώσετε χρόνο, μετά την ταινία να συζητήστε την υπόθεση, θα διαπιστώσετε ότι η ώριμη άποψή του για τα πράγματα, μπορεί να σας κάνει να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια.

paidiko2

Ζυγός

Διατροφικές ατασθαλίες!

Το παιχνιδιάρικο ζυγάκι σας αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο μεσουράνημα του έχει την τάση να κάνει διατροφικές ζαβολιές. Μπορεί στο σπίτι μαζί σας να τρώει σωστά και υγιεινά, αλλά μόλις βρεθεί μακριά από την επιτήρηση σας μπορεί να φάει ότι λιχουδιά βρεθεί μπροστά του. Αν προσπαθήσετε να το συζητήσετε μαζί του, θα διαπιστώσετε ότι απλά δεν θα βγάλετε άκρη και το αποτέλεσμα θα είναι να πεισμώσει ακόμα παραπάνω. Μια ατασθαλία που και που δεν πειράζει.

Σκορπιός

Ο μικρός εξερευνητής!

Το ανήσυχο σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα θα γίνει ο εξερευνητής της κουζίνας! Εδώ χρειάζεται προσοχή καθώς ότι έχει σχέση με σπίρτα και φωτιά το μαγεύει και γίνεται αμέσως η αγαπημένη του ασχολία. Επειδή έχει την τάση να σκαλίζει, καλό θα ήταν να είστε προνοητικοί και να εξαφανίσετε προσωρινά από την κοινή θέα όλα τα επίφοβα αντικείμενα. Αν δείτε ότι το ψάξιμο συνεχίζεται, μπορείτε κάλλιστα να του αγοράσετε ένα μικροσκόπιο που και θα το ενθουσιάσει και πιο ασφαλές είναι.

Τοξότης

Σκανδαλιές και ξεσπάσματα!

Μεγάλη ενεργητικότητα και παρορμητισμός είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Από τη μια το ανυπόμονο τοξοτάκι σας δοκιμάζει τις δυνάμεις του με αποτέλεσμα μερικές φορές να είναι πλήρως ανυπάκουο και από την άλλη όταν δεν τα καταφέρνει, συχνά θα ξεσπάει σε κλάματα. Μην προσπαθήσετε να του θέσετε περιορισμούς γιατί θα χάσετε το παιχνίδι. Μάθετέ του εναλλακτικά πώς να είναι πιο υπομονετικό και πιο συγκεντρωμένο στους στόχους του.

Αιγόκερως

Θέλει να νοιώθει χρήσιμο!

Το πολυτάλαντο αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού μετατρέπεται στον αρχιμηχανικό του σπιτιού! Αν υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν στον κήπο ή το μπαλκόνι θα είναι κυριολεκτικά η καλύτερή του. Αν του δώσετε ένα σετ από παιδικά πλαστικά εργαλεία για να ασχολείται, μπορεί να καθίσει ώρες δίπλα σας και να είναι πραγματικά ευτυχισμένο απλά και μόνο στη σκέψη ότι συνεισφέρει στις δουλειές του σπιτιού.

Υδροχόος

Παιχνίδια και βόλτες!

Το μικρό σας ζιζάνιο με την νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα αυτή την εβδομάδα δεν χορταίνει τα παιχνίδια και τις βόλτες. Αρκεί να είναι έξω, να υπάρχει θάλασσα και άμμος για να κτίζει τα κάστρα του. Μπορεί επίσης να κάνει σχέδια με πετρούλες ή να γράφει στην άμμο τις πρώτες του λεξούλες. Με τον Άρη στο μεσουράνημα του μην το αφήνεται να κάθεται κάτω χωρίς πετσέτα. Προσοχή στις μυκητιάσεις και τα τσιμπήματα από έντομα.

Ιχθύες

Ονειροπόλο και δυναμικό!

Το ονειροπόλο ψαράκι σας είναι ένα από εκείνα τα παιδάκια στην ταινία που είδαν τον Πήτερ Παν και ταξίδεψαν μαζί του στις πιο μαγικές θάλασσες και τα πιο μακρινά δάση. Όσο όμως πετάει στα σύννεφα, άλλο τόσο αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού σας αποδεικνύει πως είναι πολύ πιο σκληρό και δυναμικό από όσο δείχνει. Θα προσπαθήσει να σας κερδίσει σταδιακά με το τεράστιο χαμόγελό του και στο τέλος απλά θα σας ρίξει και θα καταφέρει να κάνει ό,τι θέλει εκείνο.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved