Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 20/10 έως 26/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Θα πρέπει να βρείτε το κουράγιο να συγκρατείτε τα νεύρα σας για να αποφύγετε τις εκρήξεις που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τριγμούς στις σχέσεις σας ή ακόμη και χωρισμούς. Δεν αποκλείετε να απογοητευτείτε από το ταίρι σας, να νιώσετε όταν δεν σας κατανοεί ή ότι «παίζει» με τα συναισθήματά σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Στον Σκορπιό, στο ζώδιο που συνδέεται με τις οικονομικές δοσοληψίες που κάνετε με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες και τις κληρονομικές σας υποθέσεις, γίνεται ένα πάρτι που μάλλον δεν σας είναι ευχάριστο. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο μία οικονομική σας υπόθεση που εκκρεμεί εδώ και αρκετό καιρό. Καλό θα ήταν να μην υπογράψετε κανέναν διακανονισμό αυτή την περίοδο και να κάνετε μια πιο «σφικτή» διαχείριση των οικονομικών σας

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα έχω πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, θα αναγκαστώ να κάνω αγγαρείες στη δουλειά και θα εξαντλώ τα αποθέματα της ενέργειάς μου. Ας προσέχω την υγεία μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Κρόνος, ανάδρομος Ερμής και –από Τετάρτη- Ήλιος θα βρίσκονται στο Σκορπιό, το έβδομο ηλιακό σας σπίτι που απεικονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Τίποτε δεν αποκλείεται, αρκεί να είστε σίγουροι, οριοθετημένοι, σοβαροί απέναντί του. Μπορεί να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν ενώ δεν είναι απίθανο να δεχθείτε μια πολύ σοβαρή πρόταση. Ωστόσο, εξ' ίσου πιθανός είναι και ένας χωρισμός, ο οποίος θα είναι λυτρωτικός, πράγμα που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι συνεργασίες σας μπαίνουν στο στόχαστρο αυτή την περίοδο. Οι περισσότεροι Ταύροι θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν, θα πιεστείτε καθώς θα υπάρξουν αναβολές στα ραντεβού σας, θα δημιουργούνται εκκρεμότητες, δεν θα είναι εύκολο να κλείσετε συμφωνίες. Υπομονή μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Να θυμάστε ότι αυτά που δεν ευοδώνονται τώρα, είναι πιθανό να ευοδωθούν στο τέλος του Νοέμβρη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να οχυρώσω τον εαυτό μου και να προφυλάγομαι από αυτούς που με βλέπουν εχθρικά και με ανταγωνίζονται αθέμιτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη, το ζώδιο των σχέσεών σας! Αυτό σημαίνει ότι τώρα το έδαφος είναι γόνιμο για να ευδοκιμήσει μια σχέση. Μπορείτε επίσης να παίξετε παιχνίδια, να ασκήσετε το αγαπημένο σας σπορ: το φλερτ. Γενικότερα, η περίοδος είναι καλή για τους έρωτές σας και για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, αρκεί να ξέρετε ποιες είναι...

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στην Παρθένο και τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό, αναμένονται πολλές παρεξηγήσεις, ανατροπές, αναβολές στη δουλειά. Το πιο πιθανό είναι ότι θα είστε μέσα στην ένταση, θα κουράζεστε πολύ χωρίς να βλέπετε άμεσα αποτελέσματα και με το φόβο ότι οι κόποι σας δεν θα αμειφθούν. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα ξεσπάσματα οργής και τις εντάσεις στο σπίτι γιατί δεν έχετε τα περιθώρια να ανοίξετε κι άλλα μέτωπα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να αποφύγω τις πολύ σημαντικές κινήσεις και να μην κάνω μια καινούργια αρχή αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο ανάδρομος Ερμής, ο Κρόνος και από την Τετάρτη ο Ήλιος, θα βρίσκονται στο ζώδιο των ερώτων σας, τον Σκορπιό. Από τη μια ο Κρόνος επιδοκιμάζει μόνο τις σοβαρές διαθέσεις σας, τις συγκροτημένες, τις επιλογές που είναι αποκυήματα οριοθέτησης, αυτογνωσίας, αποδοχής των αναγκών σας. Από την άλλη, ο ανάδρομος Ερμής σας μπερδεύει, χάνετε την ευθυκρισία σας και δεν αποκλείεται να παλινδρομήσετε με άτομα του παρελθόντος σας που θα διεκδικήσουν μια θέση στη ζωή σας, παίζοντας σκληρά παιχνίδια συναισθηματικού χειρισμού. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, το οποίο θα εντείνει το συναισθηματισμό και το ρομαντισμό σας αλλά μαζί τους θα εντείνει την τάση σας να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και να είστε έτοιμοι να παραμυθιαστείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι έρωτες σας παίρνουν τα μυαλά και την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να μην είστε αρκετά συγκεντρωμένοι στις δουλειές σας. Ευτυχώς ο Άρης «βλέπει» με θετικό τρόπο το ζώδιό σας και σας βοηθάει στο να κάνετε κάποιες αποτελεσματικές κινήσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο τις όψεις και τις διελεύσεις των πλανητών, αν ασχοληθώ με κάτι καλλιτεχνικό. Μήπως ήρθε η στιγμή να αναδείξω τα ταλέντα μου;

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Οι υποχρεώσεις σας που αυξάνονται και σας πιέζουν, δεν σας αφήνουν πολύ χρόνο και ενέργεια για την αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, ευτυχώς για σας, η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι και ανάβει το πράσινο φως για διασκέδαση, εκτόνωση, φλερτ, χαρές και πανηγύρια. Αν μη τι άλλο, θα έχετε κατακτήσεις και θα νιώθετε επιβεβαιωμένοι.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι πιέσεις που δέχεστε είναι πολλές και από πολλές πλευρές. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες τόσο οικογενειακές όσο και στη δουλειά και πιθανώς να νιώσετε ότι σας είναι δυσβάσταχτες. Μέσα σ' όλα δεν αποκλείεται να πιεστείτε και ψυχολογικά καθώς θα αισθάνεστε ότι επωμίζεστε οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν αναλογούν μόνο στο άτομό σας ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν καβγάδες και αντιπαραθέσεις στο σπίτι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα γι αυτό θα ήταν καλό να κάνετε οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και ανεβάζει τη λίμπιντό σας αλλά μαζί της ανεβαίνει η διασπαστική σας τάση, ο εγωισμός σας που σας θέλει να βγαίνετε από πάνω και να έχετε την τελευταία κουβέντα, η αυστηρότητα στην κριτική σας. Από τη μια έχετε την ανάγκη να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας αλλά από την άλλη κάνετε ότι μπορείτε για να μην τα καταφέρετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος και αυτό είναι αρκετό για να έχετε αναβολές, ανατροπές, δύσκολες καταστάσεις, πιέσεις. Επειδή η ασυνεννοησία και οι καθυστερήσεις μπορεί να σας βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου, να είστε καλά προετοιμασμένοι ώστε να αποφύγετε το άγχος που αυτή την περίοδο μπορεί να σας πνίξει και να σας προκαλέσει προβλήματα υγείας, ψυχοσωματικού χαρακτήρα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η γυμναστική και –γενικότερα- η άσκηση θα με βοηθήσει να εκτονώσω το άγχος μου και να νιώσω καλύτερα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι μετά τη Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στον άξονά σας και έβαλε τις σχέσεις σας στο στόχαστρο και πάντα με τη Δαμόκλειο σπάθη του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, βρίσκεστε σε μία περίεργη ψυχολογική κατάσταση. Πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις που όχι μόνο δεν βοηθούν τη συντήρηση των ισορροπιών αλλά μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά διαβρωτικές για τις σχέσεις σας. Από την άλλη οι ανασφάλειές σας βγαίνουν στην επιφάνεια, αποζητάτε τη σταθερότητα και κάνετε ότι μπορείτε για να την αποκτήσετε αλλά θα πρέπει να βρείτε πρώτα τη σταθερότητα μέσα σας και μετά να ελπίζετε σε κάποια θετική έκβαση.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Κρόνο, τον ανάδρομο Ερμή και από την Τετάρτη τον Ήλιο στο Σκορπιό, το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, φαίνεται ότι το θέμα των ημερών είναι το οικονομικό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στις πληρωμές σας αλλά επίσης δεν αποκλείεται να σας επιστραφούν χρήματα που σας χρωστούν εδώ και καιρό. Καλό θα ήταν να κάνετε μια πιο συνετή διαχείριση και να μην υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω την υγεία μου γιατί με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, είμαι επιρρεπής στις ιώσεις, στις εμπύρετες αδιαθεσίες, στα ψυχοσωματικά λόγω άγχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Οι διελεύσεις του Κρόνου, του ανάδρομου Ερμή και του Ήλιου που μπαίνει και αυτός την Τετάρτη στο ζώδιό σας, σας δίνουν ένα πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά όχι απαραίτητα ευχάριστο. Ο Κρόνος επιβραβεύει μόνο τις επιλογές που έχετε κάνει συνετά, οριοθετημένα, με αυτογνωσία και με διάθεση σοβαρότητας. Ο ανάδρομος Ερμής μπερδεύει τα πράγματα, σας εξωθεί σε ενδοσκόπηση και αναθεωρήσεις ενώ φέρνει στο προσκήνιο άτομα του παρελθόντος που διεκδικούν κομμάτι της ζωής και της καρδιάς σας. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σας κάνει ακόμη πιο συναισθηματικούς με κίνδυνο να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση γιατί με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας δεν αποκλείονται οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, οι ανατρεπτικές καταστάσεις που σκοπό τους έχουν να βάλουν ένα φρένο στους φρενήρεις ρυθμούς σας, σας εξωθήσουν στο να σκεφτείτε καλύτερα τα θέματα που σας αφορούν κι αν είναι απαραίτητο, να αναθεωρήσετε τη στάση σας προς άτομα και καταστάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω συμβόλαια αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σώνει την κατάσταση, η οποία είναι ταραχώδης λόγω της πρόσφατης Σεληνιακής εκλείψεως στο ζώδιο των ερώτων σας. Συνηθισμένοι καθώς είστε στην κυκλοθυμία, στο δίλλημα, στην αμφιθυμία, θεωρώ ότι μάλλον θα μείνετε αλώβητοι, ιδιαίτερα αν επιλέξετε τη φυγή στις περιπέτειες, στα φλερτ, στις απολαύσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Πολλή δουλειά που ευτυχώς δεν τρώει τον αφέντη αλλά τον πιέζει, τον κουράζει, του απορροφά πολλή ενέργεια. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες που ενδεχόμενα δεν σας αναλογούν και θα νιώθετε ασφυκτικά αλλά το θετικό είναι ότι οι προσπάθειές σας θα καρποφορήσουν, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε μέχρι το τέλος του Νοέμβρη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να θωρακίσω τον εαυτό μου από το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει σε βάρος μου. Ας μην δίνω λαβές κι ας μην εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους. Επίσης, ας προσέχω την υγεία μου γιατί είναι ευάλωτη λόγω άγχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η έκλειψη που θα γίνει το Σάββατο θα σας δυσκολέψει αρκετά σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, μάλλον ευνοούνται οι Αιγόκεροι που δρουν στο παρασκήνιο, κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν, όμως, το παρασκήνιο συνδυάζεται με «παρανομία», πρέπει να προσέχετε γιατί μπορεί να είναι πολύ βαρύς ο πέλεκυς που θα πέσει στο κεφάλι σας είτε κυριολεκτικώς είτε μεταφορικώς...

Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα κλείνει φαντασμαγορικά με μία Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ζωδιακό σας σταυρό. Οι ανατροπές, η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε προβλήματα στη δουλειά ή οικογενειακού χαρακτήρα και οι εντάσεις θα είναι στο πρόγραμμα. Εσείς πρέπει να επιστρατεύσετε την έμφυτη ψυχραιμία σας και να προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε, ακόμη και χωρίς να προβλέπονται άμεσα αποτελέσματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο είναι μια ευνοϊκή μετακίνηση για το ζώδιό μου καθώς τώρα θα νιώθω ότι υπάρχει ευρύτερο πεδίο δράσης για εμένα.

.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Με τον Ερμή να βρίσκεται στάσιμος στον Σκορπιό, έτοιμος να μπει σε ανάδρομη πορεία, τον Κρόνο να σας έχει βάλει στο στόχαστρό του και την έκλειψη, μάλλον θα νιώθετε αρκετά ταραγμένοι ή μάλλον κάπως ανόρεκτοι για προσωπική ζωή. Πάντως, ακόμη και τώρα που τα κέφια σας δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να συντηρήσετε τις ισορροπίες σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Πολλή δουλειά και άγχος. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ένα πλήθος ευθυνών αλλά το θετικό είναι ότι αυτή την περίοδο, αν παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και αν είστε μεθοδικοί, θα τα καταφέρετε να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας. Βεβαίως, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί λόγω των εκλείψεων και ιδιαίτερα της επικείμενης Ηλιακής χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διαφαίνεται κάποια αποτυχία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει το Σάββατο στον άξονα των επαφών, των ταξιδιών, των στενών συγγενών και της επιμόρφωσής μου, ναι μεν «βλέπει» θετικά το ζώδιό μου αλλά χρήζει προσοχής, ιδιαίτερα στους συγκεκριμένους τομείς.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Την Τρίτη ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο για να ανοίξει μια περίοδο στην οποία όλο και θα γίνεται ένα crash test των σχέσεών σας. Προς το παρόν, αυτή την εβδομάδα, ο Άρης θα σχηματίσει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα, η οποία θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Τώρα μπορεί να χάσετε τον μπούσουλα καθώς θα παραπαίετε ανάμεσα στο ρομαντισμό και στην σεξουαλική σας διάθεση.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα ξημερώματα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή έκλειψη, η οποία επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας και να κάνετε οικονομία γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψετε ένα οικονομικό διακανονισμό αυτή την περίοδο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η έκλειψη με κάνει πιο ανασφαλή από το συνηθισμένο μου. Ας προσέχω πώς συμπεριφέρομαι, ιδιαίτερα στα αγαπημένα μου πρόσωπα στα οποία γκρινιάζω, για να μην προκαλέσω τη δυσαρέσκειά τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved