Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 29/7 έως 4/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η εβδομάδα είναι καταπληκτική για να προβληθείτε, να κάνετε κάποια σημαντικά ραντεβού, δημόσιες σχέσεις και συζητήσεις. Πιθανώς με τον ανάδρομο Ερμή να μην κλείσετε οριστικές συμφωνίες αλλά οι όψεις που δέχεστε είναι πολύ βοηθητικές για να ανοίξετε κάποιους δρόμους που θα σας φανούν χρήσιμοι αργότερα για να βγείτε από τα αδιέξοδά σας.

Ωστόσο, το καλύτερό σας αυτή την περίοδο είναι οι έρωτες! Η Πανσέληνος του Λέοντα με τον Ήλιο να λάμπει στο περιβάλλον των ερώτων σας και τη Σελήνη να υπόσχεται άριστη επικοινωνία και φιλικές παρέες από τον Υδροχόο, είναι ότι πρέπει για να φλερτάρετε, να κάνετε μια σχέση, να παίξετε παιχνίδια και να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα οι δεσμευμένοι.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Ζυγό, πρέπει να θυμάστε ότι είναι πολύ εύκολο να ξεσπάσει «πόλεμος» με το ταίρι σας. Το αντίδοτο; Μα φυσικά ο έρωτας!!!!!!

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο του Ήλιου με το Δία και το τρίγωνό του με τον Ουρανό υπόσχονται εξαιρετικά ευχάριστα ταξίδια, έρωτες, χαρές και πανηγύρια! Φορτίστε τις μπαταρίες σας γιατί το χειμώνα θα έχετε ανάγκη τα ενεργειακά σας αποθέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να απολαύσετε τις καθημερινές απολαύσεις του καλοκαιριού στο εξοχικό σας ή σε ένα περιβάλλον γνώριμο και ασφαλές. Φαίνεται ότι η οικογένεια θα σας δώσει αρκετές χαρές ενώ, παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για καριέρα. Αν συζητηθεί κάτι, μη βιαστείτε να απαντήσετε ή να υπογράψετε. Θα ήταν προτιμότερο να κάνετε τέτοιου είδους κινήσεις στο τέλος του Αυγούστου.

Προσέχετε για να έχετε: Επειδή με ο Άρης από το Ζυγό, το έκτο ηλιακό σας σπίτι, χρειάζεται δράση για να μην σας προκαλέσει εκνευρισμό, οργανώστε έτσι την καθημερινότητά σας ώστε να έχει αρκετό κολύμπι, παιχνίδι στην παραλία ή ένα σπορ. Θα νιώσετε καλύτερα καθώς θα απελευθερωθούν ενέργειες που σας προκαλούν νευρικότητα και άγχος.

Κρατάμε το καλό: Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια θετική έκβαση στις οικονομικές σας υποθέσεις. Επίσης, είναι πιθανό να βρεθεί λύση σε κάποιο θέμα σχετικό με ακίνητη περιουσία που, πιθανώς, να σας ταλάνιζε εδώ και αρκετό καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Οι πλανητικές θέσεις και όψεις «βλέπουν» με τον πιο αρμονικό τρόπο το ζώδιό σας και σας εξωθούν στο να απολαύσετε τις ερωτικές χαρές, τα φλερτ, τις παρέες και τις διασκεδάσεις. Αναμφισβήτητα αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη του καλοκαιριού για να αποδράσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, παίρνοντας ενέργεια από τις ερωτικές επιβεβαιώσεις και από τις συναναστροφές σας.

Η λαμπερή Πανσέληνος με τον Ήλιο στο Λέοντα και τη Σελήνη στον Υδροχόο δίνει το σύνθημα για να ταξιδέψετε και υπόσχεται ότι θα περάσετε ευχάριστες, ρομαντικές στιγμές.

Προσέχετε για να έχετε: Επειδή ο κυβερνήτης σας Ερμής κινείται ανάδρομα και σχηματίζει μία «επικίνδυνη» όψη 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα, να προσέχετε τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα αν οδηγείτε γιατί μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος λόγω αφηρημάδας.

Κρατάμε το καλό: Αν θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή, η περίοδος είναι η ιδανική. Επίσης, οι μέρες αυτές είναι καλές για να κάνετε κάποιες επαφές και συζητήσεις προκειμένου να ξεκινήσετε μία καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα από το φθινόπωρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η Σελήνη σας πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα σε μια Πανσέληνο του Αυγούστου, υπέρλαμπρη και ρομαντική, η οποία θα φωτίσει το περιβάλλον των οικονομικών σας και του ψυχισμού σας. Οι όψεις που σχηματίζει όχι μόνο δεν είναι απαγορευτικές για τις οικονομικές σας υποθέσεις αλλά είναι και ενθαρρυντικές, ιδιαίτερα για τους Καρκίνους που προσπαθείτε να διακανονίσετε κάτι εδώ και αρκετό καιρό ή που σας οφείλουν χρήματα. Επίσης, τώρα θα νιώσετε πιο ασφαλείς, πιο δυνατοί και ικανοί να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες. Σε αυτό το πιο ευχάριστο κλίμα θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και να δείτε με καλύτερο μάτι τα γεγονότα.

Προσέχετε για να έχετε: Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο για μια επισκευή στο σπίτι. Γενικότερα, θα χρειαστεί να αναλάβετε οικογενειακές υποχρεώσεις που ίσως να σας φανούν δυσβάσταχτες εν μέσω καλοκαιρινών δραστηριοτήτων.

Κρατάμε το καλό: Η λίμπιντό σας ανεβάζει καλοκαιρινές θερμοκρασίες! Ακολουθήστε την καρδιά και τα ένστικτά σας και ξεχάστε για λίγο τα προβλήματα...

ΛΕΩΝ

102112184

Η Πανσέληνος του ζωδίου σας θα δώσει τη λάμψη της, σχηματίζοντας πολλές βοηθητικές όψεις, απαλύνοντας όλα τα προβλήματα. Κατ' αρχάς θα νιώθετε πιο δυνατοί, ικανοί να σταθείτε ενώπιον των γεγονότων και να δώσετε τον αγώνα σας. Παράλληλα, θα είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι στον έρωτα, στις παρέες, στις φιλίες, στις σχέσεις σας, αντλώντας πολλές επιβεβαιώσεις και θετικά σχόλια. Αυτή η περίοδος είναι καλή όχι μόνο για να κερδίσετε έδαφος στον έρωτα αλλά και για κάποιες πολύ σοβαρές συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, για να κλείσετε συμφωνίες, για να κάνετε κάποια πολύ σημαντικά ραντεβού.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας. Προσέξτε να μην πατήσετε κάποια μπανανόφλουδα σε τυχόν συμφωνίες που θα κλείσετε. Αν είστε κοντά στο να υπογράψετε, είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι τα μέσα του Αυγούστου.

Κρατάμε το καλό: Οι στόχοι σας θα ευοδωθούν αυτή την περίοδο, αρκεί να έχετε την υπομονή να περιμένετε και να μην πιέζετε τις καταστάσεις. Αν πάλι επιλέξετε τις διακοπές, ασυζητητί θα περάσετε καταπληκτικά και αρκετοί μπορεί να γνωρίσετε το μεγάλο έρωτά σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Μολονότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, φαίνεται ότι εσείς δεν έχετε την πολυτέλεια να αφήσετε πίσω σας τις δουλειές. Αντίθετα θα έχετε πολλές ευθύνες, αγγαρείες, επαγγελματικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να νιώθετε πιεσμένοι και νευρικοί. Τα έξοδά σας αυξάνονται ενώ δεν αποκλείεται να μειωθούν τα έσοδά σας, γεγονός που θα σας αναγκάσει να δείξετε ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για τη δουλειά.

Πάντως, το ευχάριστο είναι ότι οι κινήσεις που θα κάνετε τώρα, θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας και δεν αποκλείεται να κλείσετε πολύ επικερδείς συμφωνίες και μάλιστα σε μια περίοδο κρίσης.

Προσέχετε για να έχετε: Εστιαστείτε στην υγεία σας, στην καλή διατροφή και στην ξεκούραση. Το άγχος σας αποδυναμώνει και πρέπει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Επίσης, καλό θα ήταν να έχετε περισσότερο αυτοέλεγχο και να μην παρασύρεστε από τα νεύρα σας σε σπασμωδικές συμπεριφορές ή σε άκαιρα ξεσπάσματα.

Κρατάμε το καλό: Μη θεωρήσετε καμία ευκαιρία ή επαγγελματική πρόταση αμελητέα. Να είστε σίγουροι ότι, ακόμη κι αν δεν υπογράψετε άμεσα λόγω ανάδρομου Ερμή, σύντομα θα ευοδωθούν οι στόχοι σας.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Καιρός για ανάπαυλα! Οι όψεις αυτής της εβδομάδας είναι σαφώς καλύτερες για το ζώδιό σας ενώ η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου, υπόσχεται έρωτες, φλερτ, αισθησιασμό, ρομαντισμό! Κοινώς όλα συμπλέουν με τον ερωτικό χαρακτήρα σας που σας θέλει να φλερτάρετε και να απολαμβάνετε τις επιτυχίες σας. Εννοείται ότι η περίοδος είναι καταπληκτική για διακοπές και μάλλον αυτός είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να την αξιοποιήσετε.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα να σχηματίζει όψη 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε από τις συμπεριφορές κάποιου φιλικού σας προσώπου.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και, αν δεν τον αξιοποιήσετε για να εκτονώσετε το σεξουαλικό σας ταμπεραμέντο, θα σας βάζει στη διαδικασία του ανταγωνισμού και των αντιπαραθέσεων. Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο!

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες αυτές προσφέρονται και για μακρινά ταξίδια. Κοντινά ή μακρινά, τα ταξίδια σας αυτή την περίοδο θα σας χαρίσουν ανείπωτες χαρές και δεν αποκλείεται να σας αποκαλύψουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Ίσως η καλύτερη λύση για να αποδράσετε από τα προβλήματά σας να είναι οι διακοπές. Θα είστε αρκετά αγχωμένοι και σε ένταση καθώς θα συμβαίνουν τα γεγονότα που θα βγάζουν στην επιφάνεια τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα ή θα υπάρχουν αυτοί που θα δημιουργούν παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας. Από την άλλη, η Πανσέληνος και οι όψεις που κυριαρχούν αυτή την εβδομάδα, «δηλώνουν» ότι θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και δεν αποκλείεται να διεκδικήσετε και να πάρετε χρήματα που σας οφείλουν ή να διακανονίσετε ένα χρέος σας.

Προσέχετε για να έχετε: Να προσέχετε την υγεία σας γιατί είστε επιρρεπείς στις δερματικές μολύνσεις, στις εμπύρετες αδιαθεσίες και στις ηλιάσεις. Επίσης, επειδή θα έχετε την τάση να είστε νευρικοί, πρέπει να προσέχετε τις σπασμωδικές ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ατυχήματα.

Κρατάμε το καλό: Αν εστιαστείτε στην οικογένειά σας, θα πάρετε χαρές και θα νιώσετε πιο ήρεμοι. Ιδανικά, θα μπορούσατε να πάτε λίγες ημέρες διακοπές με την οικογένειά σας και να νιώσετε πιο ασφαλείς συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Αυτή η εβδομάδα είναι κομμένη και ραμμένη για την ιδιοσυγκρασία σας καθώς είναι ιδανική για ταξίδια, εκδρομές, διασκεδάσεις και παρέες! Οι θέσεις και οι όψεις των πλανητών «βλέπουν» με θετικό τρόπο το ζώδιό σας και σας βάζουν στην πρίζα να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να φλερτάρετε, να παίξετε, να μπείτε στην περιπέτεια, να επιδιώξετε είτε τη σοβαρή σχέση είτε το εφήμερο παιχνίδι. Με λίγα λόγια, η περίοδος είναι ιδανική για διακοπές, πράγμα που ενισχύει και η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται με τα ταξίδια, τις εκδρομές, τις επαφές, την επικοινωνία σας.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήσετε την υπεραισιοδοξία σας να σας παρασύρει σε περισσότερα έξοδα από αυτά που είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε.

Κρατάμε το καλό: Κάντε τα αδύνατα δυνατά για να συζητήσετε για δουλειές, να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, να βρείτε αυτούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματώσετε τις επιθυμίες σας. Τα άστρα φωτίζουν αυτές τις δραστηριότητές σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Στην καρδιά του καλοκαιριού τα άστρα σιγοντάρουν τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Η αλήθεια είναι ότι τώρα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να κερδίσετε έδαφος στις δουλειές σας. Τα βήματά σας πρέπει να είναι προσεκτικά αλλά μπορεί να δρέψετε καρπούς από εκεί που δεν το περιμένετε. Ωστόσο, θα ήταν καλό να βάλετε μια νότα χαράς και ανεμελιάς στην καθημερινότητά σας, λίγη θάλασσα, λίγη περιπέτεια, λίγη ανάπαυλα γιατί πρέπει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα, το περιβάλλον που σχετίζεται με τις συναλλαγές που έχετε με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά, σε όψη 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα κρούει τον κώδωνα για τυχόν λάθη, παραλήψεις, αυταπάτες και απάτες. Θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την περίοδο.

Κρατάμε το καλό: Η Πανσέληνος είναι ότι πρέπει για να εκφράσετε τα πάθη, τη σεξουαλικότητά σας, τον αισθησιασμό σας. Γραπώστε την ευκαιρία τώρα που η εποχή όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Εν μέσω μιας ερωτικότατης περιόδου, με το Δία και την Αφροδίτη να περιοδεύουν στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι του έρωτα και της δημιουργικότητας, έρχεται και η Πανσέληνος του Λέοντα με τη Σελήνη να δεσπόζει υπέρλαμπρη στο ζώδιό σας και συμπληρώνεται το καρέ! Η εύνοιά σας στον έρωτα είναι σκανδαλώδης! Εννοείται ότι τώρα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τις σκοτούρες και να ξεχυθείτε στις παραλίες για να παίξετε παιχνίδια, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν! Αδέσμευτοι Υδροχόοι προσοχή: ίσως αυτό που μέλλεται να σας συμβεί να σας κάνει να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας περί μη δέσμευσης και ψευτοελευθερίας. Αναμένονται κεραυνοβόλες καταστάσεις!

Προσέχετε για να έχετε: Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο μην υπογράψετε κανένα συμβόλαιο, ιδιαίτερα αν πρόκειται για οικονομικό διακανονισμό.

Κρατάμε το καλό: Μολονότι το βάρος πέφτει στις καλοκαιρινές απολαύσεις, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες πολύ σοβαρές συζητήσεις για την καριέρα σας. Αρκετοί Υδροχόοι μπορεί τώρα να βρείτε τα άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε καινούργιες, καινοτόμες ιδέες.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Παραδόξως για την εποχή, στρέφετε την προσοχή σας στις δουλειές και στις υποχρεώσεις που έχετε να διεκπεραιώσετε. Η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες ευνοούν τους Ιχθείς που θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο για να στηρίξετε την καριέρα σας σε πιο γερές βάσεις. Ωστόσο, επειδή θα είστε αρκετά νευρικοί, καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να προσπαθήσετε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου γιατί πρέπει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να είστε έτοιμοι για το φθινόπωρο που θα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας μην υπογράψετε κανένα συμβόλαιο, κυρίως αν αφορά σε δουλειά ή οικονομικά, γιατί μπορεί να αυταπατάστε ή να εξαπατηθείτε.

Κρατάμε το καλό: Αρκετοί Ιχθείς θα περάσετε πολύ ευχάριστα με την οικογένειά σας και άλλοι θα χαρείτε διπλά καθώς τώρα θα έρθει ένα καινούργιο μέλος για να τη μεγαλώσει. Σε κάθε περίπτωση, οι μεγάλες χαρές έρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved