Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 9/2 έως 16/2 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Αν νιώθετε να σας «ζώνουν τα φίδια» στον αισθηματικό τομέα, αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή και αποφασίστε αν φταίει το άτομο που σας ενδιαφέρει ή οι ανασφάλειές σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις αποστάσεις ή να εκλογικεύετε τις καταστάσεις και περιορίστε την παρόρμηση που μπορεί να σας οδηγήσει σε επιθετικές συμπεριφορές, τύπου επαναστάτη χωρίς αιτία.


Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Κυριακή στον Υδροχόο, το ζώδιο των στόχων σας και σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Αν θέλετε να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας ή να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ μεθοδικοί, να βαδίζετε στα σίγουρα και να μην αφήσετε καμίας μορφής ενθουσιασμό να σας παρασύρει στο να ρισκάρετε.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μέχρι την Τρίτη το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για τα οικονομικά μου γι αυτό καλό θα ήταν να αποφύγω τα περιττά έξοδα και να μην υπογράψω οικονομικούς διακανονισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις κλέβουν τη μερίδα του λέοντος από το χρόνο σας αυτή την περίοδο. Με την πολυαστρία στους Ιχθείς, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί είναι πιθανό να ωραιοποιήσετε κάποιες καταστάσεις και να πέσετε από τα σύννεφα όταν θα είναι αργά. Ευτυχώς, είστε από τη φύση σας αρκετά επιφυλακτικοί ώστε να μην πέφτετε εύκολα σε «παγίδες».


Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Κυριακή στον Υδροχόο, ένα πολύ ευαίσθητο περιβάλλον για το ζώδιό σας. Παράλληλα το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο με τον Κρόνο θα είναι πολύ πιεστικό για το ζώδιό σας. Οι συγκυρίες δεν είναι αρνητικές για την καριέρα σας αλλά θα αναγκαστείτε να κουραστείτε πολύ, να θυσιάσετε προσωπικό χρόνο για να τα καταφέρετε, να παραμελήσετε τις απολαύσεις σας και να επικεντρωθείτε στη δουλειά. Αν θέλετε να προωθήσετε κάτι καινούργιο είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την Τετάρτη.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα γεγονότα μπορεί να με εξωθήσουν στο να αναθεωρήσω πρόσωπα και καταστάσεις. Καλύτερα να προετοιμαστώ ώστε, αν χρειαστεί να κάνω κάποιες αλλαγές, να μην κωλυσιεργήσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έχει μια καλή γεύση για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Αν μη τι άλλο, είναι πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σας, επικροτεί κάθε καινούργια αρχή και δεν αποκλείει τα φλερτ, τη διασκέδαση και, γενικότερα, όλα τα καλά που φέρνουν αισιοδοξία και χαρά. Μέχρι την Τρίτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου μπορεί να προκαλέσει και κάποιες ξινίλες αλλά, με λίγη καλή διαχείριση από πλευράς σας, μπορεί να μεταστρέψετε τις καταστάσεις και τελικά να μην υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Καριέρα – Οικονομικά: Ερμής, Άρης και Ποσειδώνας βρίσκονται στους Ιχθείς και σας βάζουν σε έναν άνισο αγώνα. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ένα πλήθος υποχρεώσεων και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερα οφέλη. Δεν αποκλείεται να σηκώσετε και τα βάρη της οικογένειας, γεγονός που θα σας κουράσει ακόμη περισσότερο. Να προσέχετε γιατί είναι πιθανό να επενδύσετε σε λάθος άτομα ή καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μια πολύ συντηρητική στάση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να σκέφτομαι και να ξανασκέφτομαι οποιοδήποτε θέμα πριν πάρω τις αποφάσεις μου. Αν δεν αισθάνομαι σιγουριά, καλύτερα να ζητάω τη γνώμη ενός ειδήμονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σας που σαφώς σχετίζεται με τις ερωτικές σας υποθέσεις, μιας και έχει να κάνει με τη σεξουαλική σας διάθεση που θα είναι έντονη και θα σας βάζει στο παιχνίδι. Από την άλλη, ο Άρης, ο Ερμής κι ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς δημιουργούν ένα κλίμα ρομαντισμού, το οποίο ναι μεν συνάδει προς τις συναισθηματικές σας ανάγκες αλλά είναι λίγο επικίνδυνο γιατί πλαισιώνεται από τάσεις αυταπάτης.

Καριέρα – Οικονομικά: Από τη μια η Νέα Σελήνη ανάβει το πράσινο φως για να κάνετε κάποιες σημαντικές οικονομικές κινήσεις, να διευθετήσετε υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, εφορίες, ασφάλειες. Από την άλλη η Αφροδίτη που βρίσκεται και αυτή στον Υδροχόο, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο γι αυτό οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ μεθοδικές. Αν πρέπει να υπογράψετε ένα διακανονισμό, είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την Τρίτη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλή περίοδος για να αποκτήσω γνώσεις, να κάνω ή να παρακολουθήσω σεμινάρια, να εστιαστώ στις σπουδές μου ή να ξεδιπλώσω τα συγγραφικά μου ταλέντα.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Κυριακή στον Υδροχόο, το ζώδιο των σχέσεών σας, γεγονός που δεν αποκλείεται να επηρεάσει την αισθηματική σας ζωή, δίνοντας τα εναύσματα για να φυσήξει αέρας ανανέωσης στη σχέση σας. Ωστόσο, μέχρι την Τετάρτη, καλό θα ήταν να είστε λίγο επιφυλακτικοί γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή ψυχρότητα.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή, η περίοδος είναι αρκετά καλή ενώ από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κλείσετε συμφωνίες. Ωστόσο, να προσέχετε τις οικονομικές σας δοσοληψίες γιατί δεν αποκλείεται να χάσετε χρήματα ή να πέσετε θύματα απατεώνων ή αυταπατών. Μην παρασύρεστε από τους κόλακες και, αν θέλετε να υπογράψετε ένα διακανονισμό, εξετάστε εξονυχιστικά τους όρους των συμβολαίων σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να σκέφτομαι και να ξανασκέφτομαι οποιοδήποτε θέμα πριν πάρω τις αποφάσεις μου. Αν δεν αισθάνομαι σιγουριά, καλύτερα να ζητάω τη γνώμη ενός ειδήμονα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Ο Άρης, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στους Ιχθείς και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να μη βαρεθείτε. Δεν αποκλείονται οι ωραιοποιήσεις, οι απάτες, οι αυταπάτες, οι κολακευτικές καταστάσεις, οι εντάσεις. Ωστόσο, επίσης δεν αποκλείονται ούτε τα φλερτ, οι παραμυθένιοι έρωτες και οι έντονες εμπειρίες. Επιστρατέψτε την ευθυκρισία σας για να μην πέσετε από τα σύννεφα όταν θα είναι αργά και απολαύστε τις εμπειρίες αυτής της περιόδου.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο είναι θετική για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας και να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας. Αξιοποιείστε αυτό το δεκαπενθήμερο γιατί από τις 23 του μήνα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα υπάρχουν περισσότερα εμπόδια, ιδιαίτερα στην προσπάθειά σας να ξεκινήσετε κάποια καινούργια δραστηριότητα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να κάνω πολύ επιφυλακτικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα γιατί δεν αποκλείεται να μην πληρωθώ εγκαίρως ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Με Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στο περιβάλλον των ερώτων σας, τον Υδροχόο, αναμένονται κάποιες εξελίξεις. Προσοχής χρήζει το γεγονός ότι η Αφροδίτη «βγάζει δόντια» καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, όψη που μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα, ιδιαίτερα μέχρι την Τρίτη. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη ανοίγει τους ορίζοντές σας και δείχνει ότι μάλλον μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο όλο και θα υπάρξει κάτι που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα.

Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι θα επικρατεί ένα κλίμα αβεβαιότητας, εντάσεων, προβληματισμών στη δουλειά σας και ότι η καθημερινότητά σας θα πλαισιώνεται από αρκετό άγχος. Να προσέχετε τις κινήσεις σας και να μην παρασύρεστε από αυτούς που θα σας φουσκώσουν τα μυαλά με παχιά λόγια γιατί μπορεί να χάσετε χρήμα και χρόνο. Αν δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για τις δουλειές σας, είναι προτιμότερο να παίρνετε τη γνώμη ενός ειδικού.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος προσφέρεται για να προωθήσω δημιουργικές ιδέες ή να βρω τους τρόπους να αξιοποιήσω τα ταλέντα μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας, οι Ιχθείς, φιλοξενούν τον Άρη, τον Ερμή, τον Ποσειδώνα. Η γκάμα των πιθανοτήτων αυξάνεται καθώς δεν αποκλείονται οι ρομαντικοί έρωτες αλλά ούτε οι αυταπάτες, μπορεί να φλερτάρετε αλλά μπορεί και να πέσετε θύματα κολάκων, μπορεί να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα αλλά και να παρεξηγηθείτε. Για να αποφύγετε τους σκοπέλους πρέπει να μην αφήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες να σας παρασύρουν σε αυταπάτες. Πάντως, αν είστε γνήσιοι Σκορπιοί που σημαίνει ότι δεν θα ανοίγεστε με το καλημέρα σας, μάλλον δεν κινδυνεύετε...

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ναι μεν ανοίγει κάποιους ορίζοντες στον τομέα της καριέρας αλλά θέλει και προσοχή γιατί μπορεί να υπάρχουν κρυμμένες παγίδες. Τώρα πρέπει να κάνετε πολύ συντηρητικές κινήσεις και, αν δεν υπάρξουν άμεσα οφέλη, να μην ανησυχήσετε γιατί ο Κρόνος τελικά θα επιβραβεύσει την προσπάθεια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο θέμα με την ακίνητη περιουσία μου και τις κληρονομικές μου υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος δεν είναι ότι καλύτερο για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ωστόσο, ο Δίας βρίσκεται στους Διδύμους και σώνει την κατάσταση, ιδιαίτερα των Τοξοτών που είστε ήδη σε μία σχέση. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να δράσετε δυναμικά αλλά καλό θα ήταν να μην πάρετε τώρα αποφάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον σας. Οι πιο «άτακτοι» θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για εμπειρίες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας.

Καριέρα – Οικονομικά: Καλό θα ήταν να είστε λίγο προσεκτικοί προς όλους και όλα. Δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να δώσετε λύσεις σε προβλήματα είτε οικογενειακά είτε επαγγελματικά και το βέβαιο είναι ότι θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και, ενδεχομένως, να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ χωρίς να έχετε τα ανάλογα οφέλη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μου επιτρέπει να κάνω δημόσιες σχέσεις, να διαφημίσω τη δουλειά μου ή να πάω ένα ταξιδάκι μέσα στο δεκαπενθήμερο και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στον αισθηματικό σας τομέα καθώς το βάρος των ημερών πέφτει στις δουλειές και στις οικονομικές σας υποθέσεις. Το καλύτερο θα ήταν να γίνετε για λίγο οι παρατηρητές της προσωπικής σας ζωής και, μέχρι το τέλος του Μάρτη, να μην πάρετε καίριες αποφάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Κυριακή στον τομέα των οικονομικών σας. Μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο το έδαφος θα είναι γόνιμο για να προωθήσετε δουλειές που θα μπορούσαν να αποφέρουν ένα μεγαλύτερο εισόδημα. Επίσης, τώρα μπορείτε να διεκπεραιώσετε οικονομικές υποθέσεις. Αν πρέπει να υπογράψετε διακανονισμούς, να μελετήσετε εξονυχιστικά τους όρους. Επίσης, καλό θα ήταν να μην υπογράψετε μέχρι την Τρίτη που θα ισχύει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και δείχνει ότι μπορεί να δράσετε υπό πίεση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένα ταξίδι μπορεί να με ανανέωνε. Σίγουρα θα με ηρεμήσει και ίσως μπορέσω να σκεφτώ πιο καθαρά και να πάρω σωστότερες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιό σας, σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς ανοίγει νέους ορίζοντες στον τομέα των σχέσεών σας. Ωστόσο, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, όψη που μπορεί να φέρει ψυχρότητα και εντάσεις. Αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να προσέχετε, να μην κάνετε στους άλλους αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν αλλά και να μην παραμελείτε τις ανάγκες σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Προσεκτικοί πρέπει να είστε στον τομέα των οικονομικών σας καθώς η πολυαστρία στους Ιχθείς είναι ανησυχητική γιατί μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές σας ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Επίσης, το ανησυχητικό είναι ότι μπορεί να πέσετε θύματα απάτης ή αυταπάτης, ακολουθώντας ενδεχόμενα τις συμβουλές κολάκων που μπορεί να σας τάξουν εύκολο και γρήγορο χρήμα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα δημιουργικά μου σχέδια θα βρουν γόνιμο έδαφος αν τα προωθήσω μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο, κάνοντας ένα ρεαλιστικό σχέδιο δράσης.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Το ζώδιό σας φιλοξενεί τον Ερμή, τον Άρη, τον Ποσειδώνα, τον Χείρωνα. Ο συνδυασμός τους μπορεί είτε να σας απογειώσει είτε να σας στεναχωρήσει κι αυτό εξαρτάται από το αν είστε διαυγείς ή όχι. Αν παρασυρθείτε στη δίνη του έρωτα μπορεί να χάσετε το μέτρο και να πέσετε θύματα αυταπάτης. Αν δεν ξεχνάτε τον ενήλικα που κρύβετε μέσα σας και βάζετε τη λογική στο παιχνίδι, τότε μπορεί να βιώσετε το ρομαντισμό χωρίς να πέσετε από τα σύννεφα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναλώνεστε σε πολύ πιεστικά ωράρια χωρίς ιδιαίτερα οφέλη και θα αγχώνεστε υπερβολικά. Όλα αυτά μπορεί να σας ταράξουν και, ενδεχόμενα, να μην σας αφήνουν πολλά περιθώρια για να σκεφτείτε λογικά και να αποφύγετε τα λάθη. Αν νιώθετε πιεσμένοι, μην πάρετε καμία βιαστική απόφαση και, αν παραστεί ανάγκη, ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, τις συνέπειες του άγχους γιατί θα έχω την τάση να χάνω ενέργεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved