Παιδικό Ωροσκόπιο από 7/4 έως 13/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 7/4 έως 13/4

ΚΡΙΟΣ

102112205

Επίδειξη δύναμης!

Ο μικρός Κριός είναι ένα παιδάκι που του αρέσει να επιδεικνύει τη δύναμή του μετακινώντας βαριά αντικείμενα. Επειδή δεν έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του κινδύνου οι μικροτραυματισμοί είναι σε ημερήσια διάταξη. Αυτή την εβδομάδα που ο κυβερνήτης του ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό του, οπλιστείτε με υπομονή και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τους τσακωμούς και τις σκανταλιές του που θα διαδέχονται η μία την άλλη.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Αδυναμία στο φαγητό!

Ο μικρούλης Ταύρος έχει αδυναμία στο φαγητό και συνήθως τρώει τα πάντα με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να προσθέτει βάρος. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον 6ο οίκο του αν δεν τον προσέξετε εύκολα θα ξεφύγει από το μέτρο, δείχνοντας ολοφάνερα την προτίμηση του στα πικάντικα. Καθοδηγήστε τον όσο είναι νωρίς στην υγιεινή διατροφή, ζητώντας του να σας βοηθήσει όταν μαγειρεύετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Με σούστες στα πόδια του!

Το μικρό σας ζιζάνιο έχει σούστες στα πόδια του και τρέχει πίσω από ό, τι του κινεί την προσοχή. Έτσι εύκολα μπορεί να ξεφύγει της προσοχής σας και να απομακρυνθεί από το οπτικό σας πεδίο. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού τα μάτια σας πρέπει να είναι μόνιμα στραμμένα επάνω του, γιατί το ανήσυχο πνεύμα του συνεχώς θα επινοεί τρόπους για να κάνει ό,τι του έχετε απαγορεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Από τα γέλια στα δάκρυα!

Ο μικρός Καρκίνος είναι ένα κυκλοθυμικό παιδάκι που τη μια στιγμή γελάει και την άλλη κλαίει με λυγμούς. Αντιλαμβάνεται διαισθητικά οτιδήποτε συμβαίνει στο περιβάλλον του και επηρεάζεται ανάλογα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο μεσουράνημά του αποφύγετε όσο μπορείτε τις εντάσεις και τα μαλώματα, γιατί ψυχολογία του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, και δύσκολα θα ξεχάσει ό, τι του πείτε.

ΛΕΩΝ

102112197

Αδύνατο να περάσει απαρατήρητο!

Η έντονη προσωπικότητα του μικρού Λέοντα είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη. Κοινωνικό και δραστήριο δείχνει από νωρίς τις αρχηγικές τάσεις του με σκοπό να δημιουργήσει μια αυλή θαυμαστών, που να κινείται σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στον Κριό θα είναι διαρκώς με μια απορία στο στόμα και ετοιμόλογο σε ό,τι κι αν το ρωτήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Πανέξυπνο και λίγο ντροπαλό!

Ο μικρός Παρθένος είναι ένα πανέξυπνο παιδάκι ίσως όμως λίγο ντροπαλό. Του αρέσει να παίζει μόνο με τα παιχνίδια του τα οποία συχνά τα διαλύει για να δει τι έχουν μέσα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή να διελαύνουν από τον κλειστό 8ο οίκο του δώστε προσοχή στην τάση του να απομονώνεται. Βοηθήστε το να χρησιμοποιήσει τις νοητικές του ικανότητες, ώστε να αποκτήσει περισσότερο θάρρος.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Επιδεξιότητα στο χειρισμό του λόγου!

Ο μικρός Ζυγός είναι ένα από τα ζώδια του αέρα, που σημαίνει πως χειρίζεται με επιδεξιότητα το λόγο, χωρίς όμως να είναι πάντα ομιλητικό. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον 7ο του οίκο που δείχνει τις σχέσεις με τους άλλους, η παρακολούθηση των συζητήσεων με τα μέλη της οικογένειας του θα το βοηθήσει να αναπτύξει περισσότερο τις νοητικές και επικοινωνιακές του δυνατότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Βιώνει έντονα ό,τι αισθάνεται!

Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα συναισθηματικό παιδί που βιώνει έντονα ό,τι αισθάνεται, είτε είναι χαρά είτε λύπη. Είναι επίμονο και μπορεί να καταφέρει ό,τι βάλλει στο μυαλουδάκι του αρκεί μόνο να το αποφασίσει. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στους Ιχθύες η τάση του να μεγαλοποιεί τα πράγματα θα σας φέρουν πολλές φορές στα όριά σας. Να είστε σταθεροί γιατί οι αλλαγές στη συμπεριφορά σας το αποδιοργανώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Γεννημένος διπλωμάτης!

Ο μικρός Τοξότης είναι γεννημένος διπλωμάτης και με τον τρόπο του καταφέρνει να μην του χαλάτε κανένα χατίρι. Προσέξτε όμως γιατί είναι εύκολο να κακομάθει. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον 4ο του οίκο προσέξτε ιδιαίτερα τη διατροφή του και κυρίως την προτίμηση του στα γλυκά, ή στο γρήγορο φαγητό. Καθιερώστε ένα υγιεινό πρόγραμμα και επιμείνετε να το ακολουθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Δύσκολα εξωτερικεύει τα συναισθήματα του!

Ένα από τα κύρια γνωρίσματα του μικρού Αιγόκερω είναι η αυτοσυγκράτηση με αποτέλεσμα να εξωτερικεύει δύσκολα τα συναισθήματα του. Δεν θα σας το δείξει αλλά χρειάζεται αγάπη και στοργή για να είναι ισορροπημένο. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον 4ο οίκο του – σπίτι, οικογένεια – αν το αφήστε το να συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού ή στις συζητήσεις των μεγάλων, δεν θα ξεκολλάει από δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Χαρίζει εύκολα τα παιχνίδια του!

Ο μικρός Υδροχόος είναι ένα παιδί γεμάτο ιδέες και απορίες. Επιζητεί διαρκώς να μαθαίνει καινούργια πράγματα τα οποία στη συνέχεια μοιράζεται με τους φίλους του. Έχει έμφυτη την τάση της προσφοράς στους άλλους και χαρίζει με ευκολία τα παιχνίδια του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Κριό όποιος πάει να πειράξει τους κολλητούς του θα το βρει μπροστά του. Μάθετέ το να βοηθάει χωρίς να παραμελεί τον εαυτό του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ένας εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης!

Η τέχνη παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του μικρού Ιχθύ και μεγαλώνοντας θα γίνει μια γέφυρα για να προσεγγίσει τον κόσμο των μεγάλων. Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη στο ζώδιό του θα βγάλει την καλλιτεχνική φύση του παιδιού σας στην επιφάνεια, γι' αυτό φροντίστε να του δώσετε τα κατάλληλα ερεθίσματα για να την εκφράσει. Διαλέξτε μαζί τις δραστηριότητες που το γεμίζουν και θα σας εκπλήξει με τις ικανότητες του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved