Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 15/7 έως 21/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την εβδομάδα, η οποία στιγματίζεται από το ταυ τετράγωνο των Άρη, Ουρανού και Πλούτωνα, μία όψη που προκαλεί εντάσεις στο φουλ και επηρεάζει περισσότερο τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου. Θα είστε νευρικοί, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις τριβές και να μην είστε ανταγωνιστικοί. Αν πάλι έχετε φθάσει στο σημείο να θέλετε να χωρίσετε και τώρα συμβαίνουν τα γεγονότα που ενθαρρύνουν τέτοιου είδους σκέψεις, είναι προτιμότερο να δώσετε ένα ηρωικό τέλος παρά να συντηρείτε μια σχέση μόνο από ανασφάλεια.

Θα ήταν ευχής έργο να πάρετε την άδειά σας, προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις στη δουλειά. Αν κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο, κρατήστε μία πολύ συντηρητική στάση. Μην ξεχνάτε ότι η Νέα Σελήνη από τον Καρκίνο υπερτονίζει τις δύσκολες επιρροές που δέχεστε αυτή την περίοδο.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνετε την αυτοκριτική σας και, αν χρειάζεται, να αναθεωρήσετε τη συμπεριφορά σας προς τα παιδιά σας. Επίσης τώρα πρέπει να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα αισθηματικά σας.

Κρατάμε το καλό: Θα είστε εξαιρετικά επικοινωνιακοί. Επίσης, η περίοδος είναι καλή για ταξίδια και φυγή.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι προσεκτικές αυτή την περίοδο που ο Άρης ενεργοποιεί με τον πιο επιθετικό τρόπο το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα. Ευτυχώς, αυτές οι όψεις δεν «βλέπουν» επιθετικά το ζώδιό σας αλλά ο Άρης βρίσκεται στον τομέα της καθημερινότητάς σας, της δουλειάς σας και, αν δεν προσέξετε τις κινήσεις σας, μπορεί να δημιουργηθούν τριβές και προβλήματα που θα σας ταλανίσουν. Είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείτε να αναλάβετε αγγαρείες που δεν σας αναλογούν και να εκνευριστείτε. Επίσης, πρέπει να είστε ήρεμοι, προκειμένου να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη στον άξονα τρίτου – ενάτου του ηλιακού σας ωροσκοπίου διευκολύνει τα ταξίδια, τις εκδρομές, τις επαφές και τις διασκεδάσεις. Καλύτερα να επιλέξετε αυτή τη λύση και να αποφύγετε τις τριβές και τις αναποδιές στη δουλειά.

Προσέχετε για να έχετε: Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο Λέοντα μπορεί να προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις στην οικογένεια. Πιθανώς μια φαινομενικά ασήμαντη αφορμή να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα και παράπονα που ήταν καταχωνιασμένα εδώ και αρκετό καιρό.

Κρατάμε το καλό: Μέσα σε μία δύσκολη περίοδο, εσείς δεν έχετε να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες, αρκεί να είστε λίγο προσεκτικοί ή απλώς να αποφεύγετε τους σκοπέλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η Αφροδίτη και ο Δίας που βρίσκονται στο ζώδιό σας, θα σας βγάζουν από τα δύσκολα αυτών των ημερών. Εσείς θα πρέπει να κάνετε πάρα πολύ προσεκτικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα γιατί η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας, ενεργοποιεί πολύ δύσκολες όψεις και δεν αποκλείεται να προκαλέσει προβλήματα, αναβολές πληρωμών ή έκτακτα έξοδα. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να είστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε τυχόν αντίξοες καταστάσεις.

Ο Άρης που βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, συμμετέχει σε ένα σύστημα όψεων μεγάλης έντασης, το οποίο χρήζει της προσοχής σας καθώς, εκτός των εκτάκτων εξόδων, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με τα παιδιά σας και τις φιλίες σας ή εμπόδια στις προσπάθειές σας να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο κυβερνήτης σας Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του την Κυριακή και δεν αποκλείεται να προκαλέσει τα γεγονότα που θα σας εξωθήσουν σε αναθεωρήσεις ατόμων και καταστάσεων.

Κρατάμε το καλό: Με το Δία και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα έχετε εύνοια στον ερωτικό τομέα, θα προκύπτουν οι ευκαιρίες να διασκεδάσετε και θα σώνεστε από τις δύσκολες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης στο ζώδιό σας, ενεργοποιεί πολύ δύσκολες όψεις, οι οποίες σας επηρεάζουν και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για να μη σας οδηγήσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις. Το ταυ τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια σοβαρά προβλήματα είτε οικογενειακά είτε επαγγελματικά. Σε κάθε περίπτωση, είναι πιο έξυπνο να αποφύγετε τις εντάσεις και να είστε ψύχραιμοι, όταν και αν προκύψουν.

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των οικονομικών σας, γεγονός που μπορεί να αποβεί σε καλό σας, αν σας χρωστούν χρήματα και τα διεκδικήσετε γιατί δεν αποκλείεται να τα πάρετε.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην πάρετε καίριες αποφάσεις για θέματα σχέσεων είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Αν τα γεγονότα σας εξωθούν στο να δώσετε ένα τέλος σε μία σχέση σας, σκεφτείτε το γιατί είναι λίγο βαρύ να παραμένετε σε καταστάσεις μόνο από ανασφάλεια ή από εγωισμό.

Κρατάμε το καλό: Με το Δία και την Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι μπορεί να ζήσετε ένα κρυφό έρωτα ή να κερδίσετε έξτρα χρήματα.

ΛΕΩΝ

102112184

Ανήκετε στους τυχερούς που δεν βάλλονται ιδιαίτερα από τις πολύ σκληρές όψεις αυτών των ημερών. Ωστόσο, αν ταξιδεύετε, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν οδηγείτε καθώς μπορεί να κάνετε μια λάθος κίνηση από εκνευρισμό ή υπερβολική παρόρμηση. Επίσης, καλό θα ήταν να μην προγραμματίσετε πολύ σοβαρά ραντεβού γι αυτή την εβδομάδα γιατί μπορεί η έκβασή τους να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σας, ανατρεπτικές καταστάσεις στις συνεργασίες σας ή ακόμη και στις προσωπικές σας σχέσεις. Γενικότερα, προσπαθήστε να κάνετε την αυτοκριτική σας πάνω σε θέματα σχέσεων, επαγγελματικών και μη, με σκοπό να αναθεωρήσετε τη στάση σας αν έχετε κάνει κάποια λάθη ή να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Οι ιδέες σας και οι στόχοι που θα βάλετε μπορεί να μην είναι ανεδαφικοί. Ωστόσο, τώρα σκεφτείτε τους τρόπους να τους υλοποιήσετε, κάντε τα σχέδιά σας και προετοιμαστείτε για να μπείτε στη δράση μετά τις 20 Αυγούστου.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι καλή για να φλερτάρετε, να περάσετε ευχάριστα με φίλους, να εκτονώσετε την παιδικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Η Νέα Σελήνη που δίνει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιείται στο ευνοϊκό, για το ζώδιό σας, περιβάλλον του Καρκίνου αλλά ενεργοποιεί πολύ σκληρές όψεις. Οι στόχοι σας δεν αποκλείεται να ευοδωθούν αλλά κάτι τέτοιο θα είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς, υπομονής, επιμονής, σύνεσης και ψυχραιμίας.

Το ταυ τετράγωνο του Άρη από το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, είναι η όψη που επηρεάζει, με τον πιο επιθετικό τρόπο, τα οικονομικά σας. Μην κάνετε κανέναν διακανονισμό αυτή την εβδομάδα και αποφύγετε τις σημαντικές αγοραπωλησίες. Κάντε οικονομία γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να μην σας πληρώσουν και να βρεθείτε εκτεθειμένοι στις υποχρεώσεις σας χωρίς να ευθύνεστε.

Προσέχετε για να έχετε: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του με ότι αυτό συνεπάγεται, θετικό ή αρνητικό. Το θετικό είναι ότι βάζει φρένο στους φρενήρεις ρυθμούς σας ενώ το αρνητικό ότι μπορεί να προκαλέσει αρκετές καθυστερήσεις, ανατροπές και παρεξηγήσεις που μπορεί να σας σπάσουν τα νεύρα.

Κρατάμε το καλό: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να χτίσετε μια πιο καλή εικόνα και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας ιστό.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας συμμετέχει σε ένα πολύ επιθετικό σύστημα όψεων, το ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Πρέπει να έχετε στραμμένη την προσοχή σας προς πάσα κατεύθυνση γιατί είναι πιθανό να προκληθούν τριγμοί σε σχέσεις σας, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Επίσης, πρέπει να εστιαστείτε στην οικογένειά σας γιατί είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια παράπονα, καταπιεσμένα συναισθήματα, θυμός.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο εντείνει τις επιδράσεις των σκληρών όψεων γι αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε σημαντικές κινήσεις στον τομέα της καριέρας, ξεκινήματα, διεκδικήσεις από ανωτέρους. Αν έχετε κάποιο σχέδιο, είναι προτιμότερο να προετοιμάζεστε τώρα για να το υλοποιήσετε στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα. Οι αναθεωρήσεις φίλων ή στόχων μπορεί να είναι επιβεβλημένες. Πιθανώς να είναι απαραίτητο να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς τα φιλικά σας πρόσωπα ή να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι όχι.

Κρατάμε το καλό: Επειδή η εποχή όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει και επειδή ο καλύτερος τρόπος για να μην υπάρξουν εντάσεις είναι να τις αποφύγετε, καλύτερα να πάρετε τις διακοπές σας ή να κάνετε ένα ταξιδάκι αυτές τις μέρες. Να θυμάστε ότι ο Δίας και η Αφροδίτη υπόσχονται να καλοπεράσετε στα ταξίδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δίνει το σύνθημα για ταξίδια, εκδρομές, καλοκαιρινές αποδράσεις και διασκέδαση. Θεωρώ ότι αυτές είναι και οι καλύτερες επιλογές καθώς η περίοδος στιγματίζεται από το επιθετικότατο ταυ τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, το οποίο ναι μεν δεν «βλέπει» πολύ αυστηρά το ζώδιό σας αλλά στην όψη συμμετέχουν και οι δυο κυβερνήτες του (Άρης – Πλούτωνας). Με λίγα λόγια πρέπει να προσέχετε για να έχετε και να μην βρεθείτε με προβλήματα επαγγελματικά ή υγείας που θα προκληθούν λόγω του άγχους σας. Ωστόσο, ακόμη κι αν επιλέξετε τη φυγή, να προσέχετε αν οδηγείτε καθώς η νευρικότητά σας δεν θα είναι ο καλύτερος σύντροφος στο τιμόνι.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα και δεν αποκλείεται να φέρει κάποια αναστάτωση στον τομέα της καριέρας σας και να σας δυσκολέψει αρκετά να προωθήσετε τις υποθέσεις σας. Μην πιέζετε τις καταστάσεις. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων γιατί αλλιώς θα αγχώνεστε και απλά θα χάνετε ενέργεια.

Προσέχετε για να έχετε: Να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και να κοιμάστε περισσότερο. Να προσέχετε στον ήλιο γιατί δεν αποκλείονται οι ηλιάσεις καθώς και προβλήματα υγείας από μεταδοτικές ασθένειες ή μολύνσεις από τσιμπήματα εντόμων, τσουχτρών κλπ.

Κρατάμε το καλό: Με το Δία και την Αφροδίτη στους Διδύμους, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, ο οικονομικός τομέας καλά κρατεί ενώ η λίμπιντό σας που είναι ανεβασμένη, σας εξωθεί στο να αποζητάτε τις χαρές του έρωτα...

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Μολονότι παραμένετε στο απυρόβλητο των επιθετικών όψεων, σε σχέση με τα περισσότερα ζώδια, πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς το ταυ τετράγωνο που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα και τονίζεται από τη Νέα Σελήνη, είναι μία πολύ σκληρή όψη που μπορεί να σας «τραυματίσει», ακόμη κι αν σας πάρει ξώφαλτσα. Κάντε οικονομία και μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα σας έχει ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια που μάλλον θα στρέφεται εις βάρος σας.

Αν κάποιος στόχος σας δεν ευοδώνεται, ίσως είναι καλύτερα να τον αναθεωρήσετε, να δείτε πού χωλαίνει και να αλλάξετε τον προγραμματισμό σας. Να θυμάστε ότι τώρα πρέπει να «διαβάζετε» τα σημάδια – συμπτώσεις και να ακολουθείτε τη ροή τους.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα, γεγονός που υποδεικνύει ότι μπορεί να ταλαιπωρηθείτε αν κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Καλύτερα να επιλέξετε κάτι πιο κοντινό.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας και η Αφροδίτη από τους Διδύμους ευνοούν τις ερωτικές σας σχέσεις, τα φλερτ, τα παιχνίδια και τις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο την Πέμπτη, πυροδοτεί τις επιδράσεις των σκληρών όψεων που δέχεται το ζώδιό σας με ισχυρότερη και επικινδυνότερη το ταυ τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη και τον Ουρανό. Να είστε ψύχραιμοι γιατί δεν αποκλείεται να προκληθούν τριγμοί σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν, ωστόσο, κάποια σχέση σας έχει φθαρεί, μην προσπαθείτε να συντηρήσετε το φάντασμά της από ανασφάλεια. Θα είναι πιο λυτρωτικό για εσάς να δώσετε ένα οριστικό τέλος και ίσως τώρα να συμβούν τα γεγονότα που θα σας υποδείξουν ποιες σχέσεις ή συνεργασίες είναι φαντάσματα...

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής αρχίζει την Κυριακή την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα, το ζώδιο που σχετίζεται με τις δοσοληψίες που έχετε με τράπεζες, δημόσιο, εφορία ή με τις κληρονομικές σας υποθέσεις. Επειδή η ανάδρομη κίνησή του δεν ευνοεί τη δράση, καλό θα ήταν να μην υπογράψετε διακανονισμούς τώρα και να μην αφήνετε εκκρεμότητες στα χρέη σας. Αν σας χρωστούν, δεν αποκλείεται να πάρετε τώρα κάποιο ποσό.

Κρατάμε το καλό: Προσπαθήστε να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σας. Το καλοκαιράκι προσφέρεται για κάτι τέτοιο και η Αφροδίτη με το Δία από τους Διδύμους δημιουργούν γόνιμο έδαφος για να σπάσετε τη ρουτίνα σας, βάζοντας μεγαλύτερες δόσεις χαράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Είστε αρκετά τυχεροί, καθώς οι πολύ επιθετικές όψεις που στιγματίζουν αυτή την περίοδο και που ενισχύονται από τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σας αφήνουν σχεδόν ανέπαφους. Εσείς πρέπει να προσέχετε λίγο στη δουλειά, να μην είστε πολύ βιαστικοί και να μην χάνετε την ψυχραιμία σας γιατί μπορεί να κάνετε λάθη. Επίσης, πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο, να μην επωμίζεστε ευθύνες που δεν σας αναλογούν, να τρέφεστε καλύτερα και να μην αγχώνεστε γιατί έχετε την τάση να χάνετε εύκολα ενέργεια και να αποδυναμώνεστε.

Με τον Άρη στο Ζυγό να συμμετέχει στο πολύ επιθετικό ταυ τετράγωνο παρέα με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, να προσέχετε όταν ταξιδεύετε γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείτε. Κι αν οδηγείτε να είστε συγκεντρωμένοι γιατί μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος λόγω υπερέντασης ή νεύρων.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο Λέοντα και δεν αποκλείεται να προκαλέσει παρεξηγήσεις με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Μικρό το κακό γιατί και χωρίς ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα είναι πολλοί αυτοί που σας βάζουν την ταμπέλα ότι είστε δυσνόητοι...

Κρατάμε το καλό: Έρωτας και δημιουργικότητα χορεύουν τέλεια και σας παρασύρουν στην αρμονία, το ρυθμό και την έκσταση! Αναμφίβολα θα πρέπει να βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα τους έρωτές σας, την αυτοέκφρασή σας και την εκτόνωση των ταλέντων σας! Όλα τα άλλα ας περιμένουν τη σειρά τους...

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η Νέα Σελήνη που θα γίνει την Πέμπτη στον Καρκίνο, δίνει το σύνθημα για να εστιαστείτε στην ερωτική σας ζωή. Καλά θα κάνετε να ρίξετε το βάρος σας στη χαρά του έρωτα, στα φλερτ, στις διασκεδάσεις, στην παιδικότητα, προκειμένου να αποφορτιστείτε. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η περίοδος με το ταυ τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη και τον Ουρανό, είναι πολύ πιεστική καθώς βάλλεται ο άξονας των οικονομικών σας, του συστήματος αξιών και της λίμπιντό σας. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είστε πολύ φειδωλοί στα έξοδά σας και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τυχόν έκτακτα έξοδα ή την περίπτωση να μην σας πληρώσουν έγκαιρα από τη δουλειά σας. Εννοείται ότι είναι σοφότερο να μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό.

Προσέχετε για να έχετε: Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα μπορεί να προκαλέσει πολλές ανατροπές στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας. Είναι προτιμότερο να απέχετε από τις πιέσεις για να μην αποδυναμωθείτε ενεργειακά και με το κέρδος να φορτίσετε τις μπαταρίες σας σε κάποιο θέρετρο.

Κρατάμε το καλό: Θα αντλήσετε μεγάλη χαρά αν εστιαστείτε στην οικογένειά σας με σκοπό να δώσετε και να πάρετε αγάπη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved