Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 8/12 έως 14/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1


ΕΡΩΤΑΣ: Την Κυριακή ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης θα βρίσκεται ήδη στο διαμετρικά αντίθετό σας περιβάλλον του Ζυγού, όπου θα παραμείνει για 8 μήνες. Πρέπει να προσέχετε γιατί, από αυτή τη θέση, θα συντελέσει στο να βγουν στην επιφάνεια τα παράπονα, οι ζήλιες, οι ανασφάλειες αλλά, κυρίως, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, η ανάγκη επικράτησης είτε από πλευράς σας είτε από πλευράς του συντρόφου σας. Αξιοποιείστε το τρίγωνο του Ερμή και του Ουρανού για να διατηρήσετε, τουλάχιστον γι αυτή την εβδομάδα, ένα πιο ευχάριστο κλίμα στη σχέση σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το θετικό της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για το ζώδιό σας είναι ότι διευρύνει τους ορίζοντές σας και υπόσχεται καλύτερες εξελίξεις στη δουλειά. Το τρίγωνο του Δία και του Κρόνου πιστοποιεί ότι όσοι προσπαθήσετε πολύ, θα κερδίσετε κάποιες καλύτερες απολαβές. Αν δεχθείτε κάποια πρόταση για καινούργια συνεργασία, φροντίστε να υπογράψετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα ταξίδι θα με ανανέωνε. Ας προσπαθήσω να το συνδυάσω και με δουλειά για να απολαύσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο ουσιαστικά δεν είναι μια όψη ερωτικού χαρακτήρα αλλά επηρεάζει τομείς που σχετίζονται και με τους έρωτές σας, με τις γνωριμίες και τα φλερτ σας. Με τη συμβολή της Αφροδίτης θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να φλερτάρετε οι αδέσμευτοι, για να ανακτήσετε τις ισορροπίες όσα ζευγάρια τις είχατε χάσει από το Νοέμβριο και να διασκεδάσετε περισσότερο με το ταίρι σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Άρης θα βρίσκεται για 8 μήνες στο περιβάλλον της καθημερινής σας εργασίας και θα προκαλεί τα γεγονότα που θα σας αναγκάζουν να αναλάβετε πολλές ευθύνες, ενδεχόμενα δυσβάσταχτες για τις αντοχές σας. Η περίοδος μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου ευνοεί όσους θέλετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο είναι καλό για να θέσετε θέματα επί τάπητος, να κλείσετε σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού, να προσεγγίσετε τα άτομα – κλειδιά που θα μπορούσαν να στηρίξουν τις προσπάθειές σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή περιπάτων θα με βοηθάει να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια που θα έχω την τάση να συσσωρεύω με τον Άρη στον Ζυγό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή, από τον Τοξότη, με τον Ουρανό σας βάζει σε νέες περιπέτειες. Παράλληλα, ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό, όπου θα παραμείνει για 8 μήνες. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που στην ηλιακή σας οικοθεσία αντιπροσωπεύει τους έρωτές σας, τη δημιουργικότητα, κλπ. Όπως αντιλαμβάνεστε, θα ανεβάζει τη λίμπιντό σας και θα συντελεί στο να περνάτε καλά, να εκπέμπετε και να περιστοιχίζεστε από κατακτήσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Δία στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να παρασυρθείτε από τις βιτρίνες σε σπατάλες. Προσπαθήστε να επιβληθείτε στην τάση σας να ξοδεύετε γιατί μέσα στους επόμενους μήνες ο άξονας των οικονομικών της ηλιακής σας οικοθεσίας θα δεχθεί αρκετά χτυπήματα. Οι καινούργιες συνεργασίες αυτής της περιόδου θα στεφθούν από επιτυχία, αρκεί να σπεύσετε και να διεκπεραιώσετε όλες τις διαδικασίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας φροντίσω να περάσω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου και να επιδοθώ σε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης από το Ζυγό βγάζει στην επιφάνεια τις πιο μύχιες αρνητικές, ανασφαλείς πλευρές του εαυτού σας. Η καταπιεσμένη οργή και η επιτακτική ανάγκη σας να πάρετε το συναίσθημα που θέλετε, όπως το θέλετε, την ώρα που το θέλετε, μπορεί να επιφέρει «πολεμικές» σκηνές στο σπιτικό σας. Από την άλλη η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας εξωθεί στο να φλερτάρετε, να διασκεδάζετε, να ξεφαντώνετε και γενικά να κάνετε όλα αυτά που επιτάσσουν οι γιορτινές μέρες. Αναζητήστε την ισορροπία μέσα σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις τρίτων, αγγαρείες τη στιγμή που οι απαιτήσεις της δουλειάς σας θα είναι πολλές, γεγονός που σας κάνει νευρικούς και εντείνει την κυκλοθυμία σας, Προσπαθήστε να «καταπίνετε» την οργή σας γιατί μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη με τους συνεργάτες σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η ιδανική επιλογή θα ήταν να πάρω λίγες ημέρες άδειας, προκειμένου να επαναφορτίσω τις μπαταρίες σας. Ας φροντίσω από τώρα ώστε να έχω περιθώρια ανάπαυλας στην περίοδο των γιορτών.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα των ερώτων σας, ο Ερμής βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, αυξάνοντας τις πιθανότητες και κεραυνοβόλες γνωριμίες που –αν μη τι άλλο- θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σας. Από την άλλη, ο Άρης από το Ζυγό σας βάζει στις διαδικασίες να γνωρίζετε κόσμο και να είστε πιο εξωστρεφείς του συνηθισμένου σας. Κοινώς, φίλοι λέοντες φλερτάρετε! Το βέβαιο είναι ότι θα το χαρείτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ημέρες κούρασης και μεγάλης προσπάθειας αλλά με αρκετά οφέλη καθώς θα γνωρίσετε τα άτομα που μπορούν να σας προωθήσουν, θα κάνετε καινούργιες συμμαχίες και δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδά σας. Αν θέλετε να κάνετε καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, οι συγκυρίες είναι με το μέρος σας αλλά καλό θα ήταν να τα δρομολογήσετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα ταξιδάκι θα ήταν το βάλσαμό μου αυτή την περίοδο. Ας οργανωθώ τώρα που οι γιορτές μου δίνουν το χρόνο και το κατάλληλο σκηνικό για να το απολαύσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων σας στην ηλιακή σας οικοθεσία, θα είστε σαν την καλή χαρά, έτοιμοι για ηδονικές περιπέτειες, φλερτ, διασκεδάσεις. Προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί από τις 22 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της, δεν αποκλείεται επιστρέψουν οι σύντροφοι του παρελθόντος και να σας μπερδέψουν.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φαίνεται ότι Θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και πιθανώς περισσότερα κέρδη. Ωστόσο, ο Άρης από τον Ζυγό μπορεί να εγκυμονεί έκτακτα έξοδα ή αναστάτωση στον τομέα των οικονομικών σας γι αυτό πρέπει να κάνετε την καλύτερη δυνατόν διαχείριση. Το τρίγωνο του Δία και του Κρόνου είναι καλό για να δρομολογήσετε νέους στόχους και να κυνηγήσετε το όνειρό σας. Όσο πιο κοντά είναι οι στόχοι σας στους ηθικούς νόμους και στις αξίες, τόσο πιο εύκολα θα πραγματοποιηθεί.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας ασχοληθώ με το σπίτι μου. Ας το διακοσμήσω Χριστουγεννιάτικα, ας δημιουργήσω ατμόσφαιρα. Ας το κάνω πιο φωτεινό!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Από το βράδυ του Σαββάτου, 7 Δεκεμβρίου και για 8 μήνες ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Προς το παρόν, αυτό που θα συμβεί άμεσα είναι ότι θα φουντώσει ο εγωισμός σας και δεν θα είστε σε θέση να καταλαβαίνετε τους άλλους καθώς θα είστε «καρφωμένοι» μόνο στο πώς θα επιβάλλετε το δικό σας. Πιθανώς θα έχετε την τάση να απαιτείτε από το ταίρι σας περισσότερα απ' όσα μπορεί να δώσει και να προκαλείτε προβλήματα. Προσέξτε τις κινήσεις σας αλλά και τα λόγια σας που μπορεί να «μαχαιρώνουν».

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δίας που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, όψη που θα αξιοποιήσετε αν προσπαθήσετε να πάρετε τους ισχυρούς της δουλειάς σας με το μέρος σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι βοηθητικό για να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στο ζώδιό μου χάνω πολλή ενέργεια λόγω άγχους, έντασης, νεύρων. Καλό θα ήταν να εκτονώνομαι όσο πιο συχνά μπορώ στις αίθουσες ενός γυμναστηρίου ή ασκώντας ένα σπορ της αρεσκείας μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Με το τρίγωνο του Δία και του Κρόνου, η περίοδος υπόσχεται τα καλύτερα σε όσους θέλετε να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες, να παντρευτείτε, να συγκατοικήσετε, να υποστηρίξετε μια πολύ σοβαρή σχέση. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω εξυπηρετεί όλους εσάς που θέλετε να φλερτάρετε, να πειραματιστείτε, να μπείτε σε καινούργιες περιπέτειες.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σας ενώ ο τελευταίος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, όψη που δεν αποκλείεται να δώσει μια λύση στα οικονομικά σας αδιέξοδα τύπου «από μηχανής Θεού». Με το τρίγωνο του Κρόνου και του Δία δεν αποκλείεται να υπάρξουν περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες, με την προϋπόθεση να έχετε δουλέψει σκληρά και να αξίζετε μιαν ανταμοιβή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Ζυγό ας φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που θα υπάρχει σε βάρος μου. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχω περισσότερο την υγεία μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Μπείτε στη δράση είτε είστε αδέσμευτοι και ψάχνεστε είτε δεσμευμένοι και θέλετε να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα εν όψει εορτών. Ο Άρης από τον Ζυγό επηρεάζει τα αισθηματικά σας και δυναμιτίζει την τάση σας να κάνετε γνωριμίες, να επιδιώκετε τη διεύρυνση του κύκλου σας και την εξωστρέφειά σας. Ο Ήλιος και ο Ερμής που βρίσκονται στο ζώδιό σας, ενισχύουν τη γοητεία σας και σας δίνουν πεδίο ελεύθερο για ελιγμούς στο ερωτικό παιχνίδι.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που προκύπτουν αυτές τις μέρες είναι αρκετά αξιόλογες! Αξιοποιήστε τις για να εδραιώσετε μία καριέρα αλλά πρέπει να θυμάστε ότι θα τα καταφέρετε μόνο αν είστε εστιασμένοι στο σκοπό σας, συνετοί και υπομονετικοί. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να εγκυμονεί μια πρόταση «από το πουθενά» που να είναι πολύ σημαντική για τις περαιτέρω εξελίξεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι σπατάλες μπορεί να μου κοστίσουν ακριβά. Ακόμη κι αν αυξηθούν τα έσοδά μου, ας κάνω λίγη οικονομία γιατί, αργότερα, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα και να μην είναι εύκολο να αντεπεξέλθω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό για 8 μήνες, γεγονός που χρήζει ψυχραιμίας από πλευράς σας. Προς το παρόν, επηρεάζει εσάς που γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο καθώς σας εξωθεί περισσότερο στον πόλεμο και λιγότερο στην τρυφερότητα. Ευτυχώς, η Αφροδίτη που περιοδεύει στο ζώδιό σας, θα βοηθήσει στο να μην διαταραχθούν εντελώς οι ισορροπίες χρονιάρες μέρες. Πάντως και πάλι πρέπει να θυμάστε ότι στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα και μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση με επιστροφές συντρόφων, κλπ. Προετοιμαστείτε καταλλήλως.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το τρίγωνο του Δία και του Κρόνου είναι ευεργετικό για τις συνεργασίες σας, την προβολή σας, το άνοιγμα του κύκλου σας. Με τον Άρη στον Ζυγό, θα αναγκαστείτε να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να συντηρήσετε τις ισορροπίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους. Αν υπάρξει κάποια παρεξήγηση, μην ενδώσετε στον ανταγωνισμό.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας μην παρασύρομαι σε αποφάσεις της στιγμής, ιδιαίτερα αν θελήσω να διαλύσω μια σχέση μου, επαγγελματική ή προσωπική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Ο συνδυασμός του Ήλιου από τον Τοξότη, του τριγώνου Ερμή – Ουρανού και του Άρη στον Ζυγό, προσδίδει ένα ευχάριστο σασπένς σε αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους που θα φλερτάρουν πολύ και για όσους, ανεξαρτήτως βαθμού δεσμεύσεως, λατρεύετε τις περιπέτειες. Οι δεσμευμένοι πρέπει να αναζωπυρώσετε το πάθος σας και, απ' ότι φαίνεται, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κάτι τέτοιο.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο είναι ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας εγχειρήματα αλλά θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες με κίνδυνο να μην ευχαριστηθείτε όσο θα θέλατε αυτές τις γιορτινές μέρα. Ωστόσο, οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες καθώς οι στόχοι σας θα ευοδωθούν και το τέλος του χειμώνα θα σας βρει πιο καταξιωμένους κοινωνικά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας μπω στη δράση για να διεκπεραιώσω τις εκκρεμότητές μου και να κάνω τα επαγγελματικά μου ξεκινήματα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στον Καρκίνο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να βλέπει με πολύ αρμονικές όψεις το ζώδιό σας, θα είστε ευνοημένοι στον αισθηματικό τομέα, τόσο για να περάσετε καλά όσο και για να πάρετε πιο σοβαρές αποφάσεις. Από εσάς και τη θέση σας στον ερωτικό τομέα εξαρτώνται οι εξελίξεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Άρης θα βρίσκεται για 8 μήνες στο τομέα που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, τα κληρονομικά σας, τις δοσοληψίες σας με τις τράπεζες και το δημόσιο. Προσοχή. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να τις αποφύγετε. Εννοείται ότι απαιτείται μια καλύτερη διαχείριση από πλευράς σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Επίσης υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αξιοποιήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα και πιθανώς να γίνουν η καινούργια δουλειά μου.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved