Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 11/11 έως 17/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η Ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Σκορπιό, όπου θα μπει και ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα. Αυτός είναι ο τομέας των οικονομικών σας που σχετίζονται με τράπεζες, εφορία, δημόσιο, κληρονομιές ή διαχείριση των χρημάτων του/της συζύγου σας. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι το περιβάλλον του Σκορπιού αντιπροσωπεύει τον ψυχισμό σας και τη λίμπιντό σας. Είναι ο υπερευαίσθητος τομέας των ψυχικών διαστρωματώσεων, στις οποίες πρέπει να διεισδύσετε, κάνοντας τις παραδοχές σας και προσπαθώντας να γίνετε καλύτεροι, να αποκτήσετε περισσότερη αυτογνωσία. Επειδή τώρα επιβάλλεται να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποδεχθείτε τυχόν λάθη σας ή συμπεριφορές που χρήζουν αναθεώρησης, καλό θα ήταν να σπάσετε τα δεσμά του εγωισμού σας και να προβείτε σε αυτή την άκρως εποικοδομητική και χρήσιμη διαδικασία, αξιοποιώντας τέλεια τις επιδράσεις του ανάδρομου Ερμή, της έκλειψης αλλά και του Κρόνου στο Σκορπιό.

Προσέχετε για να έχετε: Μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την περίοδο και μην αναμοχλεύσετε υποθέσεις οικονομικού ή κληρονομικού χαρακτήρα.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από το Ζυγό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους γάμους, τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας, σας διευκολύνει να συντηρήσετε τις ισορροπίες με τους άλλους και, κυρίως, με τα ταίρια σας.


ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στο ζωδιακό σας άξονα, σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεών σας. Παράλληλα, στο ίδιο περιβάλλον περνάει και ο Ερμής, κινούμενος ανάδρομα. Ο κίνδυνος να χάσετε την ευθυκρισία σας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών είναι μεγάλος γι αυτό πρέπει να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε. Επίσης πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις για τα αισθηματικά σας αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα αν αυτές σας δεσμεύουν περισσότερο γιατί μπορεί να είναι αποκυήματα παραμυθιάσματος ή ανασφαλειών. Να θυμάστε ότι ο τομέας των σχέσεών σας φιλοξενεί τον Κρόνο, ο οποίος επιτάσσει συγκρότηση και εχεφροσύνη.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε για κάποια συνεργασία ή σημαντική αγορά αυτή την περίοδο.

Κρατάμε το καλό: Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη ζωή σας κάποια σχέση από το παρελθόν και να σας βάλει σε διλήμματα. Σε κάθε περίπτωση, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει την Τετάρτη, επηρεάζει τον τομέα της καθημερινότητας, της δουλειάς σας, της υγείας σας γι αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μια συντηρητική στάση στη δουλειά και να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εντάσεις. Αν βρεθείτε αναγκαστικά μπλεγμένοι, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Επίσης, πρέπει να ξεκουράζεστε και να αποφεύγετε τις καταχρήσεις ή τις αυστηρές δίαιτες γιατί οφείλετε να περιφρουρήσετε την υγεία σας που θα είναι πιο ευαίσθητη αυτή την περίοδο.

Προσέχετε για να έχετε: Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει πολλές καθυστερήσεις και εμπόδια στις προσπάθειές σας να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Είναι προτιμότερο να κάνετε πιο χαλαρά προγράμματα στα οποία να χωράνε και τα απρόοπτα. Επίσης, καλύτερα να μην προβείτε τώρα σε μια καινούργια αρχή. Από το Δεκέμβρη και βλέπουμε...

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Ζυγό, σας ευνοεί στους έρωτες, εξάρει τη δημιουργικότητά σας και υπόσχεται αρκετή διασκέδαση. Αξιοποιήστε την δεόντως για να εκτονωθείτε και να μη γίνεστε απαισιόδοξοι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η Ηλιακή έκλειψη θα γίνει την Τετάρτη στο Σκορπιό, όπου θα περάσει και ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα. Ωστόσο, το περιβάλλον του Σκορπιού δεν είναι αρνητικό για το ζώδιό σας γι αυτό και δεν αναμένονται πολύ δύσκολες καταστάσεις. Προσεκτικοί πρέπει να είστε οι γεννημένοι τον Ιούνιο λόγω του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα. Οι υπόλοιποι πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στον ερωτικό τομέα. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι για κακό αλλά για να απελευθερωθείτε από πιεστικές καταστάσεις ή για να ενδώσετε σε άλλες, πολλά υποσχόμενες. Οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται αλλά, ακόμη κι αν φαίνονται δυσοίωνες, θα κρύβουν κάτι καλό, αρκεί να μην παρασυρθείτε από ψευδαισθήσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι πιθανό να χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες. Γενικότερα κρατήστε μια πιο συντηρητική στάση.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από το Ζυγό σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ: το σπίτι! Διακοσμείστε το, ανανεώστε το και χαρείτε το!


ΛΕΩΝ

102112184

Η Ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Σκορπιό, όπου βρίσκεται ο Κρόνος και θα περάσει ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα. Το συγκεκριμένο περιβάλλον συνδέεται με τους πολύ σημαντικούς και ευαίσθητους τομείς της καριέρας και της οικογένειάς σας. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία συντηρητική στάση αυτές τις μέρες, να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις εντάσεων κι αν σας μπλέξουν οι ανώτεροί σας ή οι γονείς σας, κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αντιδράτε. Μέχρι το τέλος του Νοέμβρη δεν ευνοούνται τα επαγγελματικά ξεκινήματα καθώς επίσης και αγοραπωλησίες ακινήτων. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην κάνετε τώρα επαγγελματικά ανοίγματα και, κυρίως, να μην ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά.

Προσέχετε για να έχετε: Να φροντίζετε τους εαυτούς σας, να τρέφεστε καλά και, γενικότερα, να προσέχετε γιατί μπορεί να χάνετε ενέργεια και πρέπει να την αναπληρώνετε, κάνοντας υγιεινή ζωή.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από το Ζυγό «βλέπει» με θετική όψη το ζώδιό σας και αποτελεί το καλύτερο αντίδοτο για τις εντάσεις. Ευνοεί τα ταξίδια σας, τις επαφές σας και, γενικότερα, την επικοινωνία σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος, γεγονός που είναι αρκετό για να προκαλέσει εντάσεις, καθυστερήσεις, εμπόδια στην προσπάθειά σας να προωθήσετε τις υποθέσεις σας. Από την Τετάρτη, κινούμενος ανάδρομα, θα μπει στο Σκορπιό, ένα περιβάλλον που σας ευνοεί. Στο ίδιο ζώδιο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και η Ηλιακή έκλειψη γι αυτό να προσέχετε στις μετακινήσεις σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ταξίδια, τα σημαντικά ραντεβού, τις επαφές. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η επαναδιαπραγμάτευση μιας συμφωνίας, γεγονός που μπορεί να φέρει σημαντικούς καρπούς αργότερα.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης από τον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην οικογενειακή εστία, έκτακτα έξοδα στο σπίτι και εριστική διάθεση. Σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται η ψυχραιμία.

Κρατάμε το καλό: Αν και θα υπάρξουν κάποιες αντιξοότητες, οι προσπάθειες αυτής της περιόδου θα αποδώσουν καρπούς, έστω και με αρκετή καθυστέρηση. Μην ξεχνάτε ότι η διέλευση του Δία στους Διδύμους είναι καθοριστική για θέματα καριέρας καθώς, οι Παρθένοι που θα δώσετε τις μάχες σας, θα κερδίσετε μια καλύτερη και πιο αναγνωρισμένη θέση στον τομέα σας.


ΖΥΓΟΣ

102112186

Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει την Τετάρτη, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών και των αξιών σας, γενικότερα. Παράλληλα, στο ίδιο περιβάλλον βρίσκεται και ο μεγάλος Διδάσκαλος Κρόνος ενώ περνάει και ο Ερμής, κινούμενος ανάδρομα. Θεωρώ ότι αρχίζει μια περίοδος, η οποία θα αποβεί πολύ χρήσιμη και δημιουργική, αν καταλάβετε ότι είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις του συστήματος αξιών σας ή ότι ίσως χρειάζεται να το δομήσετε σε πιο γερές βάσεις. Ίσως θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές αξίες και ποιες όχι. Σε κάθε περίπτωση, οφείλω να σας επισημάνω ότι καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων και, αν σας είναι δύσκολο, να κλείνετε τα μάτια όταν περνάτε από τις βιτρίνες με τις χειμερινές προκλήσεις της μόδας.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να μην υπογράψετε κανέναν διακανονισμό, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και εξάρει τη διάθεσή σας να φλερτάρετε και να επιδιώκετε την ικανοποίηση των παθών σας. Το θετικό είναι ότι θα έχετε ανταπόκριση και θα πάρετε τις επιβεβαιώσεις που τις έχετε ανάγκη...


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η Ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Ο Κρόνος πλέον έχει βάλει και τα δυο του πόδια στο ζώδιό σας ενώ ο Ερμής, κινούμενος ανάδρομα, μπαίνει κι αυτός στο παιχνίδι και σας εξωθεί σε αναθεωρήσεις. Τώρα είναι απαραίτητο να κάνετε την ενδοσκόπησή σας, την αυτοκριτική σας, και τις παραδοχές σας. Αν είναι απαραίτητο να αλλάξετε στάση, μη διστάσετε να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν σας προάγουν και σας κρατούν καθηλωμένους. Επικεντρωθείτε περισσότερο στον τομέα των σχέσεών σας, είτε των προσωπικών είτε των επαγγελματικών.

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, γιατί μπορεί να βουν στην επιφάνεια τα απωθημένα και τα παράπονά σας. Οι εντάσεις και οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα οδηγήσουν σε καταστάσεις που θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζατε το ταίρι σας.

Προσέχετε για να έχετε: Μολονότι κουράζεστε υπερβολικά καθώς αναγκάζεστε να αναλάβετε ακόμη και ευθύνες άλλων, θα δυσκολεύεστε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και θα νιώθετε ότι ο ανταγωνισμός εκ μέρους των συναδέλφων σας είναι αθέμιτος. Επίσης, καλό θα ήταν να μην υπογράψετε τώρα συμφωνίες.

Κρατάμε το καλό: Μπαίνετε σε μία περίοδο βαθιών αλλαγών που θα σας οδηγήσουν σε διαφορετικό τρόπο ζωής.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται την Τετάρτη σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα για εσάς, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι. Στο ίδιο περιβάλλον βρίσκεται και ο Κρόνος ενώ θα κάνει την είσοδό του και ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα.

Μην εμπιστεύεστε μυστικά και σχέδιά σας σε άτομα για των οποίων την ποιότητα δεν είστε απόλυτα σίγουροι γιατί μπορεί να κάνετε ένα μοιραίο λάθος και να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα ή να σας κλέψουν τις ιδέες. Να προσέχετε την υγεία σας, η οποία είναι ευάλωτη κυρίως από ψυχολογική κατάπτωση, άγχος, φόβους.

Προσέχετε για να έχετε: Αν νιώθετε ότι σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τη συναισθηματική σας υπερχείλιση ή αν νιώθετε ότι έχετε καταβληθεί από ένα αίσθημα ανασφάλειας ή αδικίας, προσπαθήστε να επιστρατέψετε το ταλέντο σας να βάζετε εύκολα στην άκρη τις δυσάρεστες σκέψεις και να επιμένετε στα θετικά. Εν ανάγκη χρησιμοποιείστε τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, για να εκτονωθείτε μέσω της γυμναστικής ή της κίνησης γενικότερα.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από το Ζυγό σας διευκολύνει να αντλήσετε χαρές από τις φιλίες, τις παρέες, τις συλλογικές δραστηριότητες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο Σκορπιό, ζώδιο που σας ευνοεί. Στο ίδιο περιβάλλον θα βρεθεί και ο Ερμής, κινούμενος ανάδρομα ενώ είναι εγκατεστημένος από τον προηγούμενο μήνα και ο κυβερνήτης σας Κρόνος. Αν εξαιρέσουμε ότι οι γεννημένοι το Δεκέμβριο βάλλεστε από το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που χρήζει προσοχής, δεν θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα λόγω έκλειψης. Αντίθετα, μπορεί να συμβεί μια ανατροπή, η οποία δεν αποκλείεται να αποβεί θετική για τις συλλογικές σας δραστηριότητες ή να αποτελέσει το αλατοπίπερο στον ερωτικό τομέα. Δεν αποκλείεται να ξαναμπούν στη ζωή σας φιλίες του παρελθόντος. Είναι επίσης πιθανό να αναθεωρήσετε φιλίες και στόχους αλλά κι αυτό θα είναι για καλό γιατί θα βαδίσετε σε πιο ασφαλή μονοπάτια αργότερα.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να γίνετε οι παρατηρητές των γεγονότων αυτή την περίοδο και να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις ή πάρετε αποφάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον σας.

Κρατάμε το καλό: Μην εκπλαγείτε, αν τώρα ευοδωθούν στόχοι που παρέμεναν εκκρεμείς εδώ και πολύ καιρό ή αν επαναδιαπραγματευθείτε τη θέση σας σε μια συλλογική προσπάθεια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει την Τετάρτη στο Σκορπιό. Στο ίδιο ζώδιο θα περάσει και ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα ενώ βρίσκεται ο Κρόνος. Φαίνεται ότι τώρα θα βουτήξετε σε μια θάλασσα ευθυνών, υποχρεώσεων και πιθανών εντάσεων, στην οποία θα πρέπει να κολυμπήσετε με σκοπό να βγείτε καλύτεροι.

Μπαίνουν στο στόχαστρο θέματα καριέρας και οικογένειας. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί ώστε να μην εμπλακείτε σε καβγάδες, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, προβλήματα. Προσπαθήστε να κρατάτε τους τόνους χαμηλά κι αν δεχθείτε τα βέλη των άλλων, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει και αγνοήστε τους.

Προσέχετε για να έχετε: Η έκλειψη του Ηλίου και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδιά σας αλλά, αν κάνετε υπομονή και είστε επίμονοι, από τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας από τους Διδύμους και η Αφροδίτη από το Ζυγό αποτελούν το αντίδοτο των δυσκολιών καθώς υπόσχονται επιτυχίες στον έρωτα και προσφέρουν ευκαιρίες για ταξίδια, διασκέδαση και, γενικότερα, για ευχάριστες στιγμές που θα σας βγάζουν από την πιεστική ρουτίνα.


ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Την Τετάρτη πραγματοποιείται η έκλειψη στο Σκορπιό, στο ίδιο ζώδιο που θα περάσει και ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα. Το περιβάλλον του Σκορπιού σχετίζεται με τα ταξίδια σας, τις επαφές σας με το εξωτερικό, τις σπουδές σας γι αυτό καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί, να αποφύγετε τα ταξίδια, να μην ποντάρετε πολλά στα ραντεβού σας και να αντιμετωπίζετε τις όποιες αντιξοότητες με ψυχραιμία.

Ο Άρης από τον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή τα γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, πιθανώς και δυσβάσταχτες για τις αντοχές σας.

Προσέχετε για να έχετε: Δεν αποκλείονται οι παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα σας στεναχωρήσουν γι αυτό προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από το Ζυγό σας εξωθεί στο να εκτονώσετε τις λιμπιντικές σας ανάγκες, να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και τα πάθη σας. Οι ευκαιρίες θα υπάρξουν. Εσείς πρέπει να τις ικανοποιήσετε.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved