Παιδικό Ωροσκόπιο από 14/4 έως 20/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 14/4 έως 20/4

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ανάγκη για κυριαρχία!

Ο μικρός Κριός νιώθοντας έντονη την ανάγκη για κυριαρχία αρκετές φορές εκφράζει με προκλητικό τρόπο τη διαφωνία του, χωρίς όμως να κρύβει κακές προθέσεις. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επιζήμιες παρεμβάσεις όταν παίζει με τα άλλα παιδάκια, αρκεί βέβαια η περαστική ενόχληση να διαρκεί λίγο. Βοηθήστε το να εκτονωθεί με δημιουργικές ασχολίες και αθλητικές δραστηριότητες.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Είναι δικό μου!

Ο μικρός Ταύρος καταλαβαίνει ότι τα αντικείμενα δεν αποτελούν κομμάτι των ανθρώπων, αλλά ανήκουν σε αυτούς. Όταν αρχίζει να λέει «είναι δικό μου», αυτό που εκφράζει δεν είναι μια δήλωση, αλλά μια ερώτηση: «είναι δικό μου, έτσι δεν είναι;». Θέλει να νοιώθει σιγουριά για την «ιδιοκτησία» του. Την εβδομάδα του Πάσχα πριν συναντηθεί με τα άλλα παιδάκια βοηθήστε το να διαλέξει τα παιχνίδια που θα κρατήσει μόνο για τον εαυτό του και να ξεχωρίσει αυτά που θα μοιραστεί με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Δοκιμάζει τις δυνατότητες του!

Όταν το Διδυμάκι σας μαθαίνει ή γνωρίζει κάτι, ακολουθεί μια εμπειρική μέθοδο, δοκιμάζοντας διάφορες δυνατότητες και με βάση τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, αλλά και τις απαντήσεις που παίρνει, επιλέγει σιγά- σιγά τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο μεσουράνημα του, στους Ιχθύες, μπορεί να σας κάνει παράξενες ερωτήσεις για κάποια πράγματα με τα οποία έχει δεθεί συναισθηματικά. Η διασαφήνισή σας θα το βοηθήσει να τα δει κάτω από άλλη οπτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Μόνος στο σπίτι!

Ο μικρός Καρκίνος είναι ένα παιδί που αντιμετωπίζει με ευαισθησία και προσοχή της αντιδράσεις των άλλων και ιδιαίτερα των αγαπημένων του προσώπων . Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό αν χρειαστεί να μείνει έστω και λίγο μόνος του στο σπίτι, μπορεί να κάνει ζημίες ή να παρασυρθεί από τη μελαγχολία του. Επειδή έχει μεγάλη σημασία για το αγγελούδι σας η εικόνα που προβάλλετε, αποφύγετε να του δώσετε την εντύπωση οτι το θεωρείτε αδύναμο ή ανώριμο. Επίσης ενημερώστε το που θα πάτε και τι ώρα θα γυρίσετε.

ΛΕΩΝ

102112197

Ακριβά γούστα!

Τα ακριβά γούστα του μικρού σας εύκολα μπορεί να σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας αυτή την εβδομάδα που θα του αγοράσετε το Πασχαλινό του δώρο. Γι αυτό πριν επισκεφτείτε ένα μαγαζί, καλό θα ήταν να γράψετε μια λίστα με αυτά που θέλετε να αγοράσετε και να μην ξεφύγετε από αυτήν. Για να μην του στερήσετε όμως τη χαρά της επιλογής αλλά και για να μην υποχρεωθείτε να αγοράσετε πολύ ακριβά, μπορείτε να του προτείνετε να διαλέξει ανάμεσα σε πανομοιότυπα παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Παιχνίδια κατασκευών!

Ο πιο εύκολος τρόπος για να πλησιάσει ο μικρός Παρθένος κάποιον που δεν γνωρίζει και να ξεπεράσει την αρχική συστολή του είναι το παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο του – το σπίτι της συνεργασίας – προωθήστε παιχνίδια που ευνοούν τη συνεργασία, όπως είναι ένα σετ κατασκευών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν δύο ή περισσότερα παιδιά. Αν υπάρχουν δυσκολίες κοινωνικοποίησης, ξεπερνιούνται ευκολότερα όταν υπάρχει αλληλοβοήθεια και εργάζονται σαν ομάδα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Νοητικές και σωματικές δραστηριότητες!

Όσο μεγαλώνει ο μικρός Ζυγός, τόσο συχνότερα εμφανίζονται νοητικές δραστηριότητες, λέξεις, ιδέες. Η νοημοσύνη του είναι συγκεκριμένη – που σημαίνει ότι δεν του αρκεί να δει ή να ακούσει για να μάθει, αλλά πρέπει και να κινηθεί, να το ξανακάνει, να το διορθώσει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Κριό δεν χάνει ούτε μια ευκαιρία να αναπτύξει και να εξασκήσει τις σωματικές του ικανότητες. Μια απλή βόλτα μπορεί να μεταμορφωθεί σε πηγή διασκέδασης αλλά και γνώσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Παιδικοί έρωτες!

Στη διάρκεια των Πασχαλινών γιορτών, με τη δυνατότητα μετακινήσεων και γνωριμιών με διαφορετικά παιδιά, εύκολα το μικρό σας κάνει παρέες, ώστε να παίξει, να συναγωνιστεί και να αναμετρηθεί. Με την Αφροδίτη μάλιστα στους Ιχθύες μπορεί να νοιώσει μια έντονη συμπάθεια για ένα παιδάκι του άλλου φύλλου και να θέλει να κάνει παρέα μόνο μαζί του. Παρόλο που έχει αληθινά συναισθήματα πιο πολύ το ζει στη φαντασία του και χαμογελάει όταν νοιώθει ότι κάποιος το αναγνώρισε και το ξεχώρισε για την ιδιαιτερότητα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Λογοπαίγνια και γκάφες!

Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδάκι που πολλές φορές γελάει με αστεία που δεν έχουν καμία σχέση με τη λογική, όπως όταν ο μπαμπάς βγάζει από την τσέπη του το αρκουδάκι «που είχε χαθεί». Αυτή τη εβδομάδα με τον Ερμή στον Κριό, καθώς το λεξιλόγιό του μέρα με τη μέρα εμπλουτίζεται, εκτιμάει τα λογοπαίγνια, ακόμα κι αν δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό που το κάνει και γελάει είναι το νόημα ή η παρήχηση. Ενθουσιάζεται με τις γκάφες, όπως τα απρόσμενα πεσίματα, ή τα αδέξια μικροατυχήματα που δείχνει η τηλεόραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ομαδικά παιχνίδια που έχουν κανόνες!

Ο μικρός Αιγόκερως προτιμάει τα ομαδικά παιχνίδια που έχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν γιατί αλλιώς το παιχνίδι «δεν μετράει». Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο μεσουράνημά του επιδιώκει να περνάει περισσότερο χρόνο με τους συνομηλίκους του παρά με τους μεγάλους, γιατί μαζί τους υπάρχει καθεστώς ισοτιμίας και αναλαμβάνει μεγαλύτερες ευθύνες. Έτσι μαθαίνει να αμύνεται, να υπερπηδά εμπόδια, να διακρίνει το αστείο από την προσβολή και να κατανοεί τις προθέσεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Λιγότερη τηλεόραση και περισσότερο παιχνίδι!

Η τηλεόραση διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή του μικρού Υδροχόου. Η πληθώρα πληροφοριών μπορεί ν' αυξάνει τις γνώσεις του αλλά ταυτόχρονα ναρκώνει τη φαντασία του. Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων. Πέρα από το περιεχόμενο του προγράμματος, υπάρχουν οι γρήγοροι ρυθμοί, τα φλας και τα ζουμ, οι θόρυβοι που προκαλούν ανησυχία και δημιουργούν καταστάσεις διέγερσης. Επιλέξτε να μειώσετε τις ώρες που περνάει μπροστά από την TV και αυξήσετε τις ώρες του παιχνιδιού.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Αφηγηθείτε του μια αυτοσχέδια ιστορία!

Ο μικρός σας θησαυρός καταλαβαίνει αν είστε αγχωμένοι ή χαλαροί, αν βιάζεστε ή αν απολαμβάνετε την ώρα που περνάτε μαζί τους και εκτιμά πολύ όταν του αφιερώνετε το χρόνο σας, Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του δοκιμάστε να του αφηγηθείτε ένα παραμυθιού ή μια αυτοσχέδια ιστορία με έναν πρωταγωνιστή που το παιδί να μπορεί να ταυτιστεί, ώστε από την ταύτιση αυτή να φανταστεί όλες τις καταστάσεις που μπορεί να υποστεί και τους φόβους που ξεπερνάει μέχρι την τελική νίκη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved