Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 9/12 έως 15/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα αναγκαστείτε να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να συντηρήσετε τις ισορροπίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην εμπιστεύεστε σε άλλους να διεκπεραιώσουν τις δικές σας υποχρεώσεις γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Αν υπάρξει κάποια παρεξήγηση, μην αρχίσετε τον πόλεμο γιατί θα έχει απώλειες και από πλευράς σας. Αν θέλετε να δηλώσετε κάποιες αντιρρήσεις στους ανωτέρους σας, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ξυπνούν τα ένστικτά σας και η λίμπιντό σας μπαίνει στα κόκκινα. Ωστόσο, ο Άρης από τον Αιγόκερω χαλάει τη συνταγή καθώς είτε θα είστε αναγκασμένοι να εστιάζεστε στη δουλειά είτε θα έχετε την τάση να εκτονώνετε νεύρα και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Αν κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα...

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να μην παρασύρεστε σε αποφάσεις της στιγμής, ιδιαίτερα αν θελήσετε να διαλύσετε μια σχέση σας, επαγγελματική ή προσωπική.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής που από την Τρίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη, ευνοεί τα ταξίδια σας, ιδιαίτερα αν αυτά είναι για εμπορικούς λόγους, τις επαφές σας με το εξωτερικό, τις δουλειές που σχετίζονται με εξωτερικό, επιμόρφωση, συγγραφή καθώς επίσης και όσους σπουδάζουν.


ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Τώρα που έχουν ηρεμήσει αρκετά τα πνεύματα από τις εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή, φαίνεται ότι θα έχετε μια σχετικά ευχάριστη εβδομάδα, στην οποία μπορείτε να χαρείτε την εύνοια της Αφροδίτης στο Σκορπιό (ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο) καθώς επίσης και το δυναμισμό με τον οποίο σας οπλίζει ο Άρης από τον Αιγόκερω. Δώστε έμφαση στα αισθηματικά σας καθώς το δίδυμο του έρωτα (Αφροδίτη – Άρης) σας επιτρέπει να φλερτάρετε με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Οι δεσμευμένοι θα φτιάξετε ατμόσφαιρα και θα είστε πιο ευχαριστημένοι. Να θυμάστε, βεβαίως, ότι ο Κρόνος σας θέλει σοβαρούς σε θέματα σχέσεων.

Προσέχετε για να έχετε: Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες καθώς ο Κρόνος απαιτεί να οργανωθείτε, να συγκροτηθείτε, να αποδεχθείτε τα λάθη σας και να δουλέψετε σκληρά. Ωστόσο, αν φροντίσετε να ικανοποιήσετε τα αιτήματά του, οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες καθώς οι στόχοι σας θα ευοδωθούν.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη από την Τρίτη, είναι ευνοϊκή για να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, χρέη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη είναι ευεργετική για εσάς καθώς σε συνδυασμό με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα δοθεί έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Τώρα θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες πιο ευχάριστες δημόσιες σχέσεις, να κλείσετε σημαντικά ραντεβού με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, να ανακτήσετε την επικοινωνία σας με άτομα που είχατε παρεξηγηθεί, να υπογράψετε κάποια συμβόλαια.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο περιβάλλον της δουλειάς και της καθημερινότητάς σας εντείνει το καλό κλίμα που θα δημιουργήσει ο Ήλιος και ο Ερμής καθώς προσφέρει ένα ευχάριστο πεδίο δράσης.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης βρίσκεται στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, τον Αιγόκερω και από αυτή τη θέση ανεβάζει τη λίμπιντό σας αλλά και την τάση σας να ζηλεύετε, να γίνεστε καταπιεστικοί, να προσπαθείτε να ελέγχετε το ταίρι σας συναισθηματικά. Είναι σαφώς προτιμότερο να τον αξιοποιήσετε ερωτικά παρά να μπείτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού και ελέγχου.

Κρατάμε το καλό: Θα ρίξετε γέφυρες σε άτομα που κάποια στιγμή μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, το έβδομο ηλιακό σας σπίτι που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας, θα συντελέσει στο να βγουν στην επιφάνεια τα παράπονα, οι ζήλιες, τα καταπιεσμένα συναισθήματα που αιωρούνται στη σχέση σας. Μην παρασύρεστε από την παρόρμησή σας και μην μπαίνετε σε καβγάδες, παιχνίδια εξουσίας ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Αξιοποιείστε την παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό, θέση από την οποία φωτίζει τον τομέα των ερώτων, της δημιουργικότητας, των παιδιών για να ανοίξετε την καρδιά σας, να δώσετε αγάπη και να λάβετε αγάπη. Μην ξεχνάτε ότι στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι βρίσκεται και ο Κρόνος, ο οποίος σας εξωθεί στο να πάρετε μια πιο σταθερή και σοβαρή στάση στον αισθηματικό τομέα.

Προσέχετε για να έχετε: Αν δεχθείτε κάποια πρόταση για καινούργια συνεργασία, μη βιαστείτε να απαντήσετε, ιδιαίτερα αν πρέπει να αφήσετε τη δουλειά σας χάριν μιας καινούργιας. Οι επιλογές σας πρέπει να είναι πολύ συνετές και προϊόντα ώριμης σκέψης.

Κρατάμε το καλό: Θα έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις, γεγονός που θα σας προκαλέσει άγχος. Ωστόσο, ο Κρόνος θα συντελέσει ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να έχετε τις απολαβές που σας αξίζουν.


ΛΕΩΝ

102112184

Με τον Κρόνο στο Σκορπιό θα είστε αεικίνητοι καθώς, εκτός των υψηλών απαιτήσεων της δουλειάς σας, θα υπάρχει και ένα πλήθος ευθυνών που θα αναγκαστείτε να αναλάβετε. Παράλληλα, ο Άρης από τον Αιγόκερω, το ζώδιο που σχετίζεται με τη δουλειά σας και την καθημερινότητά σας «δηλώνει» ότι το εικοσιτετράωρο δεν θα είναι αρκετό για να χωρέσει τις δραστηριότητες που θέλετε να αναπτύξετε. Μέσα σ' όλα δεν αποκλείονται και κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις. Ένας καλός προγραμματισμός του χρόνου σας θα σας έσωνε από το πολύ άγχος.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό θα έχετε την τάση να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να ντύσετε το χώρο σας Χριστουγεννιάτικα, να φτιάξετε ατμόσφαιρα, να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και να μην υπερβαίνετε τα όρια της αντοχής σας γιατί χάνετε πολλή ενέργεια και αποδυναμώνεστε.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη από την Τρίτη, στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο. Καιρός για περισσότερη διασκέδαση, φλερτ, ερωτικό παιχνίδι.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Το δίδυμο του έρωτα (Αφροδίτη – Άρης) σας ευνοεί και αυτή την εβδομάδα! Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Σκορπιό, θέση από την οποία αυξάνει την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σας και σας βάζει στο παιχνίδι των γνωριμιών και των φλερτ. Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων, της δημιουργικότητας, των παιδιών, θέση από την οποία συντελεί στο να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να περνάτε καλά, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας, συντελεί στο να νιώθετε θελκτικοί και χαρούμενοι, να εκπέμπετε τη γοητεία σας και να περιστοιχίζεστε από κατακτήσεις. Με λίγα λόγια αξίζει τον κόπο να εστιαστείτε στον ερωτικό τομέα!

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, από την Τρίτη, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο. Τώρα που οι γιορτές το επιβάλλουν, θα πάρετε χαρά αν ασχοληθείτε με το σπίτι σας, αν εστιαστείτε στις ανάγκες της οικογένειάς σας κι αν προσπαθήσετε να δώσετε μια νότα Χριστουγεννιάτικης θαλπωρής στο χώρο σας.


ΖΥΓΟΣ

102112186

Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα σας επιβαρύνει με ευθύνες, πολύ φορτωμένα ωράρια και υπερβολικές απαιτήσεις της δουλειάς. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και στην οικογένεια, οι οποίες –σε συνδυασμό με την εξάντληση την οποία νιώθετε- θα σας κάνουν νευρικούς και όχι αδίκως. Καλό θα ήταν να προσέχετε τα ξεσπάσματά σας γιατί μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη με τους συνεργάτες σας ή –το πιθανότερο- με τα άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν περισσότερο.

Ο Ερμής που μπαίνει στο ευνοϊκό περιβάλλον του Τοξότη από την Τρίτη, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο, θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε καθώς θα αυξήσει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, γεγονός που πάντα ευχαριστεί κάθε αξιοπρεπή Ζυγό.

Προσέχετε για να έχετε: Αντί να καβγαδίζετε αξιοποιείστε τον Άρη στον Αιγόκερω μπαίνοντας στη δράση για να στολίσετε Χριστουγεννιάτικα, να φτιάξετε το σπίτι σας ή να κάνετε λίγη γυμναστική.

Κρατάμε το καλό: Με Ήλιο - Ερμή στον Τοξότη και Δία στους Διδύμους ευνοούνται τα ταξίδια σας είτε είναι αναψυχής είτε επαγγελματικά. Αν θέλετε να κάνετε κάποια σημαντικά ραντεβού, μετά την Τετάρτη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας φωτίζει τον τομέα των αισθηματικών σας ενώ ο Άρης από τον Αιγόκερω τη σιγοντάρει καθώς σας βάζει στις διαδικασίες να γνωρίζετε κόσμο, αυξάνει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και άρα το φάσμα των επιλογών σας και χειροκροτεί τη διάθεσή σας να φλερτάρετε και, γενικότερα, να περάσετε καλά. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ανανεωθείτε, φτιάχνοντας ατμόσφαιρα ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία. Αν τώρα βάλουμε στο παιχνίδι και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας θέλει σοβαρούς και συγκροτημένους, η περίοδος προσφέρεται για να παντρευτείτε αλλά και για να χωρίσετε αν η σχέση σας δεν στηρίζετε σε γερές βάσεις (σε αυτή την περίπτωση ο χωρισμός θα είναι λυτρωτικός).

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να μην παραμελείτε την ξεκούραση και τη σωστή διατροφή γιατί αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας, ο Κρόνος απαιτεί να αναλάβετε ευθύνες κι εσείς χάνετε πολλή ενέργεια.

Κρατάμε το καλό: Μολονότι θα εξαντληθείτε, θα είστε ευχαριστημένοι καθώς οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς. Ο Ερμής που μπαίνει στον Τοξότη όπου θα συναντήσει τον Ήλιο, υπόσχεται καλύτερες διαπραγματεύσεις σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Την Τρίτη ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας όπου βρίσκεται και ο Ήλιος, γεγονός που θα σας βοηθήσει να κάνετε τα ραντεβού, τις διαπραγματεύσεις σας, τις επαφές σας. Ο τομέας επικοινωνία είναι το φόρτε σας αυτή την περίοδο και πρέπει να τον αξιοποιήσετε τόσο για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες όσο και για την προσωπική σας ζωή.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι δεν αποκλείει τα μυστικά, κυρίως αισθηματικού χαρακτήρα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη αποκαλύπτοντας τα μυστικά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα κι αν δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ενισχύει τη διάθεσή σας να ξεφεύγετε από τα καθημερινά, να ταξιδεύετε, να αποζητάτε την ανεξαρτησία σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στο Σκορπιό, οι στόχοι σας ευοδώνονται αυτή την περίοδο αλλά οι προσπάθειες που καταβάλετε είναι υπερβολικές και σας εξαντλούν. Τώρα πρέπει να κάνετε πολύ συνετά βήματα (έτσι κι αλλιώς η σύνεση είναι μία από τις αρετές σας), να είστε επίμονοι στους στόχους σας και έτοιμοι να θυσιάσετε προσωπικές χαρές για να τους επιτύχετε. Ας μην ξεχνάμε ότι στο Σκορπιό βρίσκεται και ο Κρόνος, ο οποίος έχει πολλές απαιτήσεις και κατευνάζεται μόνο με τη σκληρή προσπάθεια.

Με τον Άρη στο ζώδιό σας θα έχετε την τάση να απαιτείτε από το ταίρι σας περισσότερα απ' όσα μπορεί να δώσει και να προκαλείτε προβλήματα. Ωστόσο, η Αφροδίτη από το Σκορπιό συντελεί όχι μόνο στη διατήρηση των ισορροπιών αλλά και στην απογείωση των συναισθημάτων!

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο ζώδιό σας χάνετε πολλή ενέργεια και είστε νευρικοί. Διοχετεύστε τη νευρικότητά σας, υιοθετώντας ένα πρόγραμμα άσκησης και προσπαθήστε να τρέφεστε όσο γίνεται πιο υγιεινά.

Κρατάμε το καλό: Θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν την αμοιβή για τους κόπους σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Ο Ερμής από την Τρίτη περνάει στον Τοξότη όπου βρίσκεται και ο Ήλιος, για να ενισχύσει τον τομέα των στόχων, των φιλιών, των συλλογικών σας δραστηριοτήτων. Παράλληλα, ο Δίας από τους Διδύμους ενισχύει τον ίδιο άξονα ενώ ρίχνει το επεκτατικό του φίλτρο στους έρωτες, τα παιδιά, τη δημιουργικότητά σας. Εννοείται ότι πρέπει να ρίξετε το βάρος σας σε αυτούς τους τομείς που είναι οι πλέον ευνοημένοι αυτής της εβδομάδας.

Ο Κρόνος από το Σκορπιό επιτάσσει να δουλεύετε πολύ σκληρά για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας και για να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στο ίδιο περιβάλλον, δεν αποκλείονται κάποιες ευκαιρίες να προβληθείτε και να γίνετε πιο περιζήτητοι στον τομέα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να φυλάτε τα νώτα σας από το παρασκήνιο που πιθανώς να υπάρχει σε βάρος σας.

Κρατάμε το καλό: Μη διστάσετε να αξιοποιήσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και επαγγελματικά. Μπορεί να είναι η απόλυτη λύση σας εν μέσω κρίσης.


ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη όπου βρίσκεται και ο Ήλιος. Αυτό το ζώδιο αποτελεί το δέκατο ηλιακό σας σπίτι, της καριέρας. Οι διελεύσεις του Ερμή και του Ήλιου είναι ευνοϊκές γιατί δίνουν ευκαιρίες και πριμοδοτούν τις επαφές και τις συζητήσεις για τη δουλειά. Παράλληλα, σας ευνοεί η παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό αλλά και του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο ενώ ο Άρης από τον Αιγόκερω σας βάζει στη δράση για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αξιοποιήστε τις συγκεκριμένες ευνοϊκές πλανητικές διελεύσεις για επιδιώξετε το καλύτερο που μπορείτε για τις δουλειές σας, ακόμη και για να εδραιώσετε μία καριέρα εν μέσω κρίσης. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι θα τα καταφέρετε μόνο αν είστε εστιασμένοι στο σκοπό σας, συνετοί και υπομονετικοί.

Προσέχετε για να έχετε: Αν νιώθετε ότι πιέζεστε σε χώρους όπου δραστηριοποιείστε συλλογικά, είναι προτιμότερο να τους αποφύγετε για λίγο παρά να εκδηλώνετε τη δυσαρέσκειά σας με ανταγωνισμό ή εριστική διάθεση.

Κρατάμε το καλό: Αυτή την περίοδο δεν αποκλείονται οι μοιραίες συναντήσεις, οι σχέσεις μεγάλης έντασης, ερωτικά σκιρτήματα που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας γι αυτό μπείτε στη δράση είτε είστε αδέσμευτοι και ψάχνεστε είτε δεσμευμένοι και θέλετε να παραμείνετε ως έχετε....

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved