Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 4/11 έως 10/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Από αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Τετάρτη ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και περνάει το μήνυμα να ελαττώσετε ταχύτητα στους ρυθμούς σας, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με το εμπόριο, με τις επιμορφωτικές σας δραστηριότητες. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ταξίδια γιατί εγκυμονούν ταλαιπωρίες, ιδιαίτερα τα επαγγελματικά που –επί πλέον- μπορεί και να μην αποδώσουν καρπούς με ανάδρομο Ερμή. Οι πιθανότητες κακής συνεννόησης, αναβολών των ραντεβού σας και γενικότερα καθυστερήσεων, είναι πολλές γι αυτό πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνετε.

Προσέχετε για να έχετε: Η περίοδος είναι κατάλληλη για να τελειώσετε αυτά που είχατε αρχίσει και τα είχατε αφήσει μισοτελειωμένα. Προσπαθήστε να κλείσετε τα ανοιχτά κεφάλαια γιατί δεν αποκλείεται να τα βρείτε μπροστά σας και να είναι τα εμπόδια σας για την προώθηση των υποθέσεών σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Ζυγό με το Δία, προς το τέλος της εβδομάδας, είναι ιδανικό για να εστιαστείτε στην προσωπική σας ζωή, να διασκεδάσετε, να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα οι δεσμευμένοι και να φλερτάρετε οι αδέσμευτοι. Αξιοποιείστε το δεόντως...


ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο περιβάλλον που σχετίζεται με τις οικονομικές σας υποθέσεις με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς καθώς επίσης και με κληρονομικά. Καλό θα ήταν να μην υπογράψετε διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα. Αντιθέτως, το κλίμα είναι πρόσφορο για να πάρετε χρήματα που σας χρωστούν γι αυτό δεν έχετε να χάσετε τίποτε αν τα διεκδικήσετε με περισσότερη επιμονή.

Προσπαθήστε να μην γίνεστε ακραία υποκειμενικοί στην προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα αν υπάρξουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Να θυμάστε ότι αν χαλάσει τώρα η ατμόσφαιρα στη σχέση σας, θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να ανακτηθούν οι ισορροπίες.

Προσέχετε για να έχετε: Να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε και να μην παρασύρεστε από ενθουσιασμό ή από τους κόλακες γιατί είναι πιθανό να σας εκθέσουν.

Κρατάμε το καλό: Η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό και το τρίγωνό της με τον Κρόνο υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη δουλειά. Δεν αποκλείεται να έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, να ανέβει το κασέ σας, να βρείτε μια δουλειά ή να σας δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσετε επαγγελματικά κάποιο ταλέντο σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη για να σας κάνει πιο κυκλοθυμικούς απ' ότι συνηθίζετε, να σας μπερδέψει περισσότερο ή να σας μπλέξει περισσότερο. Οι παρεξηγήσεις, η κακή συνεννόηση, τα άκυρα ραντεβού, οι καθυστερήσεις μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες γι αυτό φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν συνεπέστεροι. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν προτιμότερο να μην ποντάρετε στις συζητήσεις και στις συμφωνίες αυτών των ημερών γιατί δεν αποκλείεται να αναθεωρηθούν.

Η περίοδος προσφέρεται για να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Προσέχετε για να έχετε: Από την Τετάρτη που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, καλό θα ήταν να μην υπογράψετε κανένα συμβόλαιο και να αποφύγετε τα ξεκινήματα.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας, στο τέλος της εβδομάδας, σχηματίζει ένα θεσπέσιο τρίγωνο με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ανεβαίνει το κασέ σας στα φλερτ και παίζεται το παιχνίδι με την άνεση του κατακτητή. Ευκαιρία να διασκεδάσετε με την ψυχή σας και να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα όσοι έχετε μια μακρόχρονη σχέση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, το περιβάλλον που σχετίζεται με τη δουλειά και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Οι ανατρεπτικές καταστάσεις, τα λάθη, η ασυνεννοησία είναι πολύ πιθανό να γίνουν ρουτίνα γι αυτό να κάνετε έναν πιο ελαστικό προγραμματισμό των δραστηριοτήτων σας ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε χωρίς άγχος τις τυχόν αντίξοες καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να μην προωθήσετε τώρα καινούργιες υποθέσεις στη δουλειά κι αν κάτι δεν προχωράει, είναι καλύτερα να περιμένετε να έρθει η ώρα του από το να πιέζετε τις καταστάσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Επειδή θα είστε πιο νευρικοί του συνηθισμένου σας, καλό θα ήταν να βουτάτε τη γλώσσα στη λογική πριν μιλήσετε και, γενικότερα, να προσπαθείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, ιδιαίτερα στη δουλειά.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες αυτές με την Αφροδίτη στο Ζυγό να σχηματίζει τρίγωνο με το Δία, είναι καλές για να διασκεδάσετε με την οικογένειά σας, να ανακτήσετε το θετικό κλίμα στις σχέσεις σας αν είχε διαταραχθεί, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.


ΛΕΩΝ

102112184

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι, με τον Κρόνο στο Σκορπιό, βρίσκεστε σε μία περίοδο που θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ένα πλήθος ευθυνών, καταβάλλοντας το ανάλογο τίμημα κούρασης και προσπάθειας, ιδιαίτερα τα λιοντάρια του πρώτου δεκαημέρου.

Ωστόσο, τώρα που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη θα έχετε την τάση να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και καλά θα κάνετε γιατί η εποχή δεν ενδείκνυται για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και δη τα επαγγελματικά.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην μπείτε στον κόπο να προωθήσετε τώρα καινούργιες ιδέες και να μην προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε επαγγελματικά τα ταλέντα σας. Αν κάνετε κάποια επαφή ή υπάρξει κάποια ευκαιρία, είναι προτιμότερο να αναβάλετε τα ξεκινήματά σας για το Δεκέμβρη.

Κρατάμε το καλό: Μέσα στις δυσκολίες δεν θα σας λείψουν ούτε οι ευκαιρίες ούτε η διάθεση για διασκέδαση, χαρά, παιχνίδι, φλερτ. Επίσης, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες χρήσιμες γνωριμίες ή κάποια σημαντικά ραντεβού, τα οποία μπορεί να αποδώσουν αξιόλογους καρπούς αργότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Από την Τετάρτη ο κυβερνήτης σας Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, γεγονός που θα σας φέρει αρκετή αναστάτωση. Θα υπάρχει ένα βαρύ κλίμα στο σπίτι ή στη δουλειά, πιθανώς λόγω κακής συνεννόησης. Δεν αποκλείεται να ενσκήψουν ανατροπές στις προσπάθειές σας να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να ξαναβρεθείτε εκεί απ' όπου αρχίσατε γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να μην κάνετε τώρα κάποια σημαντική κίνηση, ιδιαίτερα ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Το θετικό είναι ότι τώρα μπορείτε να προβείτε σε αναθεωρήσεις που ίσως να είναι απαραίτητες για να στηριχθείτε σε πιο γερές βάσεις αργότερα.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι πιθανό να κάνετε λάθη λόγω αφηρημάδας ή επειδή θα έχετε εκτιμήσει με εντελώς λανθασμένο τρόπο τα δεδομένα σας, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.

Κρατάμε το καλό: Μέσα σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να πάρετε κάποια έξτρα χρήματα. Επίσης, είναι πιθανό να γίνετε πιο δημοφιλείς στον τομέα σας και, ως εκ τούτου, να ανέβει το κασέ σας.


ΖΥΓΟΣ

102112186

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει μία όψη τριγώνου με το Δία. Θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γεγονός που θα βοηθάει κάθε συναλλαγή σας. Επίσης, αναμένονται επιτυχίες ερωτικού χαρακτήρα ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι Ζυγοί να γνωρίσετε το άτομο που θα αποτελέσει σταθμό στην προσωπική σας ζωή. Γενικότερα, αυτή η όψη τονίζει τα θετικά χαρακτηριστικά σας αλλά και την τάση σας να θέλετε να γευτείτε το νέκταρ του έρωτα ανεξαρτήτως ανθού...

Προσέχετε για να έχετε: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη, να θυμάστε ότι δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε σε ταξίδια ή μετακινήσεις γι αυτό να έχετε προβλέψει τα ενδεχόμενα. Επίσης μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναβολές στα ραντεβού σας ή ανατρεπτικές καταστάσεις στην καθημερινότητά σας.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος προσφέρεται για να γεφυρώσετε αποστάσεις που ενδεχόμενα να είχαν δημιουργηθεί είτε στις προσωπικές σας σχέσεις είτε στις συνεργασίες σας. Αξίζει να σας επισημάνω ότι ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε οι Ζυγοί που έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα γιατί τώρα μπορεί να γίνετε πιο διάσημοι ή να έχετε μεγαλύτερη απήχηση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος, των γενεθλίων σας, δεν είναι το καλύτερο δυνατόν για εσάς καθώς από τη μια ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, επιτάσσει να είστε συγκροτημένοι, υπεύθυνοι, εστιασμένοι στους στόχους σας ενώ, από την άλλη, αναμένεται μια έκλειψη στο ζώδιό σας που σας βάζει στη διαδικασία της περισυλλογής και των αναθεωρήσεων. Ωστόσο, εσείς είστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα και άρα καθ' όλα οπλισμένοι για να αντεπεξέλθετε στις παρούσες συνθήκες, αρκεί να κατανικήσετε τον υποκειμενισμό σας και να μπορέσετε να είστε πιο ξεκάθαροι στις σχέσεις σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες και, γενικότερα, να μην αποκλείετε τις πιθανότητες να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να μην πάρετε εγκαίρως τους μισθούς σας.

Κρατάμε το καλό: Η λίμπιντό σας ανεβαίνει και σας εξωθεί σε παιχνίδια ενώ με την Αφροδίτη στο Ζυγό βγαίνει στην επιφάνεια και ο ρομαντισμός σας. Επίσης είναι πιθανό να υπάρξει κάποιο πολύ όμορφο μυστικό στη ζωή σας...


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας με σκοπό να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και να αναθεωρήσετε τη στάση σας σε σχέσεις ή συνεργασίες σας ή ακόμη και τις ίδιες τις σχέσεις ή τις συνεργασίες ολοκληρωτικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να βγουν τα προβλήματα στην επιφάνεια και να αναγκαστείτε να σκεφτείτε καλύτερα. Παράλληλα, θα ήταν πιο λογικό από πλευράς σας να μην υπογράψετε συμβόλαια και να μην συνάψετε τώρα καινούργιες συνεργασίες.

Προσέχετε για να έχετε: Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν τώρα κάποια άτομα του παρελθόντος και να σας βάλουν σε διλήμματα, κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις που σας αφορούν από κάποια απόσταση και, αν δεν σας είναι ξεκάθαρο τι θέλετε, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για να μη μετανιώσετε αργότερα.

Κρατάμε το καλό: Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες, ακόμη και να διακριθείτε στην ομάδα, να περάσετε ευχάριστα σε φιλικά περιβάλλοντα ή ακόμη και να βρείτε σε αυτά έναν έρωτα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτές τις μέρες καθώς, εκτός από τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε με τον Άρη στον Τοξότη, από την Τετάρτη θα αρχίσει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, οπότε θα πρέπει να εντείνετε την προσοχή σας. Τα πιθανά σενάρια που θα σας αναστατώσουν είναι να εμπιστευτείτε άτομο που θα σας εκθέσει, να αποκαλυφθούν αλήθειες που σας θίγουν, να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σας, να νιώθετε πιο ανασφαλείς και φοβισμένοι με αποτέλεσμα να χάνετε πολλή ενέργεια, να σας πιάσει μια κρίση εσωστρέφειας. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι που προανέφερα, είναι εύκολες υποθέσεις για εσάς που έχετε γεννηθεί ταλαντούχοι στο να αντεπεξέρχεστε σε τέτοιες καταστάσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του αυτή την περίοδο κι αν υπάρχει κάποιο θέμα που εκκρεμεί, σπεύστε να κλείσετε τις υποθέσεις σας.

Κρατάμε το καλό: Μπορεί να υπάρξει κάποια πολύ ευχάριστη εξέλιξη στη δουλειά. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Ζυγό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σας με το Δία από τους Διδύμους, το περιβάλλον της δουλειάς, της καθημερινότητας, είναι λαμπρή όψη και πολλά υποσχόμενη...


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Και ενώ υπάρχουν αρκετά σοβαρά θέματα για τα οποία ο καθένας θα μπορούσε να είναι δυσαρεστημένος, εσείς αυτή την περίοδο έχετε την τύχη να μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε πιο ευχάριστες καταστάσεις, όπως στον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη χαρά, τις παρέες και, γενικότερα, τις απολαύσεις της ζωής. Ιδιαίτερα Πέμπτη με Σάββατο που θα δεσπόζει το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία, υπάρχουν οι προϋποθέσεις όχι μόνο να ξεσκάσετε αλλά και να φλερτάρετε ή να κάνετε κάτι ανανεωτικό με το ταίρι σας.

Φυσικά, καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε και τον Κρόνο που βρίσκεται στο Σκορπιό και σας θέλει στρατιωτάκια στη δουλειά, συνεπείς και συγκροτημένους, κυρίως όσους γεννηθήκατε στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας αλλά η συνέπεια δεν αποκλείει τη διασκέδαση. Αν βάλετε το δυνατό μυαλό σας να δουλέψει, θα τα συνδυάσετε όλα και θα είστε μια χαρά.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε τη στάση σας σε ομάδες, φιλίες ή κάποιους στόχους σας.

Κρατάμε το καλό: Οι Υδροχόοι που έχετε επαφές με εξωτερικό, είστε σπουδαστές ή διδάσκετε, είστε οι ευνοημένοι αυτών των ημερών, οι οποίες είναι καλές και για όσους θα θέλατε να ταξιδέψετε, κυρίως για αναψυχή.


ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Από την Τετάρτη ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Τοξότη, γεγονός που μπορεί να φέρει κάποια αναστάτωση στη δουλειά, ανατροπές, καθυστερήσεις, εντάσεις. Θα ήταν προτιμότερο να μην κάνετε κάποια καίρια κίνηση τώρα, ιδιαίτερα αν αφορά σε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και στην οικογένεια. Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη ενισχύει αυτές τις πιθανότητες. Μπορεί να αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες που θα σας προκαλέσουν δυσθυμία γι αυτό να προσέχετε τι λέτε και σε ποιον ώστε να μην προκαλέσετε δυσαρέσκεια στους άλλους και εντείνετε τα προβλήματα. Επίσης καλό θα ήταν να κάνετε ένα πιο χαλαρό και ευέλικτο πρόγραμμα γιατί τότε, σε περίπτωση που υπάρξουν ανατροπές, θα μπορέσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια αυτή την περίοδο.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία δεν αποκλείεται να συντελέσει με τη θετική του επίδραση για να βρείτε λύσεις σε ένα κληρονομικό θέμα που σας ταλανίζει ή μια οικονομική υπόθεση με τράπεζες, ασφάλεια, δημόσιο.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved