Παιδικό Ωροσκόπιο από 28/1 έως 3/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 28/1 έως 3/2

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ο αρχηγός της ομάδας

Αυτή την εβδομάδα το δυναμικό Κριαράκι σας θα κάνει τα πάντα για να γίνει αρεστός. Είναι πρόθυμος να θυσιάσει ακόμα και κάποιες από τις αγαπημένες του συνήθειες προκειμένου να γίνει μέλος μιας ομάδας. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά όμως θα δείτε ότι το μικρό σας στην πραγματικότητα έχει ανάγκη να εντυπωσιάσει με τις αρχηγικές του ικανότητες. Το μόνο που του έλειπε ήταν το «κοινό».

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ξεμυτίζει και γνωρίζει νέους φίλους

Το γλυκομίλητο Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα βγαίνει από το καβούκι του και γίνεται εξωστρεφές, κοινωνικό και πολύ ομιλητικό. Μάλιστα έχει τόσο καλή διάθεση που μπορεί κάλλιστα να μοιραστεί ακόμα και τα πιο κρυφά του όνειρα με τους φίλους και τους γνωστούς του. Και από αυτούς έχει πολλούς, αφού η ικανότητά του να κάνει νέες γνωριμίες εκπλήσσει όχι μόνον εσάς αλλά ακόμα και το ίδιο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Σταθερότητα με ημερομηνία λήξεως

Αυτή την εβδομάδα, ξεχάστε τελείως το ασταθές Διδυμάκι που ξέρετε! Το μυαλό του πλέον δεν περιπλανιέται σε χιλιάδες ιδέες ταυτόχρονα, αλλά επικεντρώνεται σε λίγες από αυτές και προσπαθεί να τις φέρει εις πέρας. Με άλλα λόγια γίνεται πιο σταθερό στις απόψεις του, τις οποίες όμως υπερασπίζεται με πάθος, τουλάχιστον μέχρι να βαρεθεί και να βρει κάτι άλλο το οποίο θα του τραβήξει το ενδιαφέρον.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Χτυποκάρδια στα θρανία

Το τρυφερό Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα, έχει μια και μοναδική ανάγκη. Να τα έχει καλά με όλους και κατ' επέκταση να έχει ηρεμία στο κοντινό του οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Μην σας κάνει εντύπωση αν το δείτε να είναι πιο υποχωρητικό από ότι συνήθως ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένετε. Για αυτό μπορεί να ευθύνεται ένα παιδάκι του αντίθετου φύλλου που το επηρεάζει θετικά και κάνει την καρδούλα του να χτυπά πιο δυνατά.


ΛΕΩΝ

102112197

Κοινές δραστηριότητες

Αυτή την εβδομάδα το περήφανο Λιονταράκι σας αναθεωρεί τις φιλίες του και μην σας κάνει εντύπωση αν το δείτε να κάνει παρέα με νέα παιδάκια που δεν έχετε δει ποτέ ξανά. Ο λόγος είναι πως ξαφνικά αποφάσισε ότι είναι πιο ενδιαφέρον να κάνει παρέα με παιδάκια που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Προσοχή στην υπερκατανάλωση γλυκών που μπορεί να οδηγήσει σε πόνους στο στομαχάκι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του

Το ήρεμο Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα, δεν χαρίζεται σε κανέναν. Εκεί που κανείς δεν το περιμένει, αν κάποιος διαφωνήσει μαζί του, γίνεται πυρ και μανία. Αν και όλο αυτό είναι εκτός προσωπικότητάς του, μην ανησυχήσετε καθόλου. Το παιδάκι σας έχει απλά ανάγκη από ξεκούραση. Όταν χάνει όλη του την ενέργεια γίνεται κυκλοθυμικό, αρχίζει τα παραπονάκια και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ένας καλλιτέχνης δημιουργεί

Ο πολυτάλαντος Ζυγός σας αυτή την εβδομάδα εξαντλεί όλους τους καλούς τρόπους και την καλλιτεχνία του. Φυσικά αυτό δεν περιορίζεται σε ένα χαρτί ή στο δωμάτιό του. Σημάδια του μικρού σας καλλιτέχνη μπορείτε να βρείτε από το πάτωμα μέχρι τα ντουλάπια της κουζίνας και το μπάνιο. Δώστε του την ευκαιρία να εκφραστεί και βοηθήστε το να αναπτύξει τα ταλέντα του, θέτοντας βέβαια κάποια όρια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Περνώ και μόνος μου καλά

Η ανάγκη του αινιγματικού σας Σκορπιού αυτή την εβδομάδα πολύ απλή. Θέλει την ησυχία του. Με άλλα λόγια περνά και μόνο του καλά, αφού οι φίλοι και οι κοντινοί του άνθρωποι το κουράζουν αφάνταστα για έναν περίεργο λόγο. Φροντίστε να του δώσετε χώρο και χρόνο και θα δείτε ότι θα το ξεπεράσει μόνο του. Μια ημερήσια εκδρομή, μπορεί να το ξεκουράσει και να του δώσει την ευκαιρία να φορτίσει τις μπαταρίες του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Τα θέλει όλα τώρα

Το γοητευτικό Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα ξέρει τι θέλει και το θέλει τώρα. Του είναι απλά αδύνατον να ζητήσει κάτι και να περιμένει για να το αποκτήσει. Είναι στην τσίτα και για αυτό ευθύνεται η υπέρμετρη ενέργεια που έχει και που δεν ξέρει που να την διοχετεύσει. Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να του εξηγήσετε πως η υπομονή φέρνει έργο τέλειο, ειδικά αν κάποιος μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Διαλλακτικό και συζητήσιμο

Αυτή η εβδομάδα σας δίνει τα πρώτα δείγματα ότι το σοφό Αιγοκεράκι σας γίνεται πιο επικοινωνιακό. Εκεί που υπό άλλες συνθήκες θα έκανε παράπονα για ένα θέμα και θα κλεινόταν στον εαυτό του, ξαφνικά φαίνεται να είναι πιο διαλλακτικό και συζητήσιμο. Επιβραβεύστε τέτοιου είδους συμπεριφορές καθώς το να εκφράζει μέσα από διάλογο τις σκέψεις του, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο και μόνο καλό μπορεί να του κάνει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ευφράδεια που εκπλήσσει

Η ευφράδεια του πανέξυπνου σας Υδροχόου σας θα εκπλήξει όλους όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του. Ξαφνικά το μικρό σας φαίνεται να χρησιμοποιεί με ιδιαίτερη τέχνη όλο το λεξιλόγιο που γνωρίζει και να μιλάει με τρόπο που δεν περνάει απαρατήρητος ούτε από τους δασκάλους του στο σχολείο, αφού θυμίζουν ενήλικα. Από την άλλη βέβαια αντιλαμβάνεται πλήρως τι συμβαίνει και η εκκεντρική του συμπεριφορά δεν σταματά να προκαλεί.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Φιλική παρεούλα

Αυτή την εβδομάδα, παρ' όλο που όλοι είναι πολύ φιλικοί προς το ευαίσθητο Ψαράκι σας, εκείνο είναι λίγο συνεσταλμένο. Η αλήθεια είναι ότι του είναι πολύ δύσκολο να ανοιχτεί σε κάποιον και να μοιραστεί μαζί του τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Εξαίρεση σε αυτό αποτελεί φυσικά η οικογένειά του. Προγραμματίστε μια έξοδο με οικογενειακούς φίλους που έχουν παιδιά στην ηλικία του και μάθετέ του πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.


Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved