Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 5/8 έως 11/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Ο Ερμής επανέρχεται στην κανονική του πορεία από την Τετάρτη και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να κάνετε μια καινούργια ερωτική γνωριμία, να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας, να γίνετε και πάλι παιδιά, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να απολαύσετε την πιο ξέγνοιαστη πλευρά της ζωής.

Η Αφροδίτη που από το απόγευμα της Τρίτης θα βρίσκεται στον Καρκίνο, είναι θετική τόσο για θέματα καριέρας που, ωστόσο, δεν συνάδουν προς την εποχή, όσο και για να εστιαστείτε στην οικογένειά σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί της, παίρνοντας συναισθηματικές επιβεβαιώσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Καθώς ο Άρης πλησιάζει στη σύνοδό του με τον Κρόνο, η οποία θα είναι ακριβέστατη την επόμενη εβδομάδα, πρέπει να είστε σε ετοιμότητα γιατί τα γεγονότα θα σας δείχνουν τις λανθασμένες επιλογές σας, ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις. Κερδισμένοι θα είστε οι Κριοί που δεν θα εμείνετε στην προσπάθεια να βαυκαλίσετε τον εγωισμό σας.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι καλή για ταξίδια και εκδρομές! Οι μέρες είναι καλές για να πάρετε τις διακοπές σας και να απολαύσετε την καλοκαιρινή ανεμελιά!

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Τρίτη, θα ευεργετήσει τους Ταύρους που σκέφτεστε να ταξιδέψετε ή βρίσκεστε ήδη σε άλλη γη σ' άλλα μέρη. Φαίνεται ότι τώρα θα περάσετε καλά, θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και πιθανώς κάποιες επαφές σας να αποδώσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει πιο ανοικτούς συναισθηματικά καθώς θα υπογραμμίζει οτιδήποτε είναι ρομαντικό, αισθησιακό, λάγνο. Επίσης υπόσχεται πιο χαλαρές καταστάσεις που θα σας ηρεμήσουν.

Προσέχετε για να έχετε: Αυτό το δεκαπενθήμερο ο Άρης και ο Κρόνος θα βρίσκονται πολύ κοντά στο έκτο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας. Η μόνη ελπίδα σας για να μην κουραστείτε και να μην αναλάβετε πολλές αγγαρείες είναι η απόδραση από τη ρουτίνα σε κάποιο θέρετρο.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής επανέρχεται στην κανονική του πορεία και σας αφήνει ελεύθερους να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας και, γενικότερα, τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Ο Ερμής, πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σας, επανέρχεται στην κανονική του πορεία από την Τετάρτη, γεγονός που θα σας απαλλάξει από αρκετές δυσκολίες και εντάσεις, κυρίως αν αυτές οφείλονταν στην ασυνεννοησία και σε καθυστερήσεις. Τώρα θα κάνετε πιο καλές επαφές, οι συζητήσεις και οι συμφωνίες σας θα είναι πιο προσοδοφόρες, οι γνωριμίες σας πιο γόνιμες. Κι αν ανήκετε σε αυτούς που τους έχει απομείνει μυαλό για δουλειά ντάλα καλοκαίρι και θέλετε να κλείσετε συμφωνίες, με τον Ερμή σε ευθεία πορεία μπορείτε να υπογράψετε και –γενικότερα- να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Τρίτη, θα δώσει μιαν ανάσα στον πάσχοντα τομέα των οικονομικών σας αλλά το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας παρασύρει στο να ξοδέψετε περισσότερα από όσα αντέχουν οι τσέπες σας γι αυτό να προσέχετε.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι καλή για να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Διδύμους που θέλουν να δουν με πιο σοβαρό μάτι την προσωπική τους ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από την Τρίτη αναμένονται σαφώς καλύτερες μέρες. Αρχικά η Αφροδίτη θα ρίξει το φως της στον τομέα των σχέσεων, κυρίως των ερωτικών. Η θεά του έρωτα θα σας βγάλει από την εσωστρέφειά σας και θα σας εξωθήσει στο να επιδιώκετε τις χαρές, τις απολαύσεις, τις παρέες, τις ηδονές.

Προσεκτικοί πρέπει να είστε με τον Άρη και τον Κρόνο στο Ζυγό, οι οποίοι θα σχηματίσουν ακριβή σύνοδο την επόμενη εβδομάδα και επηρεάζουν τους τομείς της καριέρας, της ακίνητης περιουσίας σας, της οικογένειας. Καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί αλλά να μην περιμένετε παθητικά τις εξελίξεις. Με τον Άρη και τον Κρόνο πρέπει να μπείτε στη δράση και μάλιστα να κοπιάσετε αρκετά για να βγάλετε τις πιο θετικές εκδοχές τους.

Προσέχετε για να έχετε: Αν θέλετε ισορροπημένες σχέσεις, μην κάνετε ποτέ αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν και προσπαθήστε να βλέπετε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις που σας αφορούν.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής επανέρχεται στην κανονική του πορεία από την Τετάρτη, στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, γεγονός που σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

102112184

Επιτέλους από την Τετάρτη ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, επανέρχεται στην κανονική του πορεία και σας απαλλάσσει από τις καθυστερήσεις, τις ανατροπές, την κακή συνεννόηση και όλα τα ευτράπελα που συνήθως σχετίζονται με την ανάδρομη πορεία του. Τώρα θα υπάρχει σαφώς πιο γόνιμο έδαφος για να κλείσετε συμφωνίες, να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας, να κάνετε σημαντικά ραντεβού και συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Ωστόσο, επειδή αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα σχηματίζει μία δύσκολη όψη 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα, καλό θα ήταν να προσέχετε, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας γιατί μπορεί να μην βλέπετε τις παγίδες εκεί που υπάρχουν αν φυσικά υπάρχουν.

Προσέχετε για να έχετε: Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε γιατί μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος. Γενικότερα, καλό θα ήταν να είστε πιο μετρημένοι στις μετακινήσεις σας.,

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο μπορεί να δηλώνει έναν κρυφό έρωτα ή ένα έκτακτο έσοδο. Απλώνεται ένα ευπρόσδεκτο μυστήριο...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Η Αφροδίτη μπαίνει την Τρίτη στον Καρκίνο, θέση ευνοϊκή για το ζώδιό σας καθώς ρίχνει το φως της στις φιλίες σας, στους έρωτες και στις συλλογικές σας δραστηριότητες. Τώρα θα αλεγράρετε και θα περνάτε καλύτερα. Εννοείται ότι οι μέρες είναι καλύτερες για διακοπές καθώς φαίνεται ότι θα είστε πιο ανοικτοί στο να διασκεδάσετε, να ερωτοτροπήσετε, να κάνετε παρέες.

Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο φωτίζει και το δρόμο που πρέπει να διανύσετε προκειμένου να ευοδωθούν οι στόχοι σας. Σε αυτό θα συντελέσει και το γεγονός ότι ο Ερμής από την Τετάρτη θα επανέλθει στην κανονική του πορεία και δεν θα προκαλεί τις καθυστερήσεις και τις εντάσεις που τώρα σας ταλανίζουν.

Προσέχετε για να έχετε: Σπεύστε να τακτοποιήσετε τα χρέη σας γιατί με τον Άρη και τον Κρόνο στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι μπορεί να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα. Εννοείται ότι η περίοδος είναι η πλέον ακατάλληλη για να χρεωθείτε.

Κρατάμε το καλό: Θα πάρετε μιαν ανάσα καθώς θα υπάρχει σαφώς επιτέλους θα μπορέσετε να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Η Αφροδίτη μπαίνει το απόγευμα της Τρίτης στον Καρκίνο, θέση από την οποία θα ενισχύσει τους τομείς της οικογένειας, της καριέρας, της κοινωνικής σας προβολής. Δεδομένου του γεγονότος ότι έχετε την ανάγκη να προβληθείτε, ιδιαίτερα αν κάνετε ένα επάγγελμα που να απαιτεί την προβολή, θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο στο έπακρον αλλά κρατώντας μικρό καλάθι την επόμενη εβδομάδα.

Αν προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε επαγγελματικά την εύνοια σας, θετικά θα συντελέσει και ο Ερμής που από την Τετάρτη θα κινείται και πάλι σε ευθεία πορεία στο Λέοντα, ανοίγοντας τους ορίζοντες για την ευόδωση των στόχων σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης πλησιάζει τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσουν με ακρίβεια την επόμενη εβδομάδα, χρήζει της προσοχής σας καθώς θα αποτελέσει τον καθρέπτη των επιλογών σας. Αν κάποια σχέση σας δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, πιθανώς οι τριγμοί που θα προκληθούν να είναι μοιραίοι.

Κρατάμε το καλό: Τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που είναι απόλυτα συμβατά προς την εποχή, είναι η πηγή της χαράς σας αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που θα ξυπνήσει τις πιο ρομαντικές και αισθησιακές πτυχές των Σκορπιών που έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας! Γενικότερα, η περίοδος που αρχίζει τώρα, θα σας επιφυλάσσει περισσότερες χαρές, πανηγύρια, διασκεδάσεις, μετακινήσεις, γνωριμίες, ερωτοτροπίες. Αξιοποιήστε την δεόντως για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας γιατί, από το φθινόπωρο, ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα φέρει αρκετή κούραση σε όλους σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη να πλησιάζει τον Κρόνο στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, εγείρονται τα καταπιεσμένα, αρνητικά σας συναισθήματα, η οργή, οι φοβίες σας, οι ανασφάλειές σας και μπορεί να αποτελέσουν τους εφιάλτες σας. Προσπαθήστε να τα «δουλέψετε», να κυριαρχήσετε στο μυαλό σας και να μην αφήσετε τις διαβολές να καθορίσουν τις επιλογές σας. Επίσης να προσέχετε γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιοι που θα δημιουργήσουν παρασκήνιο σε βάρος σας.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής που από την Τετάρτη θα είναι και πάλι στην ευθεία πορεία του, θα διευκολύνει τις δραστηριότητές σας, κυρίως αν αυτές αφορούν την καριέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, θέση από την οποία θα σας ξεσηκώσει καθώς θα ανεβάσει τη λίμπιντό σας και θα έχετε τη διάθεση για περισσότερο αισθησιασμό, έρωτα, σεξουαλικές επιτυχίες. Με δεδομένο ότι το ζώδιό σας δέχεται τις θετικές επιρροές του Δία, του Ήλιου, του Ερμή και του Ουρανού και με την προϋπόθεση να μην υπάρχουν ανασταλτικοί παράγοντες στον προσωπικό σας χάρτη, μάλλον ανήκετε στα πιο ευνοημένα πλάσματα της περιόδου, κυρίως σε θέματα καρδιάς. Η εποχή όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει γι αυτό πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή τη μοναδική εύνοια!

Προσέχετε για να έχετε: Σπεύστε να τακτοποιήσετε τα χρέη σας γιατί μπορεί, από την άλλη εβδομάδα, να αποτελέσουν την απειλή που θα σας ρίξει ψυχολογικά.

Κρατάμε το καλό: Από την Τετάρτη ο Ερμής επανέρχεται στην κανονική του πορεία και ανάβει το πράσινο φως για ταξίδια, επιμορφωτικά σεμινάρια, επαφές και όλα αυτά που σας αρέσουν ιδιαιτέρως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο και θα φωτίζει τον τομέα των σχέσεών και δη των προσωπικών. Τώρα αξίζει να το ρίξετε έξω και, μιας και η εποχή το επιβάλλει, να αφήσετε για λίγο τις δουλειές και τις υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με τους έρωτες, τις διακοπές, τις χαρές και τα πανηγύρια. Ωστόσο, πρέπει να έχετε κατά νου ότι, από την επόμενη εβδομάδα, η Αφροδίτη με τις όψεις που θα δημιουργήσει από τον Καρκίνο, θα σας δείξει όχι μόνο τις θετικές πλευρές των σχέσεών σας αλλά και εκείνες που σας ταλανίζουν και πρέπει είτε να τις βελτιώσετε είτε να αποδεχθείτε ότι κακώς υπάρχουν στη ζωή σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης πλησιάζει επικίνδυνα τον Κρόνο στο Ζυγό, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα, αναστάτωση, ανταγωνιστικές συμπεριφορές στη δουλειά σας. Θα ήταν προτιμότερο να πάρετε την άδειά σας για ένα δεκαπενθήμερο.

Κρατάμε το καλό: Από την Τετάρτη ο Ερμής θα κινείται και πάλι κανονικά, γεγονός που σας επιτρέπει να ασχοληθείτε επιτυχώς με κληρονομικές υποθέσεις, χρέη, συναλλαγές με δημόσιο ή τράπεζες καθώς επίσης και με οικονομικές υποθέσεις τρίτων που τυχόν διαχειρίζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Επιτέλους από το πρωί της Τετάρτης ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία, γεγονός που θα σας επιτρέπει να συνεννοείστε καλύτερα (όχι μέχρι τώρα δεν φταίγατε μόνο εσείς που δεν επικοινωνούσατε – ενοχοποιούμε λίγο και τον ανάδρομο Ερμή και έχουμε μια καλή δικαιολογία). Τώρα θα απαλλαγείτε από κάποιες καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και τέτοιου είδους εντάσεις και θα είστε σε θέση να κλείσετε συμφωνίες, να κάνετε σημαντικά ραντεβού να δρομολογήσετε τις υποθέσεις σας. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε, ιδιαίτερα οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών, γιατί η όψη 150 μοιρών του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να «θολώσει» την κρίση σας και να ρίχνετε περισσότερο συναίσθημα σε θέματα που θα έπρεπε να πρυτανεύει η λογική.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα ρίξει φως στην καθημερινότητά σας αλλά θα σας ξενερώσει λίγο σε σχέση με το πώς νιώθατε όσο η Αφροδίτη βρισκόταν στους Διδύμους. Ευτυχώς βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών.

Προσέχετε για να έχετε: Αν πρόκειται να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να θυμάστε ότι μπορεί τα υπάρξουν κάποιες ταλαιπωρίες.

Κρατάμε το καλό: Με το Δία στους Διδύμους, τον Ήλιο και τον Ερμή στο Λέοντα, η τύχη σε θέματα καρδιάς δεν σας εγκαταλείπει.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για εσάς καθώς θα σας δώσει το πάνω χέρι σε θέματα καρδιάς. Οι μέρες που έρχονται υπόσχονται έρωτα και δημιουργικότητα! Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα ξυπνήσει τις πιο ρομαντικές και ευφάνταστες πλευρές σας! Εννοείται ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για διακοπές.

Αν πάλι είστε αποφασισμένοι να παραμείνετε στις δουλειές σας, κανένα πρόβλημα καθώς επιτέλους ο Ερμής θα είναι και πάλι στην κανονική του πορεία από την Τετάρτη, γεγονός που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να ηρεμήσετε από τα άγχη που σας προκαλούσαν οι καθυστερήσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Επειδή ο Ερμής πραγματοποιεί μία αρκετά πιεστική όψη 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα, καλό θα ήταν να μην υπογράψετε τώρα κάποια επαγγελματική συμφωνία, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο τετραήμερο του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Εσείς που είστε συναισθηματικά πλάσματα, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε συναισθήματα και να πάρετε επιβεβαιώσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved