Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 18/11 έως 24/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα, κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, εφορία, δημόσιο, κληρονομικά. Παράλληλα, ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό, γεγονός που από τη μια μπορεί να εντείνει τα προβλήματα αλλά από την άλλη μπορεί και να αποβεί θετικός στην περίπτωση που θέλετε να ξεκαθαρίσετε και να κλείσετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης βρίσκεται από το Σάββατο στον Αιγόκερω, θέση από την οποία θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, το οποίο επηρεάζει το ζώδιό σας και, κυρίως, όσους έχετε γεννηθεί το Μάρτιο. Να προσέχετε τις κινήσεις σας στη δουλειά γιατί τώρα μπορεί να συμβούν τα γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα σας, αν δεν είστε προσεκτικοί.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από την Πέμπτη θα ανεβάσει το ηθικό σας αν και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα χρήζει προσοχής καθώς μπορεί να σας βάλει σε ένα κόσμο ονειρικό. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί πολύ δημιουργικό αν είστε σε θέση να τραβήξετε τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ της φαντασίας και της πραγματικότητας.


ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Σκορπιό και ο ανάδρομος Ερμής στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν ένα βαρύ κλίμα στις σχέσεις σας. Αν κάποια σχέση σας τελειώσει αυτή την περίοδο, το πιο πιθανό είναι ότι αργότερα θα νιώθετε ότι δόθηκε ένα λυτρωτικό τέλος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα ή παρεξηγήσεις που θα σας φέρουν σε ρήξη με τους συνεργάτες σας. Κρατήστε μία πολύ συντηρητική στάση στη δουλειά. Κι αν λάβουμε υπόψη μας ότι στο Σκορπιό βρίσκεται ο Κρόνος του οποίου το αίτημα είναι να γίνετε οι παρατηρητές των σχέσεών σας και να οριοθετηθείτε σε σχέση με αυτές, έχετε ένα λόγο παραπάνω για να εστιαστείτε σε οτιδήποτε ή μάλλον σε οποιοδήποτε σας καθρεπτίζει. Ευτυχώς από την Πέμπτη στο ίδιο περιβάλλον θα βρίσκεται η Αφροδίτη, η οποία θα σας αμβλύνει τις εντάσεις και, μέρα με τη μέρα, θα σας βοηθάει να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια αυτή την εβδομάδα. Επίσης, μπορεί τώρα να υπάρξει κάποια ταλαιπωρία στα ραντεβού σας.

Κρατάμε το καλό: Δεν αποκλείεται να βρείτε κάποιες λύσεις στον οικονομικό τομέα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Ο κυβερνήτης του ζωδίου, Ερμής, είναι ανάδρομος στο Σκορπιό ενώ στο ίδιο ζώδιο έγινε η ηλιακή έκλειψη την προηγούμενη εβδομάδα. Το συγκεκριμένο περιβάλλον συνδέεται με τη δουλειά σας, γι αυτό θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τον αθέμιτο ανταγωνισμό, τα βεβαρημένα ωράρια και τις εντάσεις. Παράλληλα, θα πρέπει να περιφρουρείτε την υγεία σας γιατί θα χάνετε πολλή ενέργεια και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αναπληρώσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Μην ξεχνάτε ότι η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας, γεγονός που θα εντείνει κάποια προβλήματα καθώς θα σας ρίξει ψυχολογικά με ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας καθώς από τη μια θα είστε πολύ υποκειμενικοί ενώ από την άλλη μπορεί να δεχθείτε τα βέλη ή τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τα άτομα που σχετίζεστε.

Κρατάμε το καλό: Κερδισμένοι θα βγείτε όσοι θα κρατήσετε μία αρκετά συντηρητική στάση και κάνετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα στο οποίο να χωράει η ανατροπή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η πρόσφατη έκλειψη στο Σκορπιό δεν σας επηρεάζει αρνητικά καθώς πραγματοποιείται σε ζώδιο που βλέπει από ευνοϊκή γωνία το δικό σας. Παράλληλα, στο ίδιο περιβάλλον κινείται ανάδρομα ο Ερμής. Θα αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες, πιθανώς περισσότερες από όσες σηκώνουν οι ώμοι σας και θα νιώθετε εξαντλημένοι. Ωστόσο, Αν μπείτε στη δράση μπορεί να προωθήσετε υποθέσεις που από καιρό εκκρεμούσαν ή δεν έβρισκαν πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθούν. Από αυτή τη θέση ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο στόχους που βρήκαν εμπόδια και δεν πραγματώθηκαν στο παρελθόν. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε ένα ρεαλιστικό σχεδιασμό της στρατηγικής που θα ακολουθήσετε και να παραμένετε πιστοί στους στόχους σας, ακόμη κι όταν προκύπτουν αντίξοες καταστάσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σχέσεων καθώς ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Να είστε πολύ προσεκτικοί, καθόλου παρορμητικοί (κόντρα στο χαρακτήρα σας) και εξαιρετικά μεθοδικοί, ιδιαίτερα οι Καρκίνοι του Ιουνίου.

Κρατάμε το καλό: Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και να αναθεωρήσετε ερωτικές καταστάσεις που σας ταλανίζουν ή να κλείσετε τους λογαριασμούς του παρελθόντος.


ΛΕΩΝ

102112184

Η Ηλιακή έκλειψη που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, σας έχει αποδυναμώσει αρκετά, γεγονός που μπορεί να σας κάνει πιο εριστικούς του συνηθισμένου σας ή ακόμη και πιο αμελείς. Έκλειψη και ανάδρομος Ερμής στο ίδιο περιβάλλον του Σκορπιού, το οποίο σχετίζεται με την οικογένειά σας και επηρεάζει την καριέρα σας. Στη σφαίρα του πιθανού είναι κάποιες εντάσεις, παρεξηγήσεις, σκληρά λόγια ή προβλήματα με την οικογένεια. Να προσέχετε τις συμπεριφορές σας γιατί, εκ των υστέρων, μπορεί να πληγωθείτε εσείς οι ίδιοι. Μην ξεχνάτε ότι στο Σκορπιό βρίσκεται και ο Δάσκαλος Κρόνος, ο οποίος σας εξωθεί στο να συγκροτηθείτε μέσα από τις ευθύνες που θα αναλάβετε τόσο στην οικογένεια όσο και στην κοινωνική σας ζωή.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες βλάβες στο σπίτι. Επίσης, δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν σοβαρές οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, εφορία. Αν μπορείτε μην υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα με τον Άρη από τον Αιγόκερω να ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα.

Κρατάμε το καλό: Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη την Πέμπτη, θέση από την οποία θα σας ευνοεί και θα σας φτιάχνει τη διάθεση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό, στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι. Η ασυνεννοησία που θα επικρατήσει αυτή την περίοδο, τόσο με τους συνεργάτες σας όσο και με το συγγενικό σας περιβάλλον, θα σας σπάσει τα νεύρα. Είναι προτιμότερο να μην προγραμματίσετε τώρα τα σημαντικά σας ραντεβού γιατί μπορεί να μην οδηγήσουν πουθενά και να αποδειχθούν χάσιμο χρόνου. Αν πάλι δεν είναι στο χέρι σας να επιλέξετε, μη στεναχωρηθείτε αν κάτι πάει στραβά ή αν χρειαστεί να επαναλάβετε κάποιες συζητήσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό να προσέχετε στις μετακινήσεις ή τα ταξίδια σας. Επίσης, αν δείτε ότι κάτι πάει στραβά με το μεταφορικό σας μέσο, μην παραμελήσετε να το πάτε στους ειδικούς γιατί μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό από την Πέμπτη θα βοηθήσει την κατάσταση καθώς θα αμβλύνει τις εντάσεις. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα μπορεί να «κλέψει» για λίγο τα μυαλά σας από την πεζή καθημερινότητά σας, αρκεί βεβαίως να μην το παρακάνετε και παραμυθιαστείτε.


ΖΥΓΟΣ

102112186

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Σκορπιό και ο ανάδρομος Ερμής στο ίδιο ζώδιο βάζουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σας καθώς μπορεί να προκαλέσουν κάποια προβλήματα ρευστότητας. Κάντε οικονομία προκειμένου να είστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε τυχόν έκτακτα έξοδα. Καλό θα ήταν να μην υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, να θυμάστε ότι με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των οικονομικών σας δεν αποκλείεται να σας δοθούν και χρήματα που σας χρωστούν εδώ και αρκετό καιρό.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό, γεγονός που χρήζει της προσοχής σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το Σεπτέμβριο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σχέσεων, συνεργασιών, οικογενειακά ή στον τομέα της καριέρας. Κοινώς, πρέπει να φροντίσετε ώστε να μην ανοίξουν πολλά μέτωπα και δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε.

Κρατάμε το καλό: Θα ξεκαθαρίσουν αρκετές καταστάσεις στη ζωή σας, έστω κι αν κάτι τέτοιο γίνει με επώδυνο τρόπο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, γεγονός που εγκυμονεί καθυστερήσεις, εντάσεις, κακή συνεννόηση, παρεξηγήσεις. Δεδομένου του γεγονότος ότι η πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας έχει αφήσει το στίγμα της, προσπαθήστε να αποφύγετε τα προβλήματα στις σχέσεις σας καθώς προκαλούνται αντιπαραθέσεις, εντάσεις, παράπονα, παρεξηγήσεις. Να ελέγχετε τα νεύρα σας και να μην υιοθετείτε εγωιστικές συμπεριφορές. Επίσης αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων και προσπαθήστε να είστε πολύ σαφείς στα ραντεβού σας, ιδιαίτερα αν κρέμεται το μέλλον σας απ' αυτά.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει όψεις έντασης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Δεν αποκλείεται να ειπωθούν βαριά λόγια και να προκληθούν προβλήματα με τα αδέλφια, τους συγγενείς, τους γείτονές σας. Καλό θα ήταν να κρατάτε τις αποστάσεις.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από την Πέμπτη θα ελαφρύνει λίγο τη βαριά ατμόσφαιρα και, μέρα με τη μέρα θα ρίχνει φως τόσο στις αισθηματικές σας υποθέσεις όσο και στις συνεργασίες και τα οικονομικά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Η επίδραση της πρόσφατης Ηλιακής έκλειψης και ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό είναι οι καταλληλότερες αστρολογικές συνθήκες για να δράσουν παρασκηνιακά αυτοί που σας επιβουλεύονται. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό για να μη δείτε τα μυστικά σας πρώτο θέμα στα κουτσομπολιά και, κυρίως, μη λέτε δεξιά – αριστερά τα σχέδιά σας για να μην τα δείτε υλοποιημένα από άλλους.

Μην ξεχνάτε ότι η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζωδιακό σας άξονα και δεν αποκλείεται να προκαλέσει κάποια κρίση σε σχέσεις και συνεργασίες. Πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, έτοιμοι να αποφύγετε τους σκοπέλους – καβγάδες – ανταγωνισμούς. Επίσης είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε τώρα συμβόλαια, διακανονισμούς, συμφωνίες.

Προσέχετε για να έχετε: Να προστατεύετε την υγεία σας γιατί θα χάνετε πολλή ενέργεια και δεν θα σας μένει χρόνος να την αναπληρώσετε λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών σας.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από την Πέμπτη θα σας τονώσει αρκετά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Από το Σάββατο ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας, γεγονός που είναι αρκετό για να μπείτε στη δράση, ακόμη κι αν στην περίπτωσή σας ανεβάζει αρκετή αδρεναλίνη λόγω έντασης και άγχους. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό ενεργοποιεί την όψη του τελευταίου με τον Πλούτωνα με επιθετικό τρόπο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια θέματα που θα είστε αναγκασμένοι να επιλύσετε, ιδιαίτερα στις σχέσεις σας είτε τις προσωπικές είτε τις επαγγελματικές.

Εσείς πρέπει να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να αμβλύνετε τις καταστάσεις και όχι να τις οξύνετε με παρεξηγήσεις και λόγια του αέρα, αποκυήματα του ανάδρομου Ερμή. Αυτή την περίοδο είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία συντηρητική στάση, να προσέχετε στις συζητήσεις και να μην αναλαμβάνετε ευθύνες για πράγματα που δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Με την επίδραση της πρόσφατης Ηλιακής έκλειψης και του ανάδρομου Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να είναι απαραίτητο να αναθεωρήσετε κάποια σχέδιά σας και να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να βάλετε στο στόχαστρο κάποιες φιλίες σας ή συλλογικές σας δραστηριότητες.

Κρατάμε το καλό: Από την Πέμπτη η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό, ζώδιο που σας ευνοεί. Όλο και κάτι καλό θα συμβαίνει για να σας ηρεμεί..


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Με την πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, θα είστε αναγκασμένοι να δώσετε λύσεις σε επαγγελματικά προβλήματα. Δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες χωρίς, ωστόσο, να αμείβεστε ικανοποιητικά για τις προσπάθειές σας. Θα ήταν προτιμότερο να κρατήσετε μία απόλυτα συντηρητική στάση και βεβαίως να προσπαθείτε να κρατάτε τις ισορροπίες όταν οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια θέματα στην οικογένεια ή σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας που θα σας αγχώσουν.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης έχει περάσει από το Σάββατο στον Αιγόκερω. Μέσα στην εβδομάδα θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού, κινούμενος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι. Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί δεν αποκλείονται τα πισώπλατα χτυπήματα.

Κρατάμε το καλό: Σωτήρια λέμβος σας αυτή την περίοδο είναι ο Δίας στους Διδύμους. Από αυτή τη θέση τονώνει ή μάλλον μεγιστοποιεί τη δημιουργικότητά σας ενώ σας ευνοεί αρκετά στον έρωτα. Τελικά δεν σας εγκαταλείπουν ούτε η καλή σας διάθεση ούτε το χιούμορ σας γι αυτό και θα σας είναι εύκολο να ξεπεράσετε τους σκοπέλους, αναλαμβάνοντας ευθύνες και σκεπτόμενοι θετικά.


ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Ανήκετε στους τυχερούς που όχι μόνο δεν βάλλονται από την πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη αλλά μπορεί και να ευνοηθούν καθώς πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού που «βλέπει» με καλή όψη το δικό σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ανάδρομο Ερμή που προκαλεί καθυστερήσεις, έστω και από το ζώδιο που σας ευνοεί καθώς επίσης, και εδώ προσοχή, την επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και θα ταλανίσει το ζωδιακό σας σταυρό. Θα ήταν προτιμότερο να μην πιέζετε τις καταστάσεις προκειμένου να προωθήσετε τις υποθέσεις σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό καλό θα ήταν να προσέχετε στις μετακινήσεις και, κυρίως, στα ταξίδια σας γιατί οι ταλαιπωρίες είναι στη σφαίρα του πιθανού.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη μπαίνει την Πέμπτη στο Σκορπιό, θέση από την οποία σας ευνοεί και δεν αποκλείει να βελτιωθούν οι συνθήκες στην προσωπική σας ζωή καθώς θα φτιάξει ατμόσφαιρα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved