Παιδικό Ωροσκόπιο από 26/5 έως 1/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 26/5 έως 1/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Απλόχερη γενναιοδωρία!

Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στους Διδύμους θα δείτε το μικρό Κριαράκι σας και θα τρίβετε τα μάτια σας! Ο ορμητικός σας μπόμπιρας παρά τους κυριαρχικούς τρόπους του είναι πιο πρόθυμος από ποτέ να μοιραστεί τα παιχνίδια του με τους φίλους του χωρίς καν να παραπονεθεί ή να βάλει έστω και μια φορά τα κλάματα. Μη βιάζεστε όμως να χαρείτε. Αυτό μπορεί να σταματήσει σε χρόνο μηδέν αν κάποιος προσπαθήσει να του επιβληθεί.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ένας απόγονος του Πικάσο!

Το μικρό Ταυράκι σας, αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του στο ζώδιο του έχει βαλθεί να σας αποδείξει ότι εκτός από γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και απόγονος του Πικάσο. Η ζωγραφική, η κεραμική, η χαρτοκοπτική και οι κατασκευές, είναι από τα πράγματα που θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του. Ενθαρρύνετε και επικροτείστε τις προσπάθειές του και θα δείτε το προσωπάκι του να λάμπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195


Ένας μικρός bon viveur!

Το χαρούμενο Διδυμάκι σας αυτή την Εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιό του, το μόνο που έχει στο μυαλουδάκι του είναι πως θα περάσει καλά και θα διασκεδάσει. Θα σας εντυπωσιάζει συχνά με τους ρόλους που θα υποδύεται προκειμένου να γοητεύσει όσους το παρακολουθούν. Αν δεν το έχετε γράψει ακόμα σε καμιά ομάδα, κάντε το άμεσα. Θα δείτε πως οι επιδόσεις του θα σας καταπλήξουν, για όσο καιρό βέβαια αυτά με το οποίο ασχολείται του τραβά το ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Το μαγικό βασίλειο της φαντασίας!

Αυτή την εβδομάδα η λέξη κλειδί για το σεληνόπαιδο σας είναι «αφηρημάδα». Το μικρό σας φαίνεται να ταξιδεύει τον περισσότερο καιρό στο μαγικό βασίλειο της φαντασίας, ενώ οι στιγμές που έχει επαφή με την πραγματικότητα είναι σπάνιες. Εδώ χρειάζεται προσοχή για να προλάβετε μικρό- ατυχηματάκια. Η διάθεση του επίσης θα αλλάζει πολύ εύκολα, γι αυτό είναι σημαντικό να περιβάλλεται από αισιόδοξους ανθρώπους και να ακούει χαρούμενες κουβέντες,

ΛΕΩΝ

102112197

Ένας εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης!

Η ηλιόλουστη ψυχή του μικρού σας μπόμπιρα, δεν θα μπορούσε παρά αν κρύβει μια καλλιτεχνική φύση! Μια θεατρική ομάδα, ο χορός και η ζωγραφική είναι ό,τι το καλύτερο για να απελευθερώσουν τη δυναμική του προσωπικότητα και να το βοηθήσουν να πετύχει αυτό που θέλει περισσότερο από όλα – να διακριθεί. Αν περνάει πολύ χρόνο μπροστά από τον καθρέπτη, είναι γιατί από νωρίς έχει άποψη για το τι του αρέσει και θέλει να διαλέγει το ντύσιμο του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ανεξαρτησία και δυναμισμός!

Το βολικό και ήσυχο Παρθενάκι σας, αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο μεσουράνημα του έχει βάλει σκοπό να γίνεται το δικό του. Η ανεξάντλητη ενέργεια και ο δυναμισμός του μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων, οι οποίες θα καταλήξουν σε τσακωμούς και φωνές. Δώστε του το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται και αφήστε το να πάρει πρωτοβουλίες ώστε να βρει εκείνο τον κατάλληλο τρόπο να εκφράσει τον εαυτό του.

*Θέλεiς να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Διεκδικεί τη συμμετοχή σας!

Ο μικρός Ζυγός είναι ένα παιδάκι συντροφικό και επικοινωνιακό. Αυτή την εβδομάδα θα είναι διαρκώς στα πόδια σας και θα διεκδικεί τη συμμετοχή σας σε ό,τι κι αν κάνει. Και να είστε σίγουροι πως με τα ακαταμάχητο χαμόγελο και την επιμονή του θα σας πείσει να ανταποκριθείτε χωρίς καν να το καταλάβετε. Αν παρατηρήσετε ότι είναι λίγο ντροπαλό με αυτούς που δεν έχει οικειότητα, ενισχύστε την κοινωνικότητα και την αυτοπεποίθηση του με ομαδικές δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Άβυσσός η ψυχή του!

Άβυσσος η ψυχή του μικρού Σκορπιού, γι αυτό και το μεγάλωμα του δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Από τη στιγμή που θα αρχίσει να περπατάει, αποζητά την ανεξαρτησία του και εξερευνεί ό,τι βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο, γεγονός που είναι η αιτία για τα γρατζουνισμένα γονατάκια του. Αυτή την εβδομάδα περάστε δημιουργικό χρόνο μαζί του και μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις μικροζημιές που μπορεί να κάνει στο πέρασμα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ένα ανήσυχο πνεύμα!

Το ανήσυχο πνεύμα του μικρού Τοξότη είναι εμφανές από πολύ νωρίς. Η περιέργεια του δεν σταματά πουθενά και μπορεί να αφιερώσει χρόνο και ενέργεια προκειμένου να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στους Διδύμους κάθε φορά που θα μαθαίνει καινούργια πράγματα θα τρέχει να τα μοιράζεται με τους φίλους του, αλλά και με όποιον είναι πρόθυμος να το ακούσει. Μαθαίνει πολλά πράγματα και πολύ γρήγορα..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Μην του φέρεστε σαν μωρό!

Το ώριμο Αιγοκεράκι σας μπορεί να κάνει κάποιον να νοιώσει άβολα όταν του απευθύνει το λόγο χρησιμοποιώντας μωρουδίστικα λόγια. Το παιδί του Κρόνου βιάζεται να μεγαλώσει γι αυτό δεν θέλει καθόλου να το αντιμετωπίζουν σαν μωρό. Χρειάζεται τάξη και οργάνωση στην καθημερινότητα του για να είναι ισορροπημένο. Του αρέσει να φυλάει τα παιχνίδια του σε ένα συγκεκριμένο μέρος και εκνευρίζεται αν κάποιος τα μετακινήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Έχει άποψη για όλα!

Ο μικρός Υδροχόος είναι ένα παιδάκι με έντονη προσωπικότητα που έχει άποψη για όλα και δεν σηκώνει εύκολα αντιρρήσεις. Ο επαναστάτης του ζωδιακού θέλει να κάνει τα πάντα με το δικό του τρόπο και δύσκολα πειθαρχεί σε υποδείξεις. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στους Διδύμους εξηγήστε του λογικά και με επιχειρήματα για ποιο λόγο πρέπει να υπακούσει σε ό,τι του λέτε. Είναι σημαντικό για εκείνο, όχι μόνο τι του λέτε και πως του το λέτε.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Απογοήτευση στα δύσκολα!

Ο μικρός Ιχθύς είναι ένα πολύ συναισθηματικό παιδάκι και απογοητεύεται εύκολα όταν κάτι το δυσκολεύει. Έτσι αντί να εντείνει τις προσπάθειες του για να τα καταφέρει προτιμά το δρόμο της φυγής. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Διδύμους εκπαιδεύστε το να έχει το θάρρος της γνώμης του, αντί να αποσύρεται ή να καταφεύγει σε μικρό-ψεματάκια. Με αγάπη και αποδοχή θα μάθει σιγά – σιγά να εμπιστεύεται τον εαυτό του.



Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved