Παιδικό Ωροσκόπιο από 10/6 έως 16/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 10/6 έως 16/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ξέρω τι θέλω!

Με τον Άρη στον οίκο της επικοινωνίας του, το τσαχπίνικο Κριαράκι σας, δεν βάζει γλώσσα μέσα. Μιλά αδιάκοπα και επικοινωνεί ξεκάθαρα όσα σκέφτεται το μυαλουδάκι του. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό του τρόπο και το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν γίνουν, κατσουφιάζει, παραπονιέται και τα λογάκια του γίνονται καυστικά. Προσέξτε τι λέτε μέσα στο σπίτι, γιατί απορροφά τα πάντα σαν σφουγγάρι και τα αναπαραγάγει με μεγάλη ευκολία.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μαμά, τι είναι αυτό;

Με τον Ερμή στον τομέα της γνώσης, το Ταυράκι σας θα χώνει τη μυτούλα σε όλες σας τις δουλειές. Η περιέργειά του θα ξεπεράσει τα συνηθισμένα όρια στα οποία σας έχετε συνηθίσει. Όσο κι αν σας κουράζει μερικές φορές αυτό, μη το αποπάρετε και μη το μαλώσετε, αφού είναι ο δικός του ξεχωριστός τρόπος να είναι κοντά σας και να διευρύνει τις γνώσεις του για τον κόσμο. Μάθετέ το να γράφει τους αριθμούς μέχρι το εκατό – θα ενθουσιαστεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Η χαρά του παιχνιδιού

Με τον Ήλιο στο ζώδιό του, το μικρό σας μεταμορφώνεται σε έναν μικρό ζογκλέρ αφού καταφέρνει να ασχολείται με πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα και εξίσου επιδέξια. Το μόνο θέμα είναι πως όταν καταλάβει πως λειτουργούν, βαριέται αφόρητα και χωρίς πολλά - πολλά τα παρατάει. Για εκείνο όμως η χαρά του παιχνιδιού είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Αν πρόκειται να σας πείσει για κάτι, είναι διατεθειμένο να στήσει ολόκληρη παράσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Θέλω την πράσινη μπλούζα!

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, το πρώτο μέλημα του μικρού σας Καρκίνου είναι να αρέσει σε όλους. Μην εκπλαγείτε αν σας πει πως το χρώμα της μπλούζας που επιλέξατε δεν ταιριάζει πολύ με το σορτσάκι του και πως θέλει να την αλλάξει. Τα δε κοριτσάκια μπορεί να κάνουν ώρες να διαλέξουν τα κοκαλάκια που θα βάλουν τα μαλλάκια τους. Δείξτε του πως το θαυμάζετε για το γούστο του και την εμφάνισή του και θα το κάνετε τρισευτυχισμένο.

ΛΕΩΝ

102112197

Ενέργεια στο κόκκινο

Με τον Ήλιο στον τομέα της φιλίας, το μικρό σας θέλει να περνάει όλο του χρόνο κάνοντας παρέα με τους κολλητούς φίλους του, σκαρώνοντας ιστορίες και κάθε είδους προκειμένου να το πετύχει. Όσο κι αν παίζει, δεν χορταίνει το παιχνίδι και είναι τόσο χαρούμενο που μοιράζεται με άνεση τα παιχνίδια του. Έχετε το νου σας όμως γιατί όταν τα υπόλοιπα παιδάκια κουραστούν και πάνε σπίτι τους, θα έρθει η δική σας σειρά να ασχοληθείτε μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Μη μου κρατάς το χεράκι!

Με τον Άρη στο μεσουράνημά του, το μικρό σας διεκδικεί την αυτονομία και την ανεξαρτησία του. Ξαφνικά δεν θα θέλει να το κρατάτε από το χεράκι όταν πηγαίνετε βόλτα και δεν θα θέλει τη βοήθειά σας για να πάει στο μπάνιο. Το ίδιο ισχύει και στον παιδότοπο, που θα αρχίσει να δοκιμάζει τα όριά του και να απομακρύνεται. Επιβραβεύστε το για το πόσο μεγάλωσε, αλλά να έχετε πάντα το άγρυπνο μάτι σας πάνω του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Θέλω να πάω βόλτα

Με τον Ήλιο στον ένατο οίκο του, η Ζυγαρίτσα σας θα νοιώθει έντονη ανάγκη να κάνει καινούργια πράγματα που πριν από λίγο καιρό δεν θα μπορούσε καν να τα φανταστεί. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνο, για να είναι χαρούμενο, να βρίσκεται συνέχεια έξω και να παίζει με τους φίλους του αλλά και να ασχολείται με τον αθλητισμό. Προτείνετέ του μια μικρή απόδραση στη φύση και θα το δείτε να χοροπηδάει με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Βάζω στόχους και τους πετυχαίνω

Με τον Άρη στον όγδοο οίκο του, το μικρό σας γίνεται ιδιαίτερα επίμονο σε ό,τι κάνει και δεν λέει να σταματήσει μέχρι να πετύχει αυτό που έχει φανταστεί στο μυαλουδάκι του. Η ενέργειά του είναι διαρκώς στο κόκκινο και ακόμα και στο τέλος μιας πολύ κουραστική ημέρας, έχει ακόμα αποθέματα. Προσέξτε τι του υπόσχεστε γιατί αν δεν καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τον λόγο σας, τότε ετοιμαστείτε για γκρίνια και ατελείωτα παραπονάκια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Μυστικά και απομόνωση

Με τον Ερμή στον Καρκίνο, το κατά τα άλλα κοινωνικό Τοξοτάκι σας παρουσιάζει τάσεις απομόνωσης. Εκεί που το πρώτο πράγμα που έκανε όταν γύριζε από το σχολείο ήταν να μοιραστεί μαζί σας πως πέρασε, τώρα προτιμά να τα κρατάει για τον εαυτό του. Με το που γυρίζει, τρέχει αμέσως στο δωμάτιό του που είναι ο μαγικός του κόσμος και μπορεί να κάνει ώρες να επικοινωνήσει. Για να μοιραστεί τα παιχνίδια του, ούτε λόγος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ακαταμάχητη γοητεία

Με την Αφροδίτη στον έβδομό του οίκο, το μικρό σας έχει βαλθεί να γοητεύσει όλους όσους βρίσκονται γύρω του αλλά και τα άτομα που έρχονται σε επαφή για πρώτη φορά μαζί του. Αν είχε τσακωθεί με κάποιο φιλαράκι του πριν από καιρό, τώρα θα προσπαθήσει να τα ξαναβρούν και να έρθουν και πάλι κοντά. Το ότι ασχολείται με πολλά πράγματα είναι σαφές, φροντίστε μόνο να ξεκουράζεται και να τρώει καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Έχω πάντα δίκιο!

Με τον Άρη στους Διδύμους, το Υδροχοάκι σας δεν σηκώνει κουβέντα σε ό,τι λέει. Θέλει να επιβάλει την γνώμη του και δεν διστάζει να συγκρουστεί κατά μέτωπο με όποιον δεν συμφωνεί με την άποψή του, η οποία εννοείται πως είναι πάντα η πιο σωστή απ' όλες. Ενθαρρύνετέ το να ασχοληθεί με τον αθλητισμό για να εκτονώνει την ενέργειά του και παράλληλα να χαλαρώνει. Προσοχή στα μικρό-ατυχηματάκια!

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ευαίσθητο και τρυφερό

Με τον Ήλιο στο τέταρτο σπίτι του, το Ψαράκι σας θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο για αυτό δώστε βάση στον τρόπο που θα του μιλάτε και θα του συμπεριφέρεστε. Θα επιδιώκει με κάθε τρόπο την προσοχή σας κι αν νοιώσει πως δεν την έχει ολοκληρωτικά, θα απογοητευτεί και θα κλειστεί στον εαυτό του. Ασχοληθείτε με τις αγαπημένες του δραστηριότητες και αποφύγετε κάθε ένταση. Δείξτε του την αγάπη σας με αγκαλίτσες και φιλάκια.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved