Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 21/7 έως 27/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη δίνει τη σκυτάλη της στον Ήλιο καθώς αποχωρεί από το Λέοντα, το ζώδιο των ερώτων σας. Ωστόσο, ο μεγαλοπρεπής Ήλιος θα φωτίζει για τον επόμενο μήνα τους έρωτές σας ενώ η Πανσέληνος εκτός από τη νότα ρομαντισμού που θα δώσει, θα σας βάλει και στη διαδικασία να διαχωρίσετε τις φιλίες και τα φλερτάκια από τις πιο ουσιαστικές καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να πάρετε τις διακοπές σας, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Ο Άρης από τον Καρκίνο δίνει ρεσιτάλ τόσο με τη σύνοδό του με τον Δία όσο και με την αντίθεσή του με τον Πλούτωνα. Οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις, οι ανταγωνιστικές ενέργειες –θεμιτές και αθέμιτες- θα σας βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν σοβαρούς τριγμούς σε κάποιες συνεργασίες σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της καθημερινότητάς μου και της υγείας μου και σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Ας φροντίσω την υγεία μου και ας αξιοποιήσω την καλοκαιρινή διάθεση για να ξεφύγω από τη ρουτίνα μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τους έρωτές σας και από αυτή τη θέση σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Ο ρομαντισμός στα κόκκινα, ιδιαίτερα για τους Ταύρους που είστε γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ωστόσο, τα ρομάντζα μπορεί να συνοδεύονται από απογοητεύσεις αν δεν προφυλάξετε τους εαυτούς σας από την τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται με την καριέρα σας, ο Ερμής βρίσκεται στη σκιά του και συνεχίζει τα τερτίπια του –ευτυχώς για σας από ζώδιο που σας ευνοεί- ενώ η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να εγκυμονεί κάποιους κινδύνους στις επαφές σας. Τελικά ίσως η καλύτερη λύση να είναι οι διακοπές ή –αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό- το να κρατήσετε τις αποστάσεις σας από πρόσωπα και καταστάσεις και να είστε απλά διεκπεραιωτικοί στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω όταν οδηγώ ή ταξιδεύω για να μην ταλαιπωρηθώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Ο Ήλιος από τον Λέοντα είναι ελπιδοφόρος για τα φλερτ και τα παιχνίδια σας. Παράλληλα, η Πανσέληνος είναι καλή για τις ερωτικές σας δραστηριότητες και, εκτός των άλλων, θα δίνει μια νότα ομορφιάς στις καλοκαιρινές νύχτες σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον άξονα οικογένειας – καριέρας θα σας βάλει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Αν δεν αξιοποιήσετε την όψη για να μπείτε σε πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς, να προσέχετε γιατί μπορεί να είστε «στον κόσμο σας», ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να κάνω πιο συνετή διαχείριση των οικονομικών μου και να είμαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσω τις όποιες αντιξοότητες. Ο Ερμής βρίσκεται στη σκιά του στον Καρκίνο ενώ, παράλληλα, ο Άρης από το ίδιο ζώδιο κάνει πάρτι με το Δία και τον Πλούτωνα, αυξάνοντας τους κινδύνους να προκύψουν εντάσεις, έκτακτα έξοδα, δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει όψη συνόδου με τον Δία και αντίθεσης με τον Πλούτωνα. Οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τα προβλήματα θα είναι η συνέπεια αυτών των παιχνιδιών του Άρη γι αυτό πρέπει να προσέχετε, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Από την άλλη, η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει σε ένα ρομαντικό ταξίδι είτε του νου είτε πραγματικό και εκεί δεν αποκλείεται να βρείτε το ταίρι του καλοκαιριού.

Καριέρα – Οικονομικά: Θεωρώ ότι οι διακοπές θα ήταν σωτήριες, όχι μόνο επειδή τις χρειάζεστε αλλά και επειδή θα αποφύγετε τις τριβές με ανωτέρους, πελάτες και συναδέλφους στη δουλειά. Αλλιώς πρέπει να προσέχετε πολύ αυτή την εβδομάδα γιατί είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα, εντάσεις, παρεξηγήσεις από το πουθενά και να βάλουν σε κίνδυνο κάποιες συνεργασίες σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να αποφύγω τις αντιπαραθέσεις με άτομα που αγαπώ. Ας προσπαθήσω να μην πω και να μην κάνω πράγματα που θα πληγώσουν αλλά όταν είμαι εγώ το θύμα θα πρέπει να αποδέχομαι τις κακές πλευρές των άλλων και όχι να προσπαθώ να τους δικαιολογώ.ων.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και με το καλημέρα σας φωτίζει τη Σελήνη του για να σας χαρίσουν μια ρομαντική Πανσέληνο που θα βάλει αρκετούς στο παιχνίδι. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τώρα θα πρέπει να παίξετε πιο προσεκτικά γιατί ο Κρόνος από το Σκορπιό καραδοκεί και δεν θα σας αφήσει να βιώσετε πολύ χαλαρές καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Μη ζορίζεστε με τις υποχρεώσεις σας που μάλλον θα είναι αρκετές γιατί ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα υγείας ή να δηλώνει ότι θα αναλώσετε την ενέργειά σας. Είναι προτιμότερο να ξεκουραστείτε για λίγες μέρες. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να «ακούτε» το σώμα σας και να μην ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να δεχθώ πισώπλατα χτυπήματα ή να πέσω θύμα αθέμιτου ανταγωνισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Από το μεσημέρι της Δευτέρας η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για να φωτίσει τους έρωτές σας και να σας βάλει στη διαδικασία να φλερτάρετε, να χαρείτε, να παίξετε, να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να αποβεί δυσάρεστη μόνο στην περίπτωση που θα αφήσετε τους εαυτούς σας έρμαια του παραμυθιάσματος. Παράλληλα, τα παιχνίδια του Άρη μάλλον θα ανεβάσουν τη λίμπιντό σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Μακράν η καλύτερη επιλογή γι αυτές τις μέρες είναι οι διακοπές. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, να θυμάστε ότι θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να προωθήσετε νέα σχέδια. Οριακά θα μπορέσετε να συντηρήσετε τις ισορροπίες ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις σε ομαδικές δραστηριότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι η πλέον ακατάλληλη για να πάρω αποφάσεις σε οποιονδήποτε τομέα. Είναι προτιμότερο να γίνω παρατηρητής των γεγονότων, να μην αποκαλύψω τα χαρτιά μου, να κάνω την ενδοσκόπησή μου και να πάρω το χρόνο μου προκειμένου να μην επαναλάβω τα λάθη του παρελθόντος.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα απέχει πόρο από το να είναι το καλύτερό σας στον αισθηματικό τομέα. Ενθαρρυντική είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των ερώτων σας και θα σας ευνοήσει, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σας. Ο Ήλιος από τον Λέοντα μπορεί να ρίξει φως στα αισθηματικά σας μέσα στις επόμενες μέρες αλλά μην περιμένετε το μάνα εξ' ουρανού εκτός αν ανήκετε στους τυχερούς που ο προσωπικός τους χάρτης αναιρεί τις αντιξοότητες.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο ζωδιακός σας σταυρός βάλλεται από τις σκληρές όψεις της περιόδου που αυτή την εβδομάδα ενισχύει ο Άρης από τον Καρκίνο και η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα. Να προσέχετε κάθε σας κίνηση και να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες, τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και όλα τα ευτράπελα που εγκυμονούν αυτές οι όψεις και που κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην πιέζω τις καταστάσεις για να προωθήσω τις υποθέσεις μου τώρα. Καλύτερα να απολαύσω τις καλοκαιρινές αποδράσεις και να αναβάλλω την υλοποίηση των σχεδίων μου για το Σεπτέμβρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Ο Άρης από τον Καρκίνο ναι μεν κάνει «αταξίες» αλλά εσείς μάλλον το ευχαριστιέστε. Από την άλλη, σας ευνοεί και η Αφροδίτη που από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Παρθένο. Με λίγα λόγια, οι μέρες είναι καλές για να ενσωματωθείτε σε παρέες, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες ή να βρείτε ερωτικά ενδιαφέροντα σε κάποιο ταξίδι.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι πως ενώ ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, απαιτεί συγκρότηση, εσείς θα έχετε τα μυαλά πάνω από τη σκούφια καθώς θα είστε επικεντρωμένοι στους έρωτες και στις διασκεδάσεις. Καλά κάνετε μιας και η εποχή όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει αλλά να θυμάστε ότι με τον Κρόνο θα πρέπει να στερηθείτε κάποιες απολαύσεις και να αυτοπεριοριστείτε για να μην σας περιορίσει εκείνος με πιο αυστηρούς τρόπους...

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να προσέχω κάθε λεπτομέρεια όταν ταξιδεύω γιατί δεν αποκλείεται να συμβούν αναποδιές που να με ταλαιπωρήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου είναι αρκετά ενθαρρυντική για να παίξετε καλοκαιρινά παιχνίδια, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε. Επίσης δεν αποκλείει τις ερωτικές περιπτύξεις στα ταξίδια. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές δεν θα έλεγα ότι περιμένω κάτι φαντασμαγορικό στον αισθηματικό τομέα εκτός αν το λέει ο προσωπικός σας χάρτης.

Καριέρα – Οικονομικά: Το ενδιαφέρον σας πρέπει να στραφεί στις οικονομικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα σε αυτές που σχετίζονται με δημόσιο, τράπεζες, κληρονομικά. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο που τις αντιπροσωπεύει στην ηλιακή σας οικοθεσία και θα είναι στη σκιά του που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν αναποδιές ενώ ο Άρης θα σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ένα πλήθος προβλημάτων.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από τη Δευτέρα περνάει στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα μου. Ας περάσει αυτή η εβδομάδα που σχηματίζει την αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα και από την επόμενη ας προσπαθήσω να κάνω κάποιες επαφές που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Με τον Άρη στον Καρκίνο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας στην ηλιακή σας οικοθεσία, να σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας, η ζυγαριά κλείνει μάλλον προς τις εντάσεις, τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, την παθολογία αλλά και την ανάγκη εκτόνωσης των παθών. Σαφώς και η καλύτερη επιλογή είναι να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο αλλά η πρόκληση είναι να τα καταφέρετε να αποφύγετε τον πόλεμο...

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο του άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις οικονομικές σας δοσοληψίες, να μην παρασυρθείτε από τους πειρασμούς των εκπτώσεων και να είστε συντηρητικοί στα έξοδά σας. Αν θέλετε να υπογράψετε κάποια συνεργασία ή να κάνετε κάποια επαγγελματική συζήτηση που να είναι σημαντική για εσάς, προτιμήστε την επόμενη εβδομάδα, για να μην πω τη μεθεπόμενη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα με βάζει στη διαδικασία να σκέπτομαι καλοκαιρινά. Ας αφήσω τον εαυτό μου να απολαύσει τη διασκέδαση, τη χαρά, τα ταξίδια, τα φλερτ.

.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρας στο ζωδιακό σας άξονα, είναι το κατάλληλο σκηνικό για να στήσετε το ερωτικό σας παιχνίδι. Μολονότι όλα δείχνουν ότι θα αναγκαστείτε να επικεντρωθείτε στις δουλειές σας, πάντα θα υπάρχει χώρος για τα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα αν έχετε μια σοβαρή σχέση.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι διακοπές είναι μια καλή λύση για να αποφύγετε τις εντάσεις που αναμένονται στη δουλειά και τις πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να κάνουν την καθημερινότητά σας αφόρητη. Αν δεν είναι εφικτό να αποδράσετε σε άλλη γη άλλα μέρη, φροντίστε να μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε και να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιες αντιξοότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να προσέχω την υγεία μου, να ξεκουράζομαι, να αποφεύγω τις καταχρήσεις, να μην εξαντλώ τα όρια της αντοχής μου, να τρέφομαι πιο υγιεινά και –κυρίως- να μετριάσω το άγχος μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο των σχέσεών σας! Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να ενισχύει την τάση σας να παραμυθιάζεστε, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε αυτοέλεγχο αλλά εντείνει τον ρομαντισμό και τη φαντασία. Παράλληλα, ο Άρης από τον Καρκίνο ναι μεν παίζει σκληρά παιχνίδια αλλά εσάς σας ευνοούν καθώς ανεβάζουν τη λίμπιντο και σας βάζουν για τα καλά στο παιχνίδι, στην περιπέτεια, στο να αποζητάτε την ικανοποίηση των παθών σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυται για δουλειές καθώς θα χάσετε τα μυαλά σας στο βωμό των ερώτων και των καλοκαιρινών διακοπών. Αν επιμένετε να δουλεύετε, να είστε λίγο προσεκτικοί. Κερδισμένοι της περιόδου θα είστε οι καλλιτέχνες και αυτοί που είστε αποφασισμένοι να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην πάρω αποφάσεις για τα ερωτικά μου αυτή την εβδομάδα γιατί μπορεί να μην βλέπω καθαρά τις υποθέσεις που με αφορούν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved