Παιδικό Ωροσκόπιο από 18/2 έως 24/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 18/2 έως 24/2

ΚΡΙΟΣ

102112205

Οι αγαπημένοι μου φίλοι

Αυτή την εβδομάδα το δυναμικό Κριαράκι σας αλλάζει τακτική και ξαφνικά βάζει όλους τους γνωστούς και τους φίλους του πάνω από τον εαυτό του. Ενδιαφέρεται πολύ παραπάνω για το τι θέλουν, πως νοιώθουν και τι θα τους κάνει πιο ευτυχισμένους.. Επίσης να το ντύνετε καλά όταν το βγάζετε έξω και να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί η αφηρημάδα και η απροσεξία του μπορεί να προκαλέσουν μικρό-ατυχηματάκια.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Διεκδικεί την προσοχή

Αυτή την εβδομάδα ίσως παρατηρήσετε ότι το συναισθηματικό Ταυράκι σας γίνεται λίγο επιθετικό, ειδικά όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο με άλλα παιδάκια. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλει όλη την προσοχή των ενηλίκων που τον περιτριγυρίζουν να είναι αποκλειστικά και μόνο πάνω του. Όταν λοιπόν συμβαίνει το αντίθετο, το μικρό σας γίνεται πυρ και μανία και η εναλλαγή μεταξύ παραπόνων και κλάματος θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Υπομονή και χαμόγελο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195


Κίνηση και καινούργια πράγματα

Το μόνο σίγουρο για αυτή την εβδομάδα, είναι πως το μυαλό του μικρού σας Διδύμου είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από το σπίτι, την τάξη και τα μαθήματά του. Αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα είναι να κάνει βόλτες και να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Αν θέλετε να αναπτύξετε από νωρίς τη φιλομάθεια του, επιδιώξτε μια Κυριακάτικη επίσκεψη σε κάποιο μουσείο και μετά μια βόλτα στα σοκάκια του κέντρου, που θα το συναρπάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Υπέρμετρες απαιτήσεις

Το επίμονο Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιεστικό με τα φιλαράκια του και έχει από εκείνους υπέρμετρες απαιτήσεις. Αν κάποιο από τα υπόλοιπα παιδάκια δεν ανταποκριθεί σε αυτές και δεν κάνει κάτι τόσο καλά όσο θα περίμενε, ανεξάρτητα από το αν είναι κάτι απλό ή κάτι πιο σημαντικό, το μικρό σας το σχολιάζει και του υποδεικνύει τα λάθη του. Αυτό γίνεται η αιτία να τσακώνεται συχνά και να κλείνετε στον εαυτό του.

ΛΕΩΝ

102112197

Παιδικά φλερτ

Το γοητευτικό Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα ζει το πρώτο του παιδικό φλερτ με κάποιο παιδάκι από το σχολείο. Είναι μάλιστα τόσο χαρούμενο που κυριολεκτικά αλλάζει όλη του η συμπεριφορά και γίνεται πιο φιλικό ακόμα και με τα παιδάκια που δεν τα πήγαινε καλά μέχρι σήμερα. Αν περνάει πολύ χρόνο τα πρωινά μπροστά από τον καθρέπτη του, είναι γιατί από νωρίς έχει άποψη για το τι του αρέσει και θέλει να διαλέγει εκείνο το ντύσιμο του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Αδυναμία στις λιχουδιές

Το μοναχικό Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα, είναι πιο κοινωνικό και πιο ευχάριστο, από ότι συνήθως. Αποφάσισε να βγει από το καβούκι του και να ασχοληθεί περισσότερο με τους φίλους. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα το δείτε να γελάει με την καρδιά του και να μοιράζεται ευχαρίστως τα παιχνίδια του. Αν και λιτοδίαιτο, οι λιχουδιές τις μαμάς είναι κάτι που δεν μπορεί να αντισταθεί. Παν μέτρο άριστον όμως!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αγκαλίτσες και χαδάκια

Ο χαριτωμένος Ζυγός σας αυτή την εβδομάδα, χρειάζεται αγκαλίτσες και χαδάκια. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στους δυνατούς ήχους και τις εντάσεις από όπου κι αν προέρχονται, γι αυτό είναι πολύ βασικό για εκείνο να ζει σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Να θυμάστε ότι οι φωνές και οι αντιπαραθέσεις το εξαντλούν τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Φροντίστε παράλληλα να ξεκουράζεται όσο πρέπει και να τρέφεται υγιεινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Χειροτεχνίες και ζωγραφιές

Το ευαίσθητο Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα, αφήνει ελεύθερο τον μικρό καλλιτέχνη που κρύβει μέσα του. Οτιδήποτε έχει σχέση με ζωγραφική και χειροτεχνίες όχι μόνο το συναρπάζει, αλλά το ηρεμεί και το ξεκουράζει. Δώστε βάσει στις ζωγραφιές ή τις κατασκευές που κάνει, καθώς είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων του. Αν έχετε χρόνο, δοκιμάστε να φτιάξετε κάτι μαζί. Θα δείτε ότι θα πετάξει στον έβδομο ουρανό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες

Το αγαπημένο αντικείμενο του μικρού σας Τοξότη αυτή την εβδομάδα είναι σίγουρα το άλμπουμ με τις οικογενειακές φωτογραφίες. Περιέργως δεν έχει μεγάλη όρεξη για αθλητισμό. Προτιμά στον ελεύθερό του χρόνο να κοιτά το άλμπουμ και να αναπολεί όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που έχει ζήσει με τη μαμά και τον μπαμπά. Αυτό το κάνει να ταξιδεύει, να ηρεμεί και να πλάθει παραμύθια. Ενισχύστε όσο μπορείτε την έμπνευση και τη δημιουργικότητα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Αεικίνητο και κοινωνικό

Αεικίνητο θα είναι το ευφυές Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα. Τόσο που ενώ τη μια στιγμή το βλέπετε δίπλα σας, μέχρι να γυρίσετε το κεφάλι σας έχει χαθεί στο άλλο δωμάτιο, χωρίς καν να το πάρετε χαμπάρι. Όταν βρίσκεται με τους φίλους του θα είναι το επίκεντρο της παρέας και θα τους κάνει το δάσκαλο. Αν όμως κάποιο παιδάκι διαφωνήσει μαζί του ή το ενοχλήσει, θα το βάλει στη θέση του με μια ειρωνική απάντηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Βοήθεια με το αζημίωτο

Το αξιαγάπητο Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα, εξερευνεί όλους τους πιθανούς τρόπους για να αυξήσει το χαρτζιλίκι του. Οπότε, μην ξαφνιαστείτε καθόλου αν κάθε φορά που σας βλέπει να κάνετε μια δουλειά, σας ζητάει πολύ πρόθυμα να σας βοηθήσει.. με το αζημίωτο φυσικά. Σας ψυχολογεί εύκολα και σας αποσπά την προσοχή με χίλια δυο πράγματα αλλά το κάνει με ένα τρόπο που είναι τόσο γοητευτικός που δύσκολα κανείς θα μπορέσει να του αντισταθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Πείσματα και ξεροκεφαλιά

Το ασυμβίβαστο Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα, διεκδικεί με πείσμα και πάθος τα δικαιώματά του. Όταν κάποιος κάνει το λάθος να του επιβάλει τη γνώμη του και να το πιέσει να κάνει κάτι, τότε θα δει την νευριασμένη και όλο παράπονο πλευρά του. Από την άλλη του είναι σχεδόν αδύνατο να μπει σε πρόγραμμα, οπότε όσον αφορά στα μαθήματά του, θα πρέπει να επιμείνετε ακόμα και όταν βλέπετε την υπερπροσπάθειά του να ξεφύγει από αυτά.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved