Παιδικό Ωροσκόπιο από 3/12 έως 9/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 3/12 έως 9/12

ΚΡΙΟΣ

102112205

Αλλεργία στις συμβουλές

Αυτή την εβδομάδα το Κριαράκι σας βγάζει προς τα έξω πολλά από τα χαρακτηριστικά του δυναμικού του χαρακτήρα. Γίνεται επιθετικό με το παραμικρό απέναντι στα υπόλοιπα παιδάκια στο σχολείο και την παιδική χαρά, και ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του. Όχι μόνο επιμένει σε όσα θέλει να κάνει, αλλά το πιάνει αλλεργία με τις συμβουλές. Εκπαιδεύστε το με υπομονή να βάζει φρένο στα συναισθήματά του.


ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ερωτήσεις και απορίες

Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα θα δοκιμάσει την υπομονή σας με τις απορίες του. Θα σας κάνει ερωτήσεις για ό,τι βλέπει και ό,τι ακούει και καλό θα είναι να του απαντήσετε σοβαρά ,αποφεύγοντας να του πείτε ψέματα, γιατί αν το καταλάβει μετά ποιος το ακούει! Αν βήχει ή τρέχει η μυτούλα του φροντίστε το αλλά μην ανησυχείτε, γιατί το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι πολύ δυνατό και θα το ξεπεράσει με ευκολία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Όχι μουντζούρες

Το περίεργο Διδυμάκι σας ενώ αγγίζει ότι βρει μπροστά του αυτή την εβδομάδα, αποφεύγει επιμελώς ότι μπορεί να λερώσει τα χέρια του και κατ' επέκταση τα ρούχα του. Ακόμα κι όταν ασχολείται με τις μπογιές του ή γράφει λεξούλες στο πινακάκι του προσέχει να μην μουντζουρώνεται. Εφοδιάστε το με υγρά μαντηλάκια για να καθαρίζεται επιτόπου και να μην τρέχει όλη την ώρα στο μπάνιο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Παραπονάκια και απαιτήσεις

Αυτή την εβδομάδα η γκρίνια του μικρού σας Καρκίνου σας δεν λέει να τελειώσει. Όσο κι αν προσπαθείτε να του αφιερώσετε όλο σας το χρόνο και να του κάνετε όλα τα χατίρια, εκείνο στο τέλος της ημέρας θα σας κοιτάει με ένα παραπονεμένο ύφος και θα σας δείχνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο με τίποτα. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα παραπονάκια και τις απαιτήσεις του.


ΛΕΩΝ

102112197

Μαγική σβούρα

Αυτή την εβδομάδα, το Λιονταράκι σας μεταμορφώνεται σε μια μαγική σβούρα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Με άλλα λόγια είναι μακράν το πιο υπερκινητικό παιδάκι του ζωδιακού και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει. Καλό θα είναι να μην το αφήνετε από τα μάτια σας, καθώς όπως καταλαβαίνετε, τα ατυχηματάκια καιροφυλαχτούν. Η ανάγνωση ενός παραμυθιού το βράδυ, μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχική του ηρεμία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Μοναχικά παιχνίδια

Τα ευαίσθητα αυτάκια του δεν αντέχουν τους δυνατούς θορύβους για αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις λογομαχίες και τις φωνές μέσα στο σπίτι. Το σπίτι του είναι το καταφύγιό του και οτιδήποτε το κάνει να νοιώθει άσχημα, του δημιουργεί ανισορροπία. Επειδή του αρέσει να παίζει μόνο του χαρίστε του μια ακουαρέλα για να ζωγραφίζει και το χαμόγελο που θα ζωγραφιστεί στο προσωπάκι του θα σας αποζημιώσει.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Κουμπαράς, το καλύτερο δώρο

Αυτή την εβδομάδα η Ζυγαρίτσα σας έχει βαλθεί να σας γοητεύσει με τις γκριμάτσες και τις αστείες χειρονομίες της. Με τις τσαχπινιές της προσπαθεί με τρόπο να εξασφαλίσει από τώρα ότι ο Άη Βασίλης θα της φέρει το δώρο που έχει ζητήσει για τα Χριστούγεννα. Ένα ζωάκι κουμπαράς θα ήταν ιδανικό δώρο, γιατί παρά το μικρό της ηλικίας της, της αρέσει να νοιώθει ανεξάρτητη και να έχει το δικό της χαρτζιλίκι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

"Ταύρος" εν υαλοπωλείο

Το πεισματάρικο Σκορπάκι σας θα το δείτε σπάνια να θυμώνει και αυτή η εβδομάδα είναι μία από αυτές τις φορές. Όταν θυμώσει, όλοι ξαφνικά εκπλήσσονται και δεν μπορούν να καταλάβουν πως αυτό το αξιαγάπητο παιδάκι, μπορεί να μεταμορφωθεί σε χρόνο μηδέν σε ταύρο σε υαλοπωλείο. Βοηθήστε το να εκτονώσει δημιουργικά τον εκρηκτικό χαρακτήρα του. Μια πολεμική τέχνη θα ήταν ιδανική γιατί θα μάθει πειθαρχεία και αυτοσυγκράτηση.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Διαφωνίες και αντιδράσεις

Το εξωστρεφές Τοξοτάκι σας, διαφωνεί έντονα αυτή την εβδομάδα μαζί σας κάθε φορά που πάτε να του επιβάλλετε κάτι και αντιδρά με χαρακτηριστικό πάθος του. Αν π.χ εσείς πιστεύετε ότι έχει έρθει η ώρα να πάει για ύπνο, και πάτε να του το επιβάλλετε, ετοιμαστείτε για ολονυχτία. Το μόνο που θα έχετε καταφέρει είναι να το παίζει σε όλους αδικημένο και να σας κρατάει μουτράκια μέχρι το επόμενο πρωί. Υπομονή και πάλι υπομονή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Μακριά από τα παιχνίδια μου

Το παρορμητικό Αιγοκεράκι σας, γίνεται άκρως εγωιστικό, όταν κάποιο παιδάκι – ακόμα και τα αδερφάκια του – εισβάλουν στον προσωπικό του χώρο και πάνε να του πειράξουν τα παιχνίδια του. Στην προσπάθειά σας να βρείτε μια μέση λύση και να το συζητήσετε μαζί του, μην εκπλαγείτε αν το δείτε να κλείνετε στο δωμάτιό του και ξεχνάει να βγει. Προσπαθήστε αυτή η αντίδραση να μην του γίνει συνήθεια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Μια μεγάλη καρδιά

Το Υδροχοάκι σας είναι από τα πιο φιλότιμα παιδάκια του ζωδιακού και αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα αυτή την εβδομάδα. Αν το παρατηρήσετε καλά, θα δείτε ότι είναι πρόθυμο να μοιραστεί ακόμα και να χαρίσει τα παιχνίδια του σε όσα παιδάκια του το ζητάνε γιατί δεν έχουν. Φροντίστε να διατηρήσετε ένα μέτρο σε αυτή του τη συνήθεια γιατί ενδέχεται τα άλλα παιδάκια να θέλουν να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία του και κατ' επέκταση την μεγάλη του καρδιά.


ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ανάγκη για παρακίνηση

Το αξιολάτρευτο Ψαράκι σας έχει μεγάλες δυνατότητες, απλά αυτή την εβδομάδα χρειάζεται ένα σπρώξιμο παραπάνω για να πάρει μπρος και να κάνει όσα κάνει συνήθως. Για να το κάνετε να βγει από το καβούκι του, τονίστε τα δυνατά του σημεία, λέγοντάς του μπράβο για ό,τι κάνει ακόμα κι αν αυτό είναι πολύ μικρό. Μόλις πιστέψει στον εαυτό του, δεν θα το αναγνωρίζετε.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved