Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 25/5 έως 31/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και το τρίγωνό της με τον Άρη υπόσχονται καλύτερες στιγμές ερωτικού χαρακτήρα, αν μη τι άλλο, με περισσότερη ένταση και διάθεση για φλερτ, χαρές και πανηγύρια. Οι καινούργιες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν ενώ η κατάληξή τους στον έρωτα είναι πιθανή.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, ανοίγει τους ορίζοντές σου καθώς «μιλάει» για καινούργιες δραστηριότητες, γνωριμίες, συζητήσεις. Σου επιτρέπει να διαφημιστείς ή να κάνεις ένα καινούργιο δυναμικό ξεκίνημα. Το τρίγωνό της με τον Άρη είναι θετικό για να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Από την Πέμπτη που η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να τακτοποιήσεις και τις οικονομικές σου υποθέσεις ενώ το εξάγωνό της με τον Ερμή που την ίδια μέρα μπαίνει στον Καρκίνο, θα είναι βοηθητικό για να τακτοποιήσεις θέματα ακίνητης περιουσίας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες προσφέρονται για να κάνω μια εκδρομή ή να συνδυάσω ταξίδι και δουλειές.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Πέμπτη αλλάζει το τοπίο καθώς ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Το εξάγωνό τους σε βοηθάει να γίνεις πιο εξωστρεφής, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και ταξίδια. Η Αφροδίτη θα φωτίσει τους έρωτές σου, θα σε βάλει στην πρίζα να αποζητήσεις ερωτικές εμπειρίες, να ασχοληθείς με τις ανάγκες και την εξωτερική σου εμφάνιση, να φλερτάρεις, να αναταράξεις τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωής.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τα οικονομικά σου και το τρίγωνό της με τον Άρη που βρίσκεται στον οίκο της καθημερινής σου εργασίας, αποτελούν την αστρολογική συγκυρία που εξυπηρετεί τις προσπάθειές σου για να αυξήσεις την οικονομική σου ρευστότητα και να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινής σου εργασίας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Στην αρχή της εβδομάδας καλό θα ήταν να προσέχω τις παρασκηνιακές μου ενέργειες ή το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει σε βάρος μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, είναι ευεργετική για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς τώρα δεν αποκλείεται να μπει κάτι καινούργιο στη ζωή σου, να φλερτάρεις, να κάνεις σχέση. Αν έχεις ήδη έναν ερωτικό δεσμό, οι συνθήκες είναι πρόσφορες για να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας, να περάσεις καλά με το ταίρι σου, να διασκεδάσεις, να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι μέρες αυτές είναι πρόσφορες για να κλείσεις συμφωνίες, να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να ανακτήσεις την επικοινωνία σου με πελάτες και αφεντικά. Επίσης, είναι αρκετά καλές για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα από την Πέμπτη που ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω τη Νέα Σελήνη για να οργανώσω κάτι καινούργιο, να κάνω ένα ξεκίνημα, να μπω στη δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Πέμπτη η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο ενώ ο Ερμής στο ζώδιό σου και θα σχηματίζουν εξάγωνο, γεγονός που μπορεί να υπόσχεται κάποιες πιο ευχάριστες καταστάσεις, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Οι μέρες είναι καλές για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, δημόσιες σχέσεις, επαγγελματικές συζητήσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο, από την Πέμπτη, καλό θα ήταν να σκεφτείς αν οι στόχοι σου συμβαδίζουν με τις ανάγκες σου και να προσπαθήσεις να βρεις τους τρόπους που θα τις ικανοποιήσεις. Επίσης, με τον Ερμή στο ζώδιό σου, η περίοδος είναι η ιδανική για να πάρεις αποφάσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω την περίοδο που αρχίζει τώρα για να δημιουργήσω τις συμμαχίες μου. Ίσως με βοηθήσουν οι φίλοι μου.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Διδύμους, είναι ενθαρρυντική για τις ερωτικές σου υποθέσεις, γεγονός που ενισχύεται και από το τρίγωνό της με τον Άρη. Αυτή την περίοδο θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να κάνεις μια καινούργια αρχή, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, να περάσεις καλά. Τα φλερτ όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Πέμπτη η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σου, τον Ταύρο. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι ευχάριστο είναι αρκετές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να υπογράψεις συμβόλαια, να διαφημιστείς, να συζητήσεις με ανωτέρους και να γεφυρώσεις τις αποστάσεις που ίσως είχαν δημιουργηθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Πέμπτη που ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να γίνουν κουτσομπολιά σε βάρος μου. Καλό θα ήταν να μην είμαι αμετροεπής, να προσέχω τι λέω και πού και να μην δίνω λαβές στους άλλους για να με εκθέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Πέμπτη ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στον Ταύρο, περιβάλλοντα πολύ φιλικά προς το ζώδιό σου που ευνοούν, μεταξύ άλλων, και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Τα φλερτ, οι χαρές και τα πανηγύρια είναι στη σφαίρα του πιθανού ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ο αισθησιασμός σε ένα ταξίδι.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Πέμπτη που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο που σχετίζεται με τους στόχους σου, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να πάρεις τις αποφάσεις σου, να βάλεις νέους στόχους και να παλέψεις για την ευόδωσή τους. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να κάνεις τις συμμαχίες σου ή ακόμη και να συμμετέχεις σε μία ομαδική εργασία.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, στον τομέα της καριέρας μου την Τετάρτη, είναι πολύ καλή για να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα ή να προωθήσω σοβαρές υποθέσεις για την ανέλιξη της καριέρας μου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Διδύμους και το τρίγωνό της με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, εξάρουν τον ερωτισμό σου, ανεβάζουν τη λίμπιντό σου και σε εξωθούν στο να επιδιώκεις την ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Τα φλερτ, οι περιπέτειες, οι ανανεωτικές καταστάσεις, τα παιχνίδια των ενστίκτων αλλά και τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, οι παρέες είναι στη σφαίρα του πιθανού αυτή την περίοδο.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Πέμπτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και ο Ερμής στον Καρκίνο. Το εξάγωνό τους θα είναι αρκετά βοηθητικό για να τακτοποιήσεις τόσο τις οικονομικές σου υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, όσο και για να πάρεις αποφάσεις που θα αφορούν στην καριέρα σου. Οι συζητήσεις με ανωτέρους μπορεί να αποβούν αποδοτικές αυτές τις μέρες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα ταξίδια μου, τις συνεργασίες μου με εξωτερικό, τις σπουδές μου, τη συμμετοχή μου στα σεμινάρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Πέμπτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σου. Αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα φλερτάρεις, θα περάσεις καλά και δεν αποκλείεται να κάνεις μια σημαντική σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις σου, αν βέβαια υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να φτιάξεις ατμόσφαιρα, αρκεί να το θέλεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη θα γίνει την Τετάρτη στους Διδύμους, στον τομέα των οικονομικών σου που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές και γενικότερα διαχείρισης οικονομικών τρίτων, είναι βοηθητική για να κάνεις τα συμβόλαιά σου, τους απαραίτητους διακανονισμούς ή, εν τέλει, να διεκπεραιώσεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ερμή στον Καρκίνο, το ένατο ηλιακό μου σπίτι, από την Πέμπτη, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθώ με θέματα που αφορούν στις συνεργασίες μου με το εξωτερικό, σε επιμόρφωση, σε ταξίδια.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τετάρτη στους Διδύμους, στον τομέα των σχέσεών σου και είναι υποβοηθητική για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις σου με το ταίρι σου, να ξεκινήσεις μία καινούργια σχέση, να φλερτάρεις. Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Άρη είναι υπέροχο για να επιδιώξεις ανανεωτικές καταστάσεις, εξόδους με φίλους και σύντροφο, για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, για να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σου ζωής.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη πατάει τη σκανδάλη για να προβληθείς, να μπεις σε συζητήσεις, να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, να διαφημιστείς. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από την Πέμπτη, ευνοεί την καθημερινή σου εργασία και υπόσχεται πιο ευχάριστες εξελίξεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ερμή στον Καρκίνο και το εξάγωνό του με την Αφροδίτη, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Πέμπτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο, το ζώδιο των ερώτων σου και θα φωτίσει με ευχάριστο τρόπο την καρδιά σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Το εξάγωνό της με τον Ερμή που περνάει και αυτός την Πέμπτη στον Καρκίνο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, θα είναι βοηθητικό για να ανακτήσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου και να ταράξεις με πολύ ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σου ζωής.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να υπογράψεις συμβόλαια, να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις και να προσπαθήσεις να συνασπιστείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στη δουλειά. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο περιβάλλον της καθημερινής σου εργασίας, είναι βοηθητική για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συζητήσω στη δουλειά και να διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τετάρτη στους Διδύμους, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου και σχηματίζει μία πολύ καλή όψη τριγώνου με τον Άρη. Αυτές οι αστρολογικές συγκυρίες είναι πολύ ευνοϊκές για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς σου ανοίγουν το πράσινο φως για να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να εκφραστείς, να παίξεις, να απολαύσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Πέμπτη ο Ερμής θα βρίσκεται στον Καρκίνο, το περιβάλλον που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία. Θα τον αξιοποιήσεις στο έπακρον αν προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, να βάλεις σε μία τάξη την καθημερινότητά σου, να συνεργαστείς πιο αρμονικά με τους συναδέλφους σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος που αρχίζει τώρα είναι καλή για να αναπτύξω τα δημιουργικά μου σχέδια. Ίσως μπορέσω να αξιοποιήσω επαγγελματικά τα ταλέντα μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Πέμπτη η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και ο Ερμής στον Καρκίνο, περιβάλλοντα που «βλέπουν» πολύ θετικά στο ζώδιό σου. Αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα φλερτάρεις, θα παίζεις, θα χαίρεσαι. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείς, να κάνεις μία σχέση ή να αρκεστείς στα εφήμερα παιχνίδια. Πάντως, αν δεν προσβάλλεται ο προσωπικός σου χάρτης, μάλλον θα περάσεις καλά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στους Διδύμους, θα είναι πολύ εποικοδομητική για τα νέα ξεκινήματά σου, τόσο στη δουλειά όσο και σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη ευνοεί και τις υποθέσεις με την ακίνητη περιουσία σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη στο τρίτο ηλιακό μου σπίτι και τον Ερμή στο πέμπτο, από την Πέμπτη, αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα μπορώ να προωθήσω τα δημιουργικά μου σχέδια και να εκφραστώ με τον τρόπο που με αντιπροσωπεύει.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved