Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 15/9 έως 21/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Ουρανό μπορεί να γίνει η αφορμή για καβγάδες. Η εβδομάδα αρχίζει με τα αίματα να βράζουν αλλά στην πορεία, με το εξάγωνο του Ερμή και του Άρη, ηρεμούν. Από την άλλη, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας κλείσει στους εαυτούς σας, να αναδείξει τον πολύ σπάνιο μελαγχολικό σας εαυτό και αυτό να έχει κάποιες «παγερές» επιπτώσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος του Σεπτέμβρη πραγματοποιείται την Πέμπτη στον άξονα της καθημερινής σας εργασίας και της υγείας σας. Φαίνεται ότι θα έχετε πολλή δουλειά και πιθανώς αρκετό άγχος. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου μπορεί να προκαλέσει θέματα με εφορίες, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς γι αυτό σπεύστε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης που βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό μου σπίτι, αποζητά δημιουργικές εξόδους. Καιρός να εξωτερικεύσω τα ταλέντα μου ή να βάλω σε εφαρμογή μια δημιουργική μου ιδέα ή να περάσω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σας, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο για τα αισθηματικά σας. Αντιθέτως δηλώνει ότι μπορεί να προκύψει κάτι που να εξωθήσει στο να διατηρηθούν αποστάσεις κι εσείς, ως άτομα που δεν αντέχετε χωρίς την απόλυτη ασφάλεια, να νιώσετε αμηχανία. Να θυμάστε ότι οι κίνδυνοι θα αυξηθούν κατά πολύ, αν αντιδράσετε σπασμωδικά. Από την άλλη, η Πανσέληνος στον άξονα πέμπτου – ενδεκάτου σας, θα σας εξωθήσει σε περισσότερα φλερτ και –γενικότερα- θα φέρει στο προσκήνιο το θέμα έρωτας.

Καριέρα – Οικονομικά: Αναλαμβάνετε ευθύνες, σηκώνετε δυσβάσταχτα οικογενειακά βάρη γι αυτό θα είστε σε ένταση. Το θετικό είναι ότι θα μπορέσετε να βάλετε τις δουλειές σας σε κάποια τάξη αλλά το αρνητικό ότι όλα αυτά θα γίνουν με πολύ άγχος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω, ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με τους συνεργάτες μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σας και σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, αστρολογικό γεγονός που δεν αποκλείει κεραυνοβόλες γνωριμίες. Στην πορεία του, την Πέμπτη, θα συναντήσει τον Άρη με ένα εξάγωνο που θα απογειώσει τη διάθεσή σας για φλερτ, για εξόδους, για παιχνίδια.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα σας βάλει δυναμικά στους φθινοπωρινούς ρυθμούς τύπου «ας ήταν το 24ωρο 40 ώρες». Το πρόβλημα θα ενταθεί αν δεν κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό των υποχρεώσεών σας και φανείτε ασυνεπείς προς τους συνεργάτες σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να εγκυμονεί πιθανότητες ανάληψης ευθυνών στην καθημερινότητά σας. Ίσως, εκτός από τις δικές σας δουλειές, να αναλάβετε και κάποιες άλλες για να σηκώσετε τα βάρη ενός ατόμου που αγαπάτε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να συμμαζέψω την κυκλοθυμία μου γιατί μπορεί να εξαντλώ τις αντοχές των ατόμων που με περιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Με τον Δία στο ζώδιό σας και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σας, κανονικά πρέπει να πάρετε τα πάνω σας εκτός αν στο ωροσκόπιό σας παλεύουν άλλα θεριά και ανατρέπουν την εύνοια σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα ευνοήσει όσους θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να αντιμετωπίσετε τις αισθηματικές σας υποθέσεις με τη δέουσα σοβαρότητα και, κυρίως, όσους κατανικήσετε τους φόβους σας και κλείσετε τις αρρωστημένες καταστάσεις του παρελθόντος με σκοπό να ανακτήσετε την αυτοεκτίμησή σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό δηλώνει ότι μάλλον θα αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Πιθανώς να νιώθετε ότι οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σας ξεπερνούν ή να υπάρχουν κάποια θέματα που χρήζουν συζήτησης.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια θέματα επιμόρφωσης, επικοινωνίας, επαφών, σχέσεων με εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί να σας βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι για να τρέχετε για δουλειές αλλά –παράλληλα- ανεβάζει και τη λίμπιντό σας. Από την άλλη η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό δεν αποκλείει τις καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα μπορεί να γίνουν εκεί που δεν το περιμένετε. Πάντως, αυτή την εβδομάδα, ο χρόνος που θα διαθέσετε για την προσωπική σας ζωή, θα είναι σαφώς ανεπαρκής, ιδιαίτερα αν τον συγκρίνουμε με τον χρόνο που θα θέλατε να διαθέσετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές είναι αρκετά γόνιμες για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν σε εφαρμογή νέων σχεδίων. Ωστόσο, οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές και επίσης το πρόγραμμά σας δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κινδυνεύετε να βγείτε εκτός τόπου και χρόνου με τον κίνδυνο να φανείτε ασυνεπείς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών μου. Ας φροντίσω να βάλω σε μια τάξη και αυτόν τον τομέα πριν έρθει και με πλακώσει ο Κρόνος και μετά δεν ξέρω τι να κάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον άξονά σας, σας δίνει ρόλο του πρωταγωνιστή σε θέματα σχέσεων και έρωτα αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, ενισχύει την τάση σας να είστε επικεντρωμένοι στο να πάρετε μαθήματα που αφορούν στο «εγώ και οι άλλοι». Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι μάλλον θα πάρετε τα μαθήματά σας όχι με το ξύλο αλλά με το χάδι...

Καριέρα – Οικονομικά: Το θέμα των οικονομικών σας έρχεται στο προσκήνιο είτε με ένα ξαφνικό έσοδο είτε με ένα ξαφνικό έξοδο. Καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι για το δεύτερο ώστε να μην κινδυνεύετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού και μάλιστα σε τόσο δύσκολους καιρούς. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σας θα σας αγχώσουν και μπορεί να σας κάνουν πιο νευρικούς του συνηθισμένου σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης που βρίσκεται στο δωδέκατό μου σπίτι εξαντλεί την ενέργειά μου. Ας προσέξω περισσότερο την υγεία μου.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Ποιος έρωτας; Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Κρόνο μιλάμε για τον έρωτα τον ανεκπλήρωτο; Το μεγάλο κόλλημα; Με την αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό μιλάμε για κακή συνεννόηση στη σχέση ή για την τάση να γυρίσετε τις πλάτες με σκοπό να γνωρίσετε το καινούργιο και άθικτο κάτω από τις πιο απροσδόκητες συνθήκες; Τα άστρα σας ζητούν κάτι που είναι δύσκολο για εσάς: να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας, να μην άγεστε και φέρεστε από τις διαθέσεις των άλλων. Ίσως τότε να αλλάξουν όλα και πιστεύω ότι σίγουρα θα είναι προς το καλύτερο...

Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι δηλώνει ότι μπορεί να υπάρξει κάποια στενότητα στον οικονομικό τομέα, προϊόν είτε κακής διαχείρισης τις προηγούμενες μέρες είτε καθυστέρησης στη μισθοδοσία σας. Από την άλλη το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη προσφέρει γόνιμο έδαφος για να προωθήσετε καινούργιες ιδέες και να υλοποιήσετε κάποιους στόχους σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα υγείας και καθημερινότητάς μου. Καλά θα βάλω τις προτεραιότητές μου και να κάνω έναν πιο ρεαλιστικό προγραμματισμό του χρόνου μου για να αποφύγω το άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιό σας φέρνει ένα κλίμα Σιβηρίας ή την τάση να κολλάμε σε εμμονές που μόνο καλό δεν κάνουν στη σχέση. Ευτυχώς η Πανσέληνος στον άξονα ενδεκάτου – πέμπτου εξισορροπεί την κατάσταση καθώς εντείνει τον ερωτισμό σας και την τάση σας να φλερτάρετε, να βιώσετε ρομαντικές καταστάσεις, να νιώσετε καλά με το ταίρι σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος σας βάζει στην πρίζα να εστιαστείτε στο πώς θα βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, πώς θα πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας, πώς θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας. Η απάντηση είναι ότι έτσι κι αλλιώς ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, περιμένει από εσάς πολλή δουλειά, επιμονή και συγκρότηση. Άρα όλα θα γίνουν στην ώρα τους με κόπο αλλά και με πολλές πιθανότητες να φέρουν την καταξίωση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο Λέοντα θα αναγκαστώ να αναλάβω αγγαρείες. Ας κάνω λίγη γυμναστική για να εκτονώνω την καταπίεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι μέρες δεν είναι οι ερωτικότερες δυνατόν. Αντίθετα, η ζυγαριά μάλλον γέρνει προς τις πρακτικές σας ενασχολήσεις. Ωστόσο, οι ισορροπίες τελικά συντηρούνται ενώ δεν χάνονται εντελώς οι πιθανότητες να ανακαλύψετε κάτι καλό για να ασχοληθείτε και μάλιστα σε τόπο και χρόνο που δεν θα το πιστεύετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων την Πέμπτη, «μιλάει» για ανάληψη ευθυνών, για σκληρή δουλειά, για οικογενειακές υποχρεώσεις. Από την άλλη το εξάγωνο του Άρη και του Ερμή δηλώνει ότι θα υπάρξει αρκετά γόνιμο έδαφος για να προωθήσετε νέους ιδέες, να υλοποιήσετε τους στόχους σας, να κάνετε τις επαφές σας με το εξωτερικό, να μορφωθείτε ή να διδάξετε. Γενικώς, είστε ευνοημένοι σε θέματα καριέρας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το παρασκήνιο δεν αποκλείεται. Να προσέχω, ιδιαίτερα αν θέλω να κρατήσω κάποιο μυστικό για την προσωπική μου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Αφροδίτη συναντά τον κυβερνήτη σας Κρόνο αυτή την εβδομάδα σε ένα crash test, το οποίο θα σας αναδείξει νικητές μόνο αν παίρνετε στα σοβαρά την προσωπική σας ζωή κι αν είστε έτοιμοι να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να αγαπήσετε αυτό που έχετε και όχι αυτό που θα θέλατε να έχετε και φαντάζεστε ότι έχετε. Από τη δύναμή σας να δεχθείτε την αλήθεια σας, θα εξαρτηθεί το αν θα είστε συναισθηματικά καλυμμένοι ή όχι.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό στον άξονα δεκάτου – τετάρτου «μιλάει» για αναστάτωση και ένταση στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας. Ίσως πρέπει να συζητηθούν κάποια πράγματα, να αναγκαστείτε να πάρετε θέσεις για κάποια άλλα ή να χρειαστεί να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Πάντως θα έχετε την τάση να κάνετε την ανατροπή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Άρη και του Ερμή μπορεί να μου ανοίξει κάποιες διεξόδους για να τακτοποιήσω οικονομικές μου εκκρεμότητες. Ας έχω αυτιά και μάτια ανοικτά για να μη χάσω την ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό εντείνει την ανάγκη σας να είστε με τα άτομα που θα διεγείρουν το μυαλό σας και μαζί του θα μπει στο παιχνίδι και η λίμπιντο. Μάλιστα, δεν αποκλείει και μια καινούργια γνωριμία. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που σχετίζεται με τη συναισθηματική σας ασφάλεια και τη λίμπιντό σας. Ίσως τώρα να είστε πιο ευάλωτοι του συνηθισμένου σας...

Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι απεικονίζει το τρέξιμο που θα έχετε αυτή την εβδομάδα, την έλλειψη ευχάριστων ωρών λόγω φόρτου εργασίες, τις αγγαρείες που θα πρέπει να κάνετε, θυσιάζοντας τις ανάγκες και τις απολαύσεις σας στο βωμό των ευθυνών και του καθήκοντος. Πάντως, όσοι βάλετε το καθήκον σε πρώτη προτεραιότητα θα αμειφθείτε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξιδάκι είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους. Σημασία έχει ότι οι συναναστροφές σας στο ταξίδι θα σας ευχαριστήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ζώδιό σας, θα δώσει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα, καθιστώντας σας τους πρωταγωνιστές στο παιχνίδι σχέσεις, έρωτας, απολαύσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι τώρα θα θέλετε με περισσότερο πάθος να μπείτε στο παιχνίδι. Από την άλλη, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ευνοϊκό περιβάλλον του Σκορπιού και μόλις ξεφύγει από τα δόντια του Κρόνου (από την Παρασκευή) θα σας δίνει πολλές ευκαιρίες να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει είτε ένα απρόβλεπτο έσοδο είτε ένα απρόβλεπτο έξοδο. Φυλάξτε τα νώτα σας για τη δεύτερη εκδοχή. Ενθαρρυντικό για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις είναι το γεγονός ότι –γενικότερα- υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσετε κάποιες δημιουργικές σας ιδέες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να βλέπω τις καταστάσεις που με αφορούν με όσο πιο αντικειμενικό μάτι μπορώ γιατί η τάση μου να ωραιοποιώ τις καταστάσεις μπορεί να μου κοστίσει ακριβά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved