Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 24/6 έως 30/6

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ πιεστική για εσάς, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 27 – 31 Μαρτίου, καθώς το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα που είναι η σημαντικότερη όψη αυτών των ημερών, επηρεάζει το ζώδιό σας. Φαίνεται ότι θα δοκιμαστείτε σε θέματα καριέρας, οικογένειας και –γενικότερα- σχέσεων. Να είστε έτοιμοι για σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές γιατί η προσκόλληση σε άτομα και καταστάσεις, ιδιαίτερα όταν όλα τα σημάδια φωνάζουν ότι θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος, θα γίνει η αφορμή για ακόμη περισσότερα προβλήματα.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα ενέχει το στοιχείο της υπερβολής. Να προσέχετε στις μετακινήσεις σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας. Επίσης, επειδή θα έχετε την τάση να είστε αμετροεπείς, καλό θα ήταν να συγκεντρώνεστε και να σκέφτεστε πολύ τι θα πείτε, ιδιαίτερα αν απευθύνεστε σε ανωτέρους σας στη δουλειά.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα θα είναι θετική για να φλερτάρετε αλλά και για να «γεννήσετε» δημιουργικές ιδέες. Επίσης, φαίνεται ότι θα περάσετε πιο ευχάριστα με τα παιδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα επηρεάζει τον τομέα των ταξιδιών και των μετακινήσεών σας, γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγατε τα ταξίδια και να είστε πολύ προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Γενικότερα, δεν αποκλείονται οι ταλαιπωρίες και θα είναι πιο σοφό αν κάνετε ότι μπορείτε για να τις αποφύγετε.

Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα θα σας εξωθήσει στο να πάρετε αποφάσεις για οικογενειακές υποθέσεις ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις για την καριέρα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας πάρει τα μυαλά και να αρχίσετε τις σπατάλες. Πρέπει να επιστρατέψετε τον καλό, οικονόμο εαυτό σας γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Επίσης, μην κυνηγάτε το εύκολο κέρδος γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι φούσκα.

Κρατάμε το καλό: Η φαντασία σας οργιάζει, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσετε όσοι έχετε καλλιτεχνικές εφέσεις ή χρειάζεστε τις μούσες για να εμπνευστείτε. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι καλό και για όσους φλερτάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα επιδρά στον οικονομικό σας τομέα γι αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα δυσβάσταχτο, έκτακτο έξοδο ή να αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις με τράπεζες ή εφορία που σίγουρα δεν θα είναι θετικές για εσάς. Εννοείται ότι πρέπει να περιορίσετε τα έξοδά σας για να είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Το θετικό για εσάς είναι ότι ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις λύσεις σας αλλά το αρνητικό είναι ότι το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας εξωθήσει σε λάθος επιλογές καθώς θα έχετε την τάση να παραμυθιάζεστε.

Προσέχετε για να έχετε: Χάνετε κάθε μέτρο και μπορεί να κάνετε σοβαρά λάθη στην προσωπική σας ζωή. Αν θέλετε να φλερτάρετε έχει καλώς αλλά, αν είστε δεσμευμένοι, να θυμάστε ότι δεν είναι σωστό να κάνετε στους άλλους αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα είναι ευνοϊκή για εσάς καθώς τώρα θα συζητάτε και θα αποφασίσετε για ταξίδια, θα αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, θα κάνετε δημόσιες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει μία αρκετά σκληρή όψη που ονομάζεται ταυ τετράγωνο, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε πολλά προβλήματα με τις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές είτε τις επαγγελματικές, ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια αυτήν την εβδομάδα. Και επειδή εσείς είστε πολύ συναισθηματικοί και δύσκολα αποκόβεστε από καταστάσεις, ιδιαίτερα αν έχετε επενδύσει συναισθήματα, θα σας είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσετε τη ροή της όψης που σας επηρεάζει και σας επιβάλλει να δώσετε οριστικό τέλος στις καταστάσεις που παρουσιάζουν προβλήματα.

Δυστυχώς το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δεν σας βοηθάει γιατί σας κάνει ακόμη πιο συναισθηματικούς από το συνηθισμένο σας.

Προσέχετε για να έχετε: Μην εμπιστεύεστε τους κόλακες. Προσπαθήστε να συναναστρέφεστε τα άτομα που σας λένε αλήθειες, ακόμη κι αν αυτές σας φαίνονται δύσπεπτες. Μόνο αυτοί είναι οι αληθινοί σας φίλοι και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν.

Κρατάμε το καλό: Θετικό είναι το γεγονός ότι τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας προάγουν και που είχαν τελματωθεί από καιρό, στις οποίες μένατε από ανασφάλεια και εξάρτηση.

ΛΕΩΝ

102112184

Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ζώδια, εσείς βρίσκεστε στο απυρόβλητο των σκληρών πλανητικών επιδράσεων αυτής της εβδομάδας. Ωστόσο, όπως και να το κάνουμε, ο Ήλιος σας σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Αρχικά, να τρέφεστε καλά και να ξεκουράζεστε, να προσπαθείτε να μην αγχώνεστε γιατί μπορεί να προκύψουν ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Αν στη δουλειά σας πάει κάτι άσχημα και πρέπει να αλλάξετε πορεία πλεύσης, μη διστάσετε γιατί με το να επιδιώκετε τις φαινομενικά ασφαλείς επιλογές, μόνο ασφάλεια δεν θα έχετε. Επίσης να προσέχετε όταν ταξιδεύετε γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείτε, ιδιαίτερα σε ταξίδια του εξωτερικού.

Προσέχετε για να έχετε: Με το τετράγωνο του Δία και του Ποσειδώνα θα φλερτάρετε, θα κάνετε καινούργιες φιλίες, θα ανοίξει ο κύκλος σας αλλά μπορεί να μην επενδύσετε σε σωστά άτομα καθώς θα έχετε την τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Επίσης, αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας, μην ποντάρετε σε εύκολο χρήμα που μπορεί να σας υποσχεθούν κάποιοι γιατί μάλλον θα πρόκειται περί χίμαιρας.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνείτε καλύτερα αυτά που θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα μας δίνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου για εσάς, τα οποία εντείνονται και από το τετράγωνο του Ποσειδώνα με το Δία. Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται» κι εσείς που συνήθως υπερηφανεύεστε ότι είστε ορθολογιστές και δεν την πατάτε εύκολα από συναισθήματα, τώρα μπορεί να βρεθείτε προ απροόπτων. Το μενού έχει λάθος επιλογές, πιθανές ψευδαισθήσεις, πιθανή εξαπάτησή σας από ταίρι ή φιλικό πρόσωπο, τέλος ενός έρωτα, οριστική ρήξη σε μια φιλία σας. Να είστε έτοιμοι να φύγετε αξιοπρεπώς και να απαλλαγείτε από τις εξαρτήσεις σας και την ανάγκη σας να πείτε ψέματα στον εαυτό σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αν έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψετε τώρα κανένα συμβόλαιο, ιδιαίτερα για μια καινούργια δουλειά.

Κρατάμε το καλό: Θα είστε αρκετά δημιουργικοί. Η περίοδος ευνοεί τους Παρθένους που έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα ή όσους χρειάζεστε την έμπνευση για να αποδώσετε επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Ο ζωδιακός σας σταυρός βάλλεται από το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Εστιαστείτε σε θέματα καριέρας που είναι πιθανό να σας ταλανίσουν αυτή την περίοδο. Αν υπάρξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, φροντίστε να δώσετε οριστικές λύσεις κι αν μια κατάσταση φθάσει στο τέλος της μην απογοητευτείτε. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να ξαναχτίσετε κάτι καινούργιο. Επίσης, δεν αποκλείεται να ενσκήψουν κάποια προβλήματα στο σπίτι ή με τους γονείς σας. Μην ξεσπάτε στο ταίρι σας για να αποφύγετε προβλήματα σχέσεων κι αν υπάρξει κάποια παρεξήγηση, προσπαθήστε να μην τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, όπως για παράδειγμα να κολλήσετε κάτι από τη θάλασσα ή την άμμο ή να σας τσιμπήσει ένα έντομο και να σας προκαλέσει αλλεργία. Φροντίστε ώστε να μην έχετε τέτοιου είδους απρόοπτα.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής που μπαίνει στο Λέοντα, είναι βοηθητικός για να βάλετε νέους στόχους, να προωθήσετε τις ιδέες σας, να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Βρίσκεστε σε αρκετά καλή μοίρα, συγκρινόμενοι με τα υπόλοιπα ζώδια, καθώς η πιο σκληρή όψη της εβδομάδας, το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, πραγματοποιείται σε ζώδια που δεν αποτελούν ιδιαίτερα σκληρά περιβάλλοντα για εσάς. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις περιττές μετακινήσεις και να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην ταξιδέψετε γιατί τα ταξίδια αυτής της περιόδου εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

Προσέχετε για να έχετε: Μολονότι είστε ταλαντούχοι στο να περιφρουρείτε τα οικονομικά σας και να ξελασπώνετε ακόμη και από τις πιο δύσκολες καταστάσεις, αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας. Κινδυνεύετε από αυτούς που σας χαϊδεύουν τα αφτιά και που μπορεί να σας υποσχεθούν εύκολα κέρδη καθώς επίσης και από κάποιο δικό σας λάθος, μια αυταπάτη που μπορεί να σας εξωθήσει σε λάθος κινήσεις. Θα ήταν προτιμότερο να μην προβείτε τώρα σε διακανονισμούς με τράπεζες ή δημόσιο.

Κρατάμε το καλό: Μπορεί να μπει στη ζωή σας ένας καινούργιος έρωτας και να ενεργοποιήσει για τα καλά την ευαίσθητη και ρομαντική πτυχή σας

.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Ο οικονομικός τομέας είναι ο πιο αδύναμος κρίκος σας αυτή την περίοδο. Το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα προκαλέσει πολλά προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα και δεν αποκλείεται να έχετε ένα μπουγιουρντί που να σας αναστατώσει και να σας κάνει να νιώσετε αδικημένοι. Σε αυτό το κλίμα καλό θα ήταν να μην υπογράψετε κανένα διακανονισμό με εφορία ή τράπεζες και να κάνετε οικονομία, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα που πιθανώς να έρθουν.

Το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη ροπή σας προς την αμετροέπεια γι αυτό να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν μιλήσετε, ιδιαίτερα αν πρόκειται να επιχειρηματολογήσετε προς συνεργάτες ή προς τους γονείς σας.

Προσέχετε για να έχετε: Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο σπίτι, μια διαρροή ή μια ανάλογη βλάβη που να σας αναγκάσει να βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα ενισχύει τη δυνατότητά σας να πάρετε αποφάσεις και τις συνδιαλλαγές σας με το εξωτερικό. Επίσης είναι ενθαρρυντικός για όσους διδάσκουν ή επιμορφώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Ο ζωδιακός σας σταυρός βάλλεται από το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Αυτή η σκληρή όψη μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη αν δεν είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τη ροή σας. Με λίγα λόγια, αν πρέπει να δώσετε κάποιο τέλος, να το κάνετε χωρίς να αφήνετε τις όποιες ανασφάλειες ή εξαρτήσεις να σας δεσμεύουν σε καταστάσεις που δεν σας προάγουν. Το πιο πιθανό είναι ότι τα σοβαρότερά σας προβλήματα θα προέλθουν από τις προσωπικές σας σχέσεις. Φροντίστε, λοιπόν, να είστε εστιασμένοι στα ταίρια σας και να μην προκαλέσετε εσείς τον πόλεμο. Οι Αιγόκεροι που πρέπει να προσέχετε περισσότερο γιατί θα δεχθείτε πάνω στο γενέθλιο Ήλιο σας αυτή την όψη, είστε εσείς που γεννηθήκατε από 28 Δεκεμβρίου μέχρι 2 Ιανουαρίου.

Προσέχετε για να έχετε: Μπορεί να υπάρξει μια εκρηκτική κατάσταση στο σπίτι που να φέρει τα πάνω κάτω, κάτι σαν κεραυνός εν αιθρία.

Κρατάμε το καλό: Με το Δία στους Διδύμους οι δουλειές σας που για εσάς είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, θα πάνε αρκετά καλά κι αυτό είναι μια μεγάλη παρηγοριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Σαφώς και είστε πιο τυχεροί από άλλα ζώδια, πάντα συγκριτικά και πάντα με γνώμονα τα γενικά που μπορούμε να πούμε όταν κάνουμε τέτοιου είδους προβλέψεις, δηλαδή σε επίπεδο ζωδίου και όχι προσωπικού χάρτη. Η πιο σκληρή όψη της εβδομάδας, το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα επηρεάσει τον τομέα της καθημερινότητάς σας και δεν αποκλείεται να φέρει αναστάτωση. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη δουλειά, αντιμετωπίστε το με ψυχραιμία και αν κάτι τελειώσει, μην πανικοβληθείτε. Απλά, να έχετε έτοιμο ένα σχέδιο για την περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Να προσέχετε την υγεία σας, η οποία αποδυναμώνεται από το άγχος, να τρέφεστε καλύτερα και να κοιμάστε περισσότερο.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βλάψει μόνο στην περίπτωση που παραμυθιαστείτε και κάνετε κάποια υποτιθέμενη σπουδαία οικονομική κίνηση. Αν αποφύγετε τέτοιους είδους απονενοημένα διαβήματα, όλα θα πάνε καλά.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας από τους Διδύμους ευνοεί τους έρωτές σας και εξάρει τη δημιουργικότητά σας. Παράλληλα, ο Ερμής που μπαίνει το Λέοντα, είναι ιδανικός για να πάρετε αποφάσεις, να υπογράψετε συμβόλαια, να συζητήσετε με συνεργάτες και αισθηματικούς δεσμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Ο Ήλιος που βρίσκεται στον Καρκίνο, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτες, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά σας, σχηματίζει μία δύσκολη όψη ταυ τετραγώνου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Να είστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε στενάχωρες καταστάσεις, ίσως και να νιώσετε προδομένοι από τον έρωτά σας. Αν ερωτευτείτε τώρα, να κρατήσετε «μικρό καλάθι» γιατί δεν αποκλείεται να είναι άνθρακας ο θησαυρός και να πέσετε από τα σύννεφα αργότερα.

Το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα μπορεί να αποβεί επικίνδυνο, ιδιαίτερα για τους Ιχθείς των πρώτων ημερών καθώς δεν αποκλείεται να ενθουσιαστείτε από άτομα και καταστάσεις, οι οποίες να είναι καλό περιτύλιγμα αλλά κενό ουσίας.

Προσέχετε για να έχετε: Να κρατάτε τις επιφυλάξεις σας προς τους άλλους και να μάθετε να διαχωρίζετε αυτούς που πραγματικά αξίζουν την αγάπη σας από αυτούς που είναι κόλακες ή θα έπρεπε να σας είναι αδιάφοροι.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας από τους Διδύμους θα ενισχύσει τις προσπάθειές σας να κρατηθείτε ή να αναρριχηθείτε σε πιο καλές θέσεις στον τομέα της καριέρας σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved