Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 29/9 έως 5/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις αυτή την εβδομάδα που ο Ήλιος βρίσκεται στον Ζυγό και σχηματίζει ταυ τετράγωνο με Πλούτωνα και Ουρανό. Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζετε είναι αρκετοί, ιδιαίτερα αν γιορτάζετε τα γενέθλιά σας τέλος Μάρτη – αρχές Απρίλη. Να θυμάστε ότι τώρα τα γεγονότα, όσο δυσάρεστα κι αν είναι, θα σας αποκαλύπτουν μεγάλες αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην τις αποφεύγετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό είναι θετική για όσους θέλετε να διαπραγματευτείτε με τις τράπεζες, το δημόσιο ή να διεκπεραιώσετε κληρονομικές υποθέσεις. Σε αυτή σας την προσπάθεια θα σιγοντάρει και η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο Σκορπιό. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και, αν είναι δυνατόν, να μην υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο αυτή την εβδομάδα αλλά να περιμένετε μέχρι την επόμενη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να στρέψω τη δράση μου προς τα δημιουργικά μου σχέδιά. Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα είναι θα είναι αρκετά βοηθητική για κάτι τέτοιο.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό οι δυνατότητες ερωτοτροπιών και διασκεδάσεών σας αυξάνονται κατακόρυφα. Παράλληλα, ο Ερμής την Κυριακή θα μπει στον Σκορπιό και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αφήνοντας περιθώρια για ρομαντικές βραδιές, ποίηση και όμορφα λόγια. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να κάνετε κάποιες συζητήσεις, να γεφυρώσετε αποστάσεις και να περάσετε καλά.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο Λέοντα θα έχετε πολλές ευθύνες. Παράλληλα, ο Ήλιος που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα και βρίσκεται στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, «δηλώνει» ότι θα αγχωθείτε. Δεν αποκλείεται να συμβούν κάποια γεγονότα που θα σας απογοητεύσουν και θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείτε να αναλάβετε δυσβάσταχτες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου, να τρέφομαι υγιεινά, να κοιμάμαι αρκετά γιατί το άγχος μπορεί να αποβεί πολύ βλαπτικό για μένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί καθώς ο Ήλιος που βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, θα σχηματίσει ταυ τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα. Αν υπάρχουν προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να νομίσετε ότι αντικρίζετε τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο ενός ατόμου που θα σας συνδέει το ερωτικό πάθος και μόνο, με κίνδυνο να απειλείστε από απότομη προσγείωση αργότερα.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής περνάει την Κυριακή στο Σκορπιό, όπου αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη. Από αυτό το ζώδιο θα αποτελέσει τον βοηθητικό παράγοντα για να τακτοποιήσετε την καθημερινότητά σας, να κάνετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού και τις απαραίτητες συζητήσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω περισσότερο τις κινήσεις μου, κυρίως σε ότι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών μου, των χρεών μου, των δοσοληψιών με τράπεζες γιατί μπορεί να κάνω κάποια λάθος κίνηση που να μου κοστίσει ακριβά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον Ζυγό με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους και στον αισθηματικό τομέα αν δεν είστε προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση. Ευτυχώς, η θετική επίδραση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, ενισχύεται με την είσοδο του Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Μπορείτε να ελπίζετε σε διασκέδαση, φλερτ, αναζωογονητικές καταστάσεις αλλά δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα με τη μόνιμη σχέση σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί γύρω στη 1 Ιουλίου.

Καριέρα – Οικονομικά: Το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και οικογενειακά. Επιστρατέψτε την εσωτερική σας δύναμη για να τα αντιμετωπίσετε αλλά και τη διαίσθησή σας που ενισχύεται αυτή την περίοδο, για να τα αποφύγετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να κάνω οικονομία γιατί με τον Άρη στο Λέοντα δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα και να δυσκολευτώ να ανταποκριθώ.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας ανεβάζει τη λίμπιντό σας που δεν αποκλείεται να βρει το ταίρι της, αρκεί να μην είστε πολύ ανταγωνιστικοί όταν κάποιος/α προκαλέσει το συναίσθημα ότι ένα ασανσέρ ανεβοκατεβαίνει στο στήθος σας. Από την άλλη, θα πρέπει να συμμαζέψετε λίγο τη φυσική σας ροπή προς την υπερβολή γιατί μπορεί να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις και να πέσετε από τα σύννεφα απότομα.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτή την περίοδο με το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, μπορεί να είναι επικίνδυνες για εσάς. Να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί τώρα δεν αποκλείεται να γίνεται αντικείμενα εκμετάλλευσης, να σας «κλέψουν» τις ιδέες σας, να καπηλευτούν τη δημιουργικότητά σας. Καλύτερα να αναβάλετε τα σημαντικά ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα και να προσέχετε σε ποιους εμπιστεύεστε τα σχέδιά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εστιάσω στην οικογένειά μου. Θα νιώσω καλύτερα, δίνοντας και παίρνοντας αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Ο Ερμής περνάει την Κυριακή στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Σκορπιού και θα σχηματίσει ένα ωραιότατο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Μπαίνει λίγο παραμύθι στη ζωή σας, όχι μόνο με την αρνητική του εκδοχή αλλά και με τη θετική καθώς δεν αποκλείεται να περάσετε κάποιες παραμυθένιες στιγμές, φουλ στον ρομαντισμό και στα ποιητικά λόγια.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος από τον Ζυγό, ενεργοποιεί το σκληρό τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα. Κατ' αρχάς θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις οικονομικές σας δοσοληψίες για να μη γίνει κάποιο μοιραίο λάθος. Το ευχάριστο είναι ότι τώρα υπάρχει γόνιμο έδαφος για να κάνετε συζητήσεις, να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, να βρείτε συμμάχους για να συνεταιριστείτε και να ευοδωθούν κάποιοι στόχοι σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχετε την υγεία σας γιατί, με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, χάνετε πολλή ενέργεια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ενεργοποιεί τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα, όψη που δηλώνει ότι οι κίνδυνοι αυξάνονται σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα για εσάς που γιορτάζετε τα γενέθλιά σας αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση και, κυρίως, να παρατηρείτε τις «συμπτώσεις» γιατί κάθε άλλο παρά συμπτώσεις είναι. Τα γεγονότα σας δείχνουν, πιθανώς με βίαιο τρόπο, το καθρέφτισμά σας και τελικά κερδισμένοι θα είστε όσοι βρείτε τη δύναμη για αυτογνωσία, παραδοχές και μεταμόρφωση. Ο δρόμος μπορεί να είναι κακοτράχαλος αλλά ο είναι ο μοναδικός που οδηγεί στα Ηλύσια Πεδία.

Καριέρα – Οικονομικά: Με το ταυ τετράγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και της οικογένειας ενώ δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε από κάποιους συνεργάτες σας. Οι παρορμητικές αντιδράσεις δέον όπως αποφεύγονται. Περισσότερη αποφασιστικότητα από πλευράς σας επιβάλλεται.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό διευκολύνει τις οικονομικές μου συναλλαγές. Αν πρέπει να κάνω μια κουβέντα για τις αποδοχές μου, ας την προγραμματίσω γι αυτή την εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας, όπου βρίσκεται και η Αφροδίτη και έχει εγκατασταθεί ο Κρόνος. Με τη θετική επίδραση της Αφροδίτης και του Ερμή θα αμβλυνθεί η ένταση που σας προκαλεί ο Κρόνος και θα αισθάνεστε πιο άνετα στην επικοινωνία, στα φλερτ, στο ερωτικό παιχνίδι. Φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα οι κατακτήσεις σας θα αυξηθούν και θα σας βάλουν στο παιχνίδι.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος από τον Ζυγό πυροδοτεί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να είναι επικίνδυνο για εσάς αν δεν φυλάτε τα νώτα σας, δεν προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε και δεν προστατεύετε τους εαυτούς σας. Ευτυχώς, όλα αυτά τα κάνετε και μάλιστα στην υπερβολή τους, ακόμη κι όταν δεν είναι απαραίτητο, οπότε είναι απόλυτα συμβατά προς το χαρακτήρα σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου, τώρα που το νευρικό μου σύστημα είναι ευάλωτο και νιώθω πιο κυκλοθυμικός/η από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Με τον Ουρανό στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι και τη νοοτροπία σας, μάλλον περνάτε μια περίοδο κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας αφού η λέξη που της αρμόζει είναι η περιπέτεια! Ωστόσο, με τον Ήλιο από τον Ζυγό να πυροδοτεί το ταυ τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, η περιπέτεια μπορεί να έχει πολλούς κακούς, δράκους, γίγαντες και μάχες. Σημασία έχει ότι τελικά το βασιλόπουλο νικάει και όλα τελειώνουν με ένα μεγάλο φιλί!

Καριέρα – Οικονομικά: Προσοχή και πάλι προσοχή! Ενδεχόμενα θα πρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας ή να αλλάξετε σχέδια δράσης ή να ανακαλύψετε ότι έχετε κάνει συμμάχους σας αυτούς που στην πραγματικότητα σας ανταγωνίζονται περισσότερο από τον καθένα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είστε σε ετοιμότητα. Επίσης, η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει αρκετά αυτές τις μέρες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Κυριακή ο Ερμής θα βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι. Να προσέχω ποιους εμπιστεύομαι και να θυμάμαι ότι μπορεί να γίνω πρωταγωνιστής των κουτσομπολιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Με τον Ήλιο από τον Ζυγό να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, προσβάλλονται όλοι οι τομείς σας και, φυσικά, μαζί τους ο αισθηματικός. Οι μόνιμες σχέσεις σας μπαίνουν σε κίνδυνο από τα απωθημένα, τα ανείπωτα παράπονα, το συσσωρευμένο θυμό, τις αποκαλύψεις. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί τέλος Δεκέμβρη – αρχές Γενάρη.

Καριέρα – Οικονομικά: Το ηλιακό πυρ ενεργοποιεί την ηφαιστειακή όψη τετραγώνου του Πλούτωνα και του Ουρανού. Εννοείται ότι τώρα θα υπάρχουν εντάσεις, προβλήματα και απογοητευτικές καταστάσεις είτε στον τομέα της καριέρας είτε στην οικογένεια. Ενδεχόμενα να ενσκήψει κάποιο θέμα και να αναγκαστείτε να επαναδιαπραγματευθείτε μία συνεργασία σας. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναλάβετε πολλές ευθύνες και να πέσετε ψυχολογικά. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις παρορμήσεις σας και να κρατήσετε μια συντηρητική στάση προς το περιβάλλον σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι φίλοι μου μπορεί να είναι οι καλύτεροι εξομολογητές και συμβουλάτορές μου αυτή την εβδομάδα.

.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Με τον Άρη στο Λέοντα δεν αποκλείεται να αρχίσετε τα καβγαδάκια και τα παιχνίδια επικράτησης. Αν η φλόγα που θα ανάψει, δεν εντείνει την αντιπαράθεση για να σαρώσει κάθε καλό και στραφεί προς την κρεβατοκάμαρα, δεν θα έχετε σοβαρά προβλήματα. Αλλιώς, τα πράγματα θα είναι πολύ πιεστικά για εσάς.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα επικοινωνιακού χαρακτήρα ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα επικίνδυνο, για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, παρασκήνιο. Να προσέχετε τις κινήσεις σας ώστε να μην επιτραπεί σε κανέναν να βλάψει και αν εσείς λειτουργείτε βλαπτικά για κάποιους άλλους, φροντίστε να αλλάξετε άμεσα τη στάση σας γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω την εύνοιά μου προς άτομα ισχύος και ας εξασφαλίσω την πειθώ μου για να κερδίσω τη συμμαχία τους.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει στο Σκορπιό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις καθώς φαίνεται ότι τα φλερτ που θα κάνετε θα αποδώσουν καρπούς. Οι ρομαντικές βραδιές και η διασκέδαση με το ταίρι σας είναι στο πρόγραμμα αυτές τις μέρες.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος από τον Ζυγό ενεργοποιεί το σκληρό τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και κρούει τον κώδωνα για τις οικονομικές σας συναλλαγές με δημόσιο, τράπεζες αλλά και για τη διαχείριση των κληρονομικών σας υποθέσεων. Καλά θα κάνετε να προσέχετε πάρα πολύ, να κάνετε πιο συνετή διαχείριση και ει δυνατόν να μην υπογράψετε τώρα κανέναν οικονομικό διακανονισμό.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να ταξιδέψω ή να έρθω σε επαφή με το εξωτερικό ή να επιχειρήσω μια συνεργασία με το εξωτερικό ή να οργανώσω ένα σεμινάριο ή να επιμορφωθώ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved