Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 15/4 έως 21/4 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αρχίζει με την αντίθεση Ηλίου – Κρόνου στον άξονά σας, γεγονός που χρήζει της προσοχής, ιδιαίτερα των Κριαριών που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Κρατήστε επιφυλακτική στάση σε τυχόν συνεργασίες που θα σας προτείνουν και προσπαθήστε να μην τραβάτε το σκοινί στις ήδη υπάρχουσές σας. Επίσης, λάβετε τα μέτρα σας γιατί μπορεί να υπάρξει ένα κλίμα ψυχρότητας στη σχέση σας.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Να είστε συγκεντρωμένοι καθώς μπορεί να κάνετε λάθη λόγω παρόρμησης ή ανταγωνισμού και να προσέχετε όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία.

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν μιλήσετε γιατί θα έχετε την τάση να ξεφεύγετε και να λέτε πράγματα που δύσκολα θα ξεχαστούν και ίσως στιγματίσουν σχέσεις που σας πονάνε.

Κρατάμε το καλό: Η Νέα Σελήνη στις 21 σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου στην οποία μπορείτε να κάνετε οικονομικούς διακανονισμούς και, γενικότερα, να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας στον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα γίνει το Σάββατο, 21 Απριλίου στο ζώδιό σας, ρίχνει τους προβολείς των Φώτων επάνω σας και σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ιδιαίτερα στους έρωτες και στις συναισθηματικές υποθέσεις. Όσοι θέλετε, με την αρωγή της Νέας Σελήνης, σε όλο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα (θα το δούμε αναλυτικότερα στις προβλέψεις της επόμενης εβδομάδας), μπορείτε να προχωρήσετε σε εκμυστηρεύσεις, αμοιβαίες υποσχέσεις, δηλώσεις πίστης και σε ότι όλα αυτά συνεπάγονται. Άλλωστε ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ευνοεί τέτοιου είδους υποθέσεις.

Ωστόσο, πριν φθάσουμε εκεί, στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί, να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους και να προσέχετε γιατί τόσο η αντίθεση Ηλίου – Κρόνου στον άξονα δωδέκατου – έκτου, όσο και η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στο δωδέκατο οίκο σας, μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες καθώς ίσως υπάρξουν αυτοί που θα δημιουργήσουν παρασκήνιο σε βάρος σας. Καλό θα ήταν να φυλάτε τα νώτα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Περιττό να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να οδηγείτε όταν θα νιώθετε βάρος από υπερβολική κατανάλωση φαγητού και αλκοόλ αλλά με τόσο επιβαρυμένο το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μία ακόμη επισήμανση δεν θα μας βλάψει…

Κρατάμε το καλό: Με τη Νέα Σελήνη θα αρχίσει μία καλή περίοδος για τις συνεργασίες σας, τις δημόσιες σχέσεις σας, τις επαφές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σας και σας δίνει εύνοια στον έρωτα, στις σχέσεις, στις συνεργασίες. Εστιαστείτε σε αυτούς τους τομείς, τόσο για να διασκεδάσετε φλερτάροντας ή –γενικότερα- να απολαύσετε τις ερωτικές χαρές, όσο και για να κάνετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να συνάψετε νέες συνεργασίες ή να εδραιώσετε σε πιο γερές βάσεις αυτές που ήδη υπάρχουν.

Ωστόσο, πρέπει να βάλετε ρεαλιστικούς στόχους και να μην υποκινείστε από υπερβολική παρόρμηση. Επίσης, μην αφήσετε την υπερένταση ή τα νεύρα σας να σας οδηγήσουν σε αποφάσεις που αφορούν στα σχέδια και στις φιλίες σας γιατί με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να κάνετε μοιραία λάθη.

Προσέχετε για να έχετε: Να προσέχετε γιατί οι υπερβολές σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές ατόμων που θα προδώσουν την εμπιστοσύνη σας.

Κρατάμε το καλό: Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας δίνει καλύτερη αναρρωτική ικανότητα. Επίσης ευνοεί τις μυστικές δραστηριότητες σας, αυτές που δεν θέλετε να γίνουν ακόμη γνωστές στον κύκλο σας…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είστε πολύ προσεκτικοί όλη την εβδομάδα καθώς η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο στον άξονα του δεκάτου και τετάρτου σας οίκου, μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα στην επιφάνεια είτε στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής προβολής είτε στην οικογένεια.

Παράλληλα, ο Ερμής τείνει να κλείσει τη σύνοδό του με τον Ουρανό στους ίδιους οίκους, γεγονός που μπορεί να σας εξωθήσει σε εντελώς λάθος τοποθετήσεις καθώς σας μετατρέπει σε επαναστάτες χωρίς αιτία. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι γεννημένοι στο πρώτο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είστε στο απυρόβλητο των αρνητικών επιδράσεων καθώς ο Δίας από τον Ταύρο, επηρεάζει θετικά το δεκανό σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα είναι λίαν επικίνδυνη, ιδιαίτερα αν οδηγείτε. Να προσέχετε τις κινήσεις σας, να είστε πολύ συγκεντρωμένοι και, βεβαίως, να μην οδηγείτε όταν νυστάζετε ή έχετε πιει αλκοόλ.

Κρατάμε το καλό: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Ταύρο, στιγματίζει την έναρξη μιας περιόδου που είναι καλή για να ασχοληθείτε σε συλλογικές δραστηριότητες, να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να κάνετε καινούργιες φιλίες.

ΛΕΩΝ

Οι μέρες αυτές είναι καλές για τα Λιοντάρια που ταξιδεύετε ή κάνετε κάποια δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό, με ταξίδια, με συγγραφή, με διδασκαλία ή είστε μαθητές και σπουδαστές. Οι συνθήκες σας ευνοούν να δημιουργήσετε, να κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και επαγγελματικά ραντεβού που μπορεί να αποβούν εξαιρετικά αποδοτικά. Ωστόσο, επειδή οι όψεις που συμβαίνουν ναι μεν είναι σε ζώδια που σας ευνοούν αλλά ενέχουν το στοιχείο της έντασης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση, προκειμένου να αποφύγετε να κάνετε πολύ σημαντικά λάθη, τα οποία θα οφείλονται είτε στον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας είτε στην τάση σας να είστε υπέρ του δέοντος αλαζονικοί και να νομίζετε ότι εσάς δεν μπορεί να σας προσβάλλει τίποτε και κανείς.

Η Νέα Σελήνη που θα γίνει το Σάββατο στον Ταύρο, ανοίγει τους ορίζοντες των Λιονταριών που θέλετε να κάνετε ένα καινούργιο βήμα στην καριέρα σας και –γενικότερα- αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις, προσφέρει κοινωνική καταξίωση.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του αν πρόκειται να ταξιδέψετε, γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείτε και να εκνευριστείτε.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους δηλώνει ότι θα περάσετε πολύ καλά με τους φίλους σας ενώ δεν αποκλείει τα φλερτ και τις περιπέτειες. Επίσης, ευνοεί τις συλλογικές σας δραστηριότητες και την ευόδωση των στόχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιτέλους ο Άρης επανήλθε στην κανονική του πορεία αλλά σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα γι αυτό πρέπει να προσέχετε τι λέτε και πού, ποιους εμπιστεύεστε και γιατί, τι κάνετε και πότε.

Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο γιατί εσείς είστε πιο επιρρεπείς σε προβλήματα και στεναχώριες.

Με την αντίθεση του Ήλιου και του Κρόνου στον άξονα των οικονομικών σας και τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανού στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας στον οικονομικό τομέα καθώς μπορεί να κάνετε ένα μεγάλο λάθος, η να πληρώσετε ακριβά το τίμημα των λανθασμένων επιλογών σας. Καλύτερα να μην προκαλέσετε την τύχη σας και να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε κίνηση οικονομικού χαρακτήρα.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια και διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο υπόσχεται να διευρύνει τους ορίζοντές σας. Από την επόμενη εβδομάδα θα δημιουργούνται όλο και καλύτερες προοπτικές για να προωθήσετε νέα σχέδια και ιδέες.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζωδιακό σας άξονα χρήζει της προσοχής σας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, στις οποίες δεν αποκλείεται να επέλθει μια παγωμάρα. Πόσο μάλλον όταν αυτή η όψη συνοδεύεται από τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό στον Κριό, η οποία δείχνει ότι θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τις εντάσεις και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Ζυγοί του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου. Επίσης φροντίστε να μην επηρεαστείτε από άλλους και μετατραπείτε σε επαναστάτες χωρίς αιτία σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί θα αποβεί σε βάρος σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ναι μεν η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ευνοϊκό περιβάλλον των Διδύμων, ευνοεί τα φλερτ, τα παιχνίδια και τους πιο άτακτους Ζυγούς αλλά με τις «επιθέσεις» που δέχεται ο άξονάς σας πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς οι αποκαλύψεις δεν θα σας συμφέρουν.

Κρατάμε το καλό: Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι και θα ευνοήσει τις συναλλαγές σας με τράπεζες, εφορίες, δημόσιο καθώς επίσης και τις κληρονομικές σας υποθέσεις. Προγραμματίστε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για την επόμενη εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημαντικότερο για το ζώδιό σας αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο, το ζώδιο των σχέσεών σας, το Σάββατο. Δεδομένου του γεγονότος ότι εκτός των Φώτων, θα βρίσκεται στον Ταύρο και ο Δίας, θα είστε πολύ ευνοημένοι θα θέματα συνεργασιών, γάμων, διαπροσωπικών σχέσεων γενικότερα.

Με τη Νέα Σελήνη αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες και συμφωνίες καθώς επίσης για προτάσεις γάμων, αμοιβαίες υποσχέσεις και –γενικότερα- για να κάνετε ένα μεγαλύτερο βήμα στην ερωτική σας σχέση, αν φυσικά το θέλετε.

Μέχρι το Σάββατο, καλό θα ήταν να προσέχετε τις κινήσεις σας στη δουλειά καθώς είναι πιθανό να δεχθείτε πισώπλατα χτυπήματα ή να κάνετε κάποια λάθος εκτίμηση που θα οφείλεται είτε σε υπέρμετρη παρόρμηση ή σε ξέσπασμα νεύρων.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να έχετε αυτοέλεγχο για να μην διαταραχθούν οι καταστάσεις που έχετε ως δεδομένες στη δουλειά. Προσπαθήστε να παραμένετε εστιασμένοι στο σκοπό, αδιαφορώντας για τυχόν αντιξοότητες.

Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, θα είναι πιο εύκολο να προβείτε σε διακανονισμούς με δημόσιο, τράπεζες, εφορίες ή να διευθετήσετε κληρονομικές σας υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναμφισβήτητα θα είναι πολύ δημιουργικοί αυτή την περίοδο με διάθεση για δουλειά και με πρωτότυπες ιδέες. Επίσης, εννοείται ότι πρέπει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σας και να τα διοχετεύσετε στην αγορά. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε λίγο προσεκτικοί καθώς ναι μεν τα ζώδια στα οποία βρίσκονται ο Ήλιος, ο Κρόνος, ο Ερμής κι ο Ουρανός σας ευνοούν και ενισχύουν τις δημιουργικές σας δραστηριότητες αλλά οι όψεις που πραγματοποιούν μεταξύ τους είναι έντασης.

Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους, ζητήστε βοήθεια όπου τη χρειάζεστε, προσπαθήστε να παραμένετε εστιασμένοι στους στόχους σας και παραμείνετε αισιόδοξοι αλλά αντικειμενικοί.

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου δίνει το σύνθημα για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις δουλειές σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα είτε στην καριέρα είτε στην οικογένεια. Να έχετε τεταμένη την προσοχή σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το Νοέμβριο, προκειμένου να μην πέσετε θύματα απάτης ή αυταπάτης.

Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους κερδίζετε έδαφος στον έρωτα ή πιο σωστά οι έρωτές σας ανθίζουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο πραγματοποιείται στον άξονα της καριέρας και της οικογένειάς σας, τη στιγμή που ο ίδιος άξονας επηρεάζεται και από τη σύνοδο Ερμή – Ουρανού. Εννοείται ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και καλό θα ήταν να μην προβείτε σε κανενός είδους διεκδίκηση από τους ανωτέρους σας στη δουλειά. Επίσης, να προσέχετε τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα όταν συμβαίνουν καταστάσεις που σας εκνευρίζουν είτε στο σπίτι είτε στο χώρο της καριέρας γιατί μπορεί να γίνετε επιθετικοί και να κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε όταν θα είναι αργά.

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, θα ανοίξει τους ορίζοντές σας στον ερωτικό τομέα. Υπόσχεται καινούργιες γνωριμίες για τους αδέσμευτους και ανανεωτικές καταστάσεις για τους δεσμευμένους.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφαιρεθείτε στο σπίτι και μην κάνετε καμία παράτολμη ενέργεια που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα ηλεκτρολογικού χαρακτήρα στο σπίτι. Επίσης, αποφύγετε να αγοράσετε ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη.

Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε γενικές γραμμές η περίοδος είναι αρκετά ευχάριστη για σας καθώς θα έχετε πολλές καινοτόμες, πρωτοπόρες ιδέες και οι συνθήκες θα είναι αρκετά πρόσφορες για να τις υλοποιήσετε. Βεβαίως, επειδή οι όψεις που πραγματοποιούνται ενέχουν το στοιχείο της έντασης σε αυξημένες δόσεις, καλό θα ήταν να είστε πολύ μεθοδικότεροι του συνηθισμένου σας και να αξιοποιήσετε το πείσμα σας δημιουργικά, παραμένοντας εστιασμένοι στους στόχους σας.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σας, είναι καταπληκτική για όλους σας καθώς ευνοεί τόσο εσάς που θέλετε να φλερτάρετε και να εμπλακείτε σε παιχνίδια, όσο και εσάς που θέλετε να ζήσετε ή να αναθερμάνετε ένα μεγάλο έρωτα. Αν ο προσωπικός σας χάρτης δεν ανατρέπει αυτή τη μαγεία, θα περάσετε υπέροχα…

Προσέχετε για να έχετε: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο, είναι καλή για να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να αλλάξετε διακόσμηση, να συζητήσετε για αγοραπωλησίες ακινήτων.

Κρατάμε το καλό: Τα καλά έρχονται από πολλές πλευρές! Αν έχετε μυαλά και καρδιά ανοικτά, θα βρουν το στόχο τους…

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο και η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό είναι όψεις που απελευθερώνουν μεγάλες δόσεις έντασης και πραγματοποιούνται στον άξονα που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Εννοείται ότι πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση και είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την εβδομάδα.

Μάλιστα, δεδομένου του γεγονότος ότι ο Άρης από την Παρθένο σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ενεργοποιώντας τις ιδιότητές του, πρέπει να είστε ακόμη πιο προσεκτικοί για να μην πέσετε θύματα απάτης ή αυταπάτης.

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Ταύρο είναι θετική για όσους θα ταξιδέψετε, για τους σπουδαστές, τους μαθητές, τους δασκάλους, συγγραφείς, δημοσιογράφους και –γενικότερα- όσους χρησιμοποιείτε το λόγο για το επάγγελμά σας. Όλοι σας θα κάνετε αποδοτικότερες επαφές και θα προβάλλετε καλύτερα τους εαυτούς σας.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήνετε τον ανταγωνισμό να διαβρώσει τη σχέση σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας που χάνετε το μέτρο και μπορεί να δεχθείτε ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το ταίρι σας.

Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα υπάρξει κάποια καλή εξέλιξη σε μια οικογενειακή σας υπόθεση.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved