Παιδικό Ωροσκόπιο από 26/11 έως 2/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 26/11 έως 2/12

ΚΡΙΟΣ

102112205

Δεν θέλω να σου μιλήσω!

Το επίμονο Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα, παίρνει τα πάντα της μετρητοίς. Αν επαναλαμβάνετε συνεχώς τα ίδια πράγματα ή ό, τι του λέτε το κάνετε με λάθος τρόπο, το πιο πιθανόν είναι ότι θα σας αγνοήσει και αν αυτό που ακούει, χτυπάει άσχημα στα αυτάκια του πολύ πιθανό να σας το κρατήσει «μανιάτικο». Αν συμβεί αυτό, να είστε σίγουροι ότι η διπλωματικότητα της μανούλας θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτή του μπαμπά.


ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ώρα για παραμύθια

Αυτή την εβδομάδα το πρακτικό συνήθως Ταυράκι σας είναι χαμένο σε ένα μαγικό κόσμο. Το μυαλουδάκι του είναι αφηρημένο και ονειροπολεί έναν κόσμο με δράκους και νεράιδες. Για αυτό και όταν έρχεται η ώρα που η γιαγιά θα του πει ιστορίες ή εσείς του διαβάσετε παραμύθια, είναι η καλύτερή του. Στο προσωπάκι του χαράζεται ένα αγγελικό χαμόγελο και όσο χρόνο κι αν αφιερώσετε δεν το χορταίνει.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Το Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα θέλει να είναι κομψό και σικάτο. Του αρέσει να κάθεται ώρες μπροστά στον καθρέφτη του και δοκιμάζει όλα του τα ρούχα, μέχρι να αποφασίσει ποιο του ταιριάζει καλύτερα. Δεν αποκλείεται να ακούσετε παραπονάκια και γκρίνια, όταν επιμένετε να φορέσει το πράσινο αντί για το κίτρινο μπουφάν. Σεβαστείτε τις απόψεις του μικρού σας μπόμπιρα και ενισχύστε τη διάθεση του να φροντίζει μόνος του τον εαυτό του.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Γεννημένος ηθοποιός

Αν αναρωτιέστε που θα βγάλει το Καρκινάκι σας τις ευαισθησίες, όταν μεγαλώσει, αυτή η εβδομάδα έρχεται να σας δώσει την πολυπόθητη απάντηση. Ηθοποιός. Έχει το ταλέντο να αλλάξει εύκολα ύφος, από δραματικό γίνεται χαρούμενο και μάλιστα με ενισχυμένη δόση υπερβολής. Του βγαίνει αβίαστα και η αλήθεια είναι πως αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του, το κάνει ακαταμάχητο στα παιδάκια του έτερου φύλου. Καθίστε πίσω και απολαύστε το.


ΛΕΩΝ

102112197

Μυαλό ξυράφι

Αν του έχετε τάξει κάτι και τελικά δεν καταφέρατε να το πραγματοποιήσετε, θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση αυτή την εβδομάδα. Το Λιονταράκι σας αποδεικνύεται ότι έχει γερή μνήμη και δεν θα σας αφήσει να το ξεχάσετε. Απασχολείστε το με παιχνίδια που περιλαμβάνουν αναγραμματισμούς, γρίφους, και πάζλ, να το έχετε από κοντά γιατί με την ταχύτητα που κινείται μπορεί να έχει μικρό-ατυχηματάκια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Μαμά, θέλω αγκαλιά!

Πως καταλαβαίνεις έναν μικρό Παρθένο αυτή την εβδομάδα; Μα είναι απλό – θα είναι το παιδάκι που όταν είναι έξω από το σπίτι είναι κολλημένο πάνω στους γονείς του. Η πραγματικότητα είναι πως η γονική αγκαλιά είναι το καταφύγιό του που το κάνει να ξεχνάει αμέσως ό,τι βασανίζει το μυαλουδάκι του. Κατά τα άλλα είναι έξυπνος και καλός συνομιλητής και έτσι μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν να συζητούν μαζί του.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Χώνει παντού τη μυτούλα του

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει τη Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα, είναι ότι το διασκεδάζει αφάνταστα να χώνει τη μυτούλα της παντού και μετά να σχολιάζει τα όσα έχει ακούσει και δει στο περιβάλλον της. Η παρατηρητικότητα και τα σχόλιά της γοητεύουν όλους όσους είναι γύρω της που την τσιγκλάνε να πει κι' άλλα. Κρατήστε την μακριά από τζάκι και οτιδήποτε έχει σχέση με φωτιά γιατί πηγαίνει γυρεύοντας για καψιματάκια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Χαριτωμένο πειραχτήρι

Το Σκορπάκι σας έχει ξεθαρρέψει τελείως αυτή την εβδομάδα αφού μεταμορφώνεται σε πειραχτήρι που δεν αφήνει τα άλλα παιδάκια – και τους δασκάλους του καμία φορά – σε χλωρό κλαρί. Μην ταράζεστε όμως. Η συμπεριφορά του είναι απλά ένας τρόπος για να διοχετεύσει την αστείρευτη ενέργειά του. Μια καλή λύση θα ήταν να το γράψετε σε μια ομαδική δραστηριότητα και τότε θα δείτε ότι τα προβλήματα θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Μια μεγάλη καρδιά

Θαρραλέος και ενθουσιώδης, συμπονετικός και καλόκαρδος. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα επίθετα που θα ακούσετε από τους φίλους σας για το μικρό σας ζιζάνιο. Πως τα καταφέρνει και, παρά το γεγονός ότι είναι ισχυρογνώμων και θέλει να περνάει το δικό του, το κάνει με έναν τόσο διπλωματικό τρόπο που πάντα κλέβει την παράσταση και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, μόνο εκείνο το ξέρει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Οργάνωση και επιμονή

Το Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα, σας αποκαλύπτει ένα ακόμα ταλέντο του: πως παρά την έλλειψη αυτοπεποίθησης που το χαρακτηρίζει, μέσα από την οργάνωση και την επιμονή που το διακρίνει, κατορθώνει να είναι πολύ καλύτερο από άλλα παιδάκια της ηλικίας του. Βοηθήστε το να μη δίνει τόση σημασία στη γνώμη των άλλων και να υπερασπίζεται την άποψή του, ακόμα κι αν στο τέλος αποδειχτεί ότι είχε άδικο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Αλλαγές στη διάθεση

Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα πρέπει να δείτε εγκαίρως τις ανάγκες του μικρού σας αγγέλου. Από τη μια του αρέσει να περνάει χρόνο με την παρέα του και από την άλλη μπορεί μέσα σε δέκα λεπτά να έχει βαρεθεί τα πάντα και να θέλει να πάει να κλειστεί στο δωμάτιό του και να παίξει μόνο του. Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό για την ηλικία του είναι ότι λέει ξεκάθαρα σε όλους τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει να κάνει.


ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Παραδείγματα με παραμύθια

Αυτή την εβδομάδα το Ψαράκι σας αλλάζει γνώμη κάθε λεπτό. Στην προσπάθειά σας να καταλάβετε τι ακριβώς θέλει, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο γιατί ούτε το ίδιο δεν μπορεί να αποφασίσει τι το ενδιαφέρει να κάνει. Μάθετέ το σταδιακά μέσα από παραδείγματα με παραμύθια να είναι ρεαλιστής. Μην ξεχνάτε πως η ισορροπία θα πρέπει να είναι βασικό συστατικό της καθημερινότητάς του για να μπορέσει να λειτουργήσει στο μέλλον.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved