Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 27/5 έως 2/6 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Το επικοινωνιακό σας κριτήριο φαίνεται ότι λειτουργεί στο μάξιμουμ γι αυτό πρέπει να αξιοποιήσετε τις περιστάσεις, να οργανώσετε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και να προσπαθήσετε να κλείσετε συμφωνίες και, γενικότερα, να προωθήσετε νέα σχέδια με άτομα που κατέχουν θέσεις – κλειδιά. Το εξάγωνο του Ήλιου και του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας είναι ευνοϊκό για επαφές, ιδιαίτερα για τα Κριάρια του πρώτου δεκαημέρου. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα δύο εκλείψεων που προσβάλλουν τον ίδιο άξονα, των επαφών σας, γι αυτό κάντε ότι σας είναι δυνατόν αλλά θα είστε ξεκάθαροι, απόλυτα σαφείς σε αυτό που συζητάτε κι αν νιώσετε ότι η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά, δεν θα απογοητευτείτε αλλά θα την αναβάλετε για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι, εστιασμένοι σε αυτά που θέλετε να πείτε ή να κάνετε, ιδιαίτερα σε σημαντικές υποθέσεις, γιατί θα έχετε την τάση να αφαιρείστε και μπορεί να κάνετε κάποιο σοβαρό λάθος.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες είναι καλές για να προβληθείτε ενώ ευνοούν ακόμη περισσότερο την προώθηση απόλυτα πρωτότυπων ιδεών.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Εστιαστείτε στην προσωπική σας ζωή καθώς θα συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα είτε ερωτικού χαρακτήρα είτε λόγω των φίλων σας. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας για ένα ακόμη δεκαπενθήμερο και ευνοεί τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου που έχετε τις πιθανότητες με το μέρος σας τόσο για να προβείτε σε συζητήσεις και συνεργασίες όσο και για να δώσετε μια τονωτική ανάσα στις σχέσεις σας. Παράλληλα το ζώδιό σας ευνοείται από τη διέλευση του Άρη στην Παρθένο, η οποία θα αξιοποιηθεί από πλευράς σας αν δραστηριοποιηθείτε για να προωθήσετε δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δουλειές σας. Ο Άρης ευνοεί και το ερωτικό σας παιχνίδι, τα φλερτ, τη διασκέδαση.

Αν έχετε παιδιά που δίνουν εξετάσεις μάλλον θα είστε λίγο πιο αγχωμένοι και υπερπροστατευτικοί του φυσιολογικού. Προσπαθήστε να μην τα πιέζετε γιατί ο Άρης στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι δείχνει ότι μπορεί να τα πιέσετε άθελά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αντιφατικές θα είναι οι εξελίξεις στις οικονομικές σας υποθέσεις καθώς από τη μια μπορεί τώρα να πάρετε χρήματα που σας χρωστούν από καιρό ή από μια έχτρα δουλειά αλλά, από την άλλη, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείρισή σας, που άλλωστε είναι και έμφυτο ταλέντο σας.

Κρατάμε το καλό: Υπάρχει κάτι καλό στον ορίζοντά σας...

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η πολυαστρία στο ζώδιό σας καθώς επίσης και οι εκλείψεις στον άξονά σας, δίνουν αντιφατικά μηνύματα γι αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση. Με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σας να σχηματίζουν όψη εξαγώνου με τον Ουρανό και χιαστί με τον Πλούτωνα, θα έχετε την τάση να εκφράζεστε με ειλικρίνεια μεν αλλά ανεξέλεγκτα δε, γεγονός που ενέχει τόσο θετικά όσο και αρνητικά στοιχεία. Από τη μια λειτουργεί απελευθερωτικά ενώ από την άλλη μπορεί να πείτε πράγματα που θα πληγώσουν ή δεν θα γίνουν κατανοητά με αποτέλεσμα να επέλθουν παρεξηγήσεις.

Οι επιδράσεις των εκλείψεων μπορεί να προκαλέσουν κλυδωνισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες. Όσο περνάει από το χέρι σας, προσπαθήστε να κρατήσετε τους τόνους χαμηλά για να μην επέλθει η ρήξη.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια αυτές τις μέρες , ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο είχατε σχέση στο παρελθόν και είτε να ανάψει και πάλι η φλόγα είτε να ξεκαθαριστεί το τοπίο σας. Και στις δύο περιπτώσεις θα είστε απόλυτα κερδισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, τους Διδύμους, πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να είστε όσο πιο συγκεντρωμένοι μπορείτε. Συναισθηματικοί καθώς είστε από τη φύση σας, θα ευαισθητοποιείστε με το παραμικρό και με την τάση να τα παίρνετε όλα προσωπικά ή να τα παρεξηγείτε ή να υπερβάλλετε. Επίσης, να φυλάτε τα νώτα σας από τις κακοτοπιές, να μην εμπιστεύεστε άτομα για τα οποία δεν είστε σίγουροι για να αποφύγετε «τα λόγια» πίσω από την πλάτη σας.

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας καθώς ο Δίας από τον Ταύρο ευνοεί την ευόδωσή τους αλλά με πολλή κούραση και προσπάθεια καθώς ο Κρόνος από το Ζυγό θα εδραιώσει μόνο αυτά για τα οποία θα κοπιάσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Να είστε προσεκτικοί γιατί είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα. Επίσης, καλό θα ήταν να κατανικήσετε την τάση σας να αφήνετε μισοτελειωμένες υποθέσεις γιατί μπορεί στο τέλος να πελαγώσετε.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες προσφέρονται για να ξεσκάσετε με φίλους και να ασχοληθείτε επιτυχώς με συλλογικές δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ

102112184

Περίοδος πολλών δραστηριοτήτων είναι για εσάς αυτή που διανύουμε. Ο Ήλιος, ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιο που συνδέεται με τις φιλίες, τους στόχους, τις συλλογικές σας δραστηριότητες, τη στιγμή που το ίδιο περιβάλλον επηρεάζεται από τις εκλείψεις. Όλα αυτά καταδεικνύουν ότι αυτά τα θέματα θα σας απασχολήσουν αλλά για να στρέψετε τις καταστάσεις προς όφελός σας, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με όσο το δυνατόν περισσότερο ορθολογισμό και μεθοδικότητα. Η συναισθηματική υπερχείλιση που συμβαίνει κατά την περίοδο των εκλείψεων, ιδιαίτερα της πρόσφατης στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ποσειδώνας, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους, παραμείνετε πιστοί σε αυτούς και στις δυνάμεις σας, προωθήστε πρωτότυπα, δημιουργικά σχέδια και συνασπιστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε και με τα οποία –κατά προτίμηση- μπορείτε όχι μόνο να συνεργαστείτε αλλά και να είστε φίλοι.

Προσέχετε για να έχετε: Κόντρα στο σπάταλο χαρακτήρα σας, κάντε οικονομία γιατί τώρα μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να μην πληρωθείτε στην ώρα σας.

Κρατάμε το καλό: Ένα σχέδιο που από καιρό προσπαθούσατε να βάλετε σε εφαρμογή και έβρισκε εμπόδια, μπορεί τώρα να ευοδωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Αυτή την περίοδο με τις επιδράσεις των εκλείψεων στο ζωδιακό σας σταυρό, στον άξονα που επηρεάζει την καριέρα και την οικογένεια, θα είστε αγχωμένοι. Το άγχος σας θα εντείνεται καθώς θα υπάρχει μια τάση αναβλητικότητας και αβεβαιότητας που θα σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο των καταστάσεων. Οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, θα νιώθετε ακόμη πιο προσβεβλημένοι καθώς «καπελώνεστε» και από τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς και είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη. Θα γλυτώσετε πολλή φθορά από άγχος και περιττή σπατάλη ενέργειας, αν αποδεχθείτε ότι όντως δεν έχετε κανέναν έλεγχο στα πράγματα, όπως και όλοι οι άνθρωποι άλλωστε κι αν παραμείνετε στη ροή, προσπαθώντας να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε. Έτσι τελικά, έστω και με αρκετή καθυστέρηση, θα γίνουν όλα...

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην επιδιώξετε τώρα καίριες αλλαγές στην οικογένεια ή στην καριέρα εκτός αν αναγκαστείτε από τα γεγονότα.

Κρατάμε το καλό: Αναμένεται μια σταδιακή μεταμόρφωση στη ζωή σας, προς το καλύτερο...

ΖΥΓΟΣ

102112186

Η περίοδος είναι αρκετά καλή για σας! Μολονότι διάγουμε περίοδο εκλείψεων, οι Ζυγοί του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου είστε αρκετά τυχεροί καθώς δέχεστε αρμονικές όψεις τόσο από τις διελεύσεις των πλανητών όσο και από την επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη. Τώρα θα υπάρξει γόνιμο έδαφος για να προωθήσετε νέες ιδέες. Όσο πιο πρωτοποριακές και πρωτότυπες είναι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να ευοδωθούν.

Επίσης, η περίοδος είναι καλή για να φιλοσοφήσετε, να επανεξετάσετε τα τεκταινόμενα και να διορθώσετε τα λάθη σας, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Δεν αποκλείονται οι επιστροφές ερώτων του παρελθόντος. Ωστόσο, πέραν της σύγχυσης που μπορεί να σας προκαλέσουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε θέσεις και συναισθήματα.

Προσέχετε για να έχετε: Αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή θα σας δυσκολέψει καθώς πρέπει να κάνετε κάποιες καίριες αλλαγές, πιθανώς ακόμη και σε όλο το life style σας. Να έχετε τις κεραίες σας υψωμένες για να λαμβάνετε τα μηνύματα των καιρών.

Κρατάμε το καλό: Αν είστε σπουδαστές, καθηγητές, εισηγητές σεμιναρίων, η περίοδος αυτή σας ευνοεί ιδιαιτέρως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στους Διδύμους, στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, το οποίο σχετίζεται με τη διαχείριση των δανείων σας, τα οικονομικά των συζύγων σας, τις κληρονομιές, την εφορία, κλπ. Επειδή σε αυτόν τον τομέα οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε θα είναι αντιφατικές καθώς από τη μια μπορεί να υπάρξει μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη ενώ, από την άλλη, μπορεί να συμβεί κάποια ανατροπή, να μη βασίζεστε σε υποθέσεις αλλά σε απτά γεγονότα. Να είστε πολύ προσεκτικοί και να μη ρισκάρετε.

Ωστόσο, ο όγδοος οίκος σας που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, πέραν των πρακτικών θεμάτων του, σχετίζεται με τον ψυχισμό, την εσωτερική σας αναζήτηση, την ενδοσκόπησή σας. Ίσως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ψάξετε πιο βαθειά στον εαυτό σας για να αποκαλύψετε αλήθειες που σας κρατούν δέσμιους σε εξαρτήσεις αλλά και δυνατότητες που δεν τις έχετε συνειδητοποιήσει.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να μην γίνεστε έρμαια των ανασφαλειών σας και να μην αντιδράτε σπασμωδικά, ιδιαίτερα προς τους/τις συντρόφους σας.

Κρατάμε το καλό: Η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και θα σας δίνει ένα προβάδισμα στον έρωτα. Ευκαιρία, να κρατάτε την ειρήνη στο σαλόνι και να μεταφέρετε τον «πόλεμο» στην κρεβατοκάμαρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Οι εκλείψεις γίνονται στον άξονά σας ενώ στους Διδύμους βρίσκεται εκτός του Ηλίου, ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη. Κοινώς το επίμαχο θέμα «εγώ και οι άλλοι» είναι το θέμα σας αυτή την περίοδο. Ωστόσο, δεν αρκεί να το φιλοσοφήσετε. Το Σύμπαν σας καλεί να εμβαθύνετε, να κάνετε την ενδοσκόπησή σας, να ανακαλύψετε τα κρυμμένα τραύματά σας αλλά και τον κρυμμένο θησαυρό σας και να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας, προκειμένου να φέρετε στη ζωή σας καταστάσεις, σχέσεις, έρωτες και συνεργασίες που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους.

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς προκαλεί μεγάλη σύγχυση στους γεννημένους τις πρώτες ημέρες με αποτέλεσμα να χάνετε πολλά ποσοστά της ευθυκρισίας σας. Θα ήταν προτιμότερο να μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση αυτή την περίοδο γιατί μπορεί είτε να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις είτε να τα βλέπετε όλα αρνητικά χωρίς να συμβαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης από την Παρθένο μπορεί να προκαλέσει άγχος καθώς σε μια περίοδο που σας χρειάζεται ηρεμία, εσείς θα είστε αναγκασμένοι να δραστηριοποιηθείτε και να δουλεύετε πολύ σκληρά.

Κρατάμε το καλό: Αναμένονται επιβεβαιωτικές καταστάσεις και μπερδέματα της αρεσκείας σας στον αισθηματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Δεν φθάνει που είστε από τη φύση σας εργασιομανείς, έρχονται και τα άστρα να σας συμπληρώσουν καθώς ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στους Διδύμους, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητα, τη δουλειά, την υπηρεσία που προσφέρετε. Η αλήθεια είναι ότι θα κουραστείτε πολύ αλλά το θετικό είναι ότι μέσα από τις εντάσεις, τις ανατροπές, τις δύσκολες καταστάσεις, θα υπάρξει μια θετική εξέλιξη εκτός αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο δεν το επιτρέπει. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι γεννημένοι από τις 28 Δεκεμβρίου μέχρι τη 1 Ιανουαρίου που δέχεστε τις επιδράσεις του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, το οποίο σας εξωθεί στο να αλλάξετε ριζικά σε κάποιους τομείς.

Προσέχετε για να έχετε: Οι εκλείψεις γίνονται στον άξονα της υγείας σας, η οποία προσβάλλεται από το άγχος και την αβεβαιότητά σας. Προσπαθήστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας και να μην αγχώνεστε.

Κρατάμε το καλό: Με το Δία στον Ταύρο έχετε να περιμένετε κάποια καλή έκβαση στους έρωτες και τα φλερτ, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Ο τομέας των ερώτων, της δημιουργικότητας, της αυτοέκφρασης υποδέχεται τον Ήλιο, τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη. Επίσης, οι εκλείψεις, με θετικές όψεις προς το ζώδιό σας, πραγματοποιούνται στον ίδιο άξονα. Εννοείται ότι τώρα καλείστε να απολαύσετε αυτή την εύνοια, να ερωτευτείτε, να χαρείτε, να μπερδέψετε το παρελθόν με το παρόν, να μπείτε σε περιπέτειες ή να αποχαυνωθείτε εντελώς από τα χτυποκάρδια σας. Όλα επιτρέπονται τώρα εκτός από το πάρετε αποφάσεις! Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να υπάρχει ένα πέπλο στον ορίζοντά σας, το οποίο αυτή τη στιγμή να σας αρέσει γιατί είναι μυστηριώδες αλλά δεν αποκλείεται να σας κρύβει κάτι καθοριστικό. Και μη θεωρήσετε απαραίτητο να μη βλέπετε κάτι στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Το πιο πιθανό είναι να σας παίζει παιχνίδια ο εαυτός σας. Δώστε του το χρόνο που του αξίζει για να τις απαραίτητες συνειδητοποιήσεις...

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην κάνετε καμία σημαντική αγοραπωλησία και προσπαθήστε να μην υπογράψετε διακανονισμούς αυτή την περίοδο.

Κρατάμε το καλό: Θα υπάρχει γόνιμο έδαφος για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και, γενικότερα, για να εφαρμόσετε τις πιο πρωτότυπες ιδέες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η πολυαστρία στους Διδύμους και οι εκλείψεις στον άξονα της καριέρας και της οικογένειας, προκαλούν μιας αναστάτωση στους εν λόγω τομείς. Άλλοτε ευχάριστη κι άλλοτε δυσάρεστη η αναστάτωση, σας αναγκάσει να αναλάβετε δράση. Κι όλα αυτά όταν ο Ποσειδώνας επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας και δημιουργεί μία ομιχλώδη κατάσταση που δεν σας αφήνει να διακρίνετε τις παγίδες αν και εκεί που υπάρχουν. Ωστόσο, πίσω ακόμη και από την πιο δύσκολη κατάσταση, μπορεί να κρύβεται κάτι καλό κι εσείς πρέπει να το ανακαλύψετε. Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να είστε σε ετοιμότητα για αλλαγές. Αν κάποιο σχέδιό σας δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθεί, αναθεωρήστε το. Μη διστάζετε να αλλάζετε πορεία πλεύσης.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας και να μην μπαίνετε σε παιχνίδια ανταγωνισμού και επικράτησης γιατί στο τέλος, ακόμη κι αν είστε εμφανώς νικητές, θα είστε ουσιαστικά χαμένοι καθώς θα έχετε χάσει πολλή ενέργεια και θα στεναχωρηθείτε.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι καλή για ταξίδια και εκδρομές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved