Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 2/12 έως 8/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Αυτή η εβδομάδα είναι σαφώς καλύτερη, καθώς θα εκλείψουν οι ανατρεπτικές καταστάσεις που σας προκαλούσαν οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής, ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικά και επικοινωνιακά. Καιρός να δραστηριοποιηθείτε και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να βάλετε τις δουλειές σας σε κάποια τάξη. Να θυμάστε ότι ο Άρης από τον Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να αναλάβετε πολλές ευθύνες και κερδισμένοι θα βγείτε οι Κριοί που θα δουλέψετε με πείσμα και σύνεση. Οι όψεις του Άρη με την Αφροδίτη και το Δία θα συντελέσουν στο να βρείτε λύσεις όχι μόνο για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις αλλά και για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Η αντίθεση του Ήλιου με το Δία στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που σχετίζεται με την επικοινωνία, τα ταξίδια σας, την επιμόρφωση, τις μετακινήσεις σας, θα αποβεί ευνοϊκή σε όλους αυτούς τους τομείς, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές και να θυμάστε ότι «μέτρον άριστον».

Προσέχετε για να έχετε: Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να αποβάλλετε τους φόβους σας και να είστε σε ετοιμότητα για καίριες αλλαγές, όταν τα γεγονότα σας υποδεικνύουν ότι είναι επιβεβλημένες.

Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Σκορπιό οι αισθησιακές απολαύσεις είναι όχι μόνο αναμενόμενες αλλά και επιβεβλημένες. Ωστόσο, δεν αποκλείονται οι ζήλιες και οι ανταγωνισμοί που πρέπει να φροντίσετε ώστε να καταλήγουν στο κρεβάτι...


ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Κρόνο στο Σκορπιό, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας μπαίνουν σε πρώτη προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα. Το πλανητικό σκηνικό δεν είναι απαγορευτικό για να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες αλλά θα εδραιωθούν αυτές για τις οποίες έχετε κάνει μεθοδικά βήματα και έχετε τη διάθεση να δουλέψετε σκληρά. Να θυμάστε ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες και θα πιεστείτε αρκετά αλλά το θετικό για εσάς είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις και ευκαιρίες που θα δώσουν νόημα στην κούραση σας και θα νιώσετε δικαιωμένοι για τις προσπάθειές σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η πολυαστρία στο Σκορπιό μπορεί να εντείνει τις ανασφάλειές σας, γεγονός που σας εξωθεί στο να είστε υπέρμετρα απαιτητικοί, βάζοντας το ταίρι σας στη διαδικασία να αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του. Μπορεί να γίνετε πολύ κουραστικοί γι αυτό να προσέχετε.

Κρατάμε το καλό: Η αντίθεση του Ήλιου με το Δία στον άξονα των οικονομικών σας είναι θετική καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες ή συνεργασίες, εξ' αιτίας των οποίων μπορεί να αυξηθούν τα έσοδά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος που φωτίζει τον Τοξότη, τον τομέα των σχέσεών σας σχηματίζει αντίθεση με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αν αξιοποιήσετε δεόντως αυτή την αστρολογική συγκυρία, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο σας στις επαφές και στα φλερτ, θα αυξήσετε θεαματικά τον κύκλο σας και δεν αποκλείεται να έχετε ερωτικές επιτυχίες. Πολλοί δεσμευμένοι θα ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα γιατί θα έχετε καλύτερη διάθεση ενώ κάποιοι αδέσμευτοι όχι μόνο θα παίξετε όπως θέλετε αλλά είναι πιθανό να κάνετε μια σημαντική σχέση. Σε όλα αυτά σιγοντάρει ο Άρης από τον Αιγόκερω, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, ο οποίος σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και εκτοξεύει τη λίμπιντό σας στα ύψη.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήνετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες ή οικονομικούς διακανονισμούς στους οποίους δεν θα μπορείτε να φανείτε συνεπείς.

Κρατάμε το καλό: Θα γνωρίσετε τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια καινούργια συνεργασία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Αναμένονται σαφώς πιο ευχάριστες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα καθώς, παρ' όλες τις αντιξοότητες, θα βρείτε τους τρόπους να προωθήσετε κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στο περιβάλλον της καθημερινότητας, της δουλειάς, της υπηρεσίας σας, με το Δία, είναι η όψη που θα δώσει ευκαιρίες για πιο θετικές εξελίξεις.

Ωστόσο, θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή καθώς με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν θα είναι εύκολο να αποφύγετε τις εντάσεις. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι παρεξηγήσεις θα είναι το σύνηθες των αισθηματικών σας αυτή την εβδομάδα. Ευτυχώς η Αφροδίτη και ο Ερμής που βρίσκονται στο Σκορπιό, θα κατευνάζουν τα πνεύματα και θα εξωθούν στο να εκτονώνονται στην κρεβατοκάμαρα αλλά και πάλι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα γι αυτό χαμηλώστε τους τόνους, τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι σας.

Προσέχετε για να έχετε: Μην ποντάρετε στην τύχη ή τη βοήθεια των άλλων. Κερδισμένοι θα είστε όσοι δουλέψετε σκληρά για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος προσφέρεται για εκφράσετε δημιουργικά τα ταλέντα σας.


ΛΕΩΝ

102112184

Η αντίθεση Ήλιου – Δία στον άξονα Τοξότη – Διδύμων είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς καθώς φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κυνηγήσετε με περισσότερα ποσοστά επιτυχίας το όνειρό σας και να προσπαθήσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Οι στόχοι αρκετών Λιονταριών θα ευοδωθούν αλλά μετά από πολλές και εξαντλητικές προσπάθειες. Ο Κρόνος που προσβάλλει το ζώδιό σας από το Σκορπιό απαιτεί εργασιομανία, αυταπάρνηση για χάρη του έργου σας, οριοθέτηση και σύνεση. Ο Άρης που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει ότι δεν θα είναι εύκολο να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας καθώς θα αναγκάζεστε να δουλεύετε πολύ σκληρά.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι πιθανό να χάσετε πολύ χρόνο και ενέργεια προκειμένου να δώσετε λύσεις σε κάποια οικογενειακά προβλήματα.

Κρατάμε το καλό: Ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα των ερώτων σας, τον Τοξότη και συντελεί όχι μόνο στη διατήρηση των ισορροπιών αλλά και στην απογείωση της συγκίνησης. Αξιοποιήστε τον δεόντως...


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Ο Ερμής, ο Κρόνος και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Σκορπιού ενώ η τελευταία σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι. Ο συνδυασμός είναι εξαιρετικά επικοινωνιακός και θετικός για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ανεβαίνει η λίμπιντό σας, τη στιγμή που αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρά σας. Όλα αυτά σας εξωθούν στο να μπλέκεστε σε περιπετειώδεις καταστάσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη από το Σκορπιό υπόσχεται επιτυχίες στα φλερτ και, γενικότερα, σε κάθε προσπάθεια να φτιάξετε ατμόσφαιρα...

Προσέχετε για να έχετε: Αν νιώθετε ότι κάποια υπόθεσή σας δεν ευοδώνεται, είναι προτιμότερο να αλλάξετε πορεία πλεύσης παρά να χάσετε χρόνο γιατί μπορεί να αναλωθείτε για το τίποτε με αποτέλεσμα να μη βλέπετε γύρω σας τις πραγματικές ευκαιρίες.

Κρατάμε το καλό: Η αντίθεση του Ήλιου και του Δία δίνει έμφαση σε θέματα καριέρας αλλά και στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Φαίνεται ότι τώρα θα υπάρξουν οι λύσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα και θα ρίξουν φως στον ορίζοντά σας.


ΖΥΓΟΣ

102112186

Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα σας εξαντλήσει καθώς θα σας αναγκάσει να σηκώσετε τα βάρη τόσο της οικογένειας όσο και της δουλειάς. Ωστόσο, το εξάγωνό του με την Αφροδίτη από το Σκορπιό, υπογραμμίζει το «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες για να εδραιώσετε μία πιο σταθερή καριέρα, αρκεί να είστε εστιασμένοι στο σκοπό σας, συνετοί και υπομονετικοί.

Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Κρόνο στο Σκορπιό, ζώδιο που συνδέεται με τα οικονομικά σας, ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία πιο συντηρητική στάση του συνηθισμένου σας και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

Προσέχετε για να έχετε: Η τάση σας να είστε καλοί με όλους και να ξεσπάτε τα νεύρα σας στην οικογένεια δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη για να είστε ψυχικά ήρεμοι.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές για ταξίδια είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά. Επίσης, αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να κάνετε δημόσιες σχέσεις, επαφές, σημαντικά ραντεβού.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, γεγονός που θα βγάλει στην επιφάνεια τη γοητεία σας, το μυστήριο και τη σεξουαλικότητά σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να κερδίζετε τις εντυπώσεις και να έχετε αλλεπάλληλες επιτυχίες στα φλερτ. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις, ιδιαίτερα αν είστε αδέσμευτοι. Αν πάλι είστε δεσμευμένοι μπορείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας κι αν η σχέση σας πληροί τις ανάγκες σας, να αξιοποιήσετε παράλληλα και τον Κρόνο στο ζώδιό σας για να πάρετε αποφάσεις περαιτέρω δέσμευσης και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Ο Άρης από τον Αιγόκερω είναι θετικός για να δραστηριοποιηθείτε, να κάνετε τις απαραίτητες επαφές για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους κάποιων άσπονδων μπορεί να σας αναστατώσουν. Αν παραμείνετε ψύχραιμοι, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Κρατάμε το καλό: Η αντίθεση του Δία με τον Ήλιο στον άξονα των οικονομικών σας δείχνει ότι μπορεί να σας δοθούν οι ευκαιρίες να βγάλετε περισσότερα χρήματα ή να διεκπεραιώσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις ή να κάνετε τους απαραίτητους διακανονισμούς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας και σε συνδυασμό με το Δία από τους Διδύμους, το ζώδιο των σχέσεών σας, θα δώσει σε αρκετούς Τοξότες τις ευκαιρίες να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας ή να νιώσετε όπως στην αρχή της σχέση σας ή να κάνετε τώρα μια καινούργια σχέση. Οι περισσότεροι αδέσμευτοι θα είστε οι κυρίαρχοι των φλερτ και αρκετοί δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να πάρετε τώρα τη μεγάλη απόφαση για περαιτέρω δέσμευση.

Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Κρόνο στο Σκορπιό αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες καθώς οι στόχοι σας θα ευοδωθούν, αρκεί να έχετε την υπομονή να περιμένετε και να μη βιάζεστε να δρέψετε άμεσα τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να περιορίσετε τις σπατάλες σας γιατί με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Κρατάμε το καλό: Μέρα με τη μέρα θα ανακτάτε το μεγάλο σας όπλο: την αισιοδοξία και τη θετική στάση προς τη ζωή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Από αυτή την εβδομάδα αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Κρόνο στο Σκορπιό, το ζώδιο που συνδέεται με τους στόχους σας, θα είναι πιο εύκολο να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να υλοποιήσετε πιο φιλόδοξα σχέδια. Ωστόσο, απόδοση θα έχουν μόνο αν δουλέψετε σκληρά και είστε συνετοί.

Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας κάνει πιο εριστικούς από το συνηθισμένους σας, έτοιμους να μπείτε στον ανταγωνισμό και τον πόλεμο, ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή. Αυτή την περίοδο θα είναι πιο εύκολο να επέλθει η παρεξήγηση με το ταίρι σας απ' ότι η σύμπνοια. Αν θέλετε να εκτονώσετε σωστά τον Άρη, είναι προτιμότερο να κάνετε έρωτα παρά πόλεμο...

Προσέχετε για να έχετε: Μην εξαντλείστε. Καλό θα ήταν να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας, να υιοθετήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης και να τρέφεστε πιο υγιεινά.

Κρατάμε το καλό: Κερδισμένοι αυτής της εβδομάδας θα είστε οι Αιγόκεροι που θα αναπτύξετε πνεύμα συνεργασίας και δεν θα είστε ανταγωνιστικοί και διασπαστικοί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Ο Δίας από τους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων, των παιδιών, της δημιουργικότητάς σας σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο από τον Τοξότη, το ζώδιο των στόχων, των φιλιών, των συλλογικών σας δραστηριοτήτων. Αυτή την εβδομάδα ευνοείστε σε όλους αυτούς τους τομείς γι αυτό πρέπει να την αξιοποιήσετε.

Ιδιαιτέρως πρέπει να δώσετε έμφαση στις προσπάθειες να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους, να μη διστάσετε να υλοποιήσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Κρόνο στο Σκορπιό, θα έχετε πάρα πολύ δουλειά, γεγονός που θα σας προκαλέσει άγχος. Η αλήθεια είναι ότι ο Κρόνος αντιμετωπίζεται μόνο με εργασιοθεραπεία αλλά εσείς τώρα, ακριβώς επειδή θα δουλεύετε σκληρά, θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας γιατί με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι θα χάνετε ενέργεια.

Κρατάμε το καλό: Οι καλλιτέχνες και όσοι κάνετε δημιουργικές δουλειές θα έχετε την τιμητική σας αυτή την περίοδο.


ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η αντίθεση του Δία με τον Ήλιο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που σχετίζεται με την καριέρα και την οικογένειά σας δείχνει ότι ναι μεν θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες σε αυτούς τους τόσο σημαντικούς τομείς αλλά θα αναγκαστείτε να αναλάβετε μία σωρεία ευθυνών και δεν αποκλείεται να σηκώσετε δυσβάσταχτες οικογενειακές υποχρεώσεις. Πάντως, ευχάριστο είναι το γεγονός ότι τελικά η κούραση σας θα αποδώσει καρπούς καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες.

Προσέχετε για να έχετε: Αν νιώθετε ότι πιέζεστε σε χώρους όπου δραστηριοποιείστε συλλογικά, είναι προτιμότερο να τους αποφύγετε για λίγο παρά να εκδηλώνετε τη δυσαρέσκειά σας με ανταγωνισμό ή εριστική διάθεση.

Κρατάμε το καλό: Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Κρόνο στο Σκορπιό φαίνεται ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ταξιδέψετε είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς σκοπούς. Αν πάλι θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο, θα αξιοποιήσετε στο έπακρον αυτές τις ευνοϊκές επιρροές.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved