Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 13/5 έως 19/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η εβδομάδα αρχίζει αρκετά καλά καθώς η σύνοδος του Ήλιου με το Δία και το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ενισχύουν τη διαπραγματευτική σας ικανότητα. Οι όψεις αυτές μπορεί να είναι πολύ υποστηρικτικές για να υπογράψετε διακανονισμούς και να τακτοποιήσετε οικονομικές σας υποθέσεις.

Από το απόγευμα της Τρίτης η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους, ένα περιβάλλον που «βλέπει» αρμονικά το ζώδιό σας. Είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι που από καιρό προγραμματίζατε αλλά τελικά δεν μπορούσατε να πραγματοποιήσετε. Επίσης μπορεί να κλείσετε επιτέλους ένα ραντεβού που μέχρι αυτή τη στιγμή εκκρεμούσατε. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις στα ραντεβού σας, στησίματα ή αναβολές.

Προσέχετε για να έχετε: Η νευρικότητά σας μπορεί να προκαλέσει ψυχοσωματικά γι αυτό να προσέχετε, να κάνετε γυμναστική, να εκτονώνεστε, ιδιαίτερα τα κριάρια που έχετε γεννηθεί το Μάρτη.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα είναι καθοριστικής σημασίας για τα Κριάρια που θέλετε να προωθήσετε θέματα καριέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Είστε οι ευνοημένοι του ζωδιακού αυτή την περίοδο, η οποία είναι καλή για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, να κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα, να συνάψετε συνεταιρισμούς. Επίσης, τα άστρα φωτίζουν και τον αισθηματικό σας τομέα, ιδιαίτερα αν θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες μιας δέσμευσης και να σοβαρέψουν τα πράγματα.

Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στο ζώδιό σας και του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι όψεις που ενισχύουν τις φυσικές αντοχές σας και σας κάνουν πιο διεισδυτικούς και ικανούς να καταλαβαίνετε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε. Μολονότι η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της, αξίζει να προσπαθήσετε περισσότερο για να αξιοποιήσετε τις όψεις που δέχεται το ζώδιό σας και που προσφέρουν τη δυνατότητα επέκτασης και κλεισίματος συμφωνιών.

Προσέχετε για να έχετε: Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους. Καλό θα ήταν να είστε πιο συμμαζεμένοι στα έξοδά σας ή, τουλάχιστον, μην επιδεικνύεστε ξοδεύοντας ή προσπαθώντας να εξασφαλίσετε περισσότερες ή μάλλον άχρηστες ανέσεις.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα ανεβάσει το κασέ σας στην αγορά ευρέσεως ερωτικών παρτενέρ! Βγαίνει στην επιφάνεια ο ακαταμάχητος ερωτισμός σας και συναρπάζει...

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την περίοδο καθώς η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου στο ζώδιό σας, επιδρά και μάλιστα αρκετά επιθετικά για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σας.

Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σας, γεγονός που θα προκαλέσει τεράστια σύγχυση στην ήδη ανάστατη ερωτική σας ζωή. Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα ξεπεράσει ακόμη και τα δικά σας υψηλά στάνταρ στον τομέα ερωτικό παιχνίδι ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψουν άτομα με τα οποία είχατε ερωτική σχέση στο παρελθόν και να διεκδικήσουν χρόνο, χώρο, κρεβάτι, καρδιά. Το δυσκολότερο θα είναι να αποφύγετε το μπέρδεμα αλλά εσείς είστε κατασκευασμένοι για να αντεπεξέρχεστε σε τέτοιες καταστάσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε γιατί μπορεί να σας εκθέσουν ή να ειπωθούν δυσάρεστα πράγματα πίσω από την πλάτη σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα καταλύσει τα προβλήματα που σας ταλάνιζαν ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και θεωρώ ότι καλό θα ήταν να τις αξιοποιήσετε καθώς τα άστρα ευνοούν το ζώδιό σας και, οι περισσότεροι Καρκίνοι, θα βρείτε τους τρόπους να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες σας στους τομείς που σας ταλανίζουν.

Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στον Ταύρο και το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα αποτελούν το άστρο που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία, αρκεί να μπείτε στη δράση και να είστε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Παράλληλα, οι ίδιες όψεις είναι θετικές και για τις αισθηματικές σας υποθέσεις καθώς ενθαρρύνουν τα φλερτ, τη διάθεση για διασκέδαση και παιχνίδι. Ωστόσο, οι γεννημένοι τον Ιούνιο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα μπορεί να κρύβει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Προσέχετε για να έχετε: Η ανάδρομη Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι μπορεί να «μιλάει» για κρυφούς έρωτες από το παρελθόν αλλά δεν αποκλείει τις αποκαλύψεις που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα γι αυτό να προσέχετε.

Κρατάμε το καλό: Αν πρέπει να ταξιδέψετε, ιδιαίτερα για επαγγελματικούς λόγους, οι πιθανότητες της επιτυχίας είναι με το μέρος σας εκτός αν ο προσωπικός σας χάρτης είναι εντελώς απαγορευτικός.

ΛΕΩΝ

102112184

Ο τομέας της καριέρας σας, το δέκατο ηλιακό σας σπίτι που συνδέεται με το ζώδιο του Ταύρου, φωτίζεται από τα άστρα γι αυτό, καλό θα ήταν, να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας και στο πώς θα προωθήσετε τα σχέδιά σας με σκοπό να εδραιωθείτε σε πιο γερές βάσεις και να κάνετε μια πιο φιλόδοξη καριέρα. Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία και το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να κάνουν τη μεγάλη αλλαγή και να εγκυμονούν μοναδικές ευκαιρίες, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, να καταπολεμήσετε τη τεμπελιά που σας πιάνει την άνοιξη και να θυσιάσετε ακόμη και τον προσωπικό σας χρόνο.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια κάποιο επαγγελματικό project που μέχρι αυτή τη στιγμή εκκρεμούσε ή ακόμη και έναν έρωτα ή μια φιλία του παρελθόντος. Πάντως είναι καθ' όλα ευνοϊκή για εσάς.

Προσέχετε για να έχετε: Μολονότι το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα είναι θετικό για την έκβαση των οικονομικών σας υποθέσεων, θα πρέπει να είστε λίγο συγκρατημένοι με τα έξοδά σας γιατί δεν αποκλείονται τα έκτακτα έξοδα και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Κρατάμε το καλό: Οι προτάσεις που θα δεχθείτε αυτή την περίοδο, μάλλον δεν θα είναι αμελητέες αν και σε δύσκολες εποχές πάντα χρειάζεται ένα φίλτρο. Μην τις απορρίπτετε εκτός αν το ένστικτό σας, σάς βάλει απαγορευτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Οι πλανητικές όψεις είναι αρκετά ευνοϊκές για το ζώδιό σας, γεγονός που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από πλευράς σας καθώς τώρα πρέπει να δώσετε τον αγώνα σας για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες που είχαν κλονιστεί τους προηγούμενους μήνες.

Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία και το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, προσφέρουν πρόσφορο έδαφος για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, να υλοποιήσετε καινούργιες ιδέες, να έρθετε σε επαφή με περισσότερο κόσμο, να κάνετε πιο γόνιμα ραντεβού. Παράλληλα, θα είστε πιο διεισδυτικοί γι αυτό να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, το οποίο θα ενισχύει την ικανότητά σας να διαχωρίζετε την ήρα από το σιτάρι και να αντιλαμβάνεστε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε.

Προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί στο πρώτο τετραήμερο του ζωδίου σας καθώς βάλλεστε από την Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 21 Μαΐου και από τον Ποσειδώνα. Αυτές οι όψεις μπορεί να «θολώσουν» εντελώς την κρίση σας και να ξεγελαστείτε από απατεώνες ή από άτομα που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

Προσέχετε για να έχετε: Μολονότι το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα βάλει σε τάξη αρκετά θέματα, κυρίως προσωπικού χαρακτήρα, θα είστε αρκετά νευρικοί. Προσπαθήστε να κάνετε μια πιο καλή διαχείριση του θυμού σας για να μην ξεσπάτε εκεί που δεν πρέπει και στην πιο ακατάλληλη στιγμή.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον οίκο της καριέρας σας. Δεν αποκλείεται τώρα να έρθει στο προσκήνιο μια συνεργασία που σας έχει απασχολήσει στο παρελθόν αλλά δεν είχε ευοδωθεί.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος αυτή την περίοδο μπορεί να δοθεί επάξια στη λίμπιντό σας, η οποία είναι ανεβασμένη! Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σας, αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους. Η διάθεσή σας για «αταξίες» θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και δεδομένου ότι οι επιδόσεις σας είναι πάντα πολύ υψηλές, αναμένονται μπερδέματα που, καλό θα ήταν, αν μπορείτε να τα αποφύγετε.

Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στον Ταύρο και το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, προσφέρουν γόνιμο έδαφος για να τακτοποιήσετε χρέη, να διεκπεραιώσετε κληρονομικές εκκρεμότητες, να διαχειριστείτε τα οικονομικά του/της συντρόφου σας.

Προσέχετε για να έχετε: Οι γεννημένοι το Σεπτέμβριο είναι προτιμότερο να διατηρήσετε μια πολύ συντηρητική στάση γιατί δέχεστε την επίδραση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα.

Κρατάμε το καλό: Είναι πιθανό να πάρετε κάποια χρήματα που σας χρωστούν εδώ και αρκετό καιρό. Επίσης αυτές οι μέρες προσφέρονται για να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή στο γραφείο, οι οποίες θα φτιάξουν τη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας φωτίζονται από τη σύνοδο του Ήλιου με το Δία στον Ταύρο. Αυτή είναι μία εξαιρετική αστρολογική συγκυρία που πρέπει να την αξιοποιήσετε δεόντως για να κάνετε σημαντικά ραντεβού, να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια, να προβληθείτε. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι ακόμη πιο βοηθητικό για δύσκολες υποθέσεις. Δεν αποκλείεται, με έναν τρόπο μαγικό, να μπορέσετε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, συναντώντας το κατάλληλο άτομο στη σωστή χρονική συγκυρία.

Τα σχέδιά σας ενισχύονται από το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, το οποίο προσφέρει πολύ γόνιμο έδαφος για να σπείρετε νέες ιδέες, καινούργιες δουλειές, σημαντικές υποθέσεις αλλά απαιτεί πολλή δουλειά και θυσία προσωπικού χρόνου.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του αυτή την περίοδο. Πρέπει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να την αξιοποιήσετε γιατί στο τέλος της χρονιάς που θα έρθει ο Κρόνος στο ζώδιό σας, καλό θα ήταν, να βρει το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας για να το εδραιώσει.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και ευνοεί να προσπαθήσετε και πάλι για κάποιο οικονομικό διακανονισμό που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορούσατε να τον κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στον Ταύρο θα μπορούσε να διεγείρει τη ροπή σας προς την τεμπελιά και να μην έχετε όρεξη για τίποτε αλλά συμβουλή μου είναι να κατανικήσετε τις τάσεις σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για τη δουλειά, ακόμη κι αν χρειαστεί να θυσιάσετε χρόνο από την προσωπική σας ζωή και την ξεκούρασή σας. Αυτή η σύνοδος μπορεί να ρίξει φως στα αδιέξοδά σας ή να γίνει ο δρόμος προς την επιτυχία σας. Ωστόσο, απαιτείται δράση. Θετική θα είναι και η επίδραση του τριγώνου Ερμή – Πλούτωνα, η οποία ενισχύει τη διαπραγματευτική σας ικανότητα, ιδιαίτερα στη διεκδίκηση περισσοτέρων απολαβών.

Η Αφροδίτη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και ίσως προκαλέσει κάποια σύγχυση στις ερωτικές σας σχέσεις. Ωστόσο, εσείς είστε οπαδοί της περιπέτειας και μάλλον θα σας αρέσουν τα μπερδέματα της ανάδρομης Αφροδίτης.

Προσέχετε για να έχετε: Αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας βάλλεστε από την Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στους Διδύμους στις 21 Μαΐου καθώς επίσης και από τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Μπορεί να χάσετε την ευθυκρισία σας και, ως εκ τούτου, να πέσετε θύματα κολάκων, απατεώνων ή ατόμων που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Να είστε πολύ προσεκτικοί και να ζητάτε τις γνώμες ειδικών για τις σοβαρές σας υποθέσεις.

Κρατάμε το καλό: Με το τρίγωνο του Άρη και του Πλούτωνα, επιτέλους ανάβει το πράσινο φως για θετικότερες εξελίξεις στον τομείς της οικογένειας και της καριέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Δημιουργικότητα και έρωτας συμβαδίζουν στην περίπτωσή σας! Ερωτεύεστε επειδή δημιουργείτε και δημιουργείτε επειδή ερωτεύεστε! Αξιοποιείστε οπωσδήποτε την εύνοιά σας, τόσο για να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας πιο εποικοδομητικά όσο και για τους έρωτες, τα φλερτ, τη διασκέδασή σας. Με τη σύνοδο του Ήλιου και του Δία στον Ταύρο θα διασκεδάσετε, θα ερωτευτείτε, θα εκφράσετε τα ταλέντα σας κι αν είστε καλλιτέχνες θα ανεβάσετε το κασέ σας και θα γίνετε πιο δημοφιλείς.

Η Αφροδίτη που αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους, μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις στη δουλειά ή να σας δημιουργήσει μια σύγχυση αλλά, παράλληλα, θα βοηθήσει στο να κλείσουν θετικά υποθέσεις που εκκρεμούσαν από τους προηγούμενους μήνες και –πιθανώς- θα βάλει το χεράκι σας για να αμβλυνθούν οι εντάσεις που τυχόν υπάρχουν μεταξύ συναδέλφων.

Προσέχετε για να έχετε: Αν έχετε γεννηθεί το Δεκέμβριο να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις, ιδιαίτερα στους τομείς της οικογένειας και της καριέρας καθώς δέχεστε τις σκληρές επιδράσεις του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι θετικό για επαγγελματικά ταξίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Οι μέρες αυτές θα είναι σίγουρα πολύ κουραστικές αλλά μπορεί να αποδειχθούν και πολύ εποικοδομητικές αν αναλώσετε την ενέργειά σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Κι αυτή είναι να μην παρασυρθείτε από το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και να γίνετε επαναστάτες χωρίς αιτία αλλά να προσπαθήσετε να κάνετε τη διαφορά, αξιοποιώντας τις ιδέες σας και την ικανότητά σας στη δουλειά.

Η σύνοδος του Ηλίου με το Δία είναι θετική τόσο για τις οικογενειακές σας υποθέσεις όσο και για να κάνετε μια δυναμική αρχή, η οποία δεν αποκλείεται να απογειώσει την καριέρα σας και να σας κάνει γνωστότερους στο ευρύ κοινό. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ενισχύει την ενορατική και διαισθητική σας ικανότητα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε την πραγματική ευκαιρία από τη placebo γι αυτό να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας.

Προσέχετε για να έχετε: Μην μπερδεύετε τις καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να περιμένετε λίγο περισσότερο προκειμένου να προωθήσετε ένα δυνατό επαγγελματικό σχέδιό σας παρά να αναλώνεστε σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σας. Περιπέτειες, μπερδέματα και καταστάσεις απείρου κάλλους αλλά του γούστου σας έρχονται στο προσκήνιο, μαζί με τους έρωτες του παρελθόντος που πιθανώς θα σας διεκδικήσουν

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στον Ταύρο και το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι οι όψεις που θα αποτελέσουν το καλό σας άστρο για να κάνετε σημαντικά ραντεβού, να διαφημιστείτε, να ενισχύσετε την επικοινωνιακή σας δυνατότητα και να κλείσετε αξιόλογες συμφωνίες. Επίσης υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ταξιδέψετε, συνδυάζοντας αναψυχή με δουλειές.

Επιτέλους ο Άρης που βρίσκεται στην Παρθένο πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα και βοηθάει στο να ανακτηθούν οι ισορροπίες που είχαν διαταραχθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ωστόσο, για να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις, θα πρέπει να διαχειρίζεστε το θυμό σας και να μην είστε έτοιμοι να παρεξηγηθείτε άνευ λόγου και αιτίας.

Προσέχετε για να έχετε: Η επικείμενη έκλειψη του Ηλίου και ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας προσβάλλουν όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας που πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί είστε επιρρεπείς στις απάτες, στις αυταπάτες και στους κόλακες.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη που αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση αλλά θα ξαναφέρει χαρά στο σπίτι στην οικογένειά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved