Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 30/3 έως 5/4 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής στο ζώδιό σου, θα δώσει το στίγμα της σε αυτή την περίοδο που θα είναι μάλλον σκληρή καθώς οι όψεις της (σύνοδος με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα) θα σε εξωθήσουν σε μεγάλες αλλαγές. Το πιο πιθανό είναι ότι τώρα θα πέσουν οι μάσκες και θα αποκαλυφθούν δύσπεπτες αλήθειες, οι οποίες δεν αποκλείεται να προκαλέσουν τριγμούς ή ακόμη και να δώσουν οριστικό τέλος αν η σχέση σου δεν πατάει σε γερά θεμέλια.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και στον τομέα της καριέρας καθώς θα υπάρξουν αυτοί που θα σε ανταγωνιστούν και μάλιστα –σε αρκετές περιπτώσεις- αθέμιτα ή θα αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις στις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να κρατήσεις μια στάση συνέπειας συνοδευμένης από τις απαραίτητες αποστάσεις με συναδέλφους και, κυρίως, ανωτέρους, προκειμένου να αποφύγεις τις τριβές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προφυλάξω τον εαυτό μου από τα κουτσομπολιά και τους κόλακες που μπορεί να με βλάψουν αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Ο Ερμής από τους Ιχθύες σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου και ανάβει το πράσινο φως για κάθε σοβαρή και ειλικρινή προσπάθεια, να ανακτήσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου, να συζητήσεις τα θέματα που έχουν τεθεί επί τάπητος, να συνεργαστείς μαζί του για να κάνετε από κοινού μια δουλειά ή να βάλετε ένα κοινό πρόγραμμα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι σε σύνοδο με τον ανατρεπτικό Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Να προσέχεις στη δουλειά γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις, κυρίως λόγω ανταγωνιστικών συμπεριφορών. Δεν αποκλείεται να διακυβευτεί κάποια συνεργασία σου μέσα στο επόμενο δίμηνο, λόγω του παρασκηνίου που μπορεί να υπάρξει σε βάρος σου. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι έτοιμος/η για απρόοπτες εξελίξεις και για πίεση που θα δεχθείς από πολλές πλευρές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα της υγείας μου και μπορεί να μου προκαλέσει άγχη και να βγάλει στην επιφάνεια ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Καλά θα κάνω να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα άσκησης και να εκτονώνω την ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Ο άξονας των ερώτων σου στην ηλιακή σου οικοθεσία που είναι ήδη «ενεργοποιημένος» από τον ανάδρομο Άρη στον Ζυγό, ενισχύεται περισσότερο αυτή την περίοδο από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Φαίνεται ότι οι αλλαγές και οι εκπλήξεις, οι αποκαλύψεις, τα περίεργα γεγονότα, οι επιστροφές ατόμων του παρελθόντος, θα είναι τα χαρακτηριστικά των ερωτικών σου αλλά εσύ όχι μόνο αντέχεις τέτοιες καταστάσεις αλλά, συχνά, τις ευχαριστιέσαι γιατί τις αντιμετωπίζεις σαν περιπετειώδεις εμπειρίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την ανατρεπτική Νέα Σελήνη στο ενδέκατο ηλιακό σου σπίτι, είναι πολύ πιθανό να συμβούν τα γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τους στόχους σου ή κάποιες φιλίες σου. Από την άλλη, θα πρέπει να προσέχεις την οικονομική σου διαχείριση γιατί βάλλεται ο άξονας των οικονομικών σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο του κυβερνήτη μου Ερμή με τον Κρόνο είναι θετικό για να δω με πιο αντικειμενικό μάτι τα θέματα της καριέρας μου, να κρατήσω τις απαραίτητες αποστάσεις και να πάρω πιο συγκροτημένες και σοβαρές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Τα μέτωπα που ανοίγουν από πολλές πλευρές στη ζωή σου, δεν σου αφήνουν περιθώρια για έρωτες, διασκεδάσεις, ανάλαφρες καταστάσεις. Θα είσαι πολύ προβληματισμένος/η και, ενδεχόμενα, θα νιώθεις τόσο μεγάλη αναστάτωση ώστε να μην μπορείς να χαρείς τίποτε. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις. Επίσης, μην κάνεις στο ταίρι σου αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνει.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής στον Κριό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σου στην ηλιακή σου οικοθεσία και σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ουρανό και τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Επειδή το να γίνουν όλα άνω – κάτω είναι θέμα της στιγμής και των πιθανών εκρήξεών σου, καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μην αντιδράς παρορμητικά. Προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και μην προβείς τώρα σε διεκδικήσεις από τους ανωτέρους σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εστιαστώ όσο μπορώ περισσότερο στα προβλήματα της οικογένειας και ας διαφυλάξω τις ισορροπίες.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής στον Κριό και ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, εγκυμονεί αντιφατικές καταστάσεις καθώς οι ευκαιρίες για ερωτοτροπίες δεν θα σου λείψουν, οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανοί και τα οριστικά ξεκαθαρίσματα με αίσιο ή άσχημο τέλος είναι επίσης στη σφαίρα του εφικτού.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι υποθέσεις σου που σχετίζονται με το εξωτερικό, θέματα επιμόρφωσης και σπουδών, τα ταξίδια σου, βρίσκουν αρκετά εμπόδια που σου προκαλούν αρκετή ένταση, επειδή η Νέα Σελήνη με τις ανατρεπτικές όψεις της πραγματοποιείται στον άξονα που επηρεάζει τους συγκεκριμένους τομείς. Από την άλλη, ο Κρόνος απαιτεί να καταθέσεις γη και ύδωρ στη δουλειά και να περιμένεις για απολαβές στο πλήρωμα του χρόνου, όταν θα αποδοθεί δικαιοσύνη στις προσπάθειές σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο του Ερμή από τους Ιχθύες με τον Κρόνο μου επιτρέπει να κάνω κάποιους οικονομικούς διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές ή να διευθετήσω με συγκρότηση κληρονομικές υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τις Πλουτώνιες επιδράσεις στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι και σου δημιουργεί την τάση να θέλεις να τα αλλάξεις όλα, να αποτινάξεις οτιδήποτε σε τρομάζει, σε εξαρτά, σε καταπιέζει. Το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι σε σύνοδο με τον Ουρανό, εντείνει τις διαθέσεις σου γιατί μοιάζει σαν να πέφτει ένα εκρηκτικό στην ψυχή σου και βγάζει στην επιφάνεια τα απωθημένα αλλά και τις θαμμένες επιθυμίες, ανάγκες, τα ανομολόγητα πάθη. Προσπάθησε τουλάχιστον να δράσεις με σύνεση, πράγμα στο οποίο σε διευκολύνει το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή -από τον τομέα των σχέσεών σου- με τον Κρόνο.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και θα δώσει το στίγμα της σε αυτή την περίοδο, επηρεάζει τον οικονομικό σου τομέα και, κυρίως, τις ανοικτές σου υποθέσεις με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες. Τώρα θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Σπεύσε να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητές σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν δεν μπορέσω να αποφύγω τις υπογραφές συμβολαίων, ας φροντίσω να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στιγματίζει την έναρξη μιας επικίνδυνης περιόδου. Είναι απαραίτητο να περιορίσεις τις εκρήξεις σου ενώ, παράλληλα, πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση και να μην κάνεις στο ταίρι σου αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν. Μέσα στον Απρίλη οι όψεις θα είναι ακόμη πιο σκληρές για το ζώδιό σου και ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 4 – 9 Οκτωβρίου.

Καριέρα – Οικονομικά: Η σκληρή Νέα Σελήνη που επηρεάζει τις συνεργασίες σου αποτελεί την απαρχή μιας περιόδου στην οποία καλό θα ήταν να μην υπογράψεις συμβόλαια και να μην κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα. Πιθανώς να δημιουργηθούν τριγμοί σε κάποιες συνεργασίες σου ή ακόμη και να διαλυθούν. Η σοφή στάση από πλευράς σου θα είναι να περιορίσεις τις παρορμήσεις σου και να μην προκαλείς την τύχη σου με περιττές συζητήσεις και παράπονα προς τους ανωτέρους σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στα ζώδια που αντιπροσωπεύουν την καθημερινή μου εργασία και τα οικονομικά, είναι καλό για να διεκδικήσω τις απολαβές μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Ο Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθύες, το ζώδιο των ερώτων και της δημιουργικότητάς σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, όψη που σου ανοίγει το πράσινο φως για να κάνεις μία σοβαρή προσπάθεια ανάκτησης της επικοινωνίας στη σχέση σου. Επιτρέπει τις καινούργιες γνωριμίες, ιδιαίτερα αν δεν γίνονται μόνο με σκοπό το φλερτ αλλά είναι πιο ουσιαστικές.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής με τις πολύ δύσκολες όψεις της, επηρεάζει τον τομέα της καθημερινής σου εργασίας και της υγείας σου, γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις. Το άγχος θα είναι αναπόφευκτο και είναι πιθανό να συνοδεύεται από ψυχοσωματικά συμπτώματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στη δουλειά και πιθανώς κάποια περιστατικά αθέμιτου ανταγωνισμού που θα σε προσβάλλουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω μια προσπάθεια να διασκεδάσω ή να βρεθώ με φίλους για να εκτονώσω την ένταση που είναι τοξική για την ψυχή και την υγεία μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής στον Κριό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, μπορεί να σου προκαλέσει σύγχυση καθώς θα σχηματίσει όψεις συνόδου με τον Ουρανό και τετραγώνου με τον Πλούτωνα που είναι αρκετά επικίνδυνες. Τόσο οι κεραυνοβόλοι έρωτες όσο και οι χωρισμοί είναι στη σφαίρα του πιθανού. Αποφάσισε τι θέλεις και προσπάθησε να μην παρεκτρέπεσαι.

Καριέρα – Οικονομικά: Το τρίγωνο του Ερμή από τους Ιχθύες με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, θα σε διευκολύνει να πάρεις συνετές αποφάσεις και να αποκτήσεις κάποια αίσθηση του μέτρου (που συνήθως την χάνεις) για να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Να θυμάσαι ότι τώρα πρέπει να είσαι εστιασμένος/η στον σκοπό σου και να έχεις υπομονή γιατί οι ανατρεπτικές καταστάσεις είναι στο πρόγραμμα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να παρατηρώ τους άλλους και να μην θεωρώ φίλο μου όποιον με κολακεύει. Πρέπει να είμαι σε ετοιμότητα να διαχωρίσω την ήρα από το σιτάρι στη ζωή μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, στο μόνο που δεν παραπέμπει είναι οι ερωτοτροπίες και η καλοπέραση. Οι σχέσεις σου για μία ακόμη φορά, με την ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα από τη Νέα Σελήνη, μπαίνουν στο στόχαστρο και αντέχουν αυτές που στηρίζονται σε γερές βάσεις καθώς τα απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια με ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται. Αν, ωστόσο, δεις ότι δεν μπορείς να συμπλεύσεις με το ταίρι σου, μη διστάσεις να δώσεις ένα τέλος για να απελευθερωθείς και να προχωρήσεις τη ζωή σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον ζωδιακό άξονα που σχετίζεται με την καριέρα και την οικογένειά σου. Προσπάθησε να αποφεύγεις τα ανταγωνιστικά παιχνίδια, να κρατήσεις μία στάση χαμηλών τόνων, να αποφύγεις τα ξεκινήματα γιατί όλη η περίοδος που ακολουθεί θα είναι πολύ δύσκολη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να διαφυλάξω τα του οίκου μου είτε σε καθαρά ψυχικό επίπεδο είτε σε ότι σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό το βράδυ της Κυριακής σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό αλλά σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δεν αποκλείει να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να χαρείς, να μπεις σε παιχνίδια μεγάλης έντασης. Ωστόσο, μιλάει για καταστάσεις μικρής διάρκειας γι αυτό θα πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στον τομέα των επαφών σου αλλά οι όψεις που σχηματίζει είναι σκληρές γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα ραντεβού σου ή κακή συνεννόηση ή κακόβουλα κουτσομπολιά σε βάρος σου. Εσύ προσπάθησε να κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά σου, μην ξεχάσεις τους στόχους σας και μην παρασύρεσαι από αυτούς που θα προσπαθούν να σου αποσπάσουν την προσοχή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι και σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, όψη που μπορεί να συντελέσει ώστε να αμειφθώ πιο δίκαια στη δουλειά, ανάλογα με τις προσπάθειές μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου και το τρίγωνό του με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, δεν αποκλείονται κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα αν αφορούν σε προσπάθειες να γεφυρώσεις αποστάσεις με το ταίρι σου, να κάνεις σοβαρές συζητήσεις, να ενώσετε τις δυνάμεις σας ως ζευγάρι για να επιτύχετε έναν επαγγελματικό σκοπό. Κατά τα άλλα, σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα αυτή την περίοδο ως ερωτική.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που δίνει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι και ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Να προσέχεις για να έχεις γιατί δεν αποκλείεται να χάσεις χρήματα ή να κάνεις μια συμφωνία που να μη διατηρηθεί ή να μην έχεις υπολογίσει καλά τα πράγματα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού ή να σου προκύψουν έκτακτα έξοδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο ανάδρομος Άρης από το όγδοο ηλιακό μου σπίτι μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Ας σπεύσω να προλάβω τις καταστάσεις για να μην με καπελώσουν αργότερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved