Παιδικό Ωροσκόπιο από 12/11 έως 18/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 12/11 έως 18/11

ΚΡΙΟΣ

102112205

Τρυπώνω, ξετρυπώνω

Αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας Κριαράκι το έχει ρίξει στην εξερεύνηση! Οτιδήποτε νέο και απαγορευμένο του τραβάει αμέσως την προσοχή και θέλει να το δοκιμάσει. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, τώρα που ο καιρός αλλάζει σταδιακά, είναι να του δίνετε μαζί του μια ζακετούλα ακόμα κι αν στο σπίτι αρνείται πεισματικά να τη φορέσει καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να τσιμπήσει το πρώτο φθινοπωρινό κρυωματάκι.


ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Υγιεινές νοστιμιές

Ακόμα κι αν δεν το δείχνει, το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα αντιλαμβάνεται πλήρως όσα συμβαίνουν γύρω του μέσω των εξαιρετικών του αισθήσεων. Ιδιαιτέρως θα παρατηρήσετε ότι το κομμάτι της γεύσης παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στην ανάπτυξή του όσο και στην συναισθηματική του ισορροπία. Όταν ετοιμάζετε λοιπόν το κολατσιό του για το σχολείο, φροντίστε να περιέχει άφθονα φρούτα και λαχανικά, τα οποία θα βοηθήσουν το ανοσοποιητικό του σύστημα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Αεικίνητο μυαλουδάκι

Το Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα, ανάλογα με τα κέφια του, μπορεί να ασχολείται με τελείως αντίθετα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη, τα οποία θα του αρέσουν εξίσου. Αυτό μπορεί να εξαντλήσει τόσο εκείνα όσο κι εσάς. Μάθετέ του να μην παραφορτώνει το μυαλουδάκι του με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί αυτός ο πολυμερισμός μπορεί να του δημιουργήσει εκνευρισμό και να επηρεάσει το ήδη ευαίσθητο νευρικό του σύστημα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Συναισθηματική εκπαίδευση

Για το ευαίσθητο Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα, υπάρχει αποκλειστικά και μόνο ένας τρόπος για να είναι ήρεμο και ευτυχισμένο. Να νοιώσει άνετα, ώστε να μοιραστεί μαζί σας τις σκέψεις του και μετά να χαλαρώσει σε μια ζεστή και τρυφερή αγκαλιά που θα καθησυχάσει ακόμα και τις πιο έντονες συναισθηματικές ανησυχίες του. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνο, παρ' όλο που μπορεί να μην έχετε πάρα πολύ χρόνο διαθέσιμο, να το εντάξετε μέσα στην καθημερινή σας ρουτίνα.


ΛΕΩΝ

102112197

Αταξίες και ζημιές

Αν αυτή την εβδομάδα δεν μπορείτε να τυλίξετε το Λιονταράκι σας μέσα σε μια προστατευτική φούσκα, σας συστήνουμε να απομακρύνεται από το πεδίο δράσης και παιχνιδιού του όλα τα γυάλινα αντικείμενα. Αυτό γιατί με την υπερκινητικότητα που το διακρίνει, μπορεί όχι απλά να τα σπάσει, αλλά και να έχει κάποιον μικροτραυματισμό. Αν και ο καλύτερος τρόπος να το διαπαιδαγωγήσετε είναι μέσα από το παιχνίδι, για παν ενδεχόμενο καλό θα ήταν να το συνοδεύει το άγρυπνο μάτι σας!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Μακριά από θορύβους

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, το Παρθενάκι σας δείχνει αυτή την εβδομάδα έντονα σημάδια εκνευρισμού με οτιδήποτε παράγει δυνατούς θορύβους ή το αποσυντονίζει από την καθημερινή του ρουτίνα που τόσο αγαπά. Αυτό το συναίσθημα είναι και η αιτία για πιθανόν ενοχλήσεις που μπορεί να έχει στην κοιλίτσα του. Μιλήστε του ήρεμα και εξηγήστε με μία αγκαλιά του πώς να ηρεμεί τον εαυτό του και να συγκεντρώνεται σε όλα όσα το κάνουν ευτυχισμένο και χαμογελαστό.


ΖΥΓΟΣ

102112199

Αρμονία και ενδιαφέρον

Το κύριο χαρακτηριστικό της Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα είναι η ανάγκη της να έχει ηρεμία και αρμονία στον προσωπικό της χώρο. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά το αγγελούδι σας θέλει να του δείχνετε με κάθε τρόπο πως το αγαπάτε και πως ενδιαφέρεστε για εκείνο. Αν το αποπάρετε ή το μαλώσετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να το κάνετε να κλειστεί στον εαυτό του. Ενθαρρύνετέ το και θα σας κάνει περήφανους με τα νέα ταλέντα που θα βγάλει στην επιφάνεια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Απομυθοποιήστε τις φοβίες του

Αυτή την εβδομάδα δουλέψτε μαζί με το Σκορπάκι σας και βοηθήστε το να απομυθοποιήσει όλες τις φοβίες και τις ανασφάλειες που βγάζει προς τα έξω τον τελευταίο καιρό. Αποφύγετε να έχετε οποιαδήποτε διένεξη ή ένταση με κάποιον άλλο όσο εκείνο είναι παρόν στον ίδιο χώρο, καθώς αυτό δεν το βοηθά να επιτύχει την συναισθηματική ισορροπία που τόσο έχει ανάγκη για να μπορέσει να λειτουργήσει και να βγάλει τη δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Πιπεράτο λεξιλόγιο

Η φράση που ακούγεται πιο συχνά αυτή την εβδομάδα είναι «θα σου βάλω πιπέρι». Αυτό γιατί το Τοξοτάκι σας αποφάσισε ξαφνικά πως μεγάλωσε και είναι η ώρα να αναπαράγει όλες τις κακές λεξούλες που έχει ακούσει τυχαία εδώ και τόσο καιρό. Παρ' όλα αυτά, η καλύτερη τακτική για να σταματήσει είναι να το αγνοήσετε, χωρίς να δώσετε συνέχεια στο περιστατικό, παρά να το μαλώσετε και να ξεκινήσετε εντατικά μαθήματα καλής συμπεριφοράς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Δικαιολογημένα παραπονάκια

Αν αυτή την εβδομάδα παρατηρήσετε κάποια συνεχή παραπονάκια που ξεφυτρώνουν από το πουθενά, θα προτείναμε να μην τα αγνοήσετε, καθώς μπορεί να έχουν βάση. Ίσως το μικρούλι σας νοιώθει κάποια ενόχληση γιατί βγάζει κάποιο δοντάκι ή πονάει το κορμάκι του γιατί το τριγυρνά κάποια φθινοπωρινή ίωση. Αν αυτό συμβεί αργά το βράδυ, πάρτε το αμέσως αγκαλιά και δώστε του ένα τρυφερό φιλί. Θα δείτε ότι αμέσως θα νοιώσει λίγο καλύτερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Πολύπλοκος και ξεχωριστός

Ο μικρός σας μπόμπιρας είναι από τη φύση του πολύπλοκος. Ειδικά αυτή την εβδομάδα ό,τι κι αν προσπαθήσετε να του μάθετε, εκείνο θα το επεξεργάζεται στο μυαλουδάκι του και στο τέλος θα το κάνει με τον δικό του ιδιόμορφο και ξεχωριστό τρόπο. Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε να το καταπιέσετε, αφού το να είναι πρωτοπόρος και διαφορετικός από τα άλλα παιδάκια, είναι αναπόσπαστο κομμάτι την προσωπικότητάς του.


ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Αποφεύγει τον ανταγωνισμό

Αυτή την εβδομάδα παίρνει φόρα και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει. Σε κάθε ευκαιρία θα σας βομβαρδίζει με ερωτήσεις για κάθε τι που βλέπει και του τραβάει την προσοχή. Βοηθήστε το να επικεντρωθεί περισσότερο στον εαυτό του και να βγάλει από μέσα του τα κρυφά δημιουργικά ταλέντα του, που φυλάει σαν επτασφράγιστο μυστικό, αφού φοβάται τον ανταγωνισμό. Μόνο έτσι θα βρει την ισορροπία και την ψυχική ηρεμία που χρειάζεται για να διαπρέψει.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved