Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 3/11 έως 9/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1


ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας, τη δουλειά και την υπηρεσία που προσφέρετε, είναι φανερό ότι οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές και μάλλον ο έρωτας δεν θα μπορέσει να πάρει τη μερίδα που του αναλογεί από το χρόνο σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις ως κερασάκι στην τούρτα. Ας μην ξεχνάμε ότι η έκλειψη πραγματοποιείται στο Σκορπιό, περιβάλλον που σχετίζεται με τη σεξουαλική, ερωτική σας συμπεριφορά. Η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να επιφέρει κάποιες αποστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η λίαν επιθετική έκλειψη του Ηλίου σε σύνοδο με τον Κρόνο και ο ανάδρομος Ερμής στον άξονα των οικονομικών σας είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που θα σας αναγκάσουν να στρέψετε το ενδιαφέρον σας προς τα πρακτικά σας θέματα. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Επίσης, καλό θα ήταν να δείτε μήπως έχετε αφήσει κάποια εκκρεμότητα οικονομικού χαρακτήρα προς το δημόσιο ή τις τράπεζες που θα μπορούσε να σας βάλει σε μεγάλες σκοτούρες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το άγχος με αποδυναμώνει γι αυτό καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου, να τρέφομαι ποιοτικότερα και να κοιμάμαι περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής στον άξονά σας, βγάζει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα και τα απωθημένα. Φυσική συνέπεια είναι να προκαλεί γκρίνιες και αντιπαραθέσεις ενώ δεν αποκλείεται να επιφέρει ακόμη και το τέλος μιας σχέσης. Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι ακόμη πιο σκληρή γιατί συμμετέχει ο Κρόνος που σχηματίζει σύνοδο με τα Φώτα, γεγονός που μπορεί να σας φέρει πολλές δυσκολίες καθώς θα δείτε κατάματα τις επιλογές σας χωρίς περιθώρια ωραιοποιήσεων. Κερδισμένοι θα είστε όσοι συνειδητοποιήσετε ποιες αδυναμίες, ανασφάλειες, τραυματικές σας εμπειρίες, σας εξωθούν στα συγκεκριμένα λάθη επιλογών. Αν τα γεγονότα σας εξωθούν σε αναθεωρήσεις, μην αφήνετε τις ανασφάλειες να σας καπελώσουν. Να θυμάστε ότι οι σχέσεις που κινδυνεύουν τώρα, είναι αυτές που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σας, «δηλώνει» ότι θα αντιμετωπίσετε ένα πλήθος ανατρεπτικών καταστάσεων. Το κερασάκι στην τούρτα που βάζει σε κίνδυνο τις συνεργασίες σας, εκτός της έκλειψης, είναι και ο ανάδρομος Ερμής. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια και να μην προβείτε σε συνεταιρισμούς και σε επαγγελματικά ξεκινήματα, τουλάχιστον μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, είναι ευνοϊκή για το ζώδιό μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Τα προβλήματα αυτής της περιόδου είναι αρκετά. Οι ανατρεπτικές καταστάσεις της καθημερινότητας, όχι μόνο δεν σας αφήνουν χρόνο και διάθεση για να εστιαστείτε στους έρωτες αλλά σας δημιουργούν ένταση, νευρικότητα και κυκλοθυμία που θα μπορούσαν να είναι τα βλαπτικά στοιχεία για τις σχέσεις σας. Προσέξτε τι λέτε και πώς το εκφράζετε και μη θεωρείτε δεδομένο ότι μπορείτε να ξεσπάτε σε αυτούς που σας αγαπούν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητα, τη δουλειά σας, την υγεία σας και είναι πολύ σκληρή καθώς στο σχήμα της συμμετέχει ο Κρόνος ενώ, παράλληλα, στο ίδιο ζώδιο κινείται ανάδρομα και ο κυβερνήτης σας Ερμής. Οι καθυστερήσεις, οι ανατρεπτικές καταστάσεις, η κακή συνεννόηση, οι παρανοήσεις, οι εντάσεις είναι στο πρόγραμμα. Είναι προτιμότερο να μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση στη δουλειά και να προσέχετε γιατί είστε ευάλωτοι στις αδιαθεσίες και στα ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Αφροδίτη από την Τρίτη μπαίνει στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι, τον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες. Φαίνεται ότι έχω να περιμένω στιγμές ηδονής ενώ δεν αποκλείεται να βρω τις διεξόδους μου σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με διατροφή, κληρονομικά, δημόσιο, τράπεζες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή στο Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σας, βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματα, τα απωθημένα, τα κρυμμένα μυστικά. Με τη συμμετοχή του Κρόνου στο σχήμα της έκλειψης, οι κίνδυνοι αυξάνονται κατακόρυφα καθώς μπορεί να αναγκαστείτε να δώσετε τώρα ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις εξάρτησης ή να «ανακαλύψετε» ότι οι επιλογές σας είναι αποκυήματα ανασφαλειών ή εγωιστικών συμπεριφορών που θα σας φέρουν σε επαφή με τις πλευρές του εαυτού σας που θα θέλατε να αποφύγετε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Σε συνδυασμό με τον Άρη από την Παρθένο, μολονότι δεν αποκλείονται οι καλύτερες εξελίξεις, δεν θα μπορέσετε να τις χαρείτε όσο θα έπρεπε γιατί η Αφροδίτη την επόμενη εβδομάδα θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Συνεπώς, ακόμη και όταν όλα φαντάζουν ευοίωνα, θα είναι καλύτερα να είστε λίγο επιφυλακτικοί παρά να αφήσετε την υπεραισιοδοξία να σας εξωθήσει στο να κάνετε κινήσεις που θα μπορούσαν να αποδειχθούν μάταιες αργότερα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω περισσότερο τα παιδιά μου τώρα, ας είμαι πιο επιεικής, ας τους κάνω να νιώθουν ασφαλή και να μου δείχνουν εμπιστοσύνη γιατί μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα και, καλό θα ήταν, να βρουν στο πρόσωπό μου τον καλύτερο συζητητή.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζωδιακό σας σταυρό, σε περιβάλλον που ναι μεν δεν σχετίζεται άμεσα με τις ερωτικές σας υποθέσεις αλλά προκαλεί έντονες καταστάσεις και δυνατές εμπειρίες που δεν αποκλείεται να σχετίζονται και με την ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι και, κυρίως, οι παντρεμένοι προστατέψτε τη σχέση σας από καταστάσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Μην ξεχνάτε ότι η έκλειψη πραγματοποιείται με τη συμμετοχή του Κρόνου και ο τελευταίος απαιτεί συγκρότηση, σύνεση, σοβαρότητα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Την Κυριακή πραγματοποιείται μία πολύ σκληρή Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό, στην οποία συμμετέχει ο Κρόνος ενώ στο ίδιο ζώδιο κινείται ανάδρομα ο Ερμής. Με λίγα λόγια δέχεστε τα πυρά από πολλές πλευρές γι αυτό τα προβλήματα τόσο στη δουλειά σας όσο και τα οικογενειακά, θα σας πιέσουν και θα σας αναστατώσουν ψυχικά. Είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις, περισσότερες απ' όσες αντέχετε.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να προσέχω την υγεία μου αυτές τις μέρες, να παίρνω βιταμίνες, να κοιμάμαι καλά γιατί το άγχος και η κούραση με κάνουν ευάλωτο σε ιώσεις. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια τα ψυχοσωματικά προβλήματα από τη συναισθηματική πίεση που θα μου ασκηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Με τις εξαιρετικά πιεστικές πλανητικές επιδράσεις αυτών των ημερών και με τον Άρη ζώδιό σας, θα νιώθετε μπερδεμένοι στην προσωπική σας ζωή. Το θετικό είναι ότι από την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων σας, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες - διάστημα στο οποίο μπορεί να σας ευεργετήσει. Προς το παρόν, είναι προτιμότερο να μην απασχολείτε το μυαλό σας καθώς η έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, το τρίτο ηλιακό σας σπίτι, είναι οι συνθήκες για να αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας, δεν θα αποφύγετε τις πιέσεις, τις αγγαρείες, την ανάληψη δυσβάσταχτων ευθυνών. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος και θα ευθύνεται για την ασυνεννοησία, τις αναβολές, τα επικοινωνιακά λάθη. Μην ανησυχείτε γιατί θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε λίγο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω όταν χειρίζομαι επικίνδυνα εργαλεία ή μηχανήματα καθώς και όταν οδηγώ γιατί είμαι πιο επιρρεπής του συνηθισμένου μου στα ατυχήματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη υπογραμμίζει τις ανασφάλειες, τη ζήλια αλλά και την τάση σας να ψάχνετε για εναλλακτικές ή να αφήνετε ελεύθερο πεδίο στο παρελθόν σας, ακόμη κι αν η θέση της καρδιάς σας έχει καταληφθεί. Παράλληλα, προκειμένου να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, αρχίζετε τα παιχνίδια εξουσίας. Ωστόσο, η συμπεριφορά σας μπορεί να προκαλέσει την απόρριψη εκ μέρους του ατόμου που σας ενδιαφέρει γι αυτό μαζέψτε τον εγωισμό σας και δείξτε την καλή σας διάθεση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με τη συμμετοχή του Κρόνου στο σχήμα της και με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο, «προσβάλλουν» τον οικονομικό σας τομέα. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, έτοιμοι για τυχόν καθυστερήσεις στις αμοιβές σας και να προσπαθείτε να είστε συνεπείς προς τις υποχρεώσεις σας. Κάποιες εντάσεις στη δουλειά μπορεί να είναι για καλό καθώς θα επιφέρουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μην παρασυρθώ από τις βιτρίνες και τις εκπτώσεις και αρχίσω τις σπατάλες. Θα πρέπει να προσέχω πολύ τις κινήσεις μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιό σας, θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν, τα απωθημένα, τα παράπονα και τις ανασφάλειες με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσει ένα πλήθος αντιπαραθέσεων. Η συμμετοχή του Κρόνου την κάνει ακόμη πιο δύσκολη γι αυτό πρέπει να παρακολουθείτε με προσοχή τα γεγονότα και να μην εθελοτυφλείτε ενώπιον των καταστάσεων. Οι ωραιοποιήσεις είναι μάταιες και, τελικά, σκεφτείτε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα τέλος μπορεί να είναι λυτρωτικό και το εφαλτήριο για να αναγέννηση, για μια καινούργια, πιο αξιόλογη αρχή.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την επίδραση της έκλειψης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας, κάποιες συνεργασίες σας μπορεί να υποστούν σοβαρούς τριγμούς ή ακόμη και να διαλυθούν. Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και, αν είναι απαραίτητο, να αναθεωρήσετε τη στάση ή τους στόχους σας. Από την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες. Σε αυτό το διάστημα θα ευνοήσει τις επαφές και τις δημόσιες σχέσεις σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Χάνω πολλή ενέργεια από την έκλειψη γι αυτό να προσέχω περισσότερο την υγεία μου. Επίσης, καλύτερα να μην προβώ σε συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Με την έκλειψη να ταλανίζει τους πάντες και τα πάντα και, γενικότερα, με τις σκληρές όψεις που σχηματίζονται στον ουρανό, αυτή την περίοδο, ο αισθηματικός σας τομέας δεν προσβάλλεται. Κοινώς είστε σχετικά τυχεροί στον συγκεκριμένο τομέα, εκτός αν ο προσωπικός σας χάρτης λέει τα αντίθετα. Ακόμη κι αν ξεσπάσει κάποια καταιγίδα, στο τέλος θα επέλθει η πολυπόθητη ηρεμία.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην εμπιστεύεστε με τη συνήθη ευκολία σας τους άλλους. Με την έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να γίνετε θύματα κουτσομπολιών ή κακόβουλων ενεργειών, να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σας και να εκτεθείτε. Παράλληλα, με τον Άρη στην Παρθένο, φαίνεται ότι αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες, τις οποίες προσθέτετε στο ήδη πιεστικό πρόγραμμά σας με αποτέλεσμα να νιώθετε αδικημένοι και να έχετε τάσης φυγής. Να προσέχετε γιατί η κυκλοθυμία σας και το ευάλωτο νευρικό σας σύστημα μπορεί να σας εξωθήσει σε ενέργειες που θα φέρουν αναστάτωση στο χώρο της δουλειάς σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται σε περιβάλλον που σχετίζεται με την υγεία μου. Θα πρέπει να προσέχω γιατί τώρα είμαι επιρρεπής σε ιώσεις, αδιαθεσίες και προβλήματα ψυχοσωματικού χαρακτήρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Από τη μια η ερωτική σας ζωή καθηλώνεται από την έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα των ερώτων σας. Από την άλλη, η Αφροδίτη μπαίνει από την Τρίτη στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες. Με αυτές τις συγκυρίες, η διάθεσή σας στον ερωτικό τομέα θα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Από τη μια θα βάζετε σε δοκιμασίες το ταίρι σας για να ικανοποιήσετε τις ανασφάλειές σας που έρχονται απειλητικά για τις ισορροπίες σας στο προσκήνιο ενώ από την άλλη θα εκτονώνετε το πάθος και την αγάπη σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής επιδρούν στο περιβάλλον που σχετίζεται με τους στόχους σας αλλά, ευτυχώς, «βλέπουν» με αρμονική γωνία το ζώδιό σας. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι μία σωρεία ανατρεπτικών πιεστικών γεγονότων θα σας βγάλει εκτός προγράμματος και μάλλον θα σας αναγκάσει να αλλάξετε πορεία πλεύσης ή να αναθεωρήσετε κάποιους στόχους σας. Ευτυχώς, όλα αυτά θα γίνουν για καλό, για να κάνετε κάποιες τολμηρές αλλαγές που υπό κανονικές συνθήκες ο φόβος δεν θα σας άφηνε να κάνετε.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω τις φιλικές μου σχέσεις. Ίσως χρειάζεται να αναθεωρήσω τη στάση μου σε κάποιες από αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται την Κυριακή στο Σκορπιό, στον ζωδιακό σας άξονα και φέρνει τα πάνω κάτω. Τα προβλήματα που θα ενσκήψουν μπορεί να είναι και από τον αισθηματικό τομέα γι αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Αν πάλι δείτε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, σκεφτείτε ότι μπορεί ένα τέλος –κάτω από τέτοιου είδους πλανητικές επιδράσεις- όσο στενάχωρο κι αν είναι, τελικά να είναι λυτρωτικό. Ο Κρόνος που συμμετέχει στην έκλειψη, απαιτεί οριοθέτηση, συγκρότηση, σύνεση που σημαίνει ότι αν συντηρείτε καταστάσεις από ανασφάλεια και μόνο, οι τριγμοί που θα δημιουργηθούν θα είναι πολύ σοβαροί.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, η εβδομάδα θα είναι φουλ στην κούραση, την πίεση και τις εντάσεις. Με πολλή ψυχραιμία και στωικότητα, θα αντέξετε τις –ενίοτε παράλογες- απαιτήσεις των συνεργατών και, κυρίως, των ανωτέρων σας. Να θυμάστε ότι η εργατικότητά σας τελικά θα αμειφθεί, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε αρκετά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα ήταν προτιμότερο να αφοσιωθώ περισσότερο στην οικογένειά μου. Μάλλον, αυτή την περίοδο, οι άνθρωποι που αγαπώ έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για την παρουσία μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες. Από αυτή τη θέση όλο και θα φέρει κάτι θετικό στα αισθηματικά σας αφού θα επηρεάζει τον άξονα των ερώτων σας. Προς το παρόν, καλό θα ήταν να είστε λίγο συγκρατημένοι, ιδιαίτερα αν γνωρίσετε κάποιο άτομο τώρα, γιατί δεν αποκλείεται να το ωραιοποιείτε. Ο Άρης που βρίσκεται στην Παρθένο και επηρεάζει τις σχέσεις σας, δεν αποκλείεται να προκαλέσει αντιπαραθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη με τη συμμετοχή του Κρόνου και ο ανάδρομος Ερμής θα προκαλέσουν κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις καθώς δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα στη δουλειά, θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές και όλα αυτά τη στιγμή που ο Άρης από την Παρθένο «μιλάει» για ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους των συναδέλφων σας. Κρατήστε μία συντηρητική στάση και μαζέψτε τις δυνάμεις σας για να αντιδράσετε δυναμικά τον Δεκέμβριο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω τις κινήσεις μου για να μην αντιμετωπίσω προβλήματα με τις σπουδές μου ή με υποθέσεις μου που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved