Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 26/8 έως 1/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνετε να εστιάσετε στην καθημερινότητά σας, να υιοθετήσετε τις συνήθειες που θα την κάνουν καλύτερη, να ρίξετε το βάρος στη δουλειά σας, να οργανωθείτε, να φτιάξετε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και να είστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων υπογραμμίζει την αναγκαιότητα να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στον τομέα της υγείας σας. Μάλλον πρέπει να βάλετε λίγη άσκηση και σαφώς καλύτερη διατροφή στην καθημερινότητά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Το Σάββατο ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο και σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Είναι προτιμότερο να μην κάνετε κάποια σημαντική κίνηση στη δουλειά και να μην πάρετε αποφάσεις για αλλαγές ή να μην αναλάβετε ευθύνες στις οποίες δεν θα μπορέσετε να φανείτε συνεπείς.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης που βρίσκεται στο Σκορπιό ανεβάζει τη λίμπιντό σας και υπόσχεται νέες περιπέτειες έρωτα και πάθους...

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στις ερωτικές σας υποθέσεις. Εκτός από το γεγονός ότι θα είστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και ευάλωτοι στις αντιδράσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει, αρκετοί θα αναγκαστείτε να δώσετε κάποιες λύσεις ή εξηγήσεις που ίσως να είναι κάπως δύσπεπτες αλλά τελικά θα αποβούν λυτρωτικές. Παράλληλα, η Πανσέληνος θα σας εξωθήσει στο να εστιαστείτε στις φιλίες, στις συλλογικές σας δραστηριότητες, στους στόχους και στα δημιουργικά σας επιτεύγματα.

Ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο το Σάββατο και θα είναι βοηθητικός για να πάρετε αποφάσεις σχετικές με τα αισθηματικά και τα παιδιά σας ενώ θα σας δίνει δημιουργικές εμπνεύσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης βρίσκεται στο Σκορπιό, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Δεν αποκλείονται οι αντιπαραθέσεις, οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές γι αυτό προσπαθήστε να βάζετε κατά μέρος τον εγωισμό σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ήλιου, από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, με τον Πλούτωνα θα αξιοποιηθεί δεόντως αν φροντίσετε να ικανοποιήσετε τα πάθη σας...

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, φαίνεται ότι θα σας βγάλει οριστικά και αρκετούς απότομα από το καλοκαιρινό κλίμα και θα σας ρίξει στις ευθύνες. Οικογένεια και καριέρα μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας με αυξημένες υποχρεώσεις και τα άγχη που συνεπάγονται.

Ο Ερμής μπαίνει κι αυτός στην Παρθένο από την 1η Σεπτεμβρίου και θα σας κάνει πιο αναλυτικούς, πιθανώς και πιο επικριτικούς. Ωστόσο, θα είστε αρκετά διαυγείς για να πάρετε αποφάσεις σχετικές με την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία και την καριέρα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Παράλληλα, ο Άρης από το έκτο ηλιακό σας σπίτι «δηλώνει» ότι θα έχετε πολλές αγγαρείες, δουλειές και εντάσεις που θα σας αποδυναμώνουν ενεργειακά γι αυτό πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο και να τρέφεστε καλύτερα.

Κρατάμε το καλό: Το θετικό με τον Άρη στην Παρθένο και, ιδιαίτερα μετά την Πανσέληνο, είναι ότι αρχίζει μία καλή περίοδος για να χάσετε τα κιλάκια από τις μπύρες του καλοκαιριού και να μπείτε σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Αν θέλετε να «ξεκοκαλίσετε» τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, η Πανσέληνος της Παρασκευής προσφέρεται καθώς πραγματοποιείται στον άξονα τρίτου – ενάτου (Παρθένου – Ιχθύων), που σχετίζεται με τα ταξίδια σας.

Αυγουστιάτικο φεγγάρι, το τελευταίο καλοκαιρινό και σε περιβάλλον που σας ευνοεί! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για να εκδράμετε, να απολαύσετε ρομαντικές βραδιές και να αξιοποιήσετε δεόντως την Αφροδίτη στο ζώδιό σας που αποζητά έρωτες, ρομάντζες και συναισθηματική υπερχείλιση;

Στην περίπτωση που θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε την καρδιά σας, θα σας σιγοντάρει και ο Ερμής που θα μπει στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου και θα αυξήσει τη διάθεσή σας για επικοινωνία και, κατά συνέπεια, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Προσέχετε για να έχετε: Μη λέτε περισσότερα απ' όσα πρέπει στη δουλειά γιατί δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν από άτομα που σας ανταγωνίζονται και μάλιστα με έναν τρόπο ιδιαζόντως ιντριγκαδόρικο.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης από το Σκορπιό σας προτρέπει να αναλώσετε το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειάς σας για να χαρείτε τον έρωτα, τις απολαύσεις, τη διασκέδαση.

ΛΕΩΝ

102112184

Οι πλανητικές διελεύσεις επηρεάζουν κυρίως τις οικονομικές σας υποθέσεις, γεγονός που υπογραμμίζει και η Πανσέληνος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων την Παρασκευή. Προσπαθήστε να περιορίσετε τη διάθεσή σας για σπατάλες και προετοιμαστείτε ψυχολογικά για να ασχοληθείτε με τα λογιστικά και τα λοιπά σοβαρά θέματα, στα οποία πρέπει να εστιαστείτε για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου και η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά σας καθώς δεν αποκλείεται να πέσετε θύματα απατεώνων ή αυταπατών, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Στα μέσα της εβδομάδας, το εξάγωνο του Ερμή που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να σας φέρει κάποια καλά νέα είτε για καριέρα είτε από άτομα ισχύος. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, το πιο πιθανό είναι ότι θα σχετίζονται με την προώθηση σημαντικών υποθέσεών σας. Οι πιο ευνοημένοι από αυτή την όψη θα είστε οι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σας αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονά σας. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς δημιουργεί ένα ιδανικό κλίμα για να χάσετε κάθε ίχνος λογικής, ιδιαίτερα οι Παρθένοι των πρώτων ημερών και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο δεν αποκλείει ένα μεγάλο έρωτα ή τη μεταστροφή μιας φιλίας σε έρωτα, αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να μας δώσει πολλές χαρές σχετικά με τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα αν γεννηθεί ένας έρωτας κάτω από το τελευταίο καλοκαιρινό φεγγάρι...

...Και, παράλληλα, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερο πάθος στο σκηνικό!!!!!!!

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας από το Σάββατο, γεγονός που θα σας ευνοήσει από την άλλη Τρίτη. Προς το παρόν, η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και να διαταράξει πλήρως την κρίση σας. Με λίγα λόγια, καλό θα ήταν να μην πάρετε τώρα αποφάσεις, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Με την επίδραση του Δία από τους Διδύμους τώρα μπορείτε να κυνηγήσετε το όνειρο για μια καλύτερη καριέρα. Επιδιώξτε το.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Η Πανσέληνος που θα γίνει την Παρασκευή στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει την καθημερινότητά σας, τις δουλειές, την υγεία σας ενώ η επιρροή της ενισχύεται και από τον Ερμή που μπαίνει στην Παρθένο. Αξιοποιείστε αυτή την περίοδο για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να αποφορτίσετε την καθημερινότητά σας από υποχρεώσεις που μέχρι τώρα τις αναβάλατε, προκειμένου να είστε έτοιμοι για την καινούργια σεζόν.

Μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι υποστηρικτική για την καριέρα σας ενώ ο Άρης που περιοδεύει στο Σκορπιό, «δηλώνει» ότι θα αναγκαστείτε να εστιαστείτε στον οικονομικό τομέα που μάλλον θα σας αγχώσει αρκετά.

Προσέχετε για να έχετε: Μην εμπιστεύεστε άτομα για την ποιότητα των οποίων δεν είστε σίγουροι γιατί μπορεί να ειπωθούν λόγια πίσω από την πλάτη σας και να βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Κρατάμε το καλό: Μέχρι την Πέμπτη θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους και να οργανώσετε τη στρατηγική σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Οι θέσεις των πλανητών είναι αρκετά ευνοϊκές για το ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι βοηθητικό για να δώσετε τον αγώνα σας με σκοπό να ευοδωθούν οι στόχοι σας. Τις θετικές επιδράσεις του Ηλίου ενισχύει και ο Ερμής που μπαίνει στην Παρθένο στην 1η Σεπτεμβρίου.

Η Πανσέληνος που θα λάμψει την Παρασκευή, εξυπηρετεί τους στόχους, τις φιλίες, τις συλλογικές σας δραστηριότητες αλλά, πάνω απ' όλα, είναι άκρως ερωτική! Αξιοποιείστε την ομορφιά της για να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα ή για να φλερτάρετε. Τις προσπάθειές σας θα ενισχύσουν τόσο η Αφροδίτη από τον Καρκίνο που ανεβάζει το κασέ σας όσο και ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας και ανεβάζει τη λίμπιντό σας...

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς να εμπλέκεστε σε παιχνίδια ανταγωνισμού και επικράτησης. Θα «κλέβουν» το χρόνο και την ενέργειά σας χωρίς να σας προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό πέρα από την πιθανή ικανοποίηση του εγωισμού σας.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες είναι γόνιμες τόσο για τους έρωτες όσο και για τις δουλειές σας. Μπείτε στη δράση για να τις αξιοποιήσετε δεόντως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Φαίνεται ότι κάποιος Συμπαντικός δάκτυλος θέλει να σας αποσπάσει από το καλοκαιρινό αραλίκι και να σας ρίξει απότομα στα βαθιά νερά της καριέρας, των ευθυνών, των πρέπει. Δυστυχώς, δεν έχετε περιθώρια για ουσιαστική αντίσταση γι αυτό συνθηκολογήστε και ρίξτε το βάρος σας στα πρακτικά θέματα, προσπαθώντας να δημιουργήσετε τις ευκαιρίες σας. Ωστόσο, να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις και να μην αφήνετε το συναισθηματισμό σας να σας κατευθύνει γιατί, με την Πανσέληνο στον άξονα καριέρας – οικογένειας δεν αποκλείεται να κάνετε λάθη λόγω σύγχυσης.

Προσέχετε για να έχετε: Αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε διαπραγματεύσεις για την ακίνητη περιουσία σας και, γενικότερα, να προσέχετε γιατί ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς μειώνει σημαντικά τα ποσοστά της ευθυκρισίας σας.

Κρατάμε το καλό: Εν μέσω κρίσης, εσείς μπορεί να έχετε κάποια ευκαιρία καριέρας και αποκατάστασης των ισορροπιών στον οικονομικό τομέα. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι τίποτε δεν θα σας δοθεί χωρίς να προσπαθήσετε αρκετά γι αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Εσείς που έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις διελεύσεις και όψεις της τελευταίας διετίας, έχετε την ευκαιρία να περάσετε καλά σε αυτή την τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού, να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να απολαύσετε το φεγγαρόφωτο, να φλερτάρετε. Η Πανσέληνος την Παρασκευή θα φωτίσει τον τομέα των ταξιδιών σας ενώ ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις φιλίες, τους στόχους, τις συλλογικές σας δραστηριότητες και «βλέπει» τους έρωτες και τη δημιουργικότητά σας. Παράλληλα, η Αφροδίτη ενισχύει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αξιοποιείστε τις θετικές επιρροές τους τόσο για να εκτονωθείτε, να περάσετε καλά, να φλερτάρετε όσο και για να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις σας.

Προσέχετε για να έχετε: Οι κινήσεις που θα κάνετε, ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας, πρέπει να είναι μεθοδικές και συνετές. Καλό θα ήταν να επιστρατέψετε την επιμονή και την υπομονή σας.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο από το Σάββατο, θα σας διευκολύνει αρκετά καθώς θα δημιουργεί το κατάλληλο timing για να αδράξετε τις ευκαιρίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων υπογραμμίζει την αναγκαιότητα να εστιαστείτε στον τομέα των οικονομικών σας. Ενδεχόμενα οι εξελίξεις να απαιτήσουν να προβείτε σε διακανονισμούς οφειλών, να ασχοληθείτε με κληρονομικές υποθέσεις ή οικονομικά τρίτων ή να τακτοποιήσετε κάποιες πιο καθημερινές εκκρεμότητες. Αν είστε γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας να προσέχετε τη διαχείρισή σας γιατί μπορεί να πέσετε θύματα απάτης ή αυταπάτης.

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο από το Σάββατο, ενισχύει τον τομέα των οικονομικών σας και, από την επόμενη εβδομάδα, θα διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις σας με τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Σκορπιό δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα άγχη λόγω ανάληψης πολλών ευθυνών και φόρτου εργασίας. Επίσης, είναι πιθανό να πιεστείτε από τους ανωτέρους σας και να αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, την Τετάρτη και την Πέμπτη, προσφέρεται για να κλείσετε συμφωνίες και να κάνετε επαγγελματικά ραντεβού.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Τα φώτα της ράμπας ή μάλλον της Πανσελήνου πέφτουν επάνω σας και δίνουν στο ζώδιό σας έναν εξέχοντα ρόλο αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον άξονά σας επιδρά στις σχέσεις σας με έναν τρόπο που θα καθοριστεί κυρίως από τη δυνατότητά σας να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας καθώς θα έχετε την τάση να υπερχειλίζεστε συναισθηματικά.

Θεωρώ ότι το καλύτερο θα ήταν να ρίξετε το βάρος σας στους έρωτες, μιας και ενισχύονται από την Αφροδίτη στον Καρκίνο και από τον Άρη στο Σκορπιό. Απολαύστε τους όσο μπορείτε κι αν δεν υπάρχει αντικείμενο πόθου, φλερτάρετε όσο μπορείτε γιατί δεν αποκλείεται να χτυπηθείτε στο δόξα πατρί από τα βέλη του Φτερωτού Θεού.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να μη βουλιάζετε μέσα στα συναισθήματά σας, χάνοντας κάθε ίχνος αντικειμενικότητας γιατί μπορεί να κάνετε μοιραία λάθη.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής μπαίνει το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο. Από την επόμενη Τρίτη που θα έχει ξεφύγει από τα δόντια του Ποσειδώνα, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να κάνετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού και να κλείσετε συμφωνίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved