Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 19/8 έως 25/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος των διακοπών αυξάνονται οι πιθανότητες να μπείτε δυναμικά στον αγώνα για τη δουλειά αλλά πρέπει να είστε συνετοί και μεθοδικοί. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής από το Λέοντα με τον Ουρανό και το Δία καθώς επίσης και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη στην αρχή της εβδομάδας, εγείρουν τις πιο δημιουργικές σας πλευρές και σας επιτρέπουν να σκεφτείτε και να βάλετε σε εφαρμογή πρωτοποριακές ιδέες.

Η είσοδος του Ηλίου στην Παρθένο το απόγευμα της Τετάρτης δίνει το σύνθημα για περισσότερη δουλειά ενώ το απόγευμα της Πέμπτης ο Άρης που περνάει στο Σκορπιό ανοίγει το πεδίο δράσης για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις με εφορία, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και κληρονομιές.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας αποδυναμώσει ενεργειακά, ιδιαίτερα τα Κριάρια που έχετε γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα είναι θετική και δεν αποκλείεται να βρεθεί το κατάλληλο άτομο στη σωστή χρονική συγκυρία που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η είσοδος του Ηλίου στην Παρθένο από το απόγευμα της Τετάρτης, ανοίγει τους ορίζοντές σας. Θα είστε πιο δημιουργικοί, θα νιώθετε πιο δυνατοί ψυχικά και, γενικά, αρχίζει μια περίοδος στην οποία θα ακτινοβολείτε περισσότερο με αποτέλεσμα να κερδίζετε στις εντυπώσεις. Παράλληλα, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σας δίνεται η ευκαιρία να προγραμματίσετε σημαντικά ραντεβού και να διαφημίσετε τα προσόντα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης το απόγευμα της Πέμπτης μπαίνει στο Σκορπιό, θέση από την οποία θα σας ζορίσει καθώς θα αναδείξει τα κακώς κείμενα των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών. Δεν αποκλείεται να προκαλέσει εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, θα ήταν καλό να λάβετε τα μηνύματα, ιδιαίτερα αν πρέπει να αναθεωρήσετε άτομα και καταστάσεις, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν μια καλή προετοιμασία για τον Κρόνο που από τον Οκτώβριο θα βρίσκεται στο Σκορπιό.

Κρατάμε το καλό: Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και το Δία καθώς επίσης και του Ήλιου με τον Άρη στην αρχή της εβδομάδας, προσφέρονται για να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν εκκρεμότητες από κληρονομιές. Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να νομιμοποιήσετε το σπίτι σας ή για να προβείτε σε κάποια αγοραπωλησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Οι θετικές όψεις του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό και το Δία καθώς επίσης και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη στην αρχή της εβδομάδας, είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρον καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, σημαντικά ραντεβού, συζητήσεις, να προβάλλετε τα προσόντα σας και να υλοποιήσετε καινούργιες ιδέες. Εξ' άλλου, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι πιθανό να σας φέρει μεγάλη εύνοια σε θέματα συνεργασιών, αν δεν εμποδίζεται από κάποια δύσκολη όψη του προσωπικού σας χάρτη.

Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό από το απόγευμα της Πέμπτης, δίνει το σύνθημα για να μπείτε και πάλι σε ρυθμούς καθημερινότητας και δουλειάς, ανάληψης υπηρεσίας, αγγαρειών και ευθυνών.

Προσέχετε για να έχετε: Από το απόγευμα της Τετάρτης που ο Ήλιος θα μπει στην Παρθένο και θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών γιατί μπορεί να μην εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις και να κάνετε ένα λάθος ή να έχετε μια μεγάλη απώλεια.

Κρατάμε το καλό: Αν θέλετε να πάρετε μια τελευταία γεύση από καλοκαιρινή ανάπαυλα, σπεύστε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας, τώρα που οι όψεις του Ερμή προσφέρονται για να περάσετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Από το απόγευμα της Τετάρτης ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο, θέση από την οποία ευνοεί τις επαφές σας, τις συζητήσεις, τα ραντεβού. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε τέτοιου είδους κινήσεις για την επόμενη εβδομάδα γιατί, προς το παρόν, θα σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, η οποία μπορεί να ρίξει ένα πέπλο στην ευθυκρισία σας και να κάνετε μοιραία λάθη.

Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό είναι θετική για εσάς καθώς τώρα αρχίζει μία περίοδος περισσότερης εξωστρέφειας με μεγάλες δόσεις έρωτα και δημιουργικότητας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα θα εγείρει το ρομαντισμό σας, ιδιαίτερα των γεννημένων στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας με αποτέλεσμα να είστε ακόμη πιο ανοικτοί στον μεγάλο, κεραυνοβόλο έρωτα. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η Αφροδίτη περιφέρεται στο ζώδιό σας που σημαίνει ότι ο αισθηματικός σας τομέας δέχεται τις καλύτερες επιδράσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Μην ξεχνάτε ότι το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα επηρεάζει το ζώδιό σας γι αυτό καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση και να μην αφήνετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει στο να αφήνετε εκτεθειμένους τους εαυτούς σας.

Κρατάμε το καλό: Το τριήμερο από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη είναι καλό για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ

102112184

Αξιοποιείστε αυτή την εβδομάδα για να ευχαριστηθείτε τις καλοκαιρινές απολαύσεις, τα ταξίδια, τις εκδρομές, τα μπάνια γιατί, από την επόμενη, θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες και θα είναι πιο δύσκολο να ξεφύγετε από τη πεζή καθημερινότητά σας. Προς το παρόν, στην αρχή της εβδομάδας, ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ουρανό και το Δία που ευνοούν τα ταξίδια, τις φιλικές παρέες, τη διασκέδαση και τα φλερτ. Παράλληλα, ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και σας βάζει στη δράση, ενισχύοντας τη διάθεσή σας για οτιδήποτε σχετίζεται με ψυχαγωγία και βγάζει στην επιφάνεια το παιδί που –στην πραγματικότητα- είσαστε!

Προσέχετε για να έχετε: Από το απόγευμα της Πέμπτης ο Άρης μπαίνει στο Σκορπιό και σας βάζει σε νέες περιπέτειες. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε το διάστημα της παραμονής του Άρη στο Σκορπιό για να κάνετε τις συνειδητοποιήσεις σας γιατί αυτή θα είναι η καλύτερη προετοιμασία σας για να αντιμετωπίσετε τις όψεις που θα δεχθείτε από τον Κρόνο που θα μπει στο Σκορπιό τον Οκτώβρη.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από το απόγευμα της Τετάρτης, προσφέρεται για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις αν και θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα γιατί, προς το παρόν, ο Ήλιος θα σχηματίσει μια απατηλή όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Οι θετικές όψεις του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό και το Δία στην αρχή της εβδομάδας, προσφέρονται για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, κληρονομιές. Επίσης τώρα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για να κάνετε ένα άνοιγμα στην καριέρα σας.

Ο Ήλιος το απόγευμα της Τετάρτης περνάει στο ζώδιό σας, γεγονός που είναι θετικό, αν και θα απολαύσετε τη θέρμη του από την ερχόμενη Δευτέρα που θα έχει ξεφύγει από τα «δόντια» - αντίθεση του Ποσειδώνα.

Προσέχετε για να έχετε: Αυξάνονται οι κατακτήσεις σας και δεν αποκλείεται να έχετε επιτυχίες στον έρωτα. Ωστόσο, στο θέμα έρωτας πρέπει να προσέχετε, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και το πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό από το απόγευμα της Πέμπτης, ο οποίος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας βάλουν σε περιπέτειες. Είναι πολύ πιθανό να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις και ενώ εσείς θα νομίζετε ότι βιώνετε τον έρωτα του Τριστάνου και της Ιζόλδης, το αντικείμενο του πόθου σας να σκέφτεται «ωραία περάσαμε χθες, πάμε γι άλλα»...

Κρατάμε το καλό: Με τον Άρη στο Σκορπιό σας δίνεται η ευκαιρία να κλείσετε σημαντικά ραντεβού, αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος να διαφημιστείτε.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Οργανωθείτε για να απολαύσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Με τις θετικές επιρροές του Ερμή, ο οποίος ενισχύεται από τις αρμονικές όψεις του με τον Ουρανό και το Δία, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους, να τολμήσετε να παρουσιάσετε τις πιο καινοτόμες ιδέες σας. Παράλληλα, ευνοούνται οι διασκεδάσεις με τα φιλαράκια, τις παρέες και οι καινούργιες γνωριμίες, ερωτικές και μη.

Από το απόγευμα της Πέμπτης ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σας, γεγονός αρκετά λυτρωτικό και μπαίνει στο Σκορπιό απ' όπου θα σας εξωθήσει στο να εστιαστείτε στις οικονομικές σας υποθέσεις ενώ δεν αποκλείεται να αγχωθείτε καθώς θα νιώθετε πιο ανασφαλείς χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι τα γεγονότα θα δικαιώσουν το άγχος σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από το απόγευμα της Τετάρτης και η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά και ενεργειακά γι αυτό να προσέχετε και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε.

Κρατάμε το καλό: Η εβδομάδα, ιδιαίτερα μέχρι την Τετάρτη, προσφέρεται για όψιμες διακοπές, ταξίδια και μετακινήσεις. Ιδανικά μπορείτε να συνδυάσετε καλοπέραση και δουλειές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Από το απόγευμα της Τετάρτης ο Ήλιος θα περιοδεύει στην Παρθένο, θέση από την οποία μέσα στον επόμενο μήνα θα ενισχύσει τις προσπάθειές σας να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους, να βρείτε τους συμμάχους που θα σας βοηθήσουν να τους υλοποιήσετε, να ασχοληθείτε επιτυχώς με συλλογικές δραστηριότητες. Προς το παρόν, η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα χρήζει προσοχής ή ακόμη καλύτερα αναβολής των δραστηριοτήτων σας για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας το απόγευμα της Πέμπτης για να στιγματίσει την έναρξη μιας περιόδου στην οποία οι άλλοι θα είναι ακόμη πιο καθαρός και άμεσος καθρέπτης για εσάς, τις ιδιαιτερότητές σας και τα κίνητρα των επιλογών σας. Αξιοποιείστε τον για να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας μέσα από τους άλλους και να προλειάνετε το έδαφος για να υποδεχθείτε τον Κρόνο τον Οκτώβριο.

Προσέχετε για να έχετε: Να προσέχετε το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει σε βάρος σας.

Κρατάμε το καλό: Αξιοποιείστε τις θετικές όψεις του Ερμή από το Λέοντα με τον Ουρανό και το Δία στην αρχή της εβδομάδας για να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες στη δουλειά, οικονομικού χαρακτήρα ή για να προσπαθήσετε για μια καλύτερη καριέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Εσείς που είστε ανέμελα παιδιά και θέλετε χαρές, πανηγύρια και ταξίδια, αξιοποιείστε αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής από το Λέοντα σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Ουρανό και το Δία, σιγοντάροντας τις διαθέσεις σας. Επί πλέον το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη ενισχύει τη διάθεσή σας να περάσετε καλά με τα φιλαράκια σας. Μην ξεχνάτε ότι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο που σημαίνει ότι, από την επόμενη εβδομάδα, θα αναγκαστείτε να προσγειωθείτε στο χώρο των ευθυνών, της δουλειάς, των κοινωνικών υποχρεώσεων.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό από το απόγευμα της Πέμπτης μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ή ενεργειακά. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με την υγεία σας και να μην ενδίδετε σε καταχρήσεις. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν οι καλοθελητές που θα δράσουν πίσω από την πλάτη σας ή θα προσπαθήσουν να σας παγιδεύσουν.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι θετικό για να προωθήσετε νέες ιδέες και να προσπαθήσετε να βρείτε τα άτομα που θα σας στηρίξουν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από το απόγευμα της Τετάρτης και του Άρη στο Σκορπιό από το απόγευμα της Πέμπτης, είναι οι πλανητικές μετακινήσεις που «βλέπουν» θετικά το ζώδιό σας. Με δεδομένο ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο και ενισχύει τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις ερωτικές, η περίοδος που αρχίζει στο τέλος αυτής της εβδομάδας, είναι ιδανική για να πάρετε την άδειά σας και να κάνετε κάποιες ήσυχες διακοπές με το ταίρι σας ή με τους φίλους, φλερτάροντας.

Παράλληλα, με τον Άρη στο Σκορπιό, για ενάμιση μήνα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους ή –αν χρειάζεται- να αλλάξετε πορεία πλεύσης.

Προσέχετε για να έχετε: Μην παρασύρεστε σε ενθουσιώδεις τοποθετήσεις. Πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί, όσο και να καλυτερεύουν τα πράγματα, δεν παύει να δέχεστε τις επιρροές του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα.

Κρατάμε το καλό: Οι θετικές όψεις του Ερμή από το Λέοντα με τον Ουρανό και το Δία στην αρχή της εβδομάδας προσφέρονται για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, εφορία, κληρονομιές ή ασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Ο Ερμής που βρίσκεται στο Λέοντα σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό και το Δία στην αρχή της εβδομάδας που οι μέρες προσφέρονται για ταξίδια, διασκέδαση, φλερτ, έρωτες, χαρές και πανηγύρια. Πάρτε μια δυνατή δόση απόλαυσης σε αυτές τις τελευταίες ημέρες των διακοπών γιατί από το απόγευμα της Πέμπτης ο Άρης μπαίνει στο Σκορπιό και θα σας βάλει σε περιπέτειες. Ανάληψη ευθυνών, κυνήγι καριέρας, κοινωνική προβολή και όλα αυτά συνοδευμένα από αρκετές εντάσεις και πιθανώς κάποια οικογενειακά προβλήματα. Παράλληλα, μην ξεχνάτε ότι πρέπει να γίνετε οι παρατηρητές των γεγονότων και να κάνετε την αυτοκριτική σας σε όλα αυτά που θα σας φέρει ο Άρης και θα σας δυσκολέψουν γιατί μια τέτοια αντίδραση θα είναι μια καλή προσπάθεια για να αντεπεξέλθετε στις επιδράσεις του Κρόνου που οσονούπω (τον Οκτώβρη) θα μπει στο Σκορπιό.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο το απόγευμα της Τετάρτης αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Είναι προτιμότερο να μην κάνετε καμία καίρια οικονομική κίνηση.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο υπόσχεται ένα καλύτερο εργασιακό καθεστώς, μια πιο ήσυχη, ήρεμη κι αγαπησιάρικη καθημερινότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο από το απόγευμα της Τετάρτης και σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου στην οποία θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να εστιαστείτε στις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Ωστόσο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας καλύτερα να μην ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας καθώς η συμβολή του Ποσειδώνα που σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο, είναι η καλύτερη συνθήκη για να χάσετε ακόμη και τα τελευταία ίχνη ευθυκρισίας.

Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό από το απόγευμα της Πέμπτης, θα σας δώσει μιαν ανάσα καθώς θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και θα είστε καλύτερα ψυχολογικά. Παράλληλα, αυτή η θέση του Άρη θα βοηθήσει τους σπουδαστές, τους καθηγητές και όσους θέλετε να ταξιδέψετε ή να συνεργαστείτε με άτομα από το εξωτερικό.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην κάνετε καμία οικονομική κίνηση και να μην υπογράψετε συμβόλαια αυτή την εβδομάδα. Η επόμενη είναι σαφώς καλύτερη για τέτοιου είδους κινήσεις.

Κρατάμε το καλό: Με τις θετικές όψεις του Ερμή, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας στη δουλειά και να οργανώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved