Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 25/11 έως 1/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει την Τετάρτη στον άξονα Τοξότη - Διδύμων, δίνει στο στίγμα της σε αυτή την περίοδο. Το ευχάριστο για εσάς είναι ότι αυτά τα ζώδια «βλέπουν» θετικά το δικά σας και, αν είστε προσεκτικοί, η περίοδος θα περάσει χωρίς ιδιαίτερες απώλειες και στεναχώριες.

Πολλές εντάσεις και πιθανώς σοβαρά προβλήματα μπορεί να ενσκήψουν στους γεννημένους τον Μάρτιο, καθώς ο Άρης θα πυροδοτήσει το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Πάντως θα αντεπεξέλθετε, αφού οι μάχες είναι στη φύση σας και τώρα επιβάλλεται να δώσετε κάποιες για να φέρετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αν πρέπει να κάνετε κάποια σημαντικά ραντεβού, είναι προτιμότερο να τα αναβάλλετε για το επόμενο δεκαπενθήμερο γιατί η έκλειψη στο ζώδιο που σχετίζεται με τις επαφές σας, μπορεί να ρίξει ένα πέπλο και να μη σας αφήσει να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις με κίνδυνο να πέσετε σε επικοινωνιακές παγίδες.

Κρατάμε το καλό: Θα αναγκαστείτε να δώσετε κάποιες λύσεις σε σοβαρές οικονομικές υποθέσεις και θα αγχωθείτε αλλά η πίεση που θα νιώσετε τελικά θα σας βγει σε καλό γιατί θα κλείσουν κάποια ανοικτά μέτωπα.


ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, προσβάλλει τον άξονα των οικονομικών, των αξιών, της ψυχολογικής σας κατάστασης. Κοινώς πρέπει να είστε εστιασμένοι σε αυτούς τους τομείς, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η αλήθεια είναι ότι τώρα μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, να καθυστερήσουν οι εισπράξεις σας ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε κανέναν διακανονισμό και να αναβάλλετε οποιαδήποτε κίνηση σχετίζεται με περιουσία και χρήματα για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Προσέχετε για να έχετε: Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον πολικό σας Σκορπιό. Φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις, καταπιεστικές συμπεριφορές, παγερές στάσεις στις σχέσεις σας. Καλό θα ήταν να αναλάβετε τις ευθύνες των λαθών και των επιλογών σας πριν αντιδράσετε άσχημα προς το ταίρι σας.

Κρατάμε το καλό: Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους στον επαγγελματικό τομέα. Δράστε αποφασιστικά για να έχετε το ποθούμενο αποτέλεσμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιό σας και σας δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που δεν θα θέλατε καθώς βάζει στο στόχαστρο τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας, τη δημοτικότητά σας, τη διάθεσή σας, επιδρώντας κυρίως στους Διδύμους που έχετε γεννηθεί το Μάη.

Ο Άρης πυροδοτεί το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού, γεγονός που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα με τράπεζες, εφορίες, κληρονομιές που σας δυσκολεύουν. Να είστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Αυτή την εβδομάδα να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς οι εντάσεις, ο υποκειμενισμός, ο εκνευρισμός και το γεγονός ότι το τοπίο σας είναι θολό και δεν έχετε διάκριση, μπορεί να γίνουν η αφορμή για να κάνετε πολύ σημαντικά λάθη, τα οποία δεν αποκλείεται να προκαλέσουν σοβαρούς τριγμούς στις σχέσεις σας. Καλό θα ήταν να μην υπογράψετε τώρα συμβόλαια και να μην κάνετε σημαντικά ραντεβού.

Κρατάμε το καλό: Το θετικό των ημερών είναι ότι η έκλειψη στο ζώδιό σας προσφέρεται για να κάνετε μία ανασκόπηση των τεκταινομένων με διάθεση αυτοκριτικής και να δείτε αν η σχέση σας ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και στις ανάγκες σας. Ανάλογα με τα πορίσματά σας, θα πράξετε αργότερα...


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η έκλειψη που θα γίνει την Τετάρτη επηρεάζει έναν ευαίσθητο άξονα της ηλιακής σας οικοθεσίας, τον άξονα δωδεκάτου – έκτου, ο οποίος σχετίζεται με την υγεία σας, την καθημερινότητα, τη δουλειά σας. Με λίγα λόγια πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτή την περίοδο, να αποφεύγετε τις εντάσεις, να φυλάτε τα νώτα σας ώστε να μην γίνετε βορά των άσπονδων φίλων. Επίσης, επειδή δεν αποκλείεται να βυθιστείτε σε αρνητικά συναισθήματα, παράπονα, θυμό, προσπαθήστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα πράγματα που σας αρέσουν, στην καλή παρέα, στα χόμπι σας. Να κοιμάστε αρκετά και να τρέφεστε υγιεινά.

Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι γεννημένοι τον Ιούνιο καθώς, εκτός της εκλείψεως, σας επηρεάζει και ο Άρης από τον Αιγόκερω, ο οποίος πυροδοτεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Εσείς πρέπει να προσέχετε τους πάντες και τα πάντα και να είστε έτοιμοι για αλλαγές.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και προβλήματα στις σχέσεις σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε, κρατήστε για λίγο τις αποστάσεις σας.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι καλή για επαγγελματικά ταξίδια.


ΛΕΩΝ

102112184

Ο άξονας Τοξότη – Διδύμων, στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη της Τετάρτης, σχετίζεται με τις συλλογικές δραστηριότητές σας, τους στόχους, τις φιλίες σας, τους έρωτες, τα παιδιά, τη δημιουργικότητά σας. Επειδή, ταυτόχρονα με την έκλειψη ενεργοποιείται το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό από τον Άρη, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί όχι μόνο στους τομείς που επηρεάζονται από την έκλειψη αλλά, κυρίως, στη δουλειά και με την υγεία σας καθώς ο Άρης και ο Πλούτωνας συναντώνται στον Αιγόκερω, το περιβάλλον της καθημερινότητας, της δουλειάς, της υγείας σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου στο Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει κάποια θέματα στην οικογενειακή εστία. Αν είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας, μπορεί τελικά να αναστρέψετε το βαρύ κλίμα και να έχετε ευχάριστες εξελίξεις.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι καλή για όσους δουλεύετε πιο ανεξάρτητα καθώς θα βρείτε τους τρόπους να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι πλέον ευνοημένοι είναι οι καλλιτέχνες του ζωδίου σας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, στον άξονα Τοξότη – Διδύμων θα προκαλέσει εντάσεις τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στον τομέα της καριέρας. Θα είστε δύσθυμοι, εκνευρισμένοι, αγχωμένοι και όχι άδικα αφού θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες που πιθανώς να μη σας αναλογούν. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία πολύ συντηρητική στάση στη δουλειά, προκειμένου να αποφύγετε όσο περνάει από το χέρι σας τις τριβές. Επίσης, μην κάνετε τώρα κάποια καινούργια αρχή ή αλλαγή στον τομέα της καριέρας. Αν υπάρξει κάποιο θέμα στο σπίτι, δείξτε ανοχή και κατανόηση και μην ξεχνάτε ότι εκεί ζουν τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα.

Προσέχετε για να έχετε: Πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις στη δουλειά γιατί θα ανοίξουν πολλά μέτωπα και η αγωνία σας θα σας εξωθεί σε σπασμωδικές ενέργειες ή θα σας κάνει να πιστεύετε άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

Κρατάμε το καλό: Καλό θα ήταν να υιοθετήσετε μια στάση διαλλακτική και ήρεμη. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πολύ σημαντικές επιτυχίες στις επαφές σας.


ΖΥΓΟΣ

102112186

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον άξονα Τοξότη - Διδύμων, διασπά την προσοχή σας, κυρίως λόγω σύγχυσης. Παράλληλα, ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σας, η Αφροδίτη, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, γεγονός που θα εντείνει τις πιέσεις σας. Φαίνεται ότι θα αγχωθείτε λόγω πολλών αρμοδιοτήτων που θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε και επειδή είναι πιθανό να αυξηθούν οι ανάγκες σας για ρευστό. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο που δέχεστε τις επιδράσεις του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα ενισχυμένες από τον Άρη πρέπει να προσέχετε τους πάντες και τα πάντα.

Το θετικό είναι ότι η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται σε ζώδια που «βλέπουν» αρμονικά το δικό σας. Το πιο πιθανό είναι ότι αυτή την περίοδο θα πιεστείτε αλλά, τελικά, οι στόχοι σας θα ευοδωθούν, έστω και με αρκετή καθυστέρηση.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήσετε τις παρορμήσεις σας να πάρουν το λόγο ή να αναλάβουν έργο πριν σκεφτείτε καλά αν σας συμφέρει ή όχι να μιλήσετε γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που δεν πιστεύετε και να μετανιώσετε αργότερα.

Κρατάμε το καλό: Οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές για το μέλλον καθώς θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας να αναρριχηθείτε σε σημαντικές θέσεις του κλάδου σας ή να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Δεν αποκλείεται να επαναδιαπραγματευθείτε κάποια υπόθεση που είχε προχωρήσει αρκετά αλλά δεν είχε κλείσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η Σεληνιακή έκλειψη θα γίνει την Τετάρτη στον ευαίσθητο άξονα των οικονομικών, της περιουσίας, των αξιών σας. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες, να μην υπογράψετε κανέναν διακανονισμό, να αναστείλετε κάθε σημαντική κίνηση οικονομικού χαρακτήρα.

Επειδή, παράλληλα με την έκλειψη, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, θα νιώθετε αναστατωμένοι και αγχωμένοι, πιθανώς λόγω συναισθηματικών εντάσεων. Κατ' αρχάς πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες των επιλογών σας κι αν κάτι πάει στραβά, να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή και να βρείτε πού έχετε κάνει το λάθος. Στο επόμενο στάδιο προσπαθήστε να μην γίνεστε χειριστικοί με τους άλλους και ιδιαίτερα με τα ταίρια σας, πιέζοντας για περισσότερες επιβεβαιώσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Να είστε προσεκτικοί όταν μετακινείστε ή ταξιδεύετε. Η περίοδος είναι η πλέον ακατάλληλη για αγορά μεταφορικού μέσου.

Κρατάμε το καλό: θα αναγκαστείτε να δώσετε λύσεις σε οικονομικές σας υποθέσεις, να καλύψετε κάποια χρέη σας αλλά και να πάρετε τα χρήματα που σας χρωστούν εδώ και αρκετό καιρό. Επίσης, οι συνθήκες ευνοούν να επαναφέρετε τώρα κάποιο θέμα των αμοιβών σας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Η έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει την Τετάρτη στον άξονά σας, σας χρήζει ως μια ομάδα πρωταγωνιστών στο αστρολογικό σκηνικό αυτών των ημερών. Οι εντάσεις και οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα είναι το χαρακτηριστικό της περιόδου ενώ δεν αποκλείεται να νιώσετε προσβεβλημένοι από κάποια σχέση ή συνεργασία σας.

Παράλληλα, φαίνεται ότι θα κουραστείτε πάρα πολύ καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μάλιστα χωρίς να αναμένονται άμεσα οι καρποί των προσπαθειών σας. Επιβάλλεται να κάνετε υπομονή και να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας.

Προσέχετε για να έχετε: Μην υπογράψετε συμβόλαια, μην κάνετε μια καινούργια αρχή, κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα, μην προβείτε σε κάποιον οικονομικό διακανονισμό. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση για τα αισθηματικά σας αυτή την περίοδο, κυρίως οι γεννημένοι το Νοέμβριο.

Κρατάμε το καλό: Οι αδέσμευτοι και κυρίως οι «άτακτοι» θα έχετε την τιμητική σας! Δεν αποκλείεται να γυρίσουν και οι άσωτοι του παρελθόντος, οι οποίοι θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η Σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον ευαίσθητο άξονα της υγείας, της καθημερινότητας, της δουλειάς, των φόβων, των μυστικών σας. Παράλληλα, οι εντάσεις ενισχύονται από τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας και ενεργοποιεί το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό. Να προσέχετε, κυρίως οι γεννημένοι το Δεκέμβριο γιατί θα χάνετε πολλή ενέργεια, θα νιώθετε διαρκώς κουρασμένοι και θα έχετε την τάση να είστε απαισιόδοξοι. Προσπαθήστε να μην φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να μπορείτε να αντεπεξέλθετε και να είστε σε ετοιμότητα να χειριστείτε και τις ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν λόγω ανάδρομου Ερμή.

Προσέχετε για να έχετε: Να φυλάτε τα νώτα σας γιατί μπορεί κάποιοι να δρουν παρασκηνιακά σε βάρος σας ή θα αποκαλυφθούν κάποια μυστικά σας. Επίσης, καλό θα ήταν να ξεκουράζεστε περισσότερο γιατί χάνετε πολλή ενέργεια.

Κρατάμε το καλό: Να θυμάστε ότι αυτά που θα σας δυσκολέψουν τώρα, θα βρουν τη διέξοδό τους αργότερα γι αυτό μην πιέζετε τις καταστάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191
Η Σεληνιακή έκλειψη γίνεται την Τετάρτη στον άξονα του ενδεκάτου – πέμπτου σας και σας εξωθεί στο να εστιαστείτε στις ερωτικές σας υποθέσεις, στη σχέση σας με τα παιδιά, στις φιλίες, στους στόχους σας. Μολονότι η έκλειψη δεν σχηματίζει όψεις έντασης προς το ζώδιό σας, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια λάθη σε αυτούς τους τομείς, επειδή θα έχετε την τάση να χάνετε το μέτρο καθώς επίσης και την ευθυκρισία σας.

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου στο Σκορπιό χρήζει της προσοχής σας καθώς εγκυμονεί ανάληψη ευθυνών και κούραση στη δουλειά. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στο σπίτι, τα οποία να απαιτήσουν την παρουσία και την προσφορά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Να φυλάτε τα νώτα σας γιατί μπορεί να υπάρχουν άτομα που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο σε βάρος σας και κάνουν αρκετές προσπάθειες για να σας βλάψουν. Επίσης, δεν αποκλείεται τώρα να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

Κρατάμε το καλό: Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από τη Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει την Τετάρτη στο ζωδιακό σας σταυρό, στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Θα είστε σε ένταση και δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τη νευρικότητά σας ενώ η κυκλοθυμία σας θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις είτε στην οικογένεια είτε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Γενικότερα, θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε τις τριβές σε όλους τους τομείς, να κρατήσετε μία πολύ συντηρητική στάση στη δουλειά και να μην γίνεστε εριστικοί με τα άτομα της οικογένειάς σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αν και τα γεγονότα στην καριέρα σάς αποσπούν από τους έρωτες, εσείς θα κάνετε τα πάντα για να μπείτε στο παιχνίδι. Αυτή την περίοδο κινδυνεύετε από την τάση σας να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις γι αυτό κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις, ιδιαίτερα αν γνωρίσετε τώρα ένα άτομο που θα σας κλέψει τα μυαλά.

Κρατάμε το καλό: Μη φοβάστε να ακολουθήσετε ένα καινούργιο δρόμο, αν δεχτείτε μία πρόταση. Αν οι επιδιώξεις σας είναι συμβατές προς τα προσόντα σας, θα στεφθούν με επιτυχία, έστω και μακροπρόθεσμα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved