Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 10/6 έως 16/6

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Το ταυ τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στα παρορμητικά επηρεάζει το ζώδιό σας και εντείνει την αμετροέπεια και, γενικότερα, την τάση σας να «ανάβετε» εύκολα και, συχνά, αλόγιστα. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα όταν νιώσετε νευριασμένοι, γιατί μπορεί να πείτε ή να κάνετε πράγματα για τα οποία να μετανιώσετε αργότερα. Μην ξεχνάτε ότι οι εντάσεις είτε στο χώρο της δουλειάς είτε στην οικογένεια θα σας ρίξουν ακόμη περισσότερο ψυχολογικά.

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους θα ανοίξει έναν κύκλο περισσότερης εξωστρέφειας αλλά και αμετροέπειας. Ο Δίας στους Διδύμους θα σας δώσει ευκαιρίες για να προβληθείτε, να κάνετε χρήσιμες δημόσιες σχέσεις, να ταξιδέψετε, να το ρίξετε έξω. Αν είστε συγγραφείς ή ασχολείστε με επαγγέλματα που χρησιμοποιούν το λόγο ως εργαλείο τους, θα έχετε αρκετές εμπνεύσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Η αλήθεια είναι ότι θα κουράζεστε πάρα πολύ στη δουλειά καθώς θα αναγκαστείτε να υπερβείτε κατά πολύ τα όρια της αντοχής σας και θα χάνετε πολλή ενέργεια. Να προσέχετε τη διατροφή σας και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε.

Κρατάμε το καλό: Με το τρίγωνο του Ήλιου και του Κρόνου σας δίνεται η ευκαιρία να προβληθείτε, να δώσετε δείγματα δουλειάς, να κάνετε δημόσιες σχέσεις με σκοπό να τις εξελίξετε σε συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σας και μπαίνει στους Διδύμους. Μέσα από αυτό το περιβάλλον θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών σας, το πώς αντιμετωπίζετε το θέμα περιουσία, το σύστημα αξιών σας. Εσείς, από τη φύση σας, είστε άτομα που γνωρίζετε καλά τους τρόπους να εξοικονομείτε χρήματα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βάζετε φραγμούς στην τάση σας για σπατάλες. Επίσης, με το Δία στους Διδύμους, μέσα σε ένα χρόνο, δεν αποκλείεται να μεθοδεύσετε τις καταστάσεις έτσι ώστε να αυξήσετε τους πόρους σας.

Με τον Ερμή στον Καρκίνο να συμμετέχει σε ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ταξίδια και να προσέχετε στις μετακινήσεις σας γιατί δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε πάρα πολύ. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να μην αναμειχθείτε σε καβγάδες με γείτονες, θείους, θείες, ξαδέλφια γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα και θα στεναχωρηθείτε.

Προσέχετε για να έχετε: Η τάση σας να χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας, μπορεί να σας εξωθήσει στο να κάνετε ή να πείτε πράγματα που θα στραφούν εις βάρος σας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι.

Κρατάμε το καλό: Με το τρίγωνο του Ήλιου και του Κρόνου, θα βελτιωθούν τα θέματα που σας αφορούν στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας και ρίχνει τους προβολείς του επάνω σας. Η διέλευσή του στο ζώδιό σας θα κρατήσει ένα χρόνο και μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας κάνει πιο αμετροεπείς απ' ότι είστε συνήθως, θα εντείνει τις εγωιστικές και εγωκεντρικές σας τάσεις και δεν αποκλείεται να σας προσθέσει κάποια κιλάκια. Ωστόσο, τα θετικά του είναι ότι θα σας οπλίσει με περισσότερη αισιοδοξία και διάθεση για ζωή ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσει το κατάλληλο timing για να κάνετε μια επαγγελματική συνεργασία ή μια ερωτική σχέση. Επίσης, θα ευνοήσει τους Διδύμους που θα θελήσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να επεκτείνετε την οικογένεια ή τη δουλειά σας.

Με το ταυ τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Καρκίνο, το ζώδιο των οικονομικών σας, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, να προσέχετε τις κινήσεις σας, να μην ενδίδετε σε σπατάλες και, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, καλύτερα να μην υπογράψετε κανέναν διακανονισμό αυτές τις μέρες.

Προσέχετε για να έχετε: Μην εμπιστεύεστε αυτούς που σας λένε «παχιά λόγια» γιατί η πρώτη όψη που δημιουργεί ο Δίας, μπαίνοντας στο ζώδιό σας, είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Φούσκες, έλλειψη μέτρου, υπερβολές, κομπλιμέντα και καθόλου ουσία...

Κρατάμε το καλό: Κάποιο θέμα που αφορά σε ένα παιδί σας μπορεί να έχει θετική έκβαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σας με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες καθώς θα είστε εκνευρισμένοι, ευέξαπτοι και όχι άδικα, αν λάβουμε υπόψη μας ότι τίποτε δεν θα γίνεται τη στιγμή που πρέπει και ότι θα ενσκήψουν αρκετές ανατροπές στην καθημερινότητά σας. Να προσέχετε τι λέτε και σε ποιον γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σοβαρά πλήγματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και απαντήσεις, ακόμη κι αν χρειαστεί να υπερασπιστείτε το δίκιο σας.

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους, το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σημάνει την έναρξη μιας χρονιάς στην οποία θα υπάρχει η τάση να υπερβάλλετε τόσο στις θετικές σκέψεις (υπεραισιοδοξία που μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες) όσο και στις φοβίες (βύθισμα που μπορεί να σας κλείσει στους εαυτούς σας). Και οι δύο περιπτώσεις είναι προς αποφυγή. Αξιοποιείστε τη θέση του Δία για να διευρύνετε τη συνειδητότητά σας, να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας Εαυτό, να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή, να εμπιστευτείτε τις διαισθήσεις σας, να αποκτήσετε πίστη για τη ζωή και την ανθρώπινη εξέλιξη.

Προσέχετε για να έχετε: Με το τετράγωνο του Ήλιου και του Άρη, θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε τις περιττές μετακινήσεις γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείτε.

Κρατάμε το καλό: Αρκετοί Καρκίνοι θα βγάλετε κάποια χρήματα από έχτρα δουλειές που θα αναλάβετε.

ΛΕΩΝ

102112184

Ο Δίας περνάει στους Διδύμους, θέση από την οποία θα ενισχύσει τις φιλίες σας, θα συμβάλλει θετικά για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα σας εξωθήσει στο να βάλετε νέους στόχους και δεν αποκλείεται να ευνοήσει τους έρωτές σας. Ωστόσο, το Δία πρέπει να τον προσέχετε γιατί, συχνά, μας εξωθεί στο να ξεπερνάμε κατά πολύ το μέτρο, να γινόμαστε υπεραισιόδοξοι και επιπόλαιοι, να τεμπελιάζουμε και να νομίζουμε ότι όλα θα γίνουν χωρίς να κάνουμε τίποτε ουσιαστικό για να τα πραγματώσουμε. Θα βγείτε κερδισμένοι από το Δία μόνο αν δουλέψετε σκληρά και αν είστε συνεπείς.

Να προσέχετε τις κινήσεις σας στον οικονομικό τομέα γιατί μπορεί να προκύψει ένα σοβαρό πρόβλημα ή ένα έκτακτο έξοδο. Μην ενδίδετε σε σπατάλες (δηλαδή πρέπει να πάτε λίγο κόντρα στη φύση σας) και προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρήματα για να είστε έτοιμοι για τα απρόοπτα έξοδα.

Προσέχετε για να έχετε: Το ταυ τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, δηλώνει ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σας, να λέγονται πράγματα που σας αδικούν. Φυλάτε τα νώτα σας και μην εμπιστεύεστε εύκολα τον καθένα.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ευνοεί την προώθηση των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, μπαίνει στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, τους Διδύμους, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο. Σε αυτή την περίοδο αξίζει να προσπαθήσετε για να επεκταθείτε στον τομέα σας, να κάνετε κάτι περισσότερο, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Βεβαίως, για να εξασφαλίσετε την επιτυχία, θα πρέπει να κατανικήσετε τις τάσεις που δημιουργεί ο Δίας, δηλαδή το αίσθημα ότι είστε αναντικατάστατοι και μόνο εσείς ικανοί να κάνετε τη δουλειά σας ή την σύγχυση μεταξύ ματαιοδοξίας και φιλοδοξίας. Επιλέξτε καταστάσεις συμβατές προς τα ταλέντα και τα προσόντα σας, την ομάδα ή το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα κινηθείτε και μην ξεχνάτε ότι «τα καλά κόποις κτώνται».

Ο κυβερνήτης σας Ερμής πραγματοποιεί σκληρές όψεις σε ένα ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Είναι πιθανό να επηρεάσει την κρίση σας είτε με τους φίλους και τους στόχους σας, είτε στα φλερτ και στους έρωτές σας. Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να πείτε ή να κάνετε πράγματα που θα στραφούν εναντίον σας. Θα έχετε την τάση να είστε πιο νευρικοί του φυσιολογικού προς τα παιδιά σας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην οικογένεια. Χρειάζεται περισσότερος αυτοέλεγχος.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο ζώδιό σας είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα και στα εγκαύματα. Να προσέχετε, ιδιαίτερα αν εκτίθεστε στον ήλιο.

Κρατάμε το καλό: Μπορεί να υπάρξει ένα άτομο που κατέχει τη θέση – κλειδί για να σας βοηθήσει να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους θα είναι ευεργετική για το ζώδιό σας καθώς θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακτήσετε την πίστη, την αισιοδοξία σας, την καλή διάθεση για να αντιμετωπίσετε ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Παράλληλα, μέσα σε αυτή τη χρονιά, θα ενισχύσει με όψη τριγώνου τον Ήλιο σας και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία ή οποία θα σχετίζεται με το εξωτερικό ή με ταξίδια.

Προς το παρόν, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται στο ζωδιακό σας σταυρό και αποτελείται από τον Ερμή, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, θα προκαλέσεις εντάσεις, ανατρεπτικές καταστάσεις και τριγμούς στην οικογένεια και στην καριέρα. Επειδή θα είστε νευρικοί και δεν θα σας είναι εύκολο να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, να προσέχετε γιατί μπορεί να πείτε ή να κάνετε πράγματα που θα σας κοστίσουν ακριβά και εκ των υστέρων να σας στεναχωρήσουν.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στην Παρθένο, δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σας ή κάποιο άτομο να σας κρύβει πολύ ουσιαστικά πράγματα. Τεντώστε τις κεραίες σας για να δείτε τι κρύβεται πίσω από τα επιφαινόμενα.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος προσφέρεται για δημόσιες σχέσεις ή για να διαφημιστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους, θα στιγματίσει την έναρξη μιας χρονιάς στην οποία θα δώσει έμφαση στο σύστημα αξιών σας, στις κληρονομικές σας υποθέσεις, στα δάνεια ή στις συνεργασίες σας με τις τράπεζες, στις οικονομικές δοσοληψίες σας με δημόσιο ή στα χρήματα τρίτων που τυχόν διαχειρίζεστε. Θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε το Δία στους Διδύμους, μόνο αν είστε πολύ συνετοί σε αυτούς τους τομείς, δεν πάθετε κρίση υπεραισιοδοξίας και δεν πάρετε παράτολμα ρίσκα. Επίσης, αν δεν πέσετε θύματα σε διάφορες «φούσκες» που θα σας πλασαριστούν ως μεγάλες ευκαιρίες.

Το ταυ τετράγωνο των Ερμή, Ουρανού και Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στη δουλειά, να νιώθετε ότι το κλίμα στο γραφείο είναι επιθετικό ή να ενσκήψουν ανατρεπτικές καταστάσεις που θα σας ταράξουν. Προσπαθήστε να ελέγχετε τη νευρικότητά σας και να εκτονώνεστε γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ψυχοσωματικά.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αναλάβετε υποθέσεις άλλων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για τα οικονομικά τους γιατί μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση αν κάτι δεν πάει καλά και να επιφορτιστείτε με ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Κρατάμε το καλό: Η ανεβασμένη σας λίμπιντο μπορεί να σας βάλει σε μια πολύ ερωτική, καλοκαιρινή περιπέτεια...

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Ο ζωδιακός σας άξονας έχει την τιμητική του τελευταία με τις εκλείψεις! Και το πάρτι συνεχίζεται καθώς τώρα ο κυβερνήτης σας Δίας μπαίνει στους Διδύμους. Από αυτή τη θέση και για ένα ολόκληρο χρόνο θα ρίξει τους προβολείς του στις σχέσεις, στις συνεργασίες σας, στον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι αλλά και στο πώς καθρεπτίζεστε εσείς μέσα από τους άλλους. Τα προβλήματα που μπορεί να σας δημιουργήσει, θα οφείλονται σε κακή διαχείριση του Δία από πλευράς σας καθώς ο Δίας επεκτείνει κι αν είστε αλαζόνες στις σχέσεις σας και θεωρείτε ότι έχετε πάντα δίκιο, συμπτώματα που δεν σας είναι σπάνια, τότε θα χάσετε εντελώς το μέτρο σας και, βεβαίως, θα βιώσετε και τον αντίκτυπο των επιλογών σας. Κερδισμένοι θα βγείτε αν δείξετε τη διάθεση να χτίζετε τις σχέσεις σας, να είστε συνεπείς προς τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν κι αν χρησιμοποιήσετε το Δία με σκοπό να κάνετε μια ισότιμη προσωπική σχέση ή να επεκτείνετε τις συνεργασίες σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από τον όγδοο οίκο σας με τους Ουρανό και Πλούτωνα, θα ήταν προτιμότερο να μην προβείτε σε κανέναν οικονομικό διακανονισμό γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα βγείτε χαμένοι.

Κρατάμε το καλό: Δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένας έρωτας του παρελθόντος για να σας δώσει τις επιβεβαιώσεις που σας είχε στερήσει τότε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, αυτή την εβδομάδα, πυροδοτείται από ένα ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Ερμή. Να προσέχετε τις κινήσεις σας, να προσπαθείτε να διαχειριστείτε το θυμό σας, όταν νιώθετε αναστατωμένοι, να μην επιτίθεστε στους άλλους. Αν δεχθείτε τις επιθετικές συμπεριφορές άλλων ατόμων, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να μην είστε εσείς οι χαμένοι. Δεν αποκλείεται, επίσης, να δεχθείτε παράλογες λεκτικές επιθέσεις από το ταίρι σας, ενδεχόμενα λόγω ζήλιας ή τέτοιου είδους διεκδικήσεων.

Ο Δίας που μπαίνει στους Διδύμους και θα παραμείνει για ένα ολόκληρο χρόνο, διευρύνει τους ορίζοντες των εργατικών Αιγόκερων, οι οποίοι θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τις δουλειές σας. Ωστόσο, να προσέχετε τη διατροφή σας καθώς, μέσα από το έκτο ηλιακό σας σπίτι, δεν αποκλείεται να ξεφύγετε αρκετά με αποτέλεσμα να παχύνετε.

Προσέχετε για να έχετε: Θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε τα ταξίδια αυτή την εβδομάδα γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα ταλαιπωρηθείτε.

Κρατάμε το καλό: Αν έχετε καταβάλει πολλές προσπάθειες για την καριέρα σας, με το τρίγωνο Κρόνου – Ηλίου, δεν αποκλείεται να επιβραβευθείτε από τους ανωτέρους σας ή να καταξιωθείτε στο χώρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Ο Δίας μπαίνει στους Διδύμους, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο. Οι κίνδυνοι με αυτή την πλανητική μετακίνηση επικεντρώνονται στις αυξημένες πιθανότητες να καβαλήσετε το καλάμι και να υιοθετήσετε εγωκεντρικές συμπεριφορές που όχι μόνο δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά αλλά θα απογοητεύσουν τους φίλους σας. Αντίθετα, μπορείτε να αξιοποιήσετε το Δία, δίνοντας σάρκα και οστά στις εμπνεύσεις σας, αρχίζοντας νέες, πιο δημιουργικές δραστηριότητες ή αναζητώντας το μεγάλο έρωτα. Επίσης τώρα έχετε το Σύμπαν με το μέρος σας, αν θέλετε να κάνετε ένα παιδάκι.

Με τον Ερμή να βρίσκεται στον τομέα της καθημερινής σας εργασίας και να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις στη δουλειά. Προσπαθήστε να κάνετε μια καλή διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων σας για να μην μετατρέψετε την τρίχα σε τριχιά. Επίσης, ενισχύστε τις άμυνες σας γιατί χάνετε πολλή ενέργεια.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τους οικονομικούς διακανονισμούς.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ήλιο είναι πολύ θετικό για το ζώδιό σας καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξουν αυτοί που θα σας υποστηρίξουν να προωθήσετε δημιουργικές ιδέες.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Ο Δίας μπαίνει στους Διδύμους και για ένα ολόκληρο χρόνο θα επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και της καριέρας σας. Το επικίνδυνο με αυτή τη διέλευση είναι να χάσετε το μέτρο σας και να προβείτε σε ενέργειες που δεν θα τις έχετε σκεφτεί αρκετά καλά. Ο Δίας μπορεί να είναι βοηθητικός για εσάς, αν κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις, δεν παρασύρεστε από τους κόλακες και δουλεύετε σκληρά, τόσο για να επιτύχετε κάτι καλύτερο στην καριέρα σας όσο και για να συντηρήσετε τις ισορροπίες στην οικογένεια.

Προσεκτικοί πρέπει να είστε με το ταυ τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα, γιατί μπορεί να κάνετε λάθη λόγω έλλειψης διάκρισης, φόβου και εξαρτήσεων, κυρίως στον πάσχοντα ερωτικό σας τομέα.

Προσέχετε για να έχετε: Με το τετράγωνο του Άρη και του Ήλιου μπορεί να διαπληκτιστείτε με άτομα της οικογένειάς σας ή να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τον/τη σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην υιοθετείτε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος προσφέρεται για να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved