Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 18/8 έως 24/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Άκρως ερωτική και δημιουργική εβδομάδα, ιδιαίτερα για τα Κριάρια που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Τετάρτη στον άξονα των ερώτων και των φιλιών σας ενώ ο Ήλιος και ο Ερμής από το Λέοντα φωτίζουν το σκηνικό σας και σας βάζουν στη διαδικασία να επιδιώκετε τη διασκέδαση, την καλοπέραση, την ξεγνοιασιά, τα γλυκόλογα και τις ερωτικές περιπτύξεις. Με λίγα λόγια το πλανητικό σκηνικό φωνάζει: διακοπές εδώ και τώρα.

Καριέρα – Οικονομικά: Την Παρασκευή ο Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο και το Σάββατο θα τον ακολουθήσει κατά πόδας ο Ερμής. Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά θα βγείτε από τους καλοκαιρινούς ρυθμούς και θα αρχίσετε να ψάχνετε τις λύσεις σας για να εδραιώσετε πιο ασφαλείς επαγγελματικές συνθήκες για το χειμώνα. Να θυμάστε ότι τώρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε αυτούς που θα σας χαϊδέψουν τα μυαλά και θα σας υπόσχονται εύκολα κέρδη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στο Λέοντα με κάνει πιο υποκειμενικό/η απ' όσο είμαι συνήθως, ιδιαίτερα με τα παιδιά μου και τις ερωτικές μου υποθέσεις. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να μπορώ να δω πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Μέχρι την Πέμπτη σας αποσπούν οι υποχρεώσεις σας. Από την Παρασκευή που ο Ήλιος θα μπει στην Παρθένο, οι εξελίξεις θα είναι πιο ευχάριστες καθώς θα συμβούν τα γεγονότα που θα σας βάλουν στο παιχνίδι και θα εξωθήσουν να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να νιώσετε σαν παιδιά, να χαρείτε. Ο Ερμής που με τη σειρά του μπαίνει στην Παρθένο το Σάββατο, θα σας εξωθήσει σε συζητήσεις και ρομαντικές κουβέντες που θα απογειώσουν το σκηνικό, ιδιαίτερα στους Ταύρους που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τετάρτης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, θα επηρεάσει τόσο θέματα οικογένειας όσο και θέματα καριέρας. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας γιατί τώρα δεν θα σας είναι εύκολο να δείτε ξεκάθαρα τις υποθέσεις που σας αφορούν. Παράλληλα το τετράγωνο του Ουρανού με το Δία μπορεί να σας κάνει αρκετά νευρικούς και αμετροεπείς με αποτέλεσμα να πείτε πράγματα που δεν θα έπρεπε. Από την άλλη εβδομάδα οι συνθήκες θα είναι πιο πρόσφορες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι διακοπές στο εξοχικό ή με την οικογένεια θα βοηθήσουν να συντηρηθεί ένα καλό κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα γίνει την Τετάρτη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, ευνοεί τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις συζητήσεις, τις παρέες, τις εξόδους, τα φλερτ, δηλαδή όλα τα χαρωπά συνοδευτικά του καλοκαιριού. Ωστόσο, επειδή η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σας κάνει πολύ υποκειμενικούς, καλό θα ήταν να προσέχετε τι λέτε και, πριν σπεύσετε να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, να μπαίνετε στη θέση των άλλων.

Καριέρα – Οικονομικά: Μέχρι την Πέμπτη πρωταγωνιστής στη ζωή σας θα είναι ο έρωτας. Από τα ξημερώματα της Παρασκευής που ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο και ακόμη περισσότερο από το Σάββατο που τον ακολουθεί ο Ερμής, το σκηνικό θα αλλάζει και θα γίνεται όλο και πιο ψυχρά επαγγελματικό. Φαίνεται ότι από την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι υποχρεώσεις σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας περιορίσω τις σπατάλες μου γιατί με το τετράγωνο του Δία και του Ουρανού χάνω το μέτρο και μπορεί να δυσκολευτώ, ιδιαίτερα αν μου προκύψει κάποιο απρόοπτο έξοδο, πράγμα που δεν αποκλείεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Μέχρι την Πέμπτη θα συμβαίνουν τα γεγονότα που θα σας αποσπούν από την προσωπική σας ζωή και ίσως σας χαλούν τη διάθεση. Από τα ξημερώματα της Παρασκευής που ο Ήλιος θα βρίσκεται στην Παρθένο, οι εξελίξεις θα είναι πιο ευχάριστες καθώς θα έχετε καλύτερη διάθεση και δεν θα διστάζετε να φλερτάρετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον άξονα των οικονομικών σας, θα σας εξωθήσει στο να εστιάσετε στον συγκεκριμένο τομέα. Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να κάνετε μοιραία λάθη λόγω έλλειψης ευθυκρισίας. Αποφύγετε αυτούς που θα σας τάξουν εύκολα κέρδη, ακόμη κι αν είναι αξιόπιστα άτομα, γιατί μπορεί να χάσετε μεγάλα ποσά. Να θυμάστε ότι μπορεί να σας παρασύρει άτομο που να έχει πέσει και το ίδιο σε παγίδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Δία από το ζώδιό μου με τον Ουρανό με κάνει νευρικό, μου δημιουργεί ένταση και μπορεί να ξεσπάσω σε ανθρώπους που αγαπώ ή έχω ανάγκη. Ας προσέχω τη συμπεριφορά μου και ας προσπαθήσω να ελέγχω τα νεύρα μου.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τετάρτης στον άξονά σας, ανοίγει το φάκελο «σχέσεις» και δη τις ερωτικές. Η αλήθεια είναι ότι τώρα θα αναγκαστείτε να αξιολογήσετε τα συναισθήματά σας, να πάρετε αποφάσεις, να στοχαστείτε για το πώς θα διαχειριστείτε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή προτάσεις ή ακόμη και τα κολλήματά σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Από την Παρασκευή που ο Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο, θα μπείτε στη διαδικασία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για να διακανονίσετε κάποια χρέη σας με πιο συμφέροντες όρους. Από το Σάββατο μπαίνει και ο Ερμής στην Παρθένο και θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τέτοιου είδους συναλλαγές. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την άλλη εβδομάδα για να υπογράψετε οικονομικές συμβάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι ανοικτός/η στις εμπνεύσεις μου. Ίσως κάποια ευφάνταστη ιδέα μου να είναι η λύση για τα επαγγελματικά μου μέσα στην επόμενη σεζόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Από την Παρασκευή που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, μέρα με τη μέρα, θα παίρνετε τα πάνω σας και θα αυξάνονται οι πιθανότητες για κατακτήσεις και φλερτ. Σημαντική αστρολογική συγκυρία για το ζώδιό σας είναι ότι μετά τον Ήλιο, από το Σάββατο, θα μπει και ο Ερμής στο ζώδιό σας, ο οποίος θα συντελέσει στο να ανακτήσετε την επικοινωνία σας και την όποια εξωστρέφειά σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο στον άξονα της καθημερινής σας εργασίας και της υγείας σας, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στη δουλειά. Ωστόσο, το κύριο μέλημά μας θα πρέπει να είναι ο εαυτός σας. Μην ξεπερνάτε τις αντοχές σας και μη γίνεστε έρμαια των φόβων σας γιατί μπορεί να σας προκαλέσουν ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Είναι προτιμότερο να ξεκουραστείτε και να αφήσετε τα σπουδαία για την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει σε βάρος μου.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας τα πράγματα φαίνονται καλύτερα. Είναι όμως; Το πιο πιθανό είναι ότι θα έχετε την τάση να ωραιοποιείται τις καταστάσεις, τη στιγμή που η Πανσέληνος θα πραγματοποιείται στον άξονα των ερώτων και των φιλιών σας και σας προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ασάφεια. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να μην έρθει μπόρα την άλλη εβδομάδα. Φερθείτε με ειλικρίνεια, αμεσότητα και μην μπαίνετε στον πειρασμό να χειριστείτε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν γιατί τέτοιου είδους συμπεριφορές θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ.

Καριέρα – Οικονομικά: Το θέμα στόχοι και δημιουργικότητα έρχεται στο προσκήνιο. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής και ο Ήλιος θα μπουν στην Παρθένο προς το τέλος της εβδομάδας και θα βρίσκονται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα είναι δύσκολο να βρείτε συμμάχους για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Είναι προτιμότερο να αξιοποιήσετε τη Δευτέρα και την Τρίτη για να κάνετε τα ραντεβού σας και να οργανώσετε τη στρατηγική σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην ξεχνώ ότι δεν πρέπει να κάνω στους άλλους αυτό που δεν θα ήθελα να μου κάνουν, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η φυσική σας ροπή είναι να μπαίνετε σε ερωτικές περιπέτειες με μεγάλη δόση μυστικοπάθειας, σαν να θέλετε να κρατήσετε όλη την ενέργεια αυτού που σας συμβαίνει και να μην τη μοιραστείτε με κανέναν. Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα από την Παρασκευή που ο Ήλιος μπαίνει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον της Παρθένου. Συνυπογράφει και ο Ερμής που θα ακολουθήσει τον Ήλιο την Παρασκευή και θα διευκολύνει επικοινωνιακά το παιχνίδι σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που για εσάς σημαίνει καριέρα – οικογένεια, εκτός από τα νεύρα τσατάλια, αναμένονται και επί πλέον ευθύνες. Μέσα στο κατακαλόκαιρο κι όταν η διάθεσή σας είναι να κλειστείτε στο άβατό σας για να απολαύσετε τον έρωτά σας, θα συμβούν τα γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε υποχρεώσεις. Πώς να είστε ήρεμοι μετά; Προσέξτε τα ξεσπάσματά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα ταξίδια και οι έξοδοι με παρέες θα με ωφελήσουν γιατί θα με εκτονώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, είναι ταξιδιάρικη για το ζώδιό σας. Ταξίδια με τρένα, αεροπλάνα και βαπόρια ή ταξίδια φαντασίας! Σημασία έχει ότι όλα είναι ουσίας κι όλα πλαισιώνονται από ερωτικές φαντασιώσεις, παιχνίδια, κατάλληλα σκηνικά προς χάριν της ανεβασμένης σας λίμπιντο.

Καριέρα – Οικονομικά: Και αυτή η εβδομάδα θα αποδώσει τα μέγιστά της αν τη διαθέσετε για ανάπαυλα, ξεκούραση, διακοπές. Αν, ωστόσο, δεν μπορείτε να την αξιοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο, ο επόμενος καλύτερος είναι να επανεξετάσετε τους στόχους σας, να οργανώσετε τις συμμαχίες σας, να δείτε με ποιον τρόπο θα υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, να κάνετε τα ραντεβού σας, να διαφημίσετε τους εαυτούς σας. Κοινώς, πρέπει να αξιοποιήσετε όλα τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό με κάνει αρκετά νευρικό και πιο αμετροεπή απ' ότι είμαι συνήθως. Ας προσέχω γιατί μπορεί να πληγώσω κάποιο άτομο που αγαπώ και μετά να γίνω ράκος από τις ενοχές μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Μέχρι την Πέμπτη θα είστε επικεντρωμένοι σε υποχρεώσεις. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, από τα ξημερώματα της Παρασκευής, αρχίζει μια περίοδος που προσφέρεται για περιπέτειες, ταξίδια, φλερτ. Αξίζει τον κόπο να προγραμματίσετε μια έξοδο, έστω για το Σαββατοκύριακο, με σκοπό να μείνετε λίγο μόνο με το ταίρι σας και να ανανεωθείτε ή να ψάξετε μια καινούργια περιπέτεια.

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει αρκετή αναστάτωση. Προσέξτε τι μπορεί να πείτε ή να κάνετε μέσα στην έντασή σας γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ δυσάρεστες εξελίξεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου είναι λίγο επικίνδυνη για τις οικονομικές σας δοσοληψίες γιατί μπορεί να χάσετε το μέτρο σας ή να παρασυρθείτε από κόλακες που θα σας υποσχεθούν πολύ εύκολα κέρδη, με αποτέλεσμα να χάσετε χρόνο και χρήμα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω γιατί μπορεί να συμβούν άγρια ξεσπάσματα στην οικογένειά μου. Τα συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα βρίσκουν τη διέξοδό τους με το τετράγωνο Ουρανού – Δία αλλά δυστυχώς όχι με μορφή διαλόγου αλλά εκρηκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ζωδιακό σας άξονα και επηρεάζει τις σχέσεις σας. Ανεβαίνει η διάθεσή σας για ερωτοτροπίες αλλά μαζί της και οι ανταγωνισμοί, οι διαξιφισμοί, τα πείσματα. Από την Παρασκευή που ο Ήλιος θα μπει στην Παρθένο, θα πέσουν οι τόνοι και θα ανέβει η λίμπιντό σας. Τον Ήλιο θα ακολουθήσει ο Ερμής που με την παρουσία του στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι θα σας κάνει πιο λιγομίλητους και εσωστρεφείς.

Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο. Αν, ωστόσο, θέλετε να κάνετε κάποια σημαντικά ραντεβού ή να συζητήσετε ένα θέμα από το οποίο εξαρτώνται οι εξελίξεις στη δουλειά, είναι προτιμότερο να επιλέξετε τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Αν θέλετε να προβείτε σε οικονομικούς διακανονισμούς, είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όταν οδηγώ γιατί το τετράγωνο του Ουρανού με το Δία με κάνει νευρικό/η. Επίσης πρέπει να θυμάμαι να μην ξεπερνώ τα όρια της αντοχής μου για να μην χάνω όλα τα αποθέματα της ενέργειάς μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο Δίας από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και συντελεί στο να χάσετε εντελώς το μέτρο. Διασκέδαση μέχρι πρωίας, ποτό και ερωτοτροπίες που, ωστόσο, μπορεί να βάλουν σε δοκιμασία τη μόνιμη σχέση σας. Με την Αφροδίτη «κακό» συμβουλάτορα από το όγδοο ηλιακό σας σπίτι να ανεβάζει τη λίμπιντό σας, την όψη του Δία και τον Άρη στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, φαίνεται ότι οι πειρασμοί αυξάνονται και εσείς είστε πολύ επιρρεπείς στην περιπέτεια...

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα της καθημερινότητας και της υγείας σας θα φέρει κάποια μικρή αναστάτωση καθώς είναι πιθανότατο να αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες και να βγείτε για λίγο από τους καλοκαιρινούς σας ρυθμούς. Μην ξεπερνάτε τα όρια της αντοχής σας για να μην προσβληθεί η υγεία σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από την Παρασκευή και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από το Σάββατο, θα ευνοήσουν αρκετά τις σχέσεις και τις συνεργασίες μου. Ας οργανώσω τα σημαντικά μου ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved